URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Aparcament del poliesportiu (PA 31)

Alternativa | 07 Novembre, 2008 07:00 | facebook.com twitter.com

 Prime hem de demanar disculpes  ja que s'ens acumula la feina, darrerament hem rebut un munt de queixes i denúncies de ciutadans sobre tot en forma de fotografies i procurarem anant fent articles amb les mateixes poc a poc. Us demanam una mica de paciència. A més a més tenim el tema de la peatonització que volem terminar de desenvolupar, la Fira... Ens donen molt de feina

El tema d'avui seria el de l'aparcament del poliesportiu de Pollença, hem rebut nombroses queixes de pares de nins i usuaris que fan esport al poliesportiu de Pollença per les males condicions de l'aparcament del , inclòs hi ha pares que han iniciat una recollida de firmes i altres s'han plantejat fer algun tipus d'acte de protesta cansats de les promeses i incompliments del batle.

Els afectats demanan que al manco es llevin els clots de l'aparcament i es posi grava. Com podeu comprovar a les fotografies ( fetes al dia següent d'un dia de pluja no massa intensa)  l'accés al pavelló des del aparcament ( unes escales ja de por si impracticables per la gent amb problemes de mobilitat) és troba envoltat d'aigua. Aquesta zona de l'aparcament te una gran acumulació d'aigua quan plou i més d'un s'ha trobat la moto inutilitzada per l'altura a la que ha arribat  l'aigua o han tingut que passar a gual per arribar al seu cotxe.

En una situació igualment penosa es troben també els aparcaments de Can Conill ( fa mesos que varen demanar a un ple posar grava al mateix) i l'aparcament al costat de la Piscina Municipal al Port.

A més de complir la promesa reforma de l'aparcament del camp d'en Costa, al costat del col·legi Joan Mas( a principi d'any es va parlar d'asfaltar, il·luminar i fer la xarxa d'aigües pluvials )l'Ajuntament hauria de posar solució urgent a la resta d'aparcaments al manco com hem dit amb una mica de grava.

Al cas  del poliesportiu a més a més encara està pendent el tema del perillós accés al pavelló des del poble. Cada dia molt de joves accedeixen al pavelló travessant la carretera al costat de la rotonda del Gall. Del projecte de fer un pont fa molt de temps que no sabem res i al manco caldria un pas de vianants.

 

 

 

Necessitam les teves fotos, vídeos, els teus comentaris, la teva  informació dels punts negres de Pollença. aquells llocs del municipi en mal estat,degradats, bruts, oblidats, etc.  A més de publicar aquesta informació al blog, la traslladaríem a l'Ajuntament on farem feina per  trobar  solucions.

 

La ciutadania ens pot fer arribar els seus punts negres de forma oral, escrita, fotogràfica o gravada. Recollirem la informació a través d'aquest blog, d'enquestes directes, al nostre correu electrònic: eurxella@yahoo.es, al telèfon 656967751 o la bústia del nostre regidor Pepe García  a l'Ajuntament;  C/ del Calvari, 2 07460 Pollença.

Entre tots construirem una Pollença millor, a la nostra mida, solucionant els problemes quotidians. És tracta de carrers, voreres, places, papereres, brutor... coses del dia a dia que cal sol·lucionar per tenir una Pollença millor, més còmoda i més neta.

Comentaris

blog Pollença

Serveis Socials

blog Pollença | 07/11/2008, 12:26

L'article de la Fira s'ha pogut veure uns minuts per error, sortirà publicat demà.

Avui a les 19 hores, es fa la inauguració de la nova oficina de serveis socials al carrer de Sant Jordi. Com recordareu al ple de setembre del 2007 ja varen demanar el trasllat dels serveis socials des de Can Candali, un espai saturat, a les dependències del carrer Sant Jordi. Al ple de febrer del 2008 varen presentar una moció en aquest sentit que va ser rebutjada. A final ens varen fer cas però es va perdre un temps preciós. I després de tan de temps no compleixen la normativa sobre accessibilitat i ens diuen que hem de tenir una mica de paciència que solucionaran el tema...
Emroc ha fet un article al seu blog Pollença

Hi estau tots convidats.
Tots ?

No, tots no.
Perquè si no fan qualque xapussa en les poques hores que falten, el local no sembla complir amb la normativa sobre accessibilitat i supressió de barreres arquitectòniques, vist l'escaló d'un pam que hi ha davnt del portal.

O sigui, que part dels usuaris dels serveis socials, aquells que tenen problemes de mobilitat, no hi podran accedir.
Tampoc hem vist que s’hagi reservat una plaça d’aparcament per a minusvàlids, com pertoca davora les oficines de l’Administració.

El nostre Ajuntament sempre dóna exemple.

Pepe

Re: Aparcament del poliesportiu (PA 31)

Pepe | 07/11/2008, 09:41

Avui surt la nota de premsa resumida, el batle diu que avui mateix es posara grava a l'aparcament. El problema és que ara hi ha camions de gran tonatge a l'aparcament i quan es vagin ja veurem com resta l'aparcament.
També diu el batle que al 2010 s'asfaltarà, il·luminarà...
Em sembla molt bé però al 2009 al manco cal un aparcament aplanat i amb grava

Del tema del perillós accés al pavelló no es diu res.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb