URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Per una peatonització ben feta 3.

Alternativa | 25 Novembre, 2008 07:00 | facebook.com twitter.com

Seguim parlant de la  prova indefinida  de semipeatonització que fa l'equip de govern,  ens negam a mantenir el termini de peotanització quan els autobusos poden circular per tota la primera línia a tota velocitat.


  El que ens ha terminar de donar la raó i a més a més indignat és que hem tingut accés a un document de l'Associació de Veïns del Port molt crític a la peatonització aquest document va ser fet el 7 d'octubre i presentat  i registrat a l'Ajuntament. Membres de l'Associació de veïns ens havien comentat l'existència d'aquest document però el batle i el regidor de policia ens deien que no sabien res del mateix.

Pensam que és indignant i vergonyós que s'ens hagués negat l'existència d'aquest document, encara que l'entenem ja que contradiu totalment el que ha mantingut  durant tot aquest temps l'equip de govern, que ha posat en dubte que hagués un malestar de la major part de veïns del Port respecte a la forma en que s'ha fet la peatonització. Fins i tot al ple na regidora del Port na Francisca Ramon va posar en dubte la forma en la que s'havien recollit les més de 1000 firmes que varen presentar.

Al document l' Associació informa de que ha rebut nombroses queixes de veïns del Moll sobre la prova pilot de semipeatonització. Es queixen de la dificultat d'accés a la primera línea de platja, ja que fins ara quan un visitant venia de la part d' Alcúdia arribava al centre de la localitat sense adonar-se'n, fet que el convidava a aturar-se a visitar-lo, però amb aquesta actuació s'hi ha d'anar explícitament.

Igualment es queixen de la càrrega de vehicles que sofrirà  el carrer Joan XXIII,els carrers Bot i Corb Mari.

  la Junta Directiva de l'Associació  considera  que el  projecte incidirà molt negativament en "L'ocupació  de les platges afectades, ja que l'accés es fa molt mes dificultós que abans,fet que ja s'ha pogut constatar durant aquest període de prova".

Per terminar l'Associació demana un projecte definitiu de peatonalització per  poder valorar-ho en la seva totalitat i estudiar-ne les seves característiques, per entre tots, mirar d' actuar en benefici de tota la localitat.

Aquesta petició final demostra fins quin punt s'ha fet mal aquesta prova quan la principal Associació del Port demana un  projecte final que no existeix, una manca d'informació total.

A aquest tem ens ha resulta molt trist l'ambigüitat de l'actual president de l'Associació de Veïns que no ha dit res públicament sobre la peatonització fins que no ha tingut més remei per la publicació  de l'escrit d'aquesta associació. És també una pena que no  trobessin temps per  a reunir-se amb mi ( reuniò que vaig solicitar dues setmanes abans del ple) quan presentavam una moció amb el suport de més de 1000 ciutadans en el mateix sentit  que el seu escrit, no contra la peatonitzció però sí demanant un pla de mobilitat, ells demanen un projecte definitiu.


Un dia de la setmana passada la barrera es trobava situada a un costat i sense senyals luminoses.

Comentaris

Joan Ramon

Pedrito Piscinas

Joan Ramon | 27/11/2008, 19:32

Jo no arreglo res Pedrito, però procur no atacar i menys des de l'anonimat.
I si pens que has dit coses absurdes tenc tot el dret del món a expressar-ho, això no ès insultar, ara només falta que desprès de mollar mentides facis de victima,
abans deia que eren absurds els comentaris, ara hauré d'afegir que són patetics.

Salut i República.

Castelao

Pedrito piscines

Castelao | 27/11/2008, 13:53

Es divertit llegir els comentaris de pedrito , que no deu saber ni canviar una bombilla. Sembla que Jrv es representant dels treballadors i li preocupa el futur d'un col·lectiu de mes de 40 treballadors, a mes , la majoria pollencins, ho dic perque Pedrito dels dois s'etribueix el titol únic de pollenci. Bon petardo esta fet si comença abocant la seva amargura contra els seus propis conciutadans. Tan de greu li sap que es fiquin amb els falsos socialistes?.

Joan

De pena

Joan | 27/11/2008, 13:37

Que ho ès de dollut aquest pedrito, i a més se liveul el llauto.

Pepe

Pedrito ara de Pollença

Pepe | 27/11/2008, 12:46

Pedrito hi ha moltes formes de faltar al respecte com per exemple dir que "ens han reconvertit els d' UM" quan es diu això sense arguments o amb arguments falsos es falta al respecte

A més demostres una gran ignorància quan dius "que ja no deim res en contra d'UM"
Demostres que no has llegit la majoria d'articles d'aquest blog i no has seguit nostra trajectòria política. Cap està obligat evidentment a fer cap de les dues coses que t'he dit però si fas un comentari com el que has fet ha de tenir algun fonament.

Garci

Re: Per una peatonització ben feta 3.

Garci | 27/11/2008, 12:09

Pedrito, cal que llegeixis tots els comentaris i les entrades del bloc. Més del 50% de les entrades fan referència a UM o a les seves àrees.

Crec que no pots jutjar sense coneixement. De totes maneres no hem de caure en l'insult. Xerrant s'entén la gent.

Amés, si creus que s'hauria de criticar més a UM aquí tens el bloc, escriu el que vulguis i ho publicarem com a article: esciu-ho i envia-ho a eurxella@yahoo.es

Perdrito de Ses salines

A joan Ramon

Perdrito de Ses salines | 27/11/2008, 11:19

Perdona però jo no t'he faltat al respecte i el meu nou és pedrito de ses salines.
I vosaltres sou molt vius, molt inteligents i ho arreglarieu tot.
Per cert, jo no som socialista ni pepero ni del Pesimista, perdó PSM ni EU, som pollencí i el que veig que culpau molt a PSOE i poc a UM.
Gràcies

Garci

Re: Per una peatonització ben feta 3.

Garci | 27/11/2008, 08:42

Que content m'he posat al veure que fins i tot els que no et volen, Pepe, et fan batle.

Jo també et seguiré d'aprop quan siguis batle.

Joan Ramon

A Pedrito piscinas.

Joan Ramon | 26/11/2008, 22:11

Per cert Pedrito Piscinas, dir que a en JRV li fa por perdre la feina, quan ja està pràcticament jubilat, ès tan absurd com la resta del teu comentari.

Salut

Joan Ramon

Salut

Joan Ramon | 26/11/2008, 22:10

Fa gràcvia això dels anonims diguent: Si no t'agrada,Presentet tu.
Cal a dir que ningú està obligat a presentar-se, hi ha d'estar disposat a aguantar critíques dels ciutadans, veig massa anònims molestes per les crítiques a la mala gestió de l'equip de Govern.

Salut i branca.

Pepe

Re: Per una peatonització ben feta 3.

Pepe | 26/11/2008, 21:39

Fralokus, es diu colló, no troll

fra lokus

Re: Per una peatonització ben feta 3.

fra lokus | 26/11/2008, 21:19

pedrito, tu ets un "troll"

Pedrito de Ses Salines

A PEPE i els seus

Pedrito de Ses Salines | 26/11/2008, 21:13

Per cert, que ja us han reconvertit els d'UM? Com que ja no deis en contra d'ells, jejejeje

Pedrito de Ses Salines

A PEPE i els seus

Pedrito de Ses Salines | 26/11/2008, 21:11

Quan siguis batle, jo també te seguiré ben de prop, meam com fas les coses tu i els teus.
Per cert no som funcionari frustat, som electricista.

Pepe

Re: Per una peatonització ben feta 3.

Pepe | 26/11/2008, 20:44

Perico, em sap greu però la privatització es planteja sobre la recollida de fems no sobre l'aigua, que fins i tot el nostre equip privatitzador reconeix que funciona bé.
JRV por...ha, ha, molt bo.

Pepe

A Pepito el bon cristià.

Pepe | 26/11/2008, 20:30

JRV, la resposta a Pepito era de fralokus.
Pepito m'ha commogut el teu bon cor i cervell. O sigui en plena crisi desitges una fallida i un munt de gent a l'atur.
De totes maneres et respondré.
En principi el regidor responsable d'EMSER era en Biel (PSM).
Quan es va aprovar el primer extrajudicial ja varen demanar la dimissió d'en Martí Ochogavía responsable d'una bona part d'aquell extrajudicial. Igualment Martí és el responsable de la neteja viària i per tant de que LUMSA faci feina fa vuit mesos sense contracte al Port i fins avui no el seu descontrol de la feina de LUMSA es demostra en que no tenia ni els mapes dels recorreguts ni els plans de treball diari de LUMSA.
No som nosaltres qui hem votat a Martí, ni qui governam amb ell.

perico,

Re: Per una peatonització ben feta 3.

perico, "de los palotes"? | 26/11/2008, 20:24

Estic d'acord amb en JRV, la responsabilitat es du politics que els haurien de pegar una bona estirada d'orelles a nu dEMSER.
Lo que en JRV no diu es que aixo no li faria cap graci per que ell es u primer aludit, i a ningu li agrada que se li acabi la bona vida.
U Pollensins esteim farts de pagar a vagos que no fan la seva feina, privatització ja!

JRV

Pepito

JRV | 26/11/2008, 19:05

Aquest Pepito, "Grillo"?, te una bona empanada mental amb això de La Brigada, Emser,... Hem sembla un politic o empleat públic frustrat, i no hi ha forma de raonar, i suposo que amb aquesta visceralitat borde es inutil. Molt bona la resposta de Pepe respecte a espanyols-toreros, es podria afegir que no tots els pollencins practiquen el pòllencinisme ranci. Emser , la brigada, l'Ajuntament, els funcionaris, la P. Local, estan a les ordres de batles, regidors, gerents, consells d'¡administració, equips de govern, plenaris, que per qualque cosa cobren molt mes i s'espera mes d'ells que no d'un simple peó o oficial.
la falta de lideratge, evidentment, no es dels dirigits, es dels dirigents.
Ams aquestes cincentes, el Titanic es degué enfonsar per mor del cuiner del vaixell.

fra lokus

Re: Per una peatonització ben feta 3.

fra lokus | 26/11/2008, 17:40

Pepito, afirmar categòricament que tots els empleats de EMSER són uns vagos és com dir que tots els espanyols som toreros.

És veritat que a Pollença hi ha aquest sentiment de EMSER i de la brigada d'obres, és cert que hi ha comportaments abusius per part d'alguns treballadors, però això no justifica una privatització.

Pepito

EMSER

Pepito | 26/11/2008, 16:45

Tant de bo privatitzin emser, que després quebri i tots aquests vago al carrer...
Per cert de qui depen emser? Del psoe? I de la exelentissima brigada d'obres no en deis res? I del regidor responsable? Ay aquests d'EU com sou eh? Fantàstics

Pepe

Re: Per una peatonització ben feta 3.

Pepe | 26/11/2008, 14:35

De socialdemocràcia poca. Han privatitzat les piscines i les instal·lacions esportives del Port i sembla que volen privatitzar EMSER.
Gràcies per l'article Garci.

Axartell

GARCI

Axartell | 26/11/2008, 13:07

Té don tota la raó Garci. La vaig cagar i ben cagada votant al PSOE. Alguns dels seus regidors semblen més de dretes que d'esquerres.
El que comentava Pepe que Juanjo Mir va demanar a nes Batle el que havia de votar és d'allò més surrealista.
En fin, jo també me equivoc. Ara bé, prometo rectificar a les properes eleccions.
Saludos

Garci

Re: Per una peatonització ben feta 3.

Garci | 26/11/2008, 12:52

Axartell, me sap greu dir-t'ho, però ets un ciutadà polític. Tal vegada rebutgis els càrrecs, les institucions, etc. però la política és molt més que això, són les idees i les creences, les visions particulars d'un món que per tu seria millor.

I també me sap greu dir-te que si volies votar socialisme i vares votar al PSOE la vares cagar, i molt. El PSOE no passa de ser un partit socialdemòcrata. I a Pollença sembla més un partit de caire liberal (basta veure les ànsies privatitzadores).

Axartell

AL SIMPATITZANT SOCIALISTA

Axartell | 26/11/2008, 12:39

Bon dia Simpatitzant Socialista:
No té equivoqui’s. Ni som ni seré mai polític. Per tant, no tenc vocació de batle, ni de regidor ni res de per l'estil.
El que si som és ciutadà d'aquest poble. Com a ciutadà i com a ex votant del PSOE no puc entendre algunes actituds, mesures, comportaments i decisions dels actuals membres del PSOE de Pollença, que vaig el meu parer, no es fonamenten vaig els principis del socialisme. Res més.

Simpatitzant socialista

A Axartell

Simpatitzant socialista | 26/11/2008, 11:32

Benvolgut axartell, a mi m'ha passat el mateix que a tu, però no entenc això dels motius tècnics, ara bé, si vols dir-los res, tu que ets tan diplomàtic i tan positiu, bé pots fer-ho a través del correu electrònic seu o bé presentar-te a les properes eleccions amb un millor projecte i ben segur et votarem. Ets o pots ser un bon batle i polític, ja que ets molt constructiu i fort.
Salut

Pepe

D'acord Axartell

Pepe | 26/11/2008, 08:34

Estic d'acord Axartell, esper que facin una reflexió i que tornin a posar en marxa en blog sense por, contestant a la gent argumentant i donant informació.

Axartell

LES FORMIGUETES PIXEN FORA DE TEST

Axartell | 25/11/2008, 22:40

Bon vespre a tots:
Permeteu-me, companys d’EU - Verds enviar, a traves del vostre blog, un missatge a la nova direcció del PSOE de Pollença.
Acabo d’entrar al vostre blog i he quedat molt sorprès al veure un comentari que diu que estau fora de servei per motius tècnics.
He visitat tots els blogs de les agrupacions socialistes i de membres del psoe que estan allotjats a mallorcaweb. A la majoria d’ells els hi he deixat un missatge; no hi ha hagut cap problema tècnic, i el missatge ha quedat publicat. He visitat altres blogs de Pollença allotjats a mallorcaweb i tampoc hi he trobat cap tipus de problema tècnic.
Per tant, senyors del psoe de Pollença, arribo a la conclusió que ens heu mentit. Mentir és el pitjor que pot fer un polític. Molt més greu és que qui mentesqui sigui tota una agrupació, i el blog vos representa a tots. La imatge que oferiu és deplorable.
Les formiguetes han pixat fora de test una vegada més!

Garci

Re: Per una peatonització ben feta 3.

Garci | 25/11/2008, 20:29

Perquè el nostre bloc no té problemes tècnics i el del PSOE si?
Deu ser un virus que només ataca al seu bloc, no se.

Pepe

El blog del PSOE

Pepe | 25/11/2008, 20:12

Molt trist el que ha passat avui al blog de l'Agrupació Socialista de Pollença, després de rebre tota una sèrie de comentaris crítics han decidit llevar l'opció de comentar i han deixat un missatge de qu "Degut a motius tècnics, tindren el bloc desconectat un temps."
Són molt lliures de deixar o no fer comentaris, a aquest tema nosaltres el tenim molt clar però el que no és seriós es parlar de "problemes tècnics". Mentre tenguin por a la veritat no aniran a cap lloc, podien dir que es volen replantejar el blog o que han de consultar la línia seguir però això de problemes tècnics...:-(

Pepe

Re: Per una peatonització ben feta 3.

Pepe | 25/11/2008, 20:09

Pens que calen associacions més combatives i independents tan al Port com a Pollença.Sense un teixit associatiu realment apolític mai podrem canviar realment aquest municipi.
Unes associacions que demostrin que poden estar d'acord o en desacord amb qualsevol partit no que sempre siguin al costat dels mateixos.

HR

Miquel - el Rey

HR | 25/11/2008, 15:51

M. Cifre se determina como Presi déspota. No consulta,quiere quedar bien con todos (sus intereses personales de promotor / constructor). Respalda lo que diga el Ayuntamiento - Amen !
Lo que le importa son las playas, los cohetes de las fiestas,y ... el Arroz brut anual!
Con el precio que ha pagado la concesión de las playas le deseamos suerte. Quisas se ha tirado el último cohete y quedara la "brut-ege" del Moll.
Acabará con un anillo gástrico.

Pepe

Dia internacional Laïcisme

Pepe | 25/11/2008, 12:55

Ara que han de llevar el sant crist de les aules d'una escola pública de Valladolid, tal vegada seria hora que es llevi de la sala de plens.

Día Internacional del Laicismo y de la Libertad de Conciencia 2008

25 de noviembre de 2008

El 25 de noviembre de 1981 la Asamblea General de la ONU proclamó la Declaración sobre la eliminación de toda forma de intolerancia y discriminación por motivo de religión o convicciones (*).

De ahí que Europa Laica y otras organizaciones laicistas propongan a la comunidad internacional que se vaya consolidando y se celebre este día, anualmente, como el del Día Internacional de la Libertad de Conciencia.

Hoy, 27 años después, son muchos los países en los que la libertad de conciencia o convicción no es respetada. Las ideas religiosas son privilegiadas frente a las creencias no religiosas y otras convicciones. Gozando, además, algunas religiones privilegios frente a otras, dependiendo del país en que nos encontremos. Así, los países islámicos no aceptan la apostasía y persiguen a quienes se atreven a practicarla, en otros países la religión protestante mantiene relaciones privilegiadas con el Estado y en todo el mundo hay guerras religiosas, que son verdaderos genocidios.

En el caso de España, apenas hemos avanzad en el respeto a la Libertad de Conciencia y a la separación de las confesiones religiosas del Estado. Por el contrario, estamos asistiendo a un multiconfesionalismo que, lejos de eliminar los privilegios de que venía gozando la iglesia católica, trata de extenderlos al resto de confesiones religiosas, especialmente las monoteístas (islámica, evangélica y judía).

Y todo ello sin aceptar la existencia de otras muchas personas que se declaran sin creencias religiosas, agnósticos o ateos y que, según datos del CIS (2006), suponen un 20% frente a un 27% de católicos practicantes, o un 2% que se declara de otras religiones, siendo el resto indiferentes. Es más, los jóvenes de entre los 15 y los 24 años, el porcentaje de indiferentes, ateos y agnósticos superaba, en 2005, el 45% y el de católicos practicantes se situaba, tan sólo, en el 10% (Fuente: Informe Jóvenes Españoles 2005. Fundación Santamaría).

Europa Laica (www.europalaica.com) y el Observatorio de la Laicidad (www.laicismo.org), han detectado, entre otras, las siguientes vulneraciones del principio de laicidad:

-Cuantiosas subvenciones a las iglesias (más de 5.000 millones de euros a la iglesia católica y 3 millones a las demás confesiones monoteístas).

-Enseñanza religiosa confesional en todos los centros de enseñanza, impartida por catequistas pagados por todos. Algo que nada tiene que ver con una formación que incluya lo religioso como un aspecto más de la filosofía, sociología e historia y de nuestra cultura. El aumento de la financiación total, por parte del Estado, de centros educativos de exclusivo ideario católico.

-Falta de normativa que ampare el derecho a darse de baja o apostatar de cualquier organización religiosa.

-Presencia de símbolos religiosos que todavía permanecen en centros escolares y hospitales públicos, así como edificios administrativos, lugares todos ellos que deben ser de convivencia y respeto de todas las ideas o creencias, como así lo han afirmado los Defensores del Pueblo de varias comunidades autónomas.

-Ceremonias de carácter civil con símbolos religiosos (como tomas de posesión de altos cargos). La presencia de autoridades públicas que representan a todos, en actos confesionales de una religión particular, así como católicos funerales de Estado).

-Especial protección de las creencias religiosas en el Código Penal (Artículos 522 al 525) vulnerando el principio de igualdad. Y del incumplimiento por parte de fiscalía y de la judicatura, de la aplicación del artículo 515 de Código Penal, que trata de la prohibición del uso de técnicas de manipulación de la personalidad y que en algunos casos afecta a ámbitos relacionados con las confesiones religiosas.

Estas y otras situaciones tienen su fundamento en la pervivencia en España de un Concordato y unos Acuerdos, preconstitucionales, con la Santa Sede , que, junto a la Ley de Libertad Religiosa de 1980, sólo tienen en cuenta las creencias religiosas, en contra de lo dispuesto en el artículo 16 de la Constitución y la Declaración de Derechos Humanos y el Convenio Europeo de Derechos Humanos, que hablan de "garantizar la libertad ideológica, religiosa y de culto"

Ante esta situación el movimiento laicista exige:

-La derogación del Concordato y los Acuerdos con la Santa Sede , así como de la Ley de Libertad Religiosa.

-La promulgación, en su caso, de una Ley de Libertad de Conciencia que incluya las creencias religiosas como un aspecto más de las convicciones o ideas de la persona.

-Religión confesional fuera del ámbito escolar, así como todo tipo adoctrinamiento.

-La eliminación en el espacio público de los símbolos religiosos y la supresión de las ceremonias de Estado de carácter confesional, que deben convertirse en ceremonias civiles comunes a todos los ciudadanos.

-La eliminación de las subvenciones a las confesiones religiosas y el establecimiento de un sistema por el que los fieles de cada religión sufraguen los gastos de la misma.

-Una ley que garantice el derecho a darse de baja, apostatar y cancelar cualquier dato del registro de una confesión religiosa.

Para conseguir el avance hacia un Estado Laico, que respete toda convicción por igual y que no privilegie ninguna confesión, es necesario un movimiento laicista fuerte, por lo que llamamos a la unión de todos los laicistas en España con Europa Laica y sus organizaciones territoriales y grupos locales, para fortalecer el laicismo, defendernos de las vulneraciones a la Libertad de Conciencia y para trabajar e impulsar la emancipación laica y los derechos cívicos de todo ser humano.

Madrid, 24 de noviembre de 2008

Promueven esta iniciativa: Europa Laica y Granada Laica, a la que se adhieren: Asociación Cultural Escuela Laica de Valladolid, Andalucía Laica, Asociación Laica de Rivas Vaciamadrid, Cáceres Laica, entre otras organizaciones laicistas del Estado español.

fra lokus

Re: Per una peatonització ben feta 3.

fra lokus | 25/11/2008, 09:09

Garci ets un "pelota".

Ara just es l'inici, en el futur serà més atractiva, però haureu d'esperar que agafi les vacances, juas juas

Garci

Re: Per una peatonització ben feta 3.

Garci | 25/11/2008, 08:40

Quina passada de pàgina sobre la TDT que has fet FRALOKUS!!!!!!!

És increïble. Recoman a tothom que la visiti. Millor explicat crec que no pot estar.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb