URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Diferències ideològiques a UM, responsables de la crisi interna

Alternativa | 26 Setembre, 2008 09:37 | facebook.com twitter.com

Ideo...?

Comentaris

Pepe

Xisco

Pepe | 03/10/2008, 09:50

Xisco dir que hi ha
Pedassos bruts a totes les cases em sembla molt mala justificació. EU està al govern actualment i va estar també al 1999-2003 i no ha tingut cap cas de denúncia com aquests. La comparació en aquest tema entre el primer pacte de progrés i el que ha estat la darrera legislatura PP-UM pens que no admet massa discussió.

D'acord que la disciplina de partit és important per evitar els transfugisme però no per evitar la corrupció. Hi ha molt de casos de corrupció per mantenir els partits.

Torn a dir que no és admissible que un partit digui al president del govern mitjançant els medis de comunicació el que ha de fer amb els seus consellers. Aquest és el tarannà d'en Miquel Nadal al que veig molt poc futur.

Pedro

UM=Un merder

Pedro | 03/10/2008, 09:03

Pero como es posible que haya gente que defienda aun a UM o PP. Dicen que la sociedad tiene a los politicos que se merecen...

Joan

Pla territorial

Joan | 03/10/2008, 07:07

En tomeu Vicens com a portaveu, i segons en Xisco UM ha obrat com tocava.

Aissssss

Joan

Curuppció ummmmmmmmm

Joan | 03/10/2008, 07:05

TEns raó, però la corrupció va creicer amb el Govern PP-UM.

Salut xisco i no sigusi tan aprtidiste, que per començar jo no soc no votant de EU,
ais aquests uemites esant molt sensibles...

xisco

corrupcio

xisco | 03/10/2008, 07:03

Ai Joan,
Padassos bruts n'hi ha per totes les cases, D'EU no en parlarem pq no han tocat poder, ja ho veurem si en toquen qualque dia, pero el PSOE, que es d'esquerres, començant pel cas filesa i seguint per 99 mes que pots veure en aquest enllaç:http://www.my-forum.org/descripcion.php?numero=92&nforo=139612

El no fer cas de la disciplina de partir pot sur a un possible transfuga / corrupte.

UM ha obrat com tocava, el que no calia era sortir els diaris.

Els mals, es millor prevenir-los que curar-los

Joan

UM

Joan | 03/10/2008, 06:13

A mallorca hi ha comunistes, dretans, socialistes... i també masa corrupres, però aquests és solen concentrar a dos partits.

Ai toniet, aquesta deria de UM cap a la gent d'esquerra demostra de quin peu calça realment UM- ara supos que me diras que tu no ets de UM-

Salut i República.

Toni d'Inca

No val la pena!!

Toni d'Inca | 02/10/2008, 22:13

Comunistes a Mallorca?

Article d efa dos anys

Oriol

Article d efa dos anys | 30/09/2008, 21:11

Al tema del calvari fa dos anys quan no teniam representació ja varen denunciar la proliferació i multiplicació d'objectes de reclam. Com sempre haurem de tornar a treure el tema, encara que hi ha un munt de preguntes i precs sense contestar pel ple d'octubre apunt el tema

oriol

estetica urbanistica

oriol | 30/09/2008, 18:59

A l'escdalonada antiga hi ha una botiga que ha posat un toldo que fa molt lleig, i es una pena que la zona que més retarten els turistes tengu aquestes coses i que els comerciants de la zona no respectin la idiosincracia del lloc.
A mes allà on comença la nova han posat un parquin de bicis aferrat a una escultura.

Quiin poc respecte cap al patrimoni que te aquest ajuntament

PEPE

Xisco, ha...

PEPE | 30/09/2008, 12:10

Pens que no ha hagut massa renovació, Miquel Nadal no és cap renovació. Més que ganes de treballar s'ha demsotrat ganes de figurar. El que va fer Buils t'agradi o no el podia fer perfectament, un conseller que lleva a dos del seus subordinats. El que no es pot fer des de un partit és sortir públicament demanant al president el cessament d'un dels seus consellers.

El funcionament poc demcoràtic dels partits, el repartirment de cadires per damunt de les necessitats i interessos dels ciutadans és un dels mals d'aquesta democràcia.

Joan

cadiretes

Joan | 30/09/2008, 10:09

Xisco et veig molt incondicional.

Jo només he vist una lluita per cadiretes, vaja espectacle més trist el de UM.

Xisco

um

Xisco | 30/09/2008, 06:52

Crec que l'executiva d'UM en aquest cas ha demostrat la seva renovacio i les hanes de treballar. El que va fer Buils es intolerable io aquest tipus de comportament pot esdevenir en transfugisme en un futur. De manera que els politics que no treballen al costat del seu partit s'han d'eliminar són perillosos per la politica i per les garanties democratiques.
Confii en que UM seguesqui aquest nou cami renovat

JRV

diners públics

JRV | 28/09/2008, 17:23

Quan els politics de UM i del partit que sigui deixin de promete el que després no compleixen. Quan deixin de cobrar dedicacions exclussives i no exclussives. Quan deixin de malgastar els meus impostos... Deixare de ficar-me a la casa de UM o del que sigui. Perque, entre altres coses, els es fiquen a la meva butxaca, a la meva vida, al meu futur i el dels meus fills

Sin UM viviríamos mejor

Resumen de prensa

Sin UM viviríamos mejor | 28/09/2008, 15:19

Diario de Mallorca, selección:

" Unió Mallorquina siempre ha querido justificar sus alianzas con aportaciones ideológicas, para centrar a la derecha o a la izquierda, según sea el caso. Pero la realidad -los múltiples conflictos que jalonan su historia, incluido el vivido estos días- nos lleva a pensar que su único objetivo es el poder y no la gestión del mismo. UM se ha convertido en la bisagra inevitable que en lugar de centralizar, es decir de dar estabilidad y ser la solución, es parte del problema."

"La corrupción silenciosa. El saqueo de las instituciones a cargo del PP no escalofría por las cifras en juego, sino por el cóctel de langosta, cocaína y prostíbulos, el superfluo y febril exhibicionismo de los palacetes. En sus escándalos corruptos, UM se ha centrado en clásicos como el birlibirloque urbanístico, la información privilegiada, el transporte de materiales. El partido debería redactar el manifiesto Por una corrupción sostenible."

y Matías Vallés comentando una foto de la ejecutiva de UM:
Salvo que tenga usted algo mejor que hacer, pregúntese qué perdería la política mallorquina si se pudiera suprimir de un plumazo a todos los fotografiados en nuestra ilustración de hoy. Nada, en efecto. No vamos a preguntarle qué ganaría Mallorca si desaparecieran los retratados, porque nuestra crueldad tiene un límite. A continuación, sumen las cantidades que arrancan anualmente de las arcas públicas los inmortalizados, y dividan la cantidad obtenida por su número de votos. El resultado así obtenido es la ideología de UM.
No despegue los ojos de la fotografía. Si sus protagonistas parecen impacientes, es porque han tenido que dejar proyectos a medio construir para asistir a la reunión, a riesgo de que se les seque el cemento. Pregúntese cuál de los presentes no ha predicado con escándalo que Miquel Nadal era una catástrofe para UM y para Mallorca en general. Deténgase en la actitud fascinada y anhelante del tránsfuga Ferrer, en trance ante su nuevo líder providencial. Bien pensado, el peligro no viene de Nadal, tan previsible. Los desastres de la Mallorca contemporánea proceden de entes angelicales como Grimalt o Julve. De qué te sirve atacar a Nadal -Rafael, no Miquel-, si pierdes tu alma. Qué hace allí Meliá, cuando lo suponíamos alfabetizado. Del rimbombante apellido sólo sobrevive el emocionado recuerdo a Magdalena Melià, una mallorquina de verdad que jamás se hubiera prestado a esa pantomima.
El único engrudo que une a los fotografiados es el ansia por conservar un sueldo, que ninguno de ellos obtendría ni merece en la iniciativa privada. Para lograrlo, todos ellos se abrazarán con entusiasmo en su día al PP, al que en principio debían robarle clientela. En aras de la ecuanimidad, la ruptura del partido infinitésimo posee tanto mérito como la fractura del átomo. Es verdad que a UM sólo le corresponde la cuota de la corrupción mallorquina proporcional al poder que ha desempeñado. También es cierto que no ha destruido más porque no ha tenido más poder.

Pepe

Re: Diferències ideològiques a UM, responsables de la crisi interna

Pepe | 26/09/2008, 19:51

El problema Esperança es que nosaltres pagam la hipoteca de la casa d'UM

Joan Ramon

Pla Territoral

Joan Ramon | 26/09/2008, 14:25

Exacte.

Però dels doblers públics que no s'empatxi ningú.

Gràcies

Esperança

Um

Esperança | 26/09/2008, 14:02

que cada un s'empatxi de casa seva

fra lokus

Re: Diferències ideològiques a UM, responsables de la crisi interna

fra lokus | 26/09/2008, 12:46

??????????????

No serà "Idò"

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb