URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Ple de desembre

Alternativa | 18 Desembre, 2008 07:00

Con sempre esperam els vostres suggeriments, precs i preguntes pel ple d'aquest dilluns a les 11:30h.Abans a les 11:00 hi haurà una Junta General de EMSER ( cessament i nomenament d'un membre dle Consell d'administració per renúncia del conseller delegat).

Un petit resum, ja parlarem més detalladament de cada punt i de les nostres quatre mocions.

L'ordre del dia és el següent:

1.- Aprovació, si procedeix, de l'acta de la sessió ordinària celebrada dia 27 de novembre de 2008.

2. - Aprovació definitiva de  l'alteraciá de la qualificació jurídica de domini públic- servei públic a patrimonial de l'immoble municipal situat a la placa Joan Cerdà del Port de Pollença. Un pas legal necessari per després firmar el conveni amb Prodis. Aprovada per unanimitat.

 

3r. Moció presentada pel grup d'Alternativa Esquerra Unida- Els Verds en relació a la prova pilot de peatonització al Port. Seguim insistint a aquest tema que consideram molt important pel municipi. Demanam que es llevi la prova pilot mentre es solucionen els problemes plantejats, que es faci un nou informe i que en cas de que no es llevi se senyalitzi  adequadament. Rebutjada. Hem votat a favor nosaltres i el grup PP-UMP i en contra l'equip de govern UM-UNPI, PSOE i PSM.  L'equip de govern no s'ha dignat a dir res per mi  ha estat una vergonya i un despreci total al ple i als ciutadans.  Per una vegada el vot del PSM era decissiu ja que  faltaven tres regidors de l'equip de govern i la votació ha estat un empat.

4rt. Suport a la petició de la Conselleria de Medi Ambient de declaració de la Serra de Tramuntana com a Reserva de la Biosfera. Una moció presentada pel regidor de medi ambient. No implica un règim jurídic especial però si que convertiria  a divulgar i promoure més la Serra. Aprovada per unanimitat.

5é. - Aprovació, si escau, de la modificació de crèdit núm. 7/08.Una modificació de crèdit per actualitzar el preu del centre de dia de Pollença paralitzat per la fallida de Crespi. L’augment de pressupost sortirà de la fiança de l’empresa i de pagaments que encara no s’han fet a l’empresa per altres obres. Aprovada per unanimitat.

6e.- Inici expedient d’investigació de la titularitat de la sepultura núm. 89, del segon bancal del cementiri de Pollença. Obrir un expedient per solucionar un litigi sobre la titularitat d’una sepultura ( privada o de l’Ajuntament). Aprovada per unanimitat.

7e.- Acord de reclassificació de policies locals (Llei 6/2005). Acord sobre la integració de la policia local en el nous grups de titulació (mínim Batxillerat o equivalent) que anirà acompanyada d’una pujada de sou gradual. Aprovada amb els vots a favor de l'equip de govern UM-UNPI, PSOE i PSM i el nostro i l'abstenció del PP-UMP

8é- Moció presentada pel grup municipal d'Alternativa EU-EV d'adequacio als Registres de Declaracions de Béns patrimonials i Activitats a la Llei del Sol 8/2007 i publicacio a la pagina web de l’Ajuntament. Es tracta d’augmentar la transparència i a l’igual que s’ha fet a Sevilla, Getafe, Vigo o Oviedo de publicar la declaració de béns patrimonials i activitats dels càrrecs electes.  Aprovada per unanimitat amb l'esmena proposada pel PSM de que la publicació a la pàgina web sigui voluntària. La farà Martí?

9è.- Designació nou membre al Consell Rector del Patronat de Turisme. Es proposa a Tomeu Cifre (PSM) en substitució d’en Biel.Aprovada per unanimitat.

1Oé. Designació nou membre al Patronat Municipal d'Esports. El que proposi el PSM en substitució d’en Biel. Aprovada per unanimitat.

11 e. Moció presentada pel grup municipal PSM de suport a la Conselleria de salut respecte  l'acreditació del coneixement de la !llengua catalana del personal sanitari. Suport a la Conselleria de Salut respecte a la necessitat de que el personal sanitari acrediti el coneixement de la llengua catalana per a una correcta atenció al públic. (Nivell B). Aprovada amb els vots a favor de l'equip de govern UM-UNPI, PSOE, PSM i el nostro i el vot en contra del PP-UMP.

12e. Moció presentada pel grup Alternativa Esquerra Unida- EIs Verds en relació a distincions a les Sres. Margarita Comas Camps i Clara Hammerl. Demanam el nom de Margarita Comas Camps pel carrer aque actualment no té nom però es diu “rolongació de la Gola”, nomenar filla adoptiva a na Clara Hammerl i que a partir d’aquesta moció al manco el 50% dels futurs nous carrers portin nom de dona. Aprovada per unanimitat.

 

13e. Moció presentada pel grup Alternativa Esquerra Unida- Els Verds de despenalització de les injúries a la Corona. Moció que va presentar el Bloc a Inca. Pensam que no ha d’existir un tipus penal especial per les injúries a la Corona. Rebutjada amb els vots a favor del PSM i nostro i els vots en contra d'UM-UNPI, PSOE i del PP-UMP.

14e. - Propostes/Mocions d 'urgència.

 Hem presentat una moció demanant al Consell la reclassificació de Formentor. Només nosaltres hem votat a favor de la urgència i no s'ha arribat a debatre

II- PART DE CONTROL I SEGUIMENT

1. - Informació de Batlia

2. - Dació de compte deis acords de la Junta de Govern i de les resolucions de Batlia

3. - Precs i preguntes.(Esperam resposta a molt de preguntes de plens anteriors).

  Del blog colectivo ciudad líneal per la III República ( el darrer cas d'injúries jutjat per l'Audiència Nacional. El rei i el nostre estimat i desaparegut Mitrofán

Si voleu llegir sobre aquest cas a la continuació de l'article...

 L'Audiència Nacional ha jutjat als humoristes gràfics Josetxu Rodríguez i Javier Ripa i l'articulista Nicola Lococo d'un delicte d'injúries greus a la Corona per la publicació, l'octubre del 2006, d'una fotocomposició en un suplement humorístic del diari Deia i un article en aquest mateix diari i a Deiala caça de l'ós Mitrofan per part del rei Joan Carles.

Els acusats s'enfronten al pagament d'una multa de 10.800 euros per haver imputat al rei "el caràcter d'alcohòlic", perquè el text deixava ben clar que a l’infortunat Mitrofan l’havien “emborratxat de vodka” perquè “estigués en igualtat de condicions”.Pel que fa a l'article de Lococo, publicat amb el títol de "Les tribulacions de l'ós Yogi" als diaris Gara i Deia, incloïa expressions com "sobirà irresponsable" i ironitzava amb les aficions cinegètiques del monarca dient que era millor amagar els óssos de peluix del seu nét Froilà, el nét del monarca, perquè el Rei "no l'emprengués a trets amb ells".
 

Comentaris

Pepe

Re: Ple de desembre

Pepe | 20/01/2009, 23:05

He seguit els consells de na Elena Vera i sembla que de moment funciona.

Miquel Sánchez

Re: Ple de desembre

Miquel Sánchez | 20/01/2009, 23:02

Em restablert els comentaris sense moderar, sembla que en Garci o en Pepe han conseguit aturar el spam.

El deixarem una estoneta en proves.

fra lokus

Pepe

resultat de votacions

Pepe | 22/12/2008, 18:07

Ja teniu el resultat de les votacions del ple d'avui en verd. Demà el comentam una miqueta.

Pepe

Re: Ple de desembre

Pepe | 20/12/2008, 21:19

Hola JRV evidentment Martí Ochogavía no és el regidor responsable d'EMSER però la seva "peculiar" manera d'entendre la gestió pública, com responsable de servei i jardins i la notable influencia que te en el batle ha tingut i té la seva importància en EMSER.

JRV

confusió

JRV | 20/12/2008, 19:48

Fralokus i Pepe, els ciutadans a Pollença tenen molta confusió entre el personal de la "brigada" de l'Ajuntament i el personal de fems i aigua de EMSER, i no es el mateix, sense posar en dubte la competencia de molts treballadors de l'Ajuntament, ben competents la majoria, però amb una pèsima direcció que cap empresa aguantaria.
Podria omplir una enciclopedia de mostres d'incompetencia dels regidors durant els meus 28 anys de servei en quan a dirigir i organitzar el personal, i no només del consistori actual. Mes o manco TOTS.
A Emser, encara que no suficientment, la direcció es mes professional, es fan mes hores de feina al cap de l'any, les funcions son mes diverses, horaris nocturs i 7 dies a la setmana adaptats a les necessitats dels ciutadans, fins i tot les hores d'atenció al public son mes. Així i tot no estic satisfet, i moltes penyores que arrossega Emser son en part fruit de la seva dependencia excessiva dels politics de l'Ajuntament i del desinteres i dessidia d'alguns membres del consell d'administració. A, i de les cotorrades d'alguns ciutadans als que la democracia els hi ve grossa.

Pepe

JRV

Pepe | 19/12/2008, 12:04

D'acord JRV.
Pel que sé el gerent i el tècnic de medi ambient ja s'han començat a reunir-se amb tècnics i regidors d'altres municipis per recollir informació a l'expedient. El problema és que no només cal transparència i igualtat de tractament sinó que tots sabem que a aquest tema i a altres una part problema te nom i llinatges; Martí Ochogavía.

fra lokus

Re: Ple de desembre

fra lokus | 19/12/2008, 08:35

Uep JRV, amb EMSER tenim dos problemes, un és el seu dèficit i l'altre i el més greu per jo, que és la imatge tant dolenta que té la ciutadania del seus treballadors, crec que aquest és el principal problema i cal una solució.

JRV

transparencia

JRV | 19/12/2008, 08:12

A la junta general d'Emser estaria be que s'exigís transparencia i informació en general i als representants dels traballadors en particular.
A la passada legislatura ens varen amagar el cas d'una contractació laboral de conveniencia (I no de la empresa municipal)que va acabar amb un augment de pensió per l'intressat i una sanció a l'empresa pèr part de la inspecció de traball de 3.000€.
No poden col·laborar en la millora de EMSER si no s'ens donen dades estadistiques i es culpanilitza al mes debil i que no te capacitat de decissió, els obrers

Pepe

Re: Ple de desembre

Pepe | 18/12/2008, 21:36

Ahir el jutge central del Penal de l'Audiència Nacional, José María Vázquez Honrubia, ha absolt els humoristes gràfics Josetxu Rodríguez i Javier Ripa i l'articulista Nicola Lococo del delicte d'injúries greus a la Corona de què estaven acusats.

Si eres legal comparte

Molts d'anys Turgut.

Si eres legal comparte | 18/12/2008, 21:34

Hola Turgut quan de temps. Molt bo l'enllaç, gràcies.

turgut

si eres legal, comparte

turgut | 18/12/2008, 20:02

M'afegesc a la campanya contra la mentida del govern "si eres legal, eres legal" on ens volen fer creure que els P2P son il·legals... ara jo tambe dic, www.siereslegalcomparte.com

Garci

Re: Ple de desembre

Garci | 18/12/2008, 10:57

Que raro que Martí Ochogavia no vulgui mostrar el seu patrimoni. Té res a amagar?

Pepe

65 hores

Pepe | 18/12/2008, 08:48

Estam d'enhorabona, a la fi una victòria .

Encara no llevam el link de les 65 hores ja que a pesar de que els eurodiputats han votat contra la revisió de la directiva d'horari laboral. Ara els hi torna la feina als ministres de treball de la UE que varen acordar l'allargament de la jornada laboral. La proposta queda aturada tres mesos, per intentar "conciliar" les visions dels parlamentaris, dels governs de la UE i de la Comissió...

Boib 1777

Boib 18 de desembre

Boib 1777 | 18/12/2008, 08:43

Adjudicar provisionalment el contracte de les obres relatives al
projecte ‘canalització d’aigua potable i aigües residuals al Passeig Anglada
Camarassa entre els carrers Ecònom Torres i Méndez Nuñez del Port de
Pollença’, a l’entitat Llabrés Feliu Obra Civil S.A., per
un import de 166.612’46 euros sense IVA, import de l’IVA 26.657 euros, i un
total de 193.269’46 euros, IVA

Boib 177

Boib 18 de desembre

Boib 177 | 18/12/2008, 08:38

La Junta de Govern Local de l’Ajuntament de Pollença, en sessió ordinària
celebrada dia 4 de novembre de 2008, ACORDA:
Primer.- Aprovar la creació dels fitxers municipals que a continuació s’indiquen:
POLIESPORTIU
CENS CANINS
BIBLIOTEQUES
USUARIS
VEHICLES
CEMENTIRI
CARRECS ELECTES
VIDEOVIGILANCIA
LICITACIÓ PÚBLICA

Boib 176

BOIB 16 de desembre

Boib 176 | 18/12/2008, 08:32

Si voleu presentar reclamacions a l'oficina d'Intervenció d'aquest Ajuntament romandran a disposició del públic, per trenta dies els expedients de modificació de les ordenances fiscals reguladores de l’Impost sobre béns immobles, de les Taxes pel servei de
recollida domiciliària i tractament de fems i d’estacionament de vehicles (ORA

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb