URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

El refugi d'animals no és mereix això.

Alternativa | 22 Novembre, 2008 07:00 | facebook.com twitter.com

 Fa dos números que varen enviar la següent carta al Punt Informatiu, no l'han publicat però si que han publicat un carta millor feta per l'Associació d'Amics del Refugi d'Animals en el mateix sentit que la nostra, de totes maneres com la teniam escrita la publicam.

El refugi d'animals no es mereix aquests comentaris.

Fa dos números al fill directe del Punt Informatiu  una persona comparava els doblers que es donen al Refugi d'Animals, segons ell o ella una subvenció de 60.000 euros amb les subvencions que es donaven a PRODIS i AFAMA, 10.000 euros per associació. Si parlam de xifres hem de dir que als pressupost dels 2008  (que encara no s'han aprovat definitivament i l'any termina) només surt una partida de 15.000 euros  pel refugi.  Però pensam que és un error i per això hem presentat una al·legació als pressupost  ja que  cno contempla el conveni signat entre l'Ajuntament i el refugi (54.450 euros inclòs IVA).

Hem de deixar clar que una cosa són les subvencions i una altra diferent els convenis.  El conveni firmat amb el Refugi significa que les competències de protecció animal de l'Ajuntament de Pollença de recollida i acollida d'animals abandonats són cobertes pel Refugi d'animals.

Si parlam del fill directe hem de dir que la comparació està feta amb mala fe. Per defensar que PRODIS i AFAMA mereixen més subvencions no cal fer una comparació amb el refugi d'animals que ni tan sols pertany a la mateixa regiduria. Objectivament el Refugi assumeix unes competències de l'Ajuntament de manera  modèlica, i així és reconegut per tots els regidor, als darrer ple, pels ciutadans que l'hagin visitat, per altres municipis i pel Consell de Mallorca.   Al refugi a més d'un immillorable tracte afectiu  es tenen les millors i més adequades garanties sanitàries i de seguretat pels animals. Pollença duu més de tres anys sense sacrificar cap animal que no sigui per motius sanitaris o de agressivitat. La majoria dels altres municipis tenen signats convenis amb "Natura Park" i duen els seus animals a Son Reus on són sacrificats als 21 dies més o manco si no són adoptats, i tenen molt poques possibilitats de ser adoptats per la gran quantitat d'ells que hi ha al centre.

La feinada que ha fet i fa Josefina Vivancos i l'Associació d'Amics del refugi d'Animals de Pollença no té preu i no mereixen comentaris com el fet al fill directe. Ja que aquest anònim  demostra poca sensibilitat pels animals al manco la podria tenir per gent que ha posat el seu temps, patrimoni i salut a cura dels animals.

Aprofitam per recordar que el diumenge 30 al claustre es fa el mercadet d'hivern del Refugi. 

 

 

 

 

Comentaris

Xesca Ensenyat

Solidaritat amb el Refugi de na Josefina

Xesca Ensenyat | 22/11/2008, 13:51

Ignor el que ha passat, però vull expressar una vegada més, la meva solidaritat amb tot quant ha fet sempre na Josefina pels animals i per Pollença. No té preu. No sé si val 60.000 euros o en val més.
La comparació amb Prodis és repugnant, nazi. Aturem aquest llenguatge infame. Ja sabem el que pretenen i on volen anar a parar.
Vull oferir el meu bloc, L'HIDROAVIÓ APAGAFOCS, on ja tenim més de 75.000 en poc més d'un any, per ampliar i fer-nos ressò de totes aquelles actuacions que promoguin els valors democràtics i la convivència, la solidaritat i el conhort.

Notícia

Re: El refugi d'animals no és mereix això.

Notícia | 22/11/2008, 09:24

Avui al DdM:
La principal asociación vecinal también denuncia la peatonalización.

Ja és hora que es replantegin la forma en la que es va fer aquesta peatonització.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb