URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

No tots som iguals

Alternativa | 05 Desembre, 2008 07:00

Aquesta és la resposta que vaig enviar al PIP en resposta a la secció contrapunt (pdf), no l'han publicat al darrer número però esper que la publiquen al següent.

A a la seva secció de Contrapunt del darrer Punt Informatiu na Eva Cerdà deia que no tots els polítics són igual i evidentment és cert. Tampoc tots els periodistes són el mateix i en aquest cas concret li diria a na Eva que hi ha periodistes que per lloar la tasca d’un polític no necessiten dejectar a un altre, i menys al del partit més petit a l’oposició. Hi ha periodistes que centren la seva crítica en els poderosos, en aquells que governen o que tenen més poder econòmic. Hi ha d’altres que prefereixen estar bé amb els que més poder tenen. Hi ha periodistes que intenten ser objectius,i n’hi ha d’altres que són clarament partidistes.

Respecte als polítics com diu n’Eva també hi ha de tot, n’hi ha de corruptes, n’hi ha de professionals, pels que el més important és la cadira i el sou que l’acompanya com més alt millor, n’hi ha de treballadors, de ganduls,n’hi ha que només fan feina al seu poble,n’hi ha que són directors generals o consellers, n’hi ha que somnien amb deixar una obra per a la història, n’hi ha d’altres que prefereixen solucionar els petits problemes diaris. A la fi cadascú és com és amb les seves virtuts i defectes.

Una vegada dit això és cert que no he aconseguit euros dels pressuposts de l’Estat per Pollença, i es veu que n’Eva pensa que jo podia fer més que el PSOE i el PP, amb 322 diputats dels qual vuit són de les Balears, i 10 regidors a Pollença. També dona la impressió que jo puc fer més que el batle del poble, he d’agrair aquesta confiança de na Eva a la meva persona però em sembla excessiva.

També li he de dir que si no he aconseguit els euros dels pressuposts de l’Estat per Pollença no ha estat per manca de voluntat i de feina si no per que simplement les meves peticions s’han perdut pel camí. Fa anys que intent que EU millori aquest tema però de moment he fracassat i sembla que de la meva persona al nostre únic diputat Llamazares hi ha massa distància. També he de dir que el Senador del Bloc ( o sigui del PSM, d’Esquerra i nostro) ha presentat quinze esmenes als pressuposts amb les que el Govern de les Illes Balears comptaria amb 235 milions d'euros més.

Diu també na Eva que “encalenteix un seient” i la meva feina és “verborrea i enrenou”, crec que o bé na Eva hauria de informar-se millor i venir més als plens a encalentir un seient o simplement hauria de ser més equànime a a les seves apreciacions. De moment hem presentat 38 mocions, de les que s'ha aprovat quinze, més de 300 precs i preguntes, al·legacions, hem penjat informació útil per a tothom al nostre blog urxella, hem descobert irregularitats com la de la neteja al Port... Aquesta activitat política , que sí que està en les nostres mans, amb el suport de l’equip de govern hagués estalviat una quantitat de doblers molt importat als pollencins. Però quan ets a l’oposició que les teves propostes s’arribin a fer depèn de l’equip de govern corresponent. Seria injust no reconèixer que els doblers que ens puguin arribar del pressupost de l’Estat són en part mèrit d’ERC però també del PSOE ja que és el partit que ha acceptat l’esmena als pressuposts.

M’alegra molt que puguin arribar a Pollença aquests 300.000 euros, m’hagués alegrat tenir a Miquel Angel com regidor, m’alegraria que hagués pogut participar al ple on es va discutir el tema de la base, m’alegraria que participés a la tertúlia de polítics. Per acabar m'alegraria estimada Eva que fos una mica més justa i menys partidista.

 

Pdt. Tal vegada seria d’agrair una mica de prudència a aquest tema ja que a dia d’avui encara no s’ha produït l’aprovació definitiva dels pressuposts. 

Comentaris

Hércules Poirot

Re: No tots som iguals

Hércules Poirot "fra lokus" | 10/12/2008, 22:58

Qué ERC no vol donar el 300.000 euros a Pollença?

No ho crec.

Noticia

Pressuposts

Noticia | 10/12/2008, 22:22

Segons el ültima Hora; " El PP se une al veto de ERC e impide una inversión de 750.000 euros para bienes culturales en Balears"

I ara na Eva publicarà la notícia?

Pepe

Pep "no nos chupamos el dedo"

Pepe | 07/12/2008, 11:06

Pep el PIP publica notícies crítiques no amb l'equip de govern si no amb el PSOE i el PSM. Pots veure quan de fotografies d'en Juanjo Mir acompanyen a una notícia "crítica", ara cerca una notícia crítica amb una fotografia d'en Joan o Martí Ochogavía.

Garci

Re: No tots som iguals

Garci | 06/12/2008, 16:58

Pep, els anònims no molesten si poden ser rebatuts. En aquest bloc acceptam anònims ja que tothom els pot rebatre. I no filtram el que aquí es diu si no es falta al respecte de manera greu.

Hi ha una gran diferència entre el fil directe, manipulat i sense possibilitat de resposta, i els comentaris d'aquest bloc, lliures i "responibles".

Per cert, és un fet que presentàrem més mocions que ningú, que hem fet més coses que la resta, que hi ha temes tan importants com es que LUMSA no té contracte fa molts mesos... i tot això no ho troben important per publicar. I després trobem opinions com la del contrapunt on diu que en Pepe, que ho posa tot en la seva tasca, que hi dedica tota la seva vida desinteressadament, no fa gairebé res.

Crec que en Pepe, i tota la resta que estam dins el projecte, no mereixem ser criticats i silenciats d'aquesta manera. De totes maneres el PiP és lliure de dir el que pensa i de publicar el que vol. És privat. Però nosaltres també diem el que ens sembla, i si se'ns critica doncs rebatrem amb arguments o els direm: si, teniu raó.

Pep

fil directe

Pep | 06/12/2008, 16:38

El fil directe es tan anònim com aquest bloc, que qualsevol pot posar el que vol i signar com vol.
per ser tan partidista al passat número dona una bona repassada a l'equip de govern. O no l'heu llegit?

Pepe

Re: No tots som iguals

Pepe | 05/12/2008, 22:07

Per cert ningú ha comentat el que anunciava avui el Diario de Mallorca a una nota molt petita; la creació d'una Plataforma al Port d'associacions i empresaris per demanar millores al Port. Esperam que a la fi hagi una xarxa social reivindicativa al municipi.

Pepe

Re: No tots som iguals

Pepe | 05/12/2008, 22:06

Muu acertado.
Es un pena que el diario local haga una criba de las noticias tan partidista. El tema de LUMSA es muy grave y un periódico local realmente independiente tendría que hablar del tema. Seguro que si fuera un area del PSOE hablaría.

En cuanto al tema del blog del PSOE está claro que no acaban de saber que quieren hacer o cómohacerlo. Transparencia y coherencia son difíciles de compaginar.

Pepe

Joan

Pepe | 05/12/2008, 22:01

Gràcies Joan, intentam fer el que podem de la millor manera possible.

Pepe

Jaume

Pepe | 05/12/2008, 22:00

Hola Jaume, el PIP rep doblers de l'Ajuntament en forma de publicitat, premi literari, distribució de diaris a les escoles...

Joan

Re: No tots som iguals

Joan | 05/12/2008, 20:28

Molt bona la resposta Pepe. No hi ha massa més que afegir. Tan sols donar-te les gràcies per la feinada que fas. Els que et coneixem sabem que ets sobretot coherent i els que no et coneixen ho poden comprobar mirant la teva feina i escoltant el que dius. Ànim a tots el que colaborau amb EU a Pollença.

Mu

Re: No tots som iguals

Mu | 05/12/2008, 18:25

Lo del Blog del PSOE es patético no? Ahora dejo comentarios, ahora no, ahora digo que tengo problemas técnicos y hago de troll en Urxella, ahora ya no tengo problemas técnicos... uy pero otra vez nos critican, mejor sin comentarios
Un resumen de lo perdidos, dividos y rotos que andan. Es una pena que mucha gente les vote sin saber lo que hay detrás.

fra lokus

Actualització WEB TDT de URXELLA

fra lokus | 05/12/2008, 18:23

Dues notícies més

Mu

Re: No tots som iguals

Mu | 05/12/2008, 17:46

He repasada una y otra vez el PIP (Pamfleto Indecoroso de Propaganda) y no he encontrado ninguna referencia a que en el Puerto hace ocho meses que la nefasta LUMSA "trabaja" sin contrato.

¿Martín del Paraíso tiene acciones en el diario?

¿Los intrepidos "periodistas" del PIPi no lo consideran importante?

Estos si que calientan la silla bien

fra lokus

Re: No tots som iguals

fra lokus | 05/12/2008, 16:43

li he posat al bloc de n'Eberhardo, que anomeni el BLOC PER PALMA quan s'apunti un "tanto", a veure per on surt.

Jaume

PiP

Jaume | 05/12/2008, 15:32

Trob que el PiP es desprestigia per si sol, si vol ser realment un periòdic o punt d'informació de referència de Pollença hauria de ser més objectiu ... i més si te una subvenció per part de l'Ajuntament, que no sé si és així?.

A més si volt ser realment una canal informatiu no pot tenir una secció com el Fil Directe on es poden dir les barbaritats que es vulguin de forma anònima, etc.

Salut,

Jaume.-

Garci

Re: No tots som iguals

Garci | 05/12/2008, 13:37

Amb tot, Eva diu que ets un polític digne d'ocupar la teva cadira.

Però també ho diu de Miquel Àngel d'ERC, oblidant-se que no té cadira a Pollença. Tot i que per jo és una llàstima. Tant de bo ERC hagués tret el 5% necessari.

Pepe

Re: No tots som iguals

Pepe | 05/12/2008, 08:15

L'article escabetxos havia sortit avui per error, és l'article de demà.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb