URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Fer les coses bé no és tan difícil.

Alternativa | 19 Octubre, 2008 06:00 | facebook.com twitter.com

Una altra bona raó per anar al ple del dijous 30 presentama una moció demanant la fí de la prova pilot per a peatonitzar la primera línia del Port i la realització d’un pla de mobilitat. Després de rebre nombroses queixes de veïns i comerciants del Port hem decidit donar-lis suport i iniciar una campanya de recollida de signatures que culminarà al proper ple de 30 d'octubre, us podeu descarregar el document en pdf .

 Després d’un primer intent fallit, des del 29 de setembre s’ha fet una prova pilot per peatonitzar la primera línia del Port de Pollença amb la finalitat segons paraules textuals dels responsables; “ de veure els problemes que sorgeixen al voltant de la peatonització, sobretots pels comerciants, als quals es tindrà en compte”.

Ja ha passat pràcticament un mes de prova pilot són evidents els problemes no només d’alguns comerciants sinó també de veïns, taxistes i policia municipal. Causant un greu perjudici econòmic a un bon número de treballadors de la zona, en una època de crisi.

A tot el procés ha hagut una evident manca d’informació i participació, com han denunciat l’Associació de Veïns de Gotmar, els grups polítics de l’oposició i  particulars

Pensam que aquesta no és la manera lògica i raonable de afrontar una obra tan important i delicada com és la peatonització de la primera línia del Port. I que aqueta obra ha d’anar acompanyada de la màxima informació i participació possible.

Per tot això,demanam.

- El final immediat de l'actual prova pilot  de peatonització del Port de Pollença i que no es realtizen noves proves pilot fins que no s’hagi fet un vertader pla de mobilitat.

- La realització d’un pla de mobilitat; primer amb un treball de camp recollint una per una totes les opinions i problemes dels comerciants, veïns, vianants, conductors de primera línia (horaris de repartiment, situacions particulars, càlculs de freqüència i quantitat de tràfic ...). 

Segon, realitzant un diagnòstic de la situació amb el plantejament de les diferents alternatives  i solucions possibles, seleccionant les més adequades a nivell econòmic, social, mediambiental i urbanístic.

Tercer, presentant el pla de forma pública a través d'un procés de participació ciutadana en el qual hi puguin participar tots els ciutadans

 Els experiments millor amb gaseosa. Brieva a los viejunos también bailan


 


Comentaris

Gunni

Més asfalt i més comissións.

Gunni | 19/10/2008, 18:03

Jo no estic d'acord en què sa carretera de Montuïri a San Joan passi de tenir 6 metres d'ample a tenir-ne més del doble.

Mallorca Llevant

Un pla de mobilitat

Mallorca Llevant | 19/10/2008, 10:37

Nosaltres també demanam un pla de mobilitat pels desplaçaments de la gent de Llevant i de tot Mallorca perquè entenem que la gent de Llevant té dret a anar a tot Mallorca.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb