URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Ajuda per a "Dentistas Sobre Ruedas"

Alternativa | 13 Desembre, 2008 07:00 | facebook.com twitter.com

 
Ens ha arribat la següent petició d'ajuda de l'ONG "Dentistas sobre Ruedas", una vegad més hem de lamentar  el rebuig per part de l'equip de govern a la nostra proposta Consell Municipal de Cooperació Internacional per fomentar la participació ciutadana en matèria de solidaritat i cooperació internacional i posar una partida pressupostària al menys del 0,7%

A més a més l'Ajuntament  no participa de cap projecte del Fons Mallorquí de Solidaritat des del 2002 i amb el que te un fort deute .

Si per una cosa destaca un bon grapat de gent a Pollença és pel seu compromís amb la solidaritat internacional; amb nombroses iniciatives de particulars i entitats sense afany de lucre, com aquestes que anunciam avui i   que des de nostre punt de vista  necessiten un suport estable per part de l'Ajuntament.
 
"DENTISTAS SOBRE RUEDAS"

 

Com heu de saber la majoria, un any més “Dentistas sobre ruedas” està preparant el seu tercer projecte per terres de Mauritània i Senegal.  

L'efecte bola de neu, ha propiciat que cada any els projectes siguin més ambiciosos tant per les repercussions directes que reben els beneficiaris de les nostres actuacions a Àfrica, com pel nombre de voluntaris, que augmenta exponencialment any rere any.

No obstant això, aquest 2009, el nostre projecte s'enfronta com tots al fantasma de la crisi. Els patrocinadors d'altres anys no ens poden ajudar de la mateixa manera que en anteriors ocasions i, les administracions públiques com el Fons de Cooperació, encara que ens ha assegurat que tenim moltes possibilitats per a accedir a importants subvencions, no treuen les candidatures a temps per a nosaltres, ja que aquest any el comboi sortirà a la fi de gener per a intentar evitar les altes temperatures de Mauritània.

És per això, que aquest any més que mai estem potenciant la recerca de socis, per a així entre tots aconseguir dur endavant tan noble projecte.

Com sabeu som una ONG petita però carregada de bones intencions, on us puc assegurar de primera mà que totes les aportacions van destinades a portar a terme les nostres activitats a Àfrica, gens es perd pel camí. Som una ONG no professional on el treball i esforç de cadascun dels voluntaris no és remunerat amb diners. Això fa que cada petit òbol sumeix!

Així que, Fes-te soci!!! Basta que et fiquis en la pàgina web  i triis l'opció que t'apeteixi, des de soci del munt a soci “glamorós”

Ah! Important. En la pàgina web no apareix, però si ho preferiu , també existeix l'opció de fer aportacions mensualment. Basta que ho especifiqueu en l'apartat "posar quantitat" just sota "soci glamoros".

Ja per a acabar solament em queda convidar-vos una vegada més a formar part de la nostra particular bola de neu. Aquest any seguim buscant voluntaris per a venir A Àfrica. Encara necessitem de tot (mecànics, conductors, metges de qualsevol especialitat, dentistes, infermers/as, auxiliars, ). Prou us poseu en contacte amb mi Alfonso (607443664).

En nom de tots els quals vam formar DSR, moltes gràcies anticipades per la vostra col·laboració!

 

Aprofitam per recordar que ja es troba a la venda  el calendari solidari per Rwanda 2009.La venda d’aquest calendari es destinaran al Centre de Salut de Rúkara, la directora del qual és la pollencina Teresa Cànaves. La imatge és de Cultura Pollença on podeu trobar més informació

 

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb