URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Vergonyosa realitat (PA 32)

Alternativa | 13 Novembre, 2008 07:00

Com hem dit darrerament hem rebut un munt de queixes i denúncies de ciutadans sobre tot en forma de fotografies. En aquest cas la denúncia fa referència  al solar municipal al costat de la piscina del Port de Pollença.

Mirau les fotografies, aquesta és la vergonyosa realitat d'un municipi que vol viure del turisme ?

Una part d'aquest solar és un "aparcament", per dir alguna cosa ja que a l'igual que l'aparcament del poliesportiu de Pollença o Can Conill es troba ple de baciots i sotracs. Per si ja no fora suficient ara al mateix aparcament hi ha material de construcció i municipal abandonat.

 

 

 

 

 

Fins i tot amb una reixa han improvisat una mini-deixalleria.

 

 
 

Tampoc sembla que una entrada al municipi i al costat del centre de Salut sigui el millor lloc per emmagatzemar  contenidors, cotxes i motos en aquest estat.

 

 

Per això demanam que es retiri tot aquest material de l'aparcament (mantenim també la nostra petició de arreglar una mica aquest aparcaments; al manco aplanar i posar grava). I respecte al "magatzem municipal" demanam que aquest es traslladi a un lloc més adient; el municipi té una deixalleria i altres solars com el de Llenaire al mateix Port. En cas de no voler o no poder  fer-ho demanam a l'Ajuntament que compleixi les seves pròpies ordenances. A l'article 34 de l'ordenança municipal de policia i  bon govern  http://www.ajpollenca.net/wms/ofo/imgdb//archivo_doc18584721.pdf s'exigeix als particulars mantenir tancats els seus solars amb materials opacs, cosa que l'Ajuntament no compleix al seu propi solar.

Una institució pública que no compleix les seves pròpies normes difícilment pot demanar als ciutadans els seu compliment.

 

Necessitam les teves fotos, vídeos, els teus comentaris, la teva  informació dels punts negres de Pollença. aquells llocs del municipi en mal estat, degradats, bruts, oblidats, etc.  A més de publicar aquesta informació al blog, la traslladaríem a l'Ajuntament on farem feina per  trobar  solucions.

La ciutadania ens pot fer arribar els seus punts negres de forma oral, escrita, fotogràfica o gravada. Recollirem la informació a través d'aquest blogd'enquestes directes, al nostre correu electrònic: eurxella@yahoo.es, al telèfon 656967751 o la bústia del nostre regidor Pepe García  a l'Ajuntament;  C/ del Calvari, 2 07460 Pollença.

Entre tots construirem una Pollença millor, a la nostra mida, solucionant els problemes quotidians per tal de millorar les petites coses que, per no ser macroprojectes milionaris, no interessen arreglar-les. És tracta de carrers, voreres, places, papereres, brutor... coses del dia a dia que cal sol·lucionar per tenir una Pollença millor, més còmoda i més neta.

Comentaris

Pepe

El batle a Londres

Pepe | 13/11/2008, 18:12

Avui he rebut un correu que comparteix totalment.

"Què fa el Batle a Londres? Supòs que això és una mesura dins el pla d'austeridad pres pel Ajuntament de Pollença. Encara no entenc que fa un Batle d'un municipi a una fira de Tour Operators, però sona bé. Hi ha un augment d'imposts a Pollença, però , hi ha un pla d'austeritat? Estaria bé , que s'expliqui quines mesures s'han pres per dur a terme aquest pla d'austeritat."

A l'anterior legislatura jo li vaig fer la mateixa pregunta a un regidor que també havia anat a Londres. I em va dir el gran sacrifici que era per ell anar a aquestes fires... A més que es sacrifiquen, els criticau és que no teniu cor.

Pepe

Re: Vergonyosa realitat (PA 32)

Pepe | 13/11/2008, 08:48

Per la gent que ha llegit l'article abans de les 9:45 no havia sortit sencer, mancava la conclusió i les peticions que farem al ple.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb