URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Prou de corrUMPPció i 2

Alternativa | 27 Octubre, 2008 07:00

No és creïble que tot el  llarg llistat de casos de corrupció de l'anterior legislatura respongui només a fets aïllats i individuals. Estam parlant de casos simultanis de corrupció a diferents àrees on s'han vist implicats; regidors, càrrecs de confiança, directors generals, consellers...

Resulta i pensar il·lusori pensar que aquest robatori sistemàtic dels doblers públics era ignorat per en Jaume Matas i per na Mª Antònia Munar. Igualment resulta difícil imaginar que una part d'allò robat servia per finançar les activitats del partits implicats. S’ha arribat a una situació a la que ja no és suficient amb que els processats siguin apartats de manera preventiva dels llocs de responsabilitat pública i dels seus partits polítics, fa falta una neteja a fons. Tots els alts càrrecs amb responsabilitat de partit i de govern del PP i UM a l’anterior legislatura que gaudien, i molt d’ells encara gaudeixen, d’un bon sou i tota una sèrie de privilegis, se suposa que en funció de la seva responsabilitat, haurien de deixar la política si encara no han estat implicats a cap cas per col·laborar i formar part d’un govern corrupte. En política s’està per servir als ciutadans i el millor servei que poden fer ara aquesta gent és dimitir. Ni na Munar pot ser presidenta del Parlment, ni na Catalina Cirer cap de l’oposició a l’Ajuntament de Palma i evidentment el senyor Matas no pot seguir un dia més sense tornar a les illes per donar explicacions. No es pot seguir a un Parlament amb quatre diputats imputats per casos de presumpta corrupció: Bartomeu Vicens (UM), Catalina Soler, Jaume Font i Josep Joan Cardona del Partit Popular.

Els diputats d'Esquerra Unida -Els Verds no poden seguir a un govern amb el suport d'una persona com Tomeu Vicens i compartint govern amb un partit com Unió Mallorquina incapaç de llevar a Tomeu ni tan sols la militància.

 Ja és hora que torni el ex-molt honorable Jaume Matas.

 

 

 

Comentaris

JRV

Informació

JRV | 30/08/2009, 08:36

No sempre estioc d'acord amb M. Vallés, però aquest article dona molta informació, amb noms i llinatge. Es una forma de combatre el "tots son iguals", quan les veus interessades del PP vollen amollar cortines de fum per ocultar la corrupció generalitzadea del PP. Molt bona la informació sobre el jardiner dels Cortina... pels que segueixen la política i saben "desencriptar"...

Pepe

Toni

Pepe | 29/08/2009, 11:22

Hola Toni als darrers plens hem insistit en que el pagament de les factures es faci de manera objectiva i legal, cosa de la que com tu tenim molt de dubtes.
Per la nostra part seguirem denunciant totes les irregularitats que detectem, qualsevol informació que ens doneu en aquest sentit sera ben rebuda.

Toni

Re: Prou de corrUMPPció i 2

Toni | 28/08/2009, 20:01

En Mateu Capó fa molta feina per l'ajuntament, i segons m'han informat és de les poques persones que estan al dia de cobros de les seves factures. Què s'ha d'ésser amic den Marti Paraiso per cobrar les factures a n'aquest ajuntament? Aquí se manetgen coses que a mi no m'agraden i ja comença a ser ben hora que qualcú comenci a treura tota la merda que hi ha per aquest ajuntament. Continuarà...

Joan

PP +UM= corrupció?

Joan | 28/08/2009, 12:26

És normal que UM no demani resposabilitats poítiques, també formava part del Govern.

Miquel Sánchez

Re: Prou de corrUMPPció i 2

Miquel Sánchez | 28/08/2009, 07:36

Turgut, cada dia mirem el correu un parell de vegades.

Garci, has vist al correu la publicitat que ens fan d'un compte remunerat.

Ya lo sabía !!! Ya lo sabía !!! Juas juas

Garci

Re: Prou de corrUMPPció i 2

Garci | 28/08/2009, 07:26

Turgut, nosaltres cada dia miram el correu molts cops. Tant alternativaperpollenca@gmail.com com eurxella@yahoo.es

turgut

mail

turgut | 28/08/2009, 06:11

Garci, voltros mirau el correu?

Garci

Re: Prou de corrUMPPció i 2

Garci | 27/08/2009, 15:12

Guillem, el que està passant amb el cas Palma Arena és tan gran que gairebé és inabarcable. Només esper que això canvii alguna cosa. Ja no dic a nivell de vots, sinó de consciència i intolerància col·lectiva cap als corruptes. Se que això no passarà i que al final el que quedarà de tot això és "tots son iguals".

Per cert, no només Duran ha de dimitir, sinó tots els que d'alguna forma o altre estan imputats amb càrrecs.

G. Caldentey

Dimissió de R. Duran. La notícia del dia?

G. Caldentey | 27/08/2009, 13:54

Es tracta de El Mundo, i la notícia s'ha d'agafar "amb pinces"; per la seva natura (del fet que s'ha d'esdevenir segons la notícia), també em costa de creure:
"Rafael Durán anunciará esta tarde su dimisión como portavoz del PP en Palma" (h ttp://www.elmundo.es/elmundo/2009/08/27/baleares/1251375243.html)

Garci

Re: Prou de corrUMPPció i 2

Garci | 28/10/2008, 08:20

Hola Tomeu. Si llegeixes bé jo no dic que sigui culpable. Dic sempre pressumpte corrupte.
I en la meva opinió no hi ha lloc per a pressumptes. Els casos de pressumpte corrupció i els investigats almenys haurien de deixar els càrrecs perquè això fa mal a tots. És una vergonya que aquest senyor no se'n vagi a casa seva. I és contraproduent per tots els que creuen en la política i un argument per tots els que no creuen.

Pepe

Un pas

Pepe | 27/10/2008, 22:10

EFE. PALMA. La ejecutiva de Unió Mallorquina (UM) ha acordado suspender de militancia al diputado autonómico Bartomeu Vicens, que pasará a formar parte del grupo mixto, "mientras la Justicia no se pronuncie de forma firme sobre su situación procesal" al estar imputado por presunta corrupción en el caso Son Oms.

"La militancia de Vicens queda sin efectos, por lo que abandona el grupo parlamentario de UM y pasa a formar parte del grupo mixto", indica un comunicado de la formación mallorquina emitido hoy.

Unió Mallorquina, que tomó esta decisión en una reunión celebrada ayer, ha convocado para este jueves a los órganos del partido -Consell, presidentes y secretarios de comités locales, alcaldes y regidores-, para "valorar la actualidad política y escuchar la opinión de los que representan las bases del partido", añade la nota.

Pepe

Re: Prou de corrUMPPció i 2

Pepe | 27/10/2008, 22:07

Pollença amiga de la hipocresia és el títol que guanya dia a dia aquest equip de govern.

fra lokus

Re: Prou de corrUMPPció i 2

fra lokus | 27/10/2008, 22:05

Sembla que no serveix de res penjar les sessions plenàries de l'Ajuntament a Internet, al darrer ple va haver un punt molt polèmic, el punt sobre el maltractament animal, ara segons la pàgina 22 del PiP núm. 316, per la fira mostra de caça de cabra amb el sistema de llaç, tornem a repetir tots junts com a l'escola:

"Estan prohibits les festes i espectacles en que els animals puguin sofrir maltractaments, sofrimentes o tractaments antinaturals", recordem que la fira no és un acte de caça, està fora de vedat i no sé si fora de data.

Hi ha dubtes sobre la legalitat de tenir penjat a l'abre el gall per Sant Antoni i ara encalçarem les pobretes cabres a Ca'n Conill, simplement patètic.

Pepe

Tomeu

Pepe | 27/10/2008, 20:59

Tomeu una cosa és el tema judicial que es resoldrà als jutjats on Tomeu Vicens fins que es demostri el contrari és inocent i altra és la responsabilitat política. Per responsabilitat política Tomeu i altre han de deixar els seus càrrecs i això és el que ha defensat sempre l'esquerra.

Llorenç

regidor PSM;

Llorenç | 27/10/2008, 20:31

Aquest senyor es nefast i ja no s'hauria d'haver presentat.
quan estava a s'oposicio criticava en Tomeu Cifre per les 2 pagues i ara les te ell i no renuncia a cap i a més no el veuen per enlloc. Sermpre arriba tard i si arriba.
ja n'hi ha prou tan si son de dretes con d'esquerres.
pel Consell tambe es queixen de no veure'l.

Tomeu

garci

Tomeu | 27/10/2008, 20:27

Jo tambe pens que Vicenç ha de dimitir, el que no entenc es que una persona d'esquerres es passi pel forro la pressumpció d'inocènia, un dels drets pels qual s'ha lluitat durant més de 40 anys.

Pere Josep Garcia

Reacció!

Pere Josep Garcia | 27/10/2008, 18:28

Indignació. Això sentim. No només és la suposada corrupció de Vicens i companyia, sinó també la permissivitat dels qui fan possible que gent com aquest senyor resti impune a la seva cadira de conseller. Tots som culpables d´això. Polítics i ciutadans que quedem asseguts al sofà i que només ens atrevim a opinar des de la comoditat de les converses de bar. Fa falta valentia política i ciutadana per exigir fortament el que en qualsevol societat democràtica seria normal: que els "presumptes" corruptes se´n vagin a casa seva. Fa falta una reacció ciutadana a la prepotència política i a la falta de participació i control als polítics. El problema és greu. L´argument "que vols que guanyi el PP?" fa que la gent s´autodesmobilitzi. L´esquerra calla per por a perdre un poder que en certa mesura li donen els presumptes corruptes. I així, en un joc recíproc, es retroalimenten govern i presumpta corrupció. Tant el BLOC com el PSOE estan emparant la corrupció permetent aquesta situació. Si no són capaços de fer fora als "presumptes", haurien de ser valents i deixar aquest govern. L´ètica en política ha desaparegut essent substituïda per unes ànsies de poder irracionals que permeten casos com aquest: presumptes corruptes emparats per governs covards. Govern a qualsevol preu.

Pepe

María

Pepe | 27/10/2008, 17:33

Sembla que sí al manco al blog del PSM és un punt de l'assemblea que tenen avui:

2.- Acceptar la dimissió del càrrec de regidor d'en Gabriel Cerdà i anomenar al seu substitut, en Tomeu Cifre, si així es considera oportú.

El que pens seria millor pel PSM i l'esquerra del poble en general és que abandonassin també un equip de govern que és clarament de centre-dretes a les seves actuacions

maria

ternelles???

maria | 27/10/2008, 16:49

i què en pensau, serà en aquest Ple que dimitirà el regidor del PSM??? o encara no???
perquè tant de retràs en un fet que fa gairebé mig any que es va filtrar?? perquè tanta història??

Els voltors, com a excusa.

Sobre camins i voltors

Els voltors, com a excusa. | 27/10/2008, 16:46

Una lectura recomenable al blog trencadissa de Miquel Angel March sobre el camí públic de Ternelles:
Els voltors, com a excusa.

Pepe

Comentaris

Pepe | 27/10/2008, 14:59

No sé per què no estava activada la possibilitat de fer comentaris, perdonau ja podeu fer els vostres comentaris.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb