URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Agatha Christie i Pollença

Alternativa | 17 Desembre, 2008 07:00 | facebook.com twitter.com

Avui publicam un  primer article d'en José Martín Morillo (gràcies) que esperam no sigui el darrer. Us recordam que si voleu escriure un article a aquest blog l'haveu d'enviar a eurxella@yahoo.es
Agatha Christie, quina pasada¡¡¡ La nova imatge turística a Pollença
La setmana passada el grup Serra publicava que  Agatha Christie seria la  marca turística de Pollença L’Inestur planeja utilitzar la imatge de l’escriptora de suspens més universal per promocionar el municipi on estiuejava a principi de segle i on va néixer la seva intriga Problem at Pollensa bay

Estic molt content que en Buils, no destituigüés al director del Inestur, vos podeu imaginar que hagés passat sense ell ? Li podem estar ben agraïts a UM que pensi amb Pollença, sinó, ara no tendríem una marca turística internacional de primer ordre, Agatha Christie i Problem at Pollensa Bay, sense la Ç trencada, ai, mara meva la Ç trencada.

 Estic molt content que l'Inestur pensi amb Pollença, i tengui en conta a la regidora de turisme, la regidora del Moll i el Batle per iniciar aquesta campanya de promoció turística internacional, però un poquet tard, ja ha passat la World Travel Marquet. Probem at Pollensa Bay, un relat de "suspense" si això, un relat de "suspense" possiblement es convertesqui aquesta nova campanya publicitària a Pollença. No varem tenir abastament amb aquella model anys enrere que ara contraatacam amb una nova inspiració publicitària de primer ordre. Estaria bé, saber si els tècnics de turisme estan d'acord amb aquest projecte de "suspense", perquè esper que això sigui una decisió tècnica i no personal de qualque persona dins un organisme...???

I ara arriba el millor, quina partida pressupostària assignarem a aquest campanya publicitària? Esper que es facin les fotografies per la campanya als voltants de zones degradades del Moll, com puguin esser els voltants del Pac i de l'oficina municipal, amb cotxes veis, motos fetes a bocins, muntanyes de terra, ui ui ui quins "suspense" això sirà més que una intriga sobre una misteriosa campanya publicitària... un segle després,està clar ;-)

Té una gran ventatge aquesta marca turística, esper i supòs que n'Agatha, no cobrarà ni un centim, i la financiació d'aquesta campanya la podem trobar incrementant una mica més les deutes de l'ajuntament, una partida més una partida menys, tant si val, no? Estaria bé, que des de l'Inestur, hagés una partida econòmica per millorar la web de l'oficina de turisme, no és aquesta la primera vegada que faig una escrit en referència aquest tema. La web de l'oficina de turisme no està a la alçada de les circumstàncies d'un municipi com el nostre. Quan tengueu un moment, pensau amb el potencial que hi ha a Pollença, i aquest mateix no arriba als nostres turistes. Vos podeu imaginar que un turista pogués planificar les seves vacances amb la informació que li subministràs l'oficina de turisme? Tenim festes, tenim oferta cultural, tenim cursos, tenim concerts, esdeveniments esportius, conferències, i un grapat de activitats que qualsevol turiste estaria més que satisfet en saber que a Pollença ho pot trobar tot i tot l'any... desestacionalització de la temporada turística...

Jo si m'enrecord de " se ha escrito un crimen" de Jessica Fletcher  crec que aque senyora ens podria ajudar a planejar aquesta campanya de promoció, però estic un poquet asustat, n'Agatha Christie, era coneguda com " la Reina del Crimen ", ho sabíeu? Això va a més, que guai... Esper que ens mantingueu informat a tots els que esperam l'estrena d'aquesta campanya de promoció turística a Pollença... Que tengueu bones festes i nau amb conte a trobar-vos amb un cas de intriga i "suspense" ¡¡¡

Si no haveu llegit el relat el podeu fer al següent enllaç, pàg 56 a 73

 

Comentaris

marta R.

C i sms ara

marta R. | 03/06/2010, 13:51

Molt be Pep!!

Pepe

Re: Agatha Christie i Pollença

Pepe | 25/02/2009, 18:56

Sí Miquel tinc el nivell C.
segueix el que diu Paul Arden

"En comptes d'esperar la perfecció, tira a caminar amb el que tens i ja ho aniràs millorant"

Garci

Re: Agatha Christie i Pollença

Garci | 25/02/2009, 18:34

Si, Francesc, enhorabona a totes les iniciatives que puguin millorar el turisme. El millora aquesta d'INESTUR? o més valdria que repari els desperfectes que hi ha arreu del Moll?

Garci

Re: Agatha Christie i Pollença

Garci | 25/02/2009, 18:32

En Pepe, tengui o no el català C, fa faltes, i moltes menys que gent que ha nascut aquí. Jo valor molt l'esforç que fa essent saragossà d'escriure i parlar en català.

Molts n'haurien de prendre mostra, amb o sense català C.

Garci

Re: Agatha Christie i Pollença

Garci | 25/02/2009, 18:30

Qui vol llevar terrasses? Crec que només volem que es compleixi la llei. A la gent li agrada seure a una terrassa, és clar, però també poder passejar lliurement per damunt les aceres sense haver de botar a la carretera, o entrar a casa seva tranquil·lament...

El que em sorprèn més és que ens demanis que no llevem les terrasses, com si ho poguéssim fer, que només som un regidor de 17, i a l'oposició!

Francesc

Agata

Francesc | 25/02/2009, 18:02

Enhorabona a totes les inicioatives que puguin millorar el turisme, al cap i a la fi tots en menjam. be els funcionaris menjen dels nostres imposts i són intocables. pero la resta ens interessen molt les iniciatives com la de INESTUR

Miquel

faltes d'en Pepe

Miquel | 25/02/2009, 18:00

En Pepe deu tenir el catala C, com a funcionari. No?

Pereta

terrasses

Pereta | 25/02/2009, 17:59

No lleveu les terrasses, a mi m'encanta seure a la fresca a un bar i trobo que donen encant al poble

Joan Ramon

Salut

Joan Ramon | 19/12/2008, 15:21

Frederic tens raó, som sempre els mateixos, amb tu inclòs, i no o veig negatiu, sinó prou positiu,això si, se que elsseguidors d'aquest blog són prou nombrosos, doncs molta gent pel carrer me fa comentaris sobre el que s'escriu per aquí. Per cert tens raó, fer demagogia no ès fer feina, i desgraciadament de demagogia a la política pollencina ni sobra.
Que uns ciutadans donin la seva opinió a un blog i tu o califiquis de saltar com a rates crec que mareixeria una reflexió per part teva, tal volta tu, com la resta de mortals, tampoc disposes de la veritat absoluta, o si?

I a mi malgrat no formi par d'aquesta formació polìtica, ni tan sols l'hagui votat, no me sap greu reconeixer que s'estan guanyant una bona part de la ciutadania d'aquest municipi, si per tu això ès sectarisme,amb el teu permís aniré a repasar el significat d'aquesta paraula al diccionari.

Molts d'anys,
Salut i República

JRV

Frederic

JRV | 19/12/2008, 08:22

Doncs esta be que només sigin cuatre gats que escriven a aquest blog, però tu ets un d'ells, i pots estar segur que uns dels lectors mes fidels es el batlle actual de Pollença, que al 5 minuts de que surti un comentari, ja telefona....
De tota forma, Frederic, des de la comprensió i el joc democratic, t'agraesc la teva participació, malgrat no estigui d'acord amb les formes...
Es allo de que " no estic d'acord amb el que dius, però lluitaria per que ho puguis expressar lliurament"

Pepe

Frederic te l'has de fer mirar.

Pepe | 18/12/2008, 21:32

Frederic encara estic al·lucinant amb el teu comentari.
1.- Ens dius sectaris quan les dos primers comentaris que fem t'animam a escriure un article a aquest blog. Hauries de repassar el diccionari per veure que significa sectari.

2.-Després mostres una falta de respecte total i ens insultes "ratas". Jo en cap moment t'he insultat i he reconegut que tens raó a la teva crítica sobre la meva ortografia.

3.- Nosaltres no fem servir cap majoria ni intimidam a ningú. A aquest blog pot comentar tothom. Grarci, fralokus i jo com administradors posam comentaris amb freqüència. Però crec que als 12.089 comentaris actuals d'aquest blog ha participat i participa molta de gent.
No tan sols no et volem intimidar si no que et convidam a escriure un article, això sí encara que segur que la teva o serà impecable procura no nomenar rata a ningú.

4.- Arguments simplistes? Perdona però als temes que dius hem fet molt de feina i gens simplista:

a.- BRUTÍCIA: Descobrim que l'empresa LUMSA fa feina durant 8 mesos sense contracte, que el regidor de serveis no té ni els itineraris ni els plans de treball diari.

b.- DESTRUCCIÓ DEL POBLE. A més de mocions, al·legacions, col·laboracions amb el GOB i amb denunciats particulars hem posat un contenciós administratiu a l'UNAC 33.

c.- TUDAR DOBLERS. No es va aprovar la nostra moció per fer una auditoria però si altres com la congelació dels salaris dels polítics i càrrecs o fer un pla d'austeritats

La brutícia no té ideologia, tudar doblers és una especialitat de la dreta (revisa la darrera legislatura) i sí dius que la destrucció del territori és un tema utilitzat per la dreta, més te val que parlis de futbol.

d.- Tal vegada sóm un grupet, però un grupet que fa molt de feina i aquí l'únic crispat ets tu (ningú te ha dit rata).

e.- El teu comentari si que és pura demagògia, esper més arguments i raonaments sense insults la propera vegada.

f.- No intentes polaritzar aquest blog i crispar amb comentaris del Real Madrid i el Barça. Jo sóc del CAI Zaragoza.

Garci

Re: Agatha Christie i Pollença

Garci | 18/12/2008, 18:50

Amic Federic, ara almenys has dit alguna cosa. Abans, en el teu darrer comentari lo únic que havies fet era "rallar-te" i ja està.

Som sectaris? jo diria que som el partit més obert del poble. Sinó, explique'm que feim contestant als comentaris, escrivint a diari, posant les juntes de govern en PDF (les has obert?)...

Per cert, que hauríem de critticar segons tu, ja que som d'esquerres?
La brutícia i la tudada de diners no té color polític. És un tema de pura lògica.

Per cert, has vist que presentam 4 mocions, que tal vegada n'em presentat més de 30, i que som el grup que en aquest sentit és més positiu? i això no és fer feina? Això és fer demagògia? de veritat llegeixes el que feim?

El pitjor és que el que critíca sense argumentar com si fos a un bar ets tu, però clar, ara pensaràs que això és una conspiració o algo així perquè no pensam com tu i penses que t'atacam. Esper que acceptis la nostra invitació i facis algun article, te'l publicarem, no serem els mateixos, tendrem punts de vista diferents i amés pujarà el nivell del bloc.

Quedam a l'espera del teu article. Així demostraràs que no ets a la barra d'un bar i si que ets capaç de fer política seriosa i debatre.

fra lokus

Re: Agatha Christie i Pollença

fra lokus | 18/12/2008, 18:33

Frederic, un abans d'escriure s'ha d'informar un poquet.

Les Juntes de Govern no són públiques, just se pot comentar una part d'elles i està sotmesa a la llei de protecció de dades.

Los xocolatades, bunyols i les barres del bar són d'altres formacions polítiques.

Sectaris ??? Esteim oberts a tothom, més que sectaris jo diria atípics.

Frederic

Frederic

Frederic | 18/12/2008, 17:37

A por ellos!! A veure qui la diu més grossa.

Reconeixeu que una mica sectaris sí que sou, saltau com a rates als que us critiquen, al que tenen una opinió diferent, feis servir la majoria (en aquest blog) per intimidar opinions dissidents...suposo que no us n'adoneu perquè sempre sou els mateixos, les mateixes opinions, l'un per l'altre...és molt temptador i fàcil utilitzar arguments simplistes (brutícia, destrucció del poble, tudar doblers...és curiós però tots lemes utilitzats des de sempre per la dreta!) per crear un clima de crispació i polarització (amb grupets que no toquen en terra)

fer demagògia no és fer feina

per cert, si comentar juntes de govern, plens,etc. d'aquesta manera no és de barra de bar, ja em direu...En Messi és el millor del món i en Raul una patata, els àrbitres van amb el Barça i són uns fulleros, el madrid només sap fer faltes...No s'hi fa molt lluny del que feis aquí

Margalida Amengual

Agatha

Margalida Amengual | 18/12/2008, 11:22

M'ha indignat llegir el comentari den Frederic, perque m'indignen en general les crítiques no constructives i aquesta n'es una. El que importa no son les formes sino el contingut, que critiqués el contingut em pareixeria bé però la manera com està escrit, per favor... I això de que només queden quatre gats, com se veu que no estàs ben informat Frederic perque a n'aquest bloc el segueixen moltíssimes persones, declarades i sense declarar, no se si m'entens. Per cert, tu també fas faltes d'ortografia, per si no ho sabies, com tothom.
A n'en José donar-li l'enhorabona per l'article; crec que expresa els sentiments de molts de pollencins, jo inclosa. Ja està bé de xorrades ajuntament, ja es hora de posar fill a l'agulla i arreglar el municipi, en tots el sentits, i deixarse de tonteries com aquesta.

Pepe

Guix - Formentor

Pepe | 17/12/2008, 21:04

Una nota més que interessant del GOB i que compartim al 100%

El GOB demana al Consell que apliqui a Formentor el mateix criteri que va aplicar a Es Guix (Escorca)

És un cas semblant amenaçat per la construcció de grans edificacions

El Consell de Mallorca va aprovar una modificació puntual del Pla Territorial de Mallorca, a fi de desclassificar la urbanització prevista al paratge d'Es Guix (Escorca).

L'argumentació que provocà aquesta decisió se fonamenta en l'impacte ambiental i paisatgístic que provocaria l'execució de les edificacions previstes (xalets i edificis adossats) . En això hi va influir el fet de tractar-se d'una zona declarada com a Paratge Pintoresc (1973), Bé d'Interès Cultural (1985) i Àrea d'Assentament dins Paisatge d'Interès (1991). Tot l'àmbit d'Es Guix està envoltant d'una Àrea Natural d'Especial Interès, protegida per la Llei d'Espais Naturals.

Per últim, s'ha de recordar que Es Guix no disposa dels serveis necessàries per a que els terrenys tenguin la consideració de solar, d'acord amb la Norma 11 del PTM, i els arts. 83.1 TRLS 1976 i 39 RGU.

FORMENTOR, UN CAS SIMILAR A ES GUIX

Curiosament el mateix Consell va aprovar el passat mes de maig l'adaptació del PGOU de Pollença al POOT que va mantenir com a urbà els terrenys de Formentor que confronten amb la primera línia de la mar.

El cas, però, és que a Formentor ens trobam exactament amb les mateixes circumstàncies que es Guix, tot i que el Consell ha pres decisions discordants:
a) Es Guix queda desclassificat
b) Formentor es manté el caràcter de sòl urbà

La primera línia de Formentor està considerada com a Àrea d'Assentament dins Paisatge d'Interès (1991), una part és Paratge Pintoresc (1973) i Bé d'Interès Cultural (1985) . Tot l'àmbit terrestre de Formentor (com es Guix) està envoltat d'una Àrea Natural d'Especial Interès, protegida per la Llei d'Espais Naturals.

Com en el cas d'Es Guix, a Formentor hi ha habitatges construïts i tampoc disposa dels serveis necessàries per a que els terrenys tenguin la consideració de solar, d'acord amb la Norma 11 del PTM, i els arts. 83.1 TRLS 1976 i 39 RGU.

EL GOB DEMANA AL CONSELL QUE ATURI LES NOVES EDIFICACIONS

Com tothom sap, en aquests moments a Formentor s'hi construeix diversos xalets, un dels quals, ha estat objecte de nombroses denúncies, no només per les seves deficiències legals, sinó també per la desvirtuació paisatgística que ha provocat.

D'altra banda els propietaris de l'Hotel Formentor han presentat un projecte per ampliar l'hotel i per a construir noves edificacions dedicades a altres serveis de caràcter terciari,

Tot això provoca i provocarà una alteració al paisatge únic de Formentor per la qual cosa el GOB demana al CIM que revisi la classificació de sòl urbà que té actualment una part de Formentor i, seguint el cas d'Es Guix i usant la mateixa argumentació legal, dugui a terme la desclassificació d'aquest sòl i eviti la construcció de noves edificacions que acabaran de destrossar Formentor.

En aquest mateix sentit i reiterant les propostes que hem fet en nombroses ocasions, consideram que aquest criteri s'hauria de seguir també a la urbanització de La Font, també a Pollença, abans que les noves construccions destrossin més aquell paratge.

Pepe

Elemental

Pepe | 17/12/2008, 21:00

Quintelement.
Si vols llegir les coses que fa bé aquest equip de govern,promeses que mai compliran, inclús les coses que no fa bé però es presenten com tal, només has de llegir el diari local.

Gràcies per augurar-me la batlia, no solucionarem tot però t'assegur que hi haurà més transparència, comunicació, més igualtat i compliment de les normatives... I això no és poc.

TO BE CONTINUED...

elquintelement

QUIN AJUNTAMENT!!

elquintelement | 17/12/2008, 20:40

Esta vist que aquesta batlia no fa res de res ben fet, be cuant tu siguis batle de segur que ho arreglaras tot i viurem feliços i contents, carrers net, platjas netes, fora cadiras a las terraçes, la Gola plena de anecs, tot el moll peatonal, el tren aribara fins a ca les munares, declararem la republica pollenÇina, i....,i...., iiiii THE END

Joan Ramon

Fedeximenes de espantos

Joan Ramon | 17/12/2008, 20:28

En Frederic i els quatre de sempre, per ser els quatre de sempre està bé que et molestis en contestar a aquest humil Blog, per cert els errors ortogràfics els hem de mirar de correjir però això no ès suficient per descalificar la feinada que fa aquesta gent a l'oposició.
I sense beneficiar-se de la gran pujada d'imposts deguta a la mala gestió de l'equip de Govern a aquesta legislatura i l'anterior.

Pepe

Re: Agatha Christie i Pollença

Pepe | 17/12/2008, 18:00

Demà tenim Junta del Patronat de Turisme ja veurem que ens diuen d'aquest projecte.
M'encanta l'INESTUR que passa d'asfaltar camins a Agatha Christie.
Un altre dels meus aprenentatges a Política és la quantitat d'organismes oficials que n'hi ha per col·locar gent. Impressionant.

Pepe

Federic

Pepe | 17/12/2008, 17:56

Federic és una pena que no hagis passat del segon paragraf, ja que l'article den José es prou interessant.

Als meus articles sóc conscient de que hi ha errors , procur millorar, per desgracia la immediatesa i l'esforç per fer un article diari no es permeten presentar aquest blog al premi de literatura de Pollença. Però si vols repassar l'ortografia i gramàtica dels nostres articles, encantats, et podem enviar un cada dia.

Si aquest és "un blog de barra de bar" és que vas a un bar una mica estrany on publiquen actes de Junta de Govern, de plens, reglaments...

Em sap greu dir-te que les estadístiques diuen que som més de quatre i aquest blog és dels més llegits i actius de balearweb. Clar que sempre podem millorar amb un article teu Federic.

fra lokus

Re: Agatha Christie i Pollença

fra lokus | 17/12/2008, 15:03

Ay Federic, que m'agradaria tenir ja el nivell "c", no haver s'estudiar, no fer faltes d'ortografia i no fer traduccions literals del castallà al català, però jo vaig estudiar amb la llengua de'n Cervantes.

Només faltava això que ens venguin amb "puritanismes", això és un blog d'opinió de gent corrent i en ganes de fer feina, no de professionals de les lletres.

Garci

Re: Agatha Christie i Pollença

Garci | 17/12/2008, 12:23

Sii creus, Federic, que podries fer-ho millor, perquè no escrius algun article comentant el que et preocupa?

Voldria afegir que les persones diferents que ens visiten cada dia no han disminuit respecte a altres temporades.

En quant a les faltes, és normal que en Pepe en faci, ell és castellanoparlant i fa un gran esforç per escriure en català.

Federic

urxella

Federic | 17/12/2008, 12:19

No he pogut passar del segon paràgraf, això és un cúmul d'errors ortogràfics, gramàticals, repeticions...en la tònica habitual d'aquest bloc de barra de bar. Ja només sou els quatre de sempre.

Garci

Re: Agatha Christie i Pollença

Garci | 17/12/2008, 11:12

Quan UM pensa en Pollença ens podem posar a tremolar!

Jo no ho entenc, n'Agatha Cristie imatge turística? I la Ç?

fra lokus

Re: Agatha Christie i Pollença

fra lokus | 17/12/2008, 08:33

PAS, PLAS, PLAS, PLAS.

Genial, mentres la platja de Palma s'en durà un bon grapat de doblers per la seva reforma integral, a nosaltres ens donen un llibre.

Això és autocompetència.

Miquel

A l'autor

Miquel | 17/12/2008, 08:32

Bon dia José, i moltes gràcies pel teu article. Has dit el mateix que molts pensam i t'has atrevit a actuar amb sentit comú. UM (àlies despotisme il·lustrat) sempre fa "TODO PARA EL PUEBLO, PERO SIN EL PUEBLO", això enmallorquí es diu contents i fotuts. Lògicament tenim un director general o directamen "CHUPOTTERO" crack anomenat PREMI NOBEL ANTONI OLIVER, que mostra una vegada més un acte d'austeritat.
Simplement vull afegir una cosa, seguiu endavant UM-POLLENÇA i acabareu de destruir el que queda de poble.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb