URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

De l'Hotel Formentor al Fumat passant per Cala Murta. Caminant per Mallorca (VII)

Alternativa | 19 Octubre, 2008 18:00 | facebook.com twitter.com

Aquí teniu les fotografies de l'excursió de dissabte dia 18 de l'Hotel Formentor al Fumat passant per Cala Murta. Les fotos son fetes per en Garci. Avui no tenim fotografies d'Antoni Rafel Flores per motius tècnics(maleïts ordenadors). 

Durant el camí vàrem trobar una barrera tancada al pàrking de Formentor i un xalet al bell mig del camí que va de Cala Murta al Far. Aquesta casa no és que tanqui el camí sinó que l'ocupa i desvia a la gent per una altre banda. Caminar, fins i tot per llocs com aquests, no està exent de complicacions. 

Esperam que disfruteu de la caminada virtual tant com nosaltres disfrutàrem ahir. 

 

 
 

 

Comentaris

Pepe

Diferències

Pepe | 21/10/2008, 15:31

i.i estic d'acord que per desgràcia a la política cada vegada domina un professionalisme que pensa més en la cadira que en la ideologia i o els interessos del ciutadans.
Això lleva a que en ocasions els polítics es dediquen més a sortir a la fotografia repartint bunyols o plantam un arbre que a fer feina.

Ara si hem de comparar a Margalida Roselló amb Jaume Font, hem de dir que la primera no ha estat condemnada per fer votar als morts, ni ha estat imputada en cap cas de corrupció (pla Territorial).
També hem de dir que amb els projectes de na Margalida Roselló no caldria que Pollença depengués de la futura dessaladora d'Alcúdia ( pagarem aigua dolenta a preu d'or).
El Primer pacte va fer el parc de Llevant i l'anterior govern el va retallar. i l'actual no té valor per recuper-ho. Són tres actituds diferents i jo defensaré sempre els que varen fer la primera actuació no?

O sigui tots els polítics tenen encerts i errors, però hi ha graus i diferències.

i.i

Na Rosselló fou un desastre

i.i | 21/10/2008, 12:48

Molta gent no participa perquè dins els partits tot està fermat i ben fermat. Per exemple, vosaltres que sou d'EU, algú pot llevar-li el jornal a nen groske o a nen lleuger? Díficil..ho tenen bastant fermat.

Sobre la reforestació, ho se ben bé, durant els 4 anys de Margalida Rosselló se va sembrar i després despreocupar. Molts ja van morir dins aquells anys. Però bé, les següents reforestacions han seguit la mateixa línia, sembram, ens xuleam davant la premsa, MIL MILLONES DE ARBOLES SEMBRADOS, i deixam morir.

Sobre reduccions del parc, això no afecta en la mala gestió tant d'uns com d'uns altres dins la conselleria. Imagina't el que s'ha reduit el Parc de la serra de llevant, i encara no el poden dominar.

Pepe

Regeneració

Pepe | 19/10/2008, 21:01

La regeneració a la política només és possible si els ciutadans participen activament de la mateixa. Mentre la majoria de la gent només es dediqui a votar i a criticar a bars i blogs no hi haurà cap regeneració.

Joe

Al·lucin.

Joe | 19/10/2008, 19:42

d'això de reforestar, i deixar morir, i a altres bandes talalr alzines, els de la Conselleria de Medi Ambient actual n'han apreès molt,
i això que els vaig votar, quin desastre!!!!!

Maki

corruptes

Maki | 19/10/2008, 19:04

NO TOTS ELS POLITICS SON IGUALS. El contrari es l'excussa fàcil dels Peperos i dels Uemites per ocultar el robatori com a norma, i pescar a rio revuelto. I la reforestació començada pèr el Pacte de Progrés, no fou continuada ni mantinguda pels PP-UM de la legislatura següent, la legislatura passada serví per desfer el de bó que havien comencat abans el Pacte de Progrés, tal volta amb ingenuitat, peró de forma constructiva. Recordem que el primer que va fer "l'emigrante" oportú, Matas, fou acabar amb els parcs de Llevant i anular l'Ecotassa, una messura que ha costat cara i condicionarà el futur de Balears negativament.

.i.i

Fa falta una regeneració dins la política.

.i.i | 19/10/2008, 18:17

No serveix de res sembrar-les d'arbres. Els polítics mentiders, d'Eu i del PP, només se'ls omple la boca de goig quan diuen hem sembrat tants de mils d'arbres. Llavors no en fan res i moreu aufegats per la rejilla protectora o pels fils de pues, però bé això no importa, l'únic que importa és fer-se autopublicitat.

P.S: Na Margalida Rosselló fou una experta en reforestació i deixar morir.

Ex-empresari.

Natura:La vertadera economía i la vertadera riquesa.

Ex-empresari. | 19/10/2008, 18:13

Cal recuperar de manera simbòlica, per començar, metres quadrats a l'asfalt,ciment i formigó.Com a performançe.Desfer superfíçies asfaltades,cimentades i formigonades.Reintegrar-las a la natura sembrades d'arbres.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb