URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

On és el pla de mobilitat?

Alternativa | 30 Setembre, 2008 06:00 | facebook.com twitter.com

Volem mostrar la nostra preocupació i oposició a  l'experiment de la peatonalització del Port . El que s'ha fet no és un pla de mobilitat i ens sembla totalment insuficient per iniciar aquesta peatonalització.

 Un vertader pla de mobilitat significa fer un diagnòstic detallat de la situació actual de la mobilitat en el Port i de la seva tendència en un futur.

A una primera fase s'hauria d'haver concretat els problemes de mobilitat i aparcament amb un treball de camp; recollint una per una totes les opinions i problemes (horaris de repartiment, situacions particulars, càlculs de freqüència i quantitat de tràfic ...) dels comerciants, veïns, vianants, conductors de primera línia.

A una  segona fase s'hauria de realitzar un diagnòstic de la situació i es definiran accions per al futur.

La tercera fase, consistiria  en el plantejament de les diferents alternatives i solucions possibles. En aquest moment, l'Ajuntament hauria de seleccionar les quals consideri més adequades i les hauria de valorar a nivell social, mediambiental, econòmic i urbanístic.

Finalment, el Pla s'hauria de presentar de forma pública a través d'un procés de participació ciutadana en el qual participaran Associacions de veïns, comerciants, empresaris, sector del taxi.


Tots els partits teniam al nostre programa la peatonalització del Port però no tots som tan barroers com l'equip de govern.

Cercant per internet podeu trobar una gran quantitat d'exemples de plans de movilitat i el podeu comparar amb el que ha fet el nostre equip de govern.

Vilafranca del Penedès. 

 

 
Soto del Real 
 
 

 

Comentaris

Mallorca LLevant

Això mateix ens demanam noltros

Mallorca LLevant | 03/10/2008, 20:22

http://mallorcallevant.blogspot.com

Pepe

Tertúlia

Pepe | 01/10/2008, 14:13

Pewrdó la tertúlia és a les 18:45 i acabarà una mica abans de les 20 per anar al club.

Garci

Re: On és el pla de mobilitat?

Garci | 01/10/2008, 13:08

Pepe, a les 8 hi ha el passe del capítol de memòria i oblit d'una guerra. Mala hora per fer la tertúlia.

Pepe

Re: On és el pla de mobilitat?

Pepe | 30/09/2008, 18:49

Molt bo turgut, la veritat que aquesta gent te merit.
I la fotografia del diari genial; l'operari no penjava la senyal sinó que llevava el plàstic negre que durant dies ha estat una espècie de decoració estiuenca a totes les senyals noves que es varen col·locar.

Pepe

Un altre punt negre.

Pepe | 30/09/2008, 18:47

Ja he fet la meva passejada per la primera línia i al que diu fralokus puc afegir, el tràfic ha augmentat molt pel carrer del bot, aquest carrer no te pràcticament voreres i els turistes han d'anar per la calçada amb la intensificació de tràfic un altre punt negre.

fra lokus

Re: On és el pla de mobilitat?

fra lokus | 30/09/2008, 16:59

Dos problemes més, el primer és que els "busos" semblen "FERRARIS" van a tope sense tràfic.

El segon, més problemàtic, un taxista m'ha dit que han hagut de acompanyar un client amb cadira de rodes fins al PUB IMPERIAL, perquè el taxi no poria arribar fins al restaurant on dinava (zona Simbad), els taxis haurian de poder circular també.

Pepe, supòs que estàs prenent "nota".

fra lokus

Re: On és el pla de mobilitat?

fra lokus | 30/09/2008, 14:31

Ja tenim un punt negre i frenades "a gogo", la sortida del Carrer Monges cap a Joan XXIII té ara molt de tràfic, a migdia s'ha possat a ploure i el miralls per travessar "han deixat de ser operatius", pot ser s'hauria de restrigir el tràfic en aquest carrer y fe arribar a tothom "a la rodona" (abans "la farola" del gelats valls)

Garci

Re: On és el pla de mobilitat?

Garci | 30/09/2008, 12:46

Propi dels germans Marx. I encara més còmic és la foto de la inauguració que surt als diaris. Joan, Francisca, etc. amb un operari penjant la senyal de prohibit damunt una escala.
Com la dita: 4 que miren i un que fa feina.

La improvisació més ben improvisada mai feta.

turgut

Re: On és el pla de mobilitat?

turgut | 30/09/2008, 12:38

No s'ha de negar, en tot cas, que es una improvització molt ben planificada, perque si no se planifica no surt tan bé. Es una improvització que abans s'ha d'haver pensat molt perquè surti bé.

Pepe

Re: On és el pla de mobilitat?

Pepe | 30/09/2008, 11:55

Les proves amb "gaseosa".
Fralokus la genialitat és total, en principi es fa la circumval·lació sobre tot per l'emboç que es feia al principi i al final de Joan XXIII... Ja veuràs ara farà falta una altra segonacircumval·lació.

Si es peatonaltiza tot, són més de 400 places d'aparcament, l'excusa ideal per terminar de destrossar La Gola amb el macroaparcament al costat de la benzinera... I nosaltres serem els bojos i negatius.

joaneta

Pla de mobilitat

joaneta | 30/09/2008, 09:24

Es regala equip de govern especialitzat en xapusses.
Em sembla fantàstic que llevin els aparcaments de primera línia, però al Moll hi ha greus problemes d'aparcament, aquests s'han de solventar abans de llevar llocs d'aparcament.
Per altra banda, esper que la peatonalització no serveixi per a que es despleguin cadires i taules a voler i la gent no pugui ni passar, com ocorr a la plaça Miquel Capllonch.

JRV

Pegues

JRV | 30/09/2008, 09:00

Garci, sempre poses pegues. No ho entens.
Al metge s'hi ha d'anar quan estàs bo, perque aixó no t'ha de donar males noticies. Si perds qualque objecte, l'has de cercar on faci bon caminar, no on l'haguis perdut.
Tu no serveixes per aquesta politica.

fra lokus

Re: On és el pla de mobilitat?

fra lokus | 30/09/2008, 07:53

Joan XXIII té el triple de tràfic que els mesos d'estiu.

Garci

Re: On és el pla de mobilitat?

Garci | 30/09/2008, 07:43

Com pot ser que el batlle digui que és millor fer les proves en setembre perquè així es veu tot millor perquè hi ha menys trànsit????

Senyor batle, en setembre hi ha menys trànsit i per això les proves no son vàlides!!! Que passarà l'agost que ve??? Hi haurà més trànsit, molt més trànsit, i les proves amb poc trànsit no hauran servit per res.

Ara no vulguis fer-nos creure que el retard en les proves és aposta. I si ho és, vaja pensada més dolenta.

Tot això pareix més improvització que qualsevol pla pensat. És impensable tanta improvització.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb