URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Volem un ple ple

Alternativa | 29 Octubre, 2008 07:00 | facebook.com twitter.com

Dijous 30 a les 20:00 h, us esperam al ple; per reivindicar la fi de l'experiment de peatonalització i un pla de mobilitat seriós al Port, per denunciar el tancament del camí públic de Ternelles i demanar la modificació fiscal al tipus mínim del gravamen de l'IBI per l'any 2009. Per un ple viu, ciutadà i participatiu.

Al ple de dijous presentam tres mocions en solitari i una de manera conjunta amb el grup PP-UMP.

En solitari presentam mocions:

- Demanant la dimissió de Miquel Ferrà Director General de Biodiversitat de la Conselleria de Media Ambient del Govern per la seva actuació a l'excursió del 12 d'octubre.


- Demanant un decret de batlia per l'obertura del camí públic de Ternelles quan es pugui fer jurídicament. 


- Demanant la fi de la prova pilot per peatonitzar la Primera Línia del Port i realització d'un pla de mobilitat.

ORDRE DEL DIA de la sessió:

1.-PART RESOLUTIVA

1.- Aprovació, si procedeix, de l'acta de la sessió ordinària celebrada dia 25 de setembre de 2008

2. - Aprovació definitiva, si procedeix, de l 'ordenança municipal reguladora de l 'ús públic del Puig de Santuïri. Mantenim la mateixa postura que a l'aprovació inicial

Veure articles anteriors: El Puig de Santuïri. Parts i quarts 1Refugi de caça 2.

No s'ha acceptat la nostr a al·legació de fer del Puig un refugi de caça però si que s'ha acceptat la nostra moció de afegir el següent punt:

  • Els animals (cans) que hagin d’exercir la funció cinegètica només podran accedir al camp d’ensinistrament si porten el seu corresponent xip identificador segons normativa vigent. Es crearà un llibre de registre en el que els usuaris indicaran l'hora d'entrada del ca a la zona, nombre de xip identificador i l'hora de sortida de la esmentada zona, aquest llibre estarà a disposició de la Policia Local i serà presentat anualment a l’àrea de medi ambient per verificar la seva correcta utilització. La Policia Local verificarà de forma aleatòria que els animals presents en el camp d’ensinistrament duran el corresponent xip.

 

3. - Aprovació definitiva, si procedeix, de l 'estudi de detall Club de Golf Can Porquer. Veure article Hotel al camp de golf.

4.- Ratificació decret de Batlia núm. 586 de 08.09.08. Contenciós administratiu amb un bar del carrer del Bot que no ha fet el canvi d'activitats per funcionar com restaurant.

5.- Ratificació decret de Batlia núm. 630 de 23.09.08. Contenciós administratiu per una llicència, el propietari tenia llicència de reformes i va tombar tota l'edificació antiga per fer una nova.

6.- Moció presentada pel grup Alternativa EU-EV demanant la dimissió de Miquel Ferrá Jaume, Director General de Biodiversitat de la Conselleria de Medi Ambient del Govern de les Illes Balear. Veure camí públic de Ternelles i tancat 6

7.- Moció presentada pel grup Alternativa EU-EV demanant l'obertura del camí públic de Ternelles. El tema es complica per moments ja li dedicarem un article però sembla que només hi ha dos alternatives; modificació del PGOU o expropiar ús del camí.

8.- Moció conjunta presentada pels grups PP-UMP i Alternativa EU-EV demanant la modificació fiscal al tipus mínim de gravamen de l 'lBI per l 'any 2009

9. - Moció presentada pel grup Alternativa EU-EV demanant la fi de la prova pilot per a peatonitzar la primera línia del Port i realització d'un pla de mobilitat. Veure article Fer les coses bé no és tan difícil.

10. Aprovació definitiva, si procedeix del Pressupost General de la Corporació i de la Plantilla de Personal per a l'exercici econòmic 2008.De totes les al·legacions presentades al pressupost que ja comentarem només han acceptat una nostra demanant una partida pel conveni amb el refugi d'animals

11.- Aprovació, si procedeix, del plec de clàusules administratives i tècniques que han de regir la contractació, mitjançant procediment obert, de la concessió de la gestió del servei públic de les piscines municipals coberta climatitzada i descoberta de 1 'Ajuntament de Pollença. Molt de retard i "totes les facilitats" per que una empresa prrivada gestioni no només la piscina cuberta del Port sino també la de Polleça i ja veurem si més coses.

12.- Propostes/Mocions d’urgència

 PART DE CONTROL 1 SEGUIMENT

1.- Informació de Batlia

2.- Dació de compte dels acords de la Junta de Govern i de les resolucions de Batlia

3.- Precs i preguntes.

 Acudit del roto del blog d'IU a Ugíjar.


 

 

 

Comentaris

Pepe

Us esperam

Pepe | 30/10/2008, 11:19

Pens que superarem les 500 firmes i que al ple hi haurà un bon ambient.
Estaria bé un canvi d'actitud per part de l'equip de govern.

Pepe

Fresses

Pepe | 30/10/2008, 11:16

Disfresses possibles:
- De barrera amb pany.
- De senyora feudal.
- De vassall de medi ambient.
- De vianant esclafat per un bus.
- De senyal de tràfic tapada amb una borsa de fems
...

fra lokus

Re: Volem un ple ple

fra lokus | 30/10/2008, 11:03

Com demà és "Halloween" si aneu al ple disfressats supòs que no passarà res.

noctiluca

Està que sofregeix

noctiluca | 29/10/2008, 14:05

Emigdi Subirats i Sebastià
Lletres ebrenques
Què són els blocs de Vilaweb? Com obrir el meu bloc Els Blocs Arxiu Ajuda dimecres, 29 d'octubre de 2008
El borbó crema
emigdi | independentista | dimecres, 29 d'octubre de 2008 | 13:43h

Durant el dia d'avui s'ha celebrat a l'Audiència espanyola el judici contra 16 joves per suposades injúries a la corona, en estar acusats de cremar fotos del rei borbó d'Espanya en un acte de solidaritat amb Jaume Roura i Enric Stern, els primers que varen ser portats a judici per aquest mateix fet. L'Ajuntament de Villafranca del Penedès va aprovar una moció de suport als encausats, que també han rebut la solidaritat del grup de periodistes Ramon Barnils i de més de 50 associacions d'arreu del país, així com unes 5000 persones a títol personal. L'Associació Soldevila de Campredó també hi ens hem adherit, òbviament, ja que aquesta farsa de judici és una viva mostra més del tarannà de la justícia espanyola, que sempre ha portat a terme una tasca de repressió contra la catalanitat, demostrant formar part intrínseca d'un estat colonialista. També per a avui hi ha organitzades concentracions de suport en importants ciutats d'arreu dels Països Catalans: Tortosa, València, Barcelona, Girona, Lleida, Manresa, Palma, Tarragona, Vic i Vilafranca del Penedès. La de Tortosa tindrà lloc a les 20 hores a la cèntrica plaça de l'Àngel, organitzada per Maulets i el Casal Panxampla.
El més indignant de tot plegat és que es pot actuar impúnement contra qualsevol símbol català, bandera inclosa, mentre es dóna el rang de màxima injúria amb la cara d'una persona que ocupa un lloc de privilegi per dret de bragueta. A més, durant els darrers mesos hi ha hagut infinitat d'atemptats feixistes contra locals catalanistes, així com agressions personals, en molts indrets del País Valencià, on els feixistes sembla que puguin actuar amb total impunitat. Per als espanyols, cremar la foto del borbó és un delicte extremadament punible, mentre que agredir ciutadans pels seus ideals no ho és. Aquesta és la seua democràcia!!!

Versió per imprimir (format PDF)
Afegir-hi un comentari

Pepe

Re: Volem un ple ple

Pepe | 29/10/2008, 11:09

Cada ple em porta molt de feina però aquest que hem tingut després d'agost encara més per que són molt de punts.
Als temes que ja s'ha fet l'aprovació inicial a plens anteriors no cal dir res nou.
Fralokus això és diu cel·lebrar que Pollença és amiga dels animals, clar que no dels de quatre potes.

fra lokus

Pregunta

fra lokus | 29/10/2008, 08:28

A una publicació d'informació local (només en tenim una) es diu que el dia de la fira a Ca'n Conill haurà una demostració de caça de cabra amb llaç, només demanar al equip de Govern si té en compte que aquesta activitat podria vulnerar l'article 4 paràgraf 1 lletra "a" i el paràgraf 2 lletra "c" del mateix article de la llei 1/92 de Protecció del animals

Garcu

Re: Volem un ple ple

Garcu | 29/10/2008, 07:51

Quatre mocions de dotze no és un mal percentatge. Crec que en Pepe tendrà molta feina aquest cop.
I més veien que la resta de punts que no presentam son un desastre com l'ordenança del Puig de Santuiri(regal als caçadors), o el pressupost generea i de plantilla (una altre cagada), la piscina...
És que no fan res bé?

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb