URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

El sopar a la fresca, una nova manera de cobrar les multes ???

Alternativa | 31 Octubre, 2008 07:00

Un article de fralokus. Ja sabeu que si voleu participar i enviar-nos articles (eurxella@yahoo.es) aquest bloc és de tots.

Avui (dilluns) a la televisió de Galícia hem pogut veure la indignació de una mare que en el seu ajuntament no li han volgut pagar la despesa dels llibres de text per l’escola dels seus dos fills, la raó era molt simple, el matrimoni acumulava més de 600 euros en multes de tràfic, quasi totes per aparcar en zona blava. En aquest casos hi havia opinions per tots els gusts, uns recolzaven la mesura  perquè les multes s’han de pagar de una manera o de l’altra, uns altres veïns deien que què això era mesclar ous amb caragols, doncs l’Ajuntament en concret hauria de garantir que aquest nins tinguessin els llibres de text corresponents, i uns altres defensaven la mesura perquè d’aquests doblers són de on surten els fons necessaris per afrontar aquesta despesa voluntària dels ajuntament, una despesa que a jo personalment com mesura general sense estudiar el cas particular de cada família, em sembla electoralista, trob que no és lògic que els ajuntaments que no poden finançar correctament les seves obligacions, alguns per incompetència uns altres perquè no n’hi ha més i les necessitats  del administrats són moltes, es fiquin a repartir doblers per una despesa que després és substituïda per una “PLAYSTATION 3” de nova generació o veure com els alumnes de secundària principalment van a l’institut amb els seus MP3 o ja MP4 amb vídeo incorporat.

Segurament aquest any 2008 no sigui un bon exemple, la crisi que s’ha provocat oficialment per la falta d’escrúpols per part d’executius de les altes esferes financeres (hi ha altres versions, però ho deixarem per un altre dia) fa que les famílies donin la benvinguda a aquestes mesures,  que no deixen de ser pa per avui i fam per demà.

Qui s’entreté a llegir el BOIB pot observar que Pollença no és aliena a aquest mal costum de no pagar les multes per les infraccions que els pollencins i no pollencins cometem al volant, són llistats interminables i molt de pics amb persones reincidents que el que te fan pensar és que són persones que no tenen cap respecte pels altres ciutadans ja que incompleixen la llei contínuament.

No estaria de més que l’Ajuntament de Pollença a l’hora de repartir els regals del dia del sopar a la fresca, pegàs una ullada a les deutes que tenen el seus veïnats amb ell, i deixes sense gelat i vi al que tant li agrada aparcar malament, a més de quedar molt malament amb els seus companys de taula. Però amb cura, perquè les ficades de pota de l’administració també hi són i de quina manera, a mi mateix em demanen el rebut de l’impost de circulació d’un FORD FIESTA que fá uns anys que està de baixa.

Fralokus

Forges al blog curvas rectas. 

 

 

 

Comentaris

Pepe

Re: El sopar a la fresca, una nova manera de cobrar les multes ???

Pepe | 31/10/2008, 13:18

A les 16:00 resum de les votacions del ple.

Pepe

Ple

Pepe | 31/10/2008, 12:30

Avui d'hora baixa primer resum del ple

Pepe

1005 firmes

Pepe | 31/10/2008, 10:53

Poc a poc comentaré el ple, ara mateix he terminat el recompte de firmes i resulta que finalment han estat 1005 firmes.

fra lokus

Re: El sopar a la fresca, una nova manera de cobrar les multes ???

fra lokus | 31/10/2008, 08:36

Hola Martí, va està ple de gent, a la sala no va cadires suficients, però quun es va debatir i votar el punt de la peatonalizació del moll, varem quedar quatre "rates".

Marti Cifre

Re: El sopar a la fresca, una nova manera de cobrar les multes ???

Marti Cifre | 31/10/2008, 07:46

Algú pot explicar com va anar el ple? hi va anar molta de gent? quanta? Per que no es va poder sentir per la ràdio municipal?
Gràcies

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb