URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Sords i cecs

Alternativa | 31 Octubre, 2008 15:00 | facebook.com twitter.com

Volem donar les gràcies als ciutadans que varen omplir ahir la sala de plens i també a totes les 1.005 persones que varen firmar la petició de terminar amb la prova pilot i iniciar un pla de mobilitat pel Port. Per desgràcia la resta de partits del municipi semblen sords i cecs i quan parlen seria millor que fossin muts. 

Seguirem lluitant per aquesta petició popular 


1.- Aprovació, si procedeix, de l'acta de la sessió ordinària celebrada dia 25 de setembre de 2008.

Varen demanar una rectiificació important, a l'acta deia que estavam més d'acord amb l'informe de l'arqutiecte municipal respecte al catàleg que amb el del coordinador del mateix quan era justament al contrari.L'informe de l'arquitecte municipal Rafel Balaguer pdf. en general accepta l'informe del coordinador, però quan no accepta l'informe no aporta cap argument que no es trobés a les al·legacions, per demanar obrir uns expedients d'investigació que nosaltres consideram innecessaris. Veure article catàleg de camins 2

 

2. - Aprovació definitiva, si procedeix, de l 'ordenança municipal reguladora de l'ús públic del Puig de Santuïri. Varen ser únic vot en contra manenint la mateixa postura que a l'aprovació inicial fer de tot el Puig un refugi de caça. Li dedicarem un altre article. Veure articles anteriors: El Puig de Santuïri. Parts i quarts 1Refugi de caça 2.

Aprovada amb el nostre vot en contra. 

3. - Aprovació definitiva, si procedeix, de l 'estudi de detall Club de Golf Can Porquer.  Varen mantenir la matexia postura que a l'aprovació inicial Veure article Hotel al camp de golf.fent un petit recordatori dels desastres fets per aquest golf i recomenant als regidor la lectura de  l'informe del GOB;Els camps de golf a Mallorca. 

Aprovada amb el nostre vot en contra i el del PSM. 


4.- Ratificació decret de Batlia núm. 586 de 08.09.08. Contenciós administratiu amb un bar del carrer del Bot que no ha fet el canvi d'activitats per funcionar com restaurant.

Aprovada per unanimitat. 

5.- Ratificació decret de Batlia núm. 630 de 23.09.08. Contenciós administratiu per una llicència, el propietari tenia llicència de reformes i va tombar tota l'edificació antiga per fer una nova.

Aprovada amb l'abstenció del grup PP-UMP que va acusar a l'equip de govern de fer parts i quarts per no tractar totes les infraccions urbanístiques iguals.

6.- Moció presentada pel grup Alternativa EU-EV demanant la dimissió de Miquel Ferrá Jaume, Director General de Biodiversitat de la Conselleria de Medi Ambient del Govern de les Illes Balear. Veure camí públic de Ternelles i tancat 6

Rebutjada, només nosaltres varen votar a favor. Farem un article.

7.- Moció presentada pel grup Alternativa EU-EV demanant l'obertura del camí públic de Ternelles.

Aprovada per unanimitat. Farem un article

8.- Moció conjunta presentada pels grups PP-UMP i Alternativa EU-EV demanant la modificació fiscal al tipus mínim de gravamen de l 'lBI per l 'any 2009.

El grup PP-UMP a proposta de l'equip de govern ens va demanar retirar aquesta moció per presentar-la al moment que s'aprovin les taxes i impostos. 

9. - Moció presentada pel grup Alternativa EU-EV demanant la fi de la prova pilot per a peatonitzar la primera línia del Port i realització d'un pla de mobilitat. Veure article Fer les coses bé no és tan difícil.

El punt més esperat del ple, dona per més d'un article. Ni una moció senzilla i lògica, ni 1005 firmes, ni un ple omplit de ciutadans va fer canviar a l'equip de govern de seguir amb aquesta "xapussa."

Rebutjada amb el nostre vot a favor i l'abstenció del grup PP- UMP. 

10. Aprovació definitiva, si procedeix del Pressupost General de la Corporació i de la Plantilla de Personal per a l'exercici econòmic 2008.De totes les al·legacions presentades al pressupost que ja comentarem només han acceptat una nostra demanant una partida pel conveni amb el refugi d'animals.

Aprovada amb el nostre vot en contra i el del PP_UMP. Que el 30 d'octubre es faci l'aprovació del pressupost i la plantilla del 2008 el resumeix tot.

11.- Aprovació, si procedeix, del plec de clàusules administratives i tècniques que han de regir la contractació, mitjançant procediment obert, de la concessió de la gestió del servei públic de les piscines municipals coberta climatitzada i descoberta de 1 'Ajuntament de Pollença. Molt de retard i "totes les facilitats" per que una empresa privada gestioni no només la piscina coberta del Port sinó també i les instal·lacions del poli del Port i la piscina de Pollença. Veure anteriors articles; 

La piscina coberta del Port. 

El despropòsit de la piscina coberta. 

Aquesta piscina és una ruïna. 

Va ser aprovada amb el nostre vot en contra. Farem una article. 

12.- Propostes/Mocions d'urgència.

Dues mocions.

Aprovació dels comptes generals del 2006 ( sí del 2006 no m'he equivocat). Es va fer sense els comptes del Festival. Veure article sense els comptes del festival de Pollença. Aprovada amb el nostre vot en contra i l'abstenció del grup PP-UMP

Aprovació de la dimissió del càrrec de regidor d'en Gabriel Cerdà(PSM) i anomenar al seu substitut, en Tomeu Cifre. Aprovada per unanimitat. Des d'aquest blog  li volem dones les gràcies per la seva feina com regidor i sort. Esperam que ara pugi donar l'impuls definitiu a la regulació de les visites als BICs de la Fortalessa i el Castell del Rei.

 PART DE CONTROL 1 SEGUIMENT

1.- Informació de Batlia

2.- Dació de compte dels acords de la Junta de Govern i de les resolucions de Batlia

3.- Precs i preguntes.

Ja eren les 00:00 i no es varen poder fer  els precs i preguntes corresponents, tenim preguntes sense contestar des de juny i esperam que al proper ple es pugui posar aquest tema al dia.

Només varen fer un plec i és dir a l'equip de govern que tingui en compte la demostració de caça de cabra amb llaç que s'ha anunciat per la fira pot vulnerar l'article 4  de la llei 1/92 de Protecció del animal.

Del blog elsoreteestierno , dedicat a aquest equip de govern. 

 


 

 

Comentaris

fra lokus

Re: Sords i cecs

fra lokus | 02/11/2008, 12:29

La veritat és que teniu una mala llet d'espant. Ahir era festa "de guardar" i no es feia feina, així que tothom podia anar on volia. La veritat és que no m'imagin en Pepe al cementiri fent rialletes a la gent i donant la mà amb cara de circunstàncies.

JRV

Realisme

JRV | 02/11/2008, 11:49

Garci, en aquesta comèdia pseudodemocràtica en la que participem, vosaltres (Nosaltres, perdona¡) heu escollit el paper rigorós i profitos, i obviament, el mes difícil i ben allunyat del populisme barroer, no tindrem mai majoria absoluta, i això es així d'en temps de maria castanya. El difícil es poder-ho dur tot el temps, però sapigueu que teniu partidaris ben concienciats i als que es molt difícil enganyar. Per altre part , alguns punts del teu pla estratègic de governar en Pepe, te bastantes mancançes. T'asombraria , per exemple, veure an son ara, politicament, molts dels immigrants, "forasters" com tu dius, els anys 70 a CC.OO. o PC i esquerranosos acèrrims, i ara que han fet cuatre duros, mes peperos que n'Aznar...La dignitat humana també te mancances, i l'inteligència i la sensibilitat, també

Pepe

Nova regidoria

Pepe | 02/11/2008, 11:23

Després és normal que en Joan no tingui temps per dedicar-se a les infraccions urbanístiques, fer un pla de mobilitat com toca, controlar les despeses, solucionar els problemes del dia a dia...

Joan hauria de deixar el seu lloc de batle i regidor d'urbanisme a un altre i crear una nova regidoria; "panes i circum"

Garci

Re: Sords i cecs

Garci | 01/11/2008, 14:12

Pepe, hem de fer un pla estratègic de governabilitat: objectiu: Pepe batlle.

- Populisme: bunyols, xocolatades per la tercera edat, anar als funerals, enviar flors, fer regalets als diferents col·lectius...

- Dir sempre si a tot.

- Mostrar-se fent esport.

- Apuntar-se a totes les associacions i a les respectives festes o actes ser sempre el darrer en seure i restar devora la porta saludant tothom.

- Dir mentides, si així pots quedar millor.

- Fer una coalició amb un partit independent de Pollença.

- Marcar una ruta diària de bars.

- Fer molts "favors" per tenir molts deutors i així tenir una gran xarxa clientelar.

- Callar i no dir el que es pensa (dins el pla de sempre quedar bé).

- Anar a totes les processons.

- Fer-se cristià el dia dels moros.

- Canviar-se el nom foraster per un nom autòcton (Cifre, Cerdà, March...)

Aquesta proposta la pos aquí per veure-la enriquida amb més punts.

joan ramon

De pena

joan ramon | 01/11/2008, 14:01

A mi me va semblar de pana, ens igonrarien igual si deixam de pagar imposts?

s'hauria de inenrar, meam si segueixen passant dels ciutadans.

La sombra de Juan

Re: Sords i cecs

La sombra de Juan | 01/11/2008, 12:55

Tenéis que aprender de Joan y Martí hoy en la puerta del cementerio dejándose ver y saludando a unos y otros. Eso es lo que quiere el pueblo y lo que les dan.
Nada de trabajo serio, proyectos, planes... Lo tenéis muy mal.

Garci

Re: Sords i cecs

Garci | 01/11/2008, 10:31

Que passa, ningú es va enterar de res? Quanta desinformació!!!

Pepe

Re: Sords i cecs

Pepe | 01/11/2008, 08:43

JR al ple va restar clar que aquesta gent ens pensa que democràcia es que et votin cada quatre anys i punt.

Notícia

Re: Sords i cecs

Notícia | 01/11/2008, 08:39

Al Diario de Mallorca:
El pacto prepara una reducción del IBI para paliar la crisis.

Notícia

Re: Sords i cecs

Notícia | 01/11/2008, 08:37

Al Balears:
Unanimitat perquè la
primera línia delMoll
siguiper a vianants

Notícia

Re: Sords i cecs

Notícia | 01/11/2008, 08:35

Al Diario de Mallorca es manté una confusió que pens ha fet mal a la nostra moció i a la reivindicació dels ciutadans. Les firmes NO EREN CONTRA LA PEATONITZACIÓ sinó per aturar un experiment desastrós i fer les coses bé.

La Sala mantiene la peatonalización del Port a pesar de las mil firmas en contra

Notícia

Re: Sords i cecs

Notícia | 01/11/2008, 08:33

Notícia al diari Ultima Hora.

Todos los partidos reafirman su voluntad de peatonalizar la primera línea del Moll
La moción de EU, que pedía la paralización, fue rechazada

Joan Ramon

XXL

Joan Ramon | 31/10/2008, 18:09

A mi ahir me va donar l'impresió que a algús regidors la participació ciutadana i la democràcia, lis venen un parell de talles grosses.

Garci

Re: Sords i cecs

Garci | 31/10/2008, 17:06

Una vegada més queda palesa la falta de voluntat d'arreglar les coses de l'equip de govern.

La negativa a fer un pla de mobilitat i l'insult als ciutadans que suposen els dubtes de la senyora Ramon en quant a la validesa de les firmes recollides, mostren el caire d'aquest govern: incapaç d'acceptar un erros, incapaç d'escoltar als veïns, incapaç de rectificar... tot això és un símptoma clar d'autoritarisme.

Quins arguments poden tenir per no fer un pla de mobilitat?

Han reduit a la ciutadania a simples votants. Han tirat pel terra la bona voluntat dels veïns que es mobilitzaren...

Jo no vull que simplement ho paguin en les properes eleccions, això seria jugar com ells. Jo vull que la gent els pugui dir (i els digui) que l'han cagat al Moll. No vull ser una butlleta electoral: vull democràcia real. Els polítics són delegats no essers suprems, per molt que ells ho creguin.

fra lokus

Re: Sords i cecs

fra lokus | 31/10/2008, 16:11

Desgraciadament l'expectació que hi havia amb dos dels punts de l'ordre del dia, va deixar en segon pla un més que interessant debat entre PP-UMP i l'equip de govern en el punt del pressupost.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb