URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

La diada del caçador, tudant doblers.

Alternativa | 02 Desembre, 2008 07:00 | facebook.com twitter.com

Al Boib del dissabte es va publicar la licitació del servei d'organització de la preparació, organització i desenvolupament de la IX Diada del Caçador, que es farà a Pollença el 21 i 22 de febrer de 2009.

El pressupost base és:
Lot 1: 72,413,79 Euros IVA exclòs. Organització i desenvolupament del conjunt d'activitats incloses a la IX Diada del Caçador.

Lot 2: 31.034,48 Euros IVA exclòs. Aportació, muntatge i manteniment durant la Diada del Caçador de  les infraestructures necessàries i dels serveis necessaris complementaris pel desenvolupament de la Diada.

Sumen la quantitat de 103.448,27 Euros o sigui més de 17 milions sense IVA de les antigues pessetes en dos dies. Mirant el resultat de concursos anterior la xifra final de contractació no és massa diferent a la de licitació. A les diades que hem pogut comprovar s'ha donat a una UTE  d’Empresaris  per Natura Park Sta. Eugènia, S.L.; Maria Soledad Amengual Coll i Tecnoeventos de Baleares S.L. 

Ens sembla vergonyós que en dos dies, a plena crisi, el Consell es pugui gastar aquesta quantitat de doblers en fer actes enfocats només a l'activitat d'oci i esportiva d'un sector de  la  societat. Encara que els caçadors suposam que, una vegada més, a l'igual que la tema del Puig de Santuïri pensaran que formam par d'un contuberni contra la seva afició, el que és cert és que només demanam una mica de sny i d'igualtat al tracte.A més a més  pensam  que  les associacions de caçadors de la illa rebren suficients doblers i tenen suficients associats per fer-se càrrec d'aquestes diades sense que suposin una despesa tan gran per l'Administració.

El que no sabem és la quantitat que aportarà l'Ajuntament, era una de les preguntes del darrer ple.

Ja és hora de posar una mica de seny i deixar de tudar doblers d'aquesta manera. 

També es sembla trist que l'equip de govern continueix celebrant que Pollença és ciutat amiga dels animals d'aquesta manera. Si fan el mateix a la declaració de Pollença a la xarxa dels drets humans podem tremolar.

De Torrevieja digital


Comentaris

Pepe

Gràcies Biel

Pepe | 11/12/2008, 08:40

Gràcies per la referència Biel, a aquest tema no ha hagut cap canvi respecte a l'anterior legislatura. Medi Ambient és un regne de taifes d'UM.

Ja el deia al meu article amb aquestes subvencions que ja rebren a més a més s'han de tudar més de 20 milions de les antigues pessetes a una Diada?

La caça es veu que és un negoci molt rentable per un bon grapat de gent.

Biel

Subvencions pel foment de la caça

Biel | 10/12/2008, 23:48

Pepe

TIRME

Pepe | 03/12/2008, 09:43

JRV és frustrant veure que el Consell no fa res per controlar i auditar la feina de TIRME. A aquest tema cal una reacció immediata amb les pujades de les taxes de fems de TIRME, més d'un 22% al 2008 i més d'un 9% al 2009 estan enfonsant a la gent.

JRV

Tirme

JRV | 03/12/2008, 08:03

Tirme es un monopoli sagnant amb sintomes de corrupteles, sino corrupció, al meu entendrer.

Pepe

Um

Pepe | 02/12/2008, 17:15

El problema és que UM sempre te la clau.
Si no hagués un govern PSOE-BLOC-UM seguiria el govern PP-UM que ja s'ha demostrat a quin punt de corrupció havia arribat.
Respecte a les empreses "satèlites" el cas més sagnant és el de Tirme.

Garci

Re: La diada del caçador, tudant doblers.

Garci | 02/12/2008, 09:57

No s'investigaran les empreses ni es faran auditories a les àrees que gestiona UM fins que algú tingui nassops de plantar-li cara. Però vista la deixadesa tant del BLOC com del PSOE, crec que no hi ha res que fer.

Perquè s'auditoritza el govern i el consell no?

No hay que ser muy observador

Qué investiguen ya!

No hay que ser muy observador | 02/12/2008, 09:42

No me sorprende este gasto en dos días cuando he visto una de las empresas que hace negogio con las diadas.

Por qué no se investiga de una vez a Unión Mallorquina y a todas sus empresas satelites como Natura Park?

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb