URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Sense frivolitats, per favor.

Alternativa | 09 Novembre, 2008 23:33 | facebook.com twitter.com

Voliam respondre a tres anònims del fill directe dels darrers números que feien referència als nostre partit. Ens agrada respondre, que hem de fer sóm així.

El primer d'un comerciant deia que era una frivolitat la pujada d'impostos de fems i que era encara més frívol que nosaltres es dediquem a xerrar de camins. A aquest frívol anònim l'hem de dir que no és cap frivolitat defensar l'obertura dels camins públics del municipi, sinó un deure. Si les institucions públiques no defensen el patrimoni comú qui el farà? Hem de deixar que ens sostreguin el que és de tothom? No fer res sí que seria una frivolitat.

Respecte a la pujada de les taxes de fems i quan diu que  no hem fet res pensam que no s'ha informat bé. Només tenim un regidor però fa una any varen fer tot el que varen poder per evitar aquesta pujada; raonar i votar en contra. Li demanaria que escoltés els plens al que es va debatre aquesta pujada a "ràdio urxella" (http://www.urxella.net/urxella/radiourxella/radio_urxella.htm).   A més a més varen fer una feina extra-institucional com va ser recollir més de 330 al·legacions. El que no sabem és on es trobava aquest comerciant quan feiam tot això, el que esperam és que enguany la gent reaccioni quan s'aprovin les taxes i impostos, i no quan s'han de pagar i ja poca cosa es pot fer.

Al darrer fill directe un anònim es preocupava per que per culpa de l'excursió reivindicativa de Ternelles, "la senyora" no deixi tallar el pi de S. Antoni i deia que la majoria dels assistents eren de fora poble. Només li recordaria a aquest "ciutadà de pro" que el pi no sempre s'ha tallat a Ternelles, o sigui que no es preocupi tan, el podem tallar a altres finques sense tancar la tradició . Respecte a que havia més gent de fora que del  Pollença, simplement dir-li que no crec que això sigui una bona notícia.

A altre fill directe una al·lota diu que no hem dit ni mu de que el PSM s'havia carregat totes les activitats culturals de Pollença i es demanava si eram còmplices o no ens interessa la cultura. Evidentment no són còmplices de res ja que no estam a l'equip de govern, comprenem que a una situació econòmica crítica es facin retallades, encara que no compartim que aquestes retallades no és facin equitativament a totes les àrees ( si es mirà el pressupost restà molt clar qui comanda UM-UNPI) i qui no era necessari (PSM). Tampoc compartim que s'hagin llevat tots els cursos del darrer trimestre, una cosa es retallar i altra llevar tots els cursos. Aquest tema el voliam comentar als precs i preguntes dels darrers plens però es varen fer les dotze de la nit sense poder fer ni precs ni preguntes pràcticament.

 

 

Comentaris

fra lokus

Re: Sense frivolitats, per favor.

fra lokus | 11/11/2008, 16:07

Per alguns Pollencins els problemes són les possibles conseqüències negatives de la excursió a Ternelles (ens podem quedar sense pi), o la presumpta denúncia pel tema de les cabres el dia de la fira (denúncia que no existeix en aquest moment).

M'he permès la llibertat de posar un compte enrere amb l'apagada analògica de televisió, aquest si que serà un problema, un problema que resoldran els pollencins des de la seves butxaques, això sí, amb molt més doblers a altres llocs de les Balears, que ho han fent tranquilament i molt amb ofertes.

Garci

Re: Sense frivolitats, per favor.

Garci | 11/11/2008, 10:34

Jo no estic gens d'acord amb la tudada de diners que ha suposat el dur als familiars de Guillem Cifre de Colonya.

Son molts diners invertits en les vacances d'una gent a la que no li devem res.

I encara pitjor la manera en que varen passar per aquí. Asseguren que ni el batlle sabia que eren per Pollença i que se'ls va trobar, als argentins i a Biel Cerdà, pel carrer.

Pepe

Tens raó Maria

Pepe | 10/11/2008, 22:28

La veritat Mercé que quan deia que estava a favor de la visita dels familiars d'en Guillem Cifre de Colonya pensava que s'haria d'altra manera. Conforme coneix més detalls aquesta visita menys sentit el trob. Com altres vegades una cosa és la idea i altra la seva realització. Pràcticament no ens hem adonat d'aquesta visita.
Simplement t'he de donar la raó Maria aquesta visita només ha servit per tudar doblers i l'esquerra ha de demostrar que sap ser més respectuosa i gestionar millor els doblers públics.

Mercè

tallers

Mercè | 10/11/2008, 17:16

Retallar en temps de crisi esta be, pero no fer tallers i fotre 12.000€ en un viatge per 4 persones, deixa molt que desitjar i els que sentirem l'entrevits per la radio, varem veure que aquest senyor que dugué el PSM d'argentina en sabia ben poc de Guillem Cifre.

Pepe a veure si som un poc coherents. Això ho va fer el PSM no UM

L'esquerra també tuda doblers.

Pepe

Més informació

Pepe | 10/11/2008, 10:19

Gràcies per l'aclariment, ja deiam que no havien dit res del tema per que no havien pogut fer cap prec ni pregunta als darrers plens.
La pena és que no ens adonam de les coses fins que no succeïxen caldria més informació als grups de l'oposició quan es prenen decisions com aquesta.

PSM Pollença

Cursos i tallers

PSM Pollença | 10/11/2008, 08:49

No s'ha llevat tots els cursos i tallers. Els tallers de teatre i ball de bot estan en curs i la resta començaran al gener amb un nou sistema de rel·lació entre els monitors i l'Ajuntament, ja que l'actual era una sagnia per l'Àrea de Cultutra.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb