URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Ple de gener

Alternativa | 27 Gener, 2009 07:00

Con sempre esperam els vostres suggeriments, precs i preguntes pel ple d'aquest dijous 29 a les 20:00. De moment un petit resum, ja parlarem més detalladament de cada punt i de les nostres tres mocions.

1.- PART RESOLUTIVA.

1.- Aprovació, si procedeix, de l'acta de la sessió ordinària celebrada dia 22 de desembre de 2008.

2.- Aprovació, si procedeix, de 1 'acta de la sessió extraordinària celebrada dia 19 de gener de 2009. 

3.- Ratificació decret d'alcaldia núm. 2, de 7 de gener de 2009. Menani, la propietat de Ternelles segueix aprofitant els seus recursos econòmics i la lentitud de la justícia per mantenir tancat el camí de Ternelles. Aquest decret es per ratificar el magistrat que defensarà l’Ajuntament davant del contenciós de cassació posat per la propietat davant el Tribunal Suprem. En aquest cas no volen acceptar el pas limitat de gent aprovat a l’Ajuntament i el Consell

4.- Moció presentada pel grup d'Alternativa Esquerra Unida-Els Verds de desclassificació de Formentor. És la mateixa moció que varem presentar d’urgència a l’anterior ple. Les similituds entre es guix i Formentor són evidents. Per què es desclasssifica un i l’altre no?

5. - Aprovació de la cessió gratuïta de L 'immoble municipal situat a la placa Joan Cerda del Port de Pollenca a l 'entitat Prodis, i aprovació del conveni regulador. El conveni que s’havia d’haver signat des d’un principi una vegada fet aquest impactant i desgraciat edifici.

6.- Desistiment del Conveni amb la Conselleria de Turisme per a la gestió de l'execució de les activitats subvencionades per pal·liar l'estacionalitat turística, dissolució del Consorci Pla-D de Pollenca i resolució de 1 'encomana de gestió.

7. - Aprovació del conveni de col·laboració entre l 'INESTUR i 1 'Ajuntament de Pollenca per desenvolupar el projecte de la sala multifuncional de Pollença.

Aquest dos punts van units ara INESTUR aporta 5,500 euros que més 4,700 milions de presidència sumen, 10,2 milions d’euros de subvenció. Un somni molt car el del nostre batle.

8.- Adjudicació provisional de la concessió de la gestió del servei públic de les piscines municipals coberta climatitzada i descoberta de 1 'Ajuntament de Pollenca. Finalment serà gestionada per l'empresa ALGALIA SPORT que és una empresa de gestió esportiva,  dedicada a gestionar i explotar instal"lacions esportive. Aquesta empresa ja gestiona les piscines d'Algaida i Porreres.

9. Desestimació al·legacions presentades a 1 'aprovació del projecte tècnic de l'aparcament de la Gola. S’han desestimat les nostres al·legacions (veure 40 places són suficients) i les del GOB ( sorprenentment el PSM no ha presentat al·legacions).

10. Aprovació inicial del Reglament d 'organització i funcionament del Consell Escolar Municipal de Pollença. Després d’una moció del PP-UMP rebutjada al més de juny per que ja estava pràcticament fet, a la fí és presenta aquest reglament.

11. Moció presentada pel grup Alternativa Esquerra Unida- EIs Verds de solidaritat amb el poble palestí de Gaza.

12. Moció presentada pels grups de UM-UNPI, i PSOE sobre la situació de la franja de Gaza.

Amb posterioritat a la nostra moció el PSOE i UM-UNPI han presentat una altra moció sobre el tema. Pensam que és una manera poc elegant de fer les coses però intentarem arribar a un acord abans del ple per presentar una moció conjunta.

 

13. Moció presentada pel grup Alternativa Esquerra Unida- Els Verds per la creació d'un banc de temps a la ciutat. En temps de crisi pensam que aquesta pot ser una bona iniciativa. Els Bancs dels Temps són grups de persones motivades per a intercanviar temps, dedicant-lo a tasques puntuals fomentant així l’oportunitat de conèixer i confiar en els altres, per tal de resoldre les necessitats de la vida diària.
La unitat d’intercanvi és l’hora, independentment del servei que s’ofereixi o que es rebi.

 

14. Moció presentada pels grups de UM-UNPI i PSOE sobre la campanya de prevenció d'embarassos no desitjats i malalties de transmissió sexual entre les adolescents a Espanya. Una interessant moció, el que ens ha sorprès, a l’igual que a la moció de Gaza és l’exclusió del PSM .

 

15. Propostes/Mocions d’urgència

Pràcticament és segura la presentació de l’aprovació inicial de l’ordenança reguladora de l’Ocupació de la Via pública. Fa quasi un any que es va anunciar i ara la presenten sense el necessari consens i temps per una ordenança tan important.

 PART DE CONTROL I SEGUIMENT.

l. - Informació de Batlia

2.- Dació de compte dels acords de la Junta de Govern i de les resolucions de Batlia

3. - Precs i preguntes

De "hoy por ti" associació que gestiona un banc de temps a Mallorca.

 

 

Comentaris

Miquel Sánchez

Re: Ple de gener

Miquel Sánchez | 28/01/2009, 10:08

Un prec, podria l'Ajuntament començar a fer un estudi per si ja cal tenir una farmàcia de guàrdia al Port i una Pollença, per altra part per què un "mollero" o "pollenci" ha de llogar un taxi per anar a la farmàcia de guàrdia de Sant Vicenç per una medicina d'un euro i amb la despesa de 20 euros de transport.

just això, si es pot comnçar l'estudi.

Miquel Sánchez

Re: Ple de gener

Miquel Sánchez | 28/01/2009, 09:55

Acta extraordinària del 19 de gener ???

Miquel Sánchez

Re: Ple de gener

Miquel Sánchez | 28/01/2009, 09:43

Mocions de UM-UNPI i PSOE sense el PSM, a mi em dona que és una targeta groga per en Tomeu, potser en Tomeu s'ha enfilat en qualque tema i li estan dient que no és necessari en aquest Govern Municipal

David

Blanquerna

David | 27/01/2009, 13:40

Lo què hi ha què fer és peatonitzar tota Palma fins a les Avingudes i transformar aquestes en corredors verds sembrant sequoias(Red wood) perquè puguin resistir es embats des vent.Ni tranvias, ni metros,ni més beneitures de ciutats decadents.Tota Palma envoltada de un bosc espés i atapeït.Volem una ciutat ecológica i sense contaminació, sense asfalt, ni ciment ni formigó.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb