URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Ocupació via pública i ruta en sec. (AJ 020908)

Alternativa | 15 Gener, 2009 07:00 | facebook.com twitter.com

Seguim amb la nostra feina de donar informació als ciutadans, una informació que per lògica hauria de donar el propi Ajuntament però com em va dir l'altre dia un periodista; l'Ajuntament de Pollença destaca per la seva opacitat.

En aquest cas hem penjat  l'acta (llevant noms) de la Junta de govern del 2 de setembre (perdonau el retard) on destaquen els següents temes

A aquesta Junta  es van a iniciar procediments sancionadors contra negocis per l’excés d’ocupació públic. Es varen obrir expedients per un excés de més de 480  taules i cadires a la via públic.Aquests expedient oberts a setembre no varen evitar evidentment que durant tota la temporada hagués un incompliment de l'ordenança  i un excés d'ocupació de la via pública. 

En aquest tema estam pendents de la presentació per la seva aprovació d'una nova ordenança d'ocupació de la via pública que esperam es compleixi des del principi i en condicions d'igualtat per a tothom. Va haver una reunió a principi de la temporada passada i fins ara res més...

Titular d'un PIP del 2004 que a dia d'avui se segueix sense complir

 

 

 

 

A proposta del regidor delegat de Medi Ambient. i aprofitant que el projecte de substitució de la canonada general d’aigües residuals del port inclou un vial peatonal i en bicicleta, i que podria  comunicar la ruta des del refugi fins al Port i després als camins de Formentor. Varen acordar sol·licitar  al Consell Insular de Mallorca la revisió del Pla Especial d’Ordenació i Protecció de la Ruta de Pedra en sec, allargant-la fins al Far de Formentor i la valoració de la creació d’una variant que permeti l’ascensió al Puig Tomir i la baixada per Fartàritx, en el terme municipal de Pollença. Aquesta és una bona iniciativa, que hauria d'anar acompanyada d'altres com una política més activa per obrir les barreres que tanquen camins. Entre altres coses i ara que es parla de caminar segurs del Pollença al Port s'hauria de terminar amb imatges com aquesta.

El tancament d'alguns trams de la carretera vella de Pollença a Lluc obliga als vianants i senderistes que fan la ruta de pedra en sec i el GR de la carretera vella de Lluc a passar per la carretera asfaltada i perillosa Ma-10 quan no seria necessari.

 

A aquesta Junta  es va aprovar el protocol entre l’Institut Mallorquí d’Afers Socials (IMAS) i l’Ajuntament de Pollença pel desenvolupament del Pla de Serveis Socials 2008-2011.

També es va canviar la subvenció concedida per la Conselleria d’Afers Socials, Promoció i Immigració del Govern de les Illes Balears per a realitzar el projecte d’Ampliació Residència per a persones majors i es va destinar a l’execució material d’un Centre de Salut. 

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb