URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Plataforma defensa d'eu moll.

Alternativa | 10 Desembre, 2008 07:00

 La setmana passada es va constituir una Plataforma en defensa del Port de Pollença amb la idea d'actuar de forma unida davant l'ajuntament i d'aconseguir millores pel Port.

Esperam que aquesta plataforma sigui el primer pas en la formació de una veritable xarxa ciutadana independent molt necessària . També ens agradaria que tan a Pollença com a la Cala Sant Vicenç es prengui nota d'aquesta interessant iniciativa. Ja és hora de despertar al nostre equip de govern i demostrar-les que a més de festes i sopars les associacións de veïns serveixen per alguna cosa més, com defensar al veïns. És hora de demostrar que els ciutadans volen fer alguna cosa més que votar cada quatre anys.

La Plataforma la formen l'Associació de Veïns del Port (convocant), Associació de Veïns de Gotmar,Associació de Veïns de Llenaire, Associació de Veïns de Bóquer, Associació de Comerciants, Reial Club Nàutic, Cofraria de Pescadors, Associació Hotelera de Pollença i Associació de Taxistes.

En el transcurs de la seva primera reunió es van analitzar per part dels presents les principals deficiències tant en infraestructures com de manteniment del Port i la peatonització de la Primera Línia.

Amb tot el tractat en aquesta trobada d'associacions s'ha redactat document de conclusions que avui es presenta a l'equip de govern.

En funció de com es desenvolupi aquesta trobada la Plataforma no descarta iniciar altres actuacions per a aconseguir millores tant a l'embelliment, infraestructures i manteniment del Port.

 Demà  començarem a comentar les peticions de la Plataforma.

Foto presentada al Concurs Urxella, esperam les vostres fotografies.

Comentaris

fra lokus

Re: Plataforma defensa d'eu moll.

fra lokus | 11/12/2008, 11:22

Garci, no crec que l'obra de n'Agatha Christie sigui de lliure us, tot el contrari.

Garci

Re: Plataforma defensa d'eu moll.

Garci | 11/12/2008, 10:52

Podeu explicar-ho?

fra lokus

Re: Plataforma defensa d'eu moll.

fra lokus | 11/12/2008, 10:38

Supòs que emprar un nom com aquest i les seves obres due generar un drets s'autos.

S'hauran de pagar?

Pepe

AG

Pepe | 11/12/2008, 09:51

Ara utilitzaren la "AG".Viva el consens i la continuïtat...

fra lokus

Re: Plataforma defensa d'eu moll.

fra lokus | 11/12/2008, 09:45

Fa dos minuts m'han fet "la pregunta del milió". La "Ç" ja no serveix de res? Doblers tudats?

fra lokus

Re: Plataforma defensa d'eu moll.

fra lokus | 11/12/2008, 09:41

Hola Neptuno, hablas de salto a la política, tengo 43 años y desde los 15 estoy en plataformas y asociaciones y luchando por temas diversos.

Una cosa que me ha enseñado Pepe García es que desde la grada no se menten goles, puedes apoyar, gritar y protestar, pero los goles se menten en el campo, y no hay más remedio que hacerse futbolista y en eso estamos, intentando entrar en el campo para que salgan ellos.

Pepe

Entidad Local Menor

Pepe | 11/12/2008, 08:32

Buenos días Neptuno.
Por lo que de momento sé de la Plataforma creó que se ha formado más por desesperación que por otra cosa. Pero está claro que hay malestar en un sector de la Asociación de Vecinos del Puerto y de Unión Mollera y la posibilidad que dices existe.
Respecto a que el Puerto sea entidad local menor es un debate que tuvimos en la asamblea antes de las elecciones.

Mi opinión coincide con la de Garci pero en la Asamblea había dudas con respecto a defender ya directamente que el Puerto fuera una entidad local

La conclusión a la que llegamos y defendimos en la campaña electoral es que dentro de nuestra propuesta de Presupuestos Participativos el Puerto debía tener una asignación presupuestaria propia. Me acuerdo que por defender esto en el debate del Club Pollença hubo gente que despúes me dijeron que había estado muy bien "salvo en defender la independencia del Puerto"

Es un tema que tenemos que seguir debatiendo(un buen tema para un futuro debate), pero pienso que en un futuro es inevitable que el Puerto sea una entidad local menor por lógica adminsitrativa y democràtica.

Garci

Re: Plataforma defensa d'eu moll.

Garci | 11/12/2008, 07:28

Jo estic molt content!
Sigui qui sigui, que sorgeixi un moviment unit de protesta pel bé del poble i dels ciutadans, això és bo. Ara falta veure cap a on tira. Però jo li don la confiança.

En quant a l'entitat local menor, jo personalment ho veig positiu. Com més aprop dels ciutadans estigui l'administració, i com més descentralitzada, millor. Això si, no ha de servir per dividir a la gent ni per crear burocràcia i nous encalentidors de cadires.

Neptuno

PLATAFORMA

Neptuno | 10/12/2008, 23:15

Hola a todos:
Creo que es una buena iniciativa, pero la experiencia me dice, que tras estas plataformas se esconde algún encubierto interesado en dar el salto a la política. Lo que no se, en este caso, es quien puede estar detrás, pero pronto, seguramente alguien dará el primer paso.
Es un tema muy interesante este, y muy interesante será ver el transcurrir de esta plataforma. Quizás sea el inicio de la entidad local menor del Puerto de Pollensa.
¿Qué piensa Izquierda Unida de esta posibilidad?

Pepe

Re: Plataforma defensa d'eu moll.

Pepe | 10/12/2008, 15:35

Ya veremos Mu en la situación se ha deteriorado tanto que si no hacen algo el Puerto se va a pique y detrás va todo el municipio.

Problema at Pollensa Bay

Pepe Pyne

Problema at Pollensa Bay | 10/12/2008, 15:31

A veure si conseguim que Parker Pyne arribi a saber on s'han anat els doblers d'aquest poble, on com solucionar el problema de neteja.
Si no haveu llegit el relat de Agatha Cristhie "Poblem at Pollensa Bay" el podeu fer a l'enllaç, pàg 56 a 73

Hércules Poirot

Re: Plataforma defensa d'eu moll.

Hércules Poirot "fralokus" | 10/12/2008, 14:59

S'haurà d'investigar a fons, haurem de cercar pistes i empremtes al lloc dels fets

Pepe

Ternelles

Pepe | 10/12/2008, 12:24

Avui al Balears podeu llegir un article (el podeu llegir als retalls de premsa de l'Ajuntament)sobre la possibilitat de legalitzar les obres de Ternelles.
Segons la notícia l'arquitecte municipal va anar a veure les obres i ara s'estudia si és legalitzable o no.
Pensam que aquestes obres no són legalitzables ja que el que s'ha fet són uns apartament sense llicència.
Anirem a veure l'informe de l'arquitecte municipal.

Mu

Re: Plataforma defensa d'eu moll.

Mu | 10/12/2008, 10:53

Si está la Asociación de Vecinos del Puerto difícilmente esta plataforma será independiente.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb