URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Que difícil es ser peatón en el Puerto.

Alternativa | 31 Gener, 2009 07:00

Aquí tenim un article del nostre company Juan Antonio Zamorano Villalba. L'article parla dels diferents "accidents geogràfics" que ens trobem els vianants a l'hora de passejar pel Port de Pollença. Al ple d'ahir varem transmetre aquestes denúncies i varen demanar actuacions per part de l'equip de govern.

Esperem que aquest no sigui el seu darrer article i poguem gaudir molt més dels seus escrits. 

Que difícil es ser peatón en el Puerto.

El primer problema al que se enfrenta un peatón en el Puerto es el del arreglo de las aceras , sobre todo en aquellos lugares de acera que quedan sin embaldosar (bien porque es un solar, o bien, porque se ha edificado y no han acabado la entrada del edificio, como por ejemplo el que está en la esquina de la calle Vicente Buades con Xaloc, que lleva unos 15 años terminado y sin arreglar la acera a lo largo y ancho del edificio).
 
El segundo obstáculo son los nuevos negocios, que hacen las barreras arquitectónicas en la misma acera, sin tener en cuenta que el obstáculo es difícil de pasar con una silla de ruedas, o tambien para aquellas personas mayores que han de ir ayudadas de un andador. A esto le sumamos lo expuesto anteriormente y veremos por donde hemos de circular los peatones con la mayor seguridad para no ser atropellados por los vehículos.
 
Otro tema que es un impedimento para los peatones son las cadenas que hay sobre los barrotes en la plaza Miguel Capllonch del Puerto, con el fin de que no pasen los vehículos. Lo que no se tiene en cuenta es del peligro que se nos ocasiona a los que vamos paseando, ya que no se ven claramente. A esto hay que sumar el agravante que se ocasiona sobre todo en verano, cuando los restaurantes de la zona, (Piazza, etc.) ponen las mesas de tal manera que no nos queda mas remedio que saltar por encima de estas cadenas, esto si no hay un niño que te mueva la cadena justo cuando vas a saltar.

Juan Antonio Zamorano Villalba.

La cadena de la plaça Miquel Capllonch. 


 

 

La ciutadania ens pot fer arribar els seus punts negres de forma oral, escrita, fotogràfica o gravada. Recollirem la informació a través d'aquest blogd'enquestes directes, al nostre correu electrònic: eurxella@yahoo.es, al telèfon 656967751 o la bústia del nostre regidor Pepe García  a l'Ajuntament;  C/ del Calvari, 2 07460 Pollença.

Us recordam que a més tenim en marxa la IV convocatòria del concurs de fotografia Urxella i esperam la vostra participació  teniu de temps fins el 21 de febrer del 2009, per desgràcia res és més fàcil que trobar un problema social o mediambiental a Pollença. 

A més de poder guanyar 60 euros vostra fotografia servirà de denúncia i en cas de que es pugui fer alguna cosa ens comprometem per feina per solucionar el problema denunciat.

 


Entre tots construirem una Pollença millor, a la nostra mida, solucionant els problemes quotidians per tal de millorar les petites coses que, per no ser macroprojectes milionaris, no interessen arreglar-les. És tracta de carrers, voreres, places, papereres, brutor... coses del dia a dia que cal sol·lucionar per tenir una Pollença millor, més còmoda i més neta.

Comentaris

Pepe

Maurici

Pepe | 01/02/2009, 19:52

Hola Maurici.
Al cas de les obres cada temporada passa el mateix,pens que amb l'experiència i anys que té al càrrec Joan com batle i regidor d'urbanisme no hauria de cometre aquestes errades.

Als altres temes crec com diu Garci que falta més reflexió i previsió. Ara amb l'Auditori tenim un altre exemple.

Garci

Re: Que difícil es ser peatón en el Puerto.

Garci | 01/02/2009, 13:25

Maurici, jo tenc la teoria de que fan les coses sense pensar en cap conseqüència. Se'ls passa pel cap i ale, ja l'hem feta.
Els casos que cites en son un bon exemple.

Maurici Espinar Parrilla

L'Ajuntament contra el Port

Maurici Espinar Parrilla | 31/01/2009, 17:57

Si no bastasin els desgavells de la via de circunval-lació i la peatonització de la primera línia del Moll, ara, i després de fer tancar els hotels del passeig Anglada abans de finalitzar la temporada 2008 per fer la renovació del cavegueram, resulta que no han començat les obres fins a mitjans de Gener. Veig molt difícil que estiguin llestes en un parell de mesos... o sigui que començarem la temporada turística 2009, ja difícil de per se,amb el passeig al aire per les obres. Es que s'han tornat bojos en aquest ajuntament?

PP-UM=Consorçis i fundaçions porquería.

Corrupció i Destrucció a Formentor.

PP-UM=Consorçis i fundaçions porquería. | 31/01/2009, 15:28

Es llenguatje políticament correcte també és corrupció!!.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb