URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Primera línia (PA 30)

Alternativa | 28 Setembre, 2008 06:00 | facebook.com twitter.com

Abans de seguir demà amb el tema del catàleg de camins.

Seguim rebent denúncies per part de ciutadans de Pollença. En aquest cas el que en teoria és un pas de vianants a primera línia del Port però que en realitat és una cursa d'obstacles.

 


 

 

Demà dilluns començarà l'experiment de la peatonalització del Port i dic experiment per que el suposat pla de mobilitat s'ha reduït a quatre canvis de pura lògica.

Una conversa amb els veïns i aquests quatre canvis no ens semblen suficients per iniciar aquesta peatonalització. Ahir ja vaig rebre diferents problemes concrets de comerciants i veïns de la zona, em dona la impressió que el pla de mobilitat és tancar i sobre la marxa ja es veurà com es solucionaran els problemes. Pel veïns suposara una molèstia però al cas d'alguns comerciants pot posar en perill la seva supervivència en plena crisi.

 Un projecte tan ambiciós com aquest s'ha de fer amb molt de cura i tranquil·litat,  es tenia que haver recollit una per una totes les opinions i problemes (horaris de repartiment, situacions particulars...) dels veïns i comerciants de primera línia i una vegada estudiats aportar solucions. 

Necessitam les teves fotos, vídeos, els teus comentaris, la teva  informació dels punts negres de Pollença. aquells llocs del municipi en mal estat,degradats, bruts, oblidats, etc.  A més de publicar aquesta informació al blog, la traslladaríem a l'Ajuntament on farem feina per  trobar  solucions.

La ciutadania ens pot fer arribar els seus punts negres de forma oral, escrita, fotogràfica o gravada. Recollirem la informació a través d'aquest blog, d'enquestes directes, al nostre correu electrònic: eurxella@yahoo.es, al telèfon 656967751 o la bústia del nostre regidor Pepe García  a l'Ajuntament;  C/ del Calvari, 2 07460 Pollença.

Entre tots construirem una Pollença millor, a la nostra mida, solucionant els problemes quotidians. És tracta de carrers, voreres, places, papereres, brutor... coses del dia a dia que cal sol·lucionar per tenir una Pollença millor, més còmoda i més neta.

Comentaris

Pepe

Sense informació

Pepe | 29/09/2008, 14:27

Ni idea fralokus, l'equip de govern només va fer una reunió de cinc minuts amb els grups de l'oposició per explicar-nos quasi res.

fra lokus

"El dia del vetuvedeu"

fra lokus | 29/09/2008, 14:16

El dia d'avui ja té nom:

"El dia del vetuvedeu".

Tots el cotxes que desde el carrer "Elcano" volian anar cap a Alcúdia, deien el mateix "vetuvedeu", i just hi estat deu minuts.

juas juas.

Una pregunta el "bus" que pot pasar és el de "línea" o tots?

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb