URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

La paciència del PSOE (crisi 2)

Alternativa | 07 Febrer, 2009 07:00 | facebook.com twitter.com

Dimarts el Ministre Sebastián, va dir que al Govern se li acabava la paciència amb la banca, una paciència que va recuperar al dia següent el vicesecratari general del PSOE; Pepe Blanco, afegint que la seva paciència era ilimitada.  Tal vegada la seva paciència sigui ilimitada però la dels milions d'aturats ( i creixent) no ho és, ni tampoc el són els recursos de l'Estat. Ja és hora de que el govern passi de les paraules als fets.

 

El primer pas hauria de ser crear una banca pública potent que fes arribar els doblers públics directament als sectors productius sense l’intermediari dels bancs que durant anys s’han dedicat a l’especulació i a trobar beneficis fàcils. Evidentment aquesta banca pública que ha de tornar a existir no pot seguir el model de les caixes d’estalvi polititzades i que han seguit la mateixa política especulativa dels bancs.  Necessitam una banca pública amb una finalitat productiva i amb un control social.

A més a més  s'haurien de fer canvis estructurals establint impostos extraordinaris a tots els països sobre les grans fortunes, els moviments especulatius i els beneficis extraordinaris. S'han de eliminar els paradisos fiscals, democratizar les institucions financeres internacionals

És imprescindible  evitar que l'especulació sigui més rendible que l'activitat que crea riquesa.

  Tot això és pot fer però no es farà mentre  el poder estigui en mans dels banquers, dels grans financers i dels grans propietaris. No ens enganyem, aquesta no és tan sols la crisi d'un sistema econòmic, és la crisi d'un sistema social, d'una humanitat que s'ha pervertit a si mateixa solament perquè una minoria es farti de gaudir i de guanyar diners. Continuarem...

Una explicació clara de l'origen de la crisi. Leopoldo Abadia en Buenafuente . "Els ninjas"

 

 

Comentaris

Pepe

La versió d'en Felix

Pepe | 13/02/2009, 23:22

Felix l'has clavat; "Només vos interessa colcar en el carro dels qui comanden i tenir molta figurera..."

Com dius d'això són un bon exemple les nostres companyes María Orts i Virginia aferrades a la cadira a Capdepera, sense voler denunciar les irregularitats i sense demanar responsabilitats polítiques per l'accident de Son Moll. Han preferit tapar els ulls i romandre dins del pacte de govern municipal a qualsevol preu.

Que diferent ha estat la valent actitud del batle de Capdepera que ha acceptat els seus errors i les seves responsabilitat polítiques i ha dimitit per demostrar que aquests fets han comportat un canvi en les polítiques urbanístiques i de seguretat laboral.

Al batle no l'ha importat perdre el recolzament de les patronals de la hoteleria i la construcció,ja que com bon socialista ha preferit defensar als seus votants treballadors

Ha estat així no Felix? O tal vegada ha estat al revés?

Paciència ens sobra per deixar que un política de dretes faci anys que usurpi el nom de socialista.

Garci

Re: La paciència del PSOE (crisi 2)

Garci | 13/02/2009, 18:20

Fèlix, per estar cansat de com actuam, bé que mires el bloc i fas comentaris.

La propera vegada, si pots, raó el que dius i en parlam.

Joan Ramon

A(j)ustament

Joan Ramon | 13/02/2009, 17:00

Felix, paciència vol dir deixar malgastar a l'equip de Govern els doblers públics?

Avui un ciutadà, que jo consider proper al PSOE me deia que precisament la seva paciència en aquest govern ja s'havia acabat.

Ja ho diuen, tot és el color del vidre amb que es mira, ho que se vol mirar per altra banda.

Salut

Felix

Re: La paciència del PSOE (crisi 2)

Felix | 13/02/2009, 16:09

No teniu ni idea del que vol dir la paraula paciència, i inclús, vosaltres l'acabau a qualsevol.
Algun dia el poble es donarà compte (que ja comença a estar cansat de la manera que actuau), i no fareu ni per pipes.
Només vos interessa coalcar en el carro dels qui comanden i tenir molta figurera... El cas de Maria Orts, de Capdepera, per exemple.

Miquel Sánchez

Re: La paciència del PSOE (crisi 2)

Miquel Sánchez | 07/02/2009, 23:13

I ja ho veus Pepe, el problema mes gros que tenim avui a Mallorca no és la crisi si no els dimonis i els correfocs.

Com deia n'Amestoy "Vivir para ver"

Pepe

Re: La paciència del PSOE (crisi 2)

Pepe | 07/02/2009, 23:00

Estoy de acuerdo Gunni, esto son parches que no solucionan nada, hay que cambiar nuestro modelo económico totalmente.
La destrucción tiene que terminar.

Gunni.

PP-UM=Porquería i economía criminal.

Gunni. | 07/02/2009, 19:56

Autopistes =Destrucció de riquesa.Sembrar arbres=Creació de riquesa!!.

Gunni

PP-UM=Porquería i economía criminal.

Gunni | 07/02/2009, 19:51

Asfalt,ciment i formigó=Porquería i economía criminal.

Gunni

Autopistas=Gran Depresió.

Gunni | 07/02/2009, 19:38

Los momentos de crisis son los que hacen que los políticos brillantes muestren sus mejores virtudes. Por eso me sorprende que para salir de una crisis provocada por un sistema económico en el que sólo prima el dinero fácil se intenten emplear los mismos métodos viciados que nos han metido en ella. Nuestro país tiene el triste privilegio de ser el primero entre los europeos en el número de personas sin empleo y con un futuro más incierto. Se busca la solución cambiando el ladrillo por el hormigón y el asfalto para acometer nuevas autopistas y carreteras.

La noticia en otros webs
webs en español
en otros idiomas
Cuando hayamos destrozado lo poco que queda sin degradar de nuestra Península, ¿qué haremos? Llenar de asfalto de peaje nuestra tierra no es paradigma de una economía sostenible ni comprometida con el medio ambiente. Un caso concreto es el proyecto denominado A 69 o autopista Dos Mares, una profunda herida que pretende atravesar el norte de Burgos para comunicar Cantabria con el Mediterráneo. Una nueva idea para alienar una región donde la naturaleza todavía respira.

Por estas tierras se realizó la línea de ferrocarril Santander-Mediterráneo, largo y hermoso trazado con túneles, trincheras y kilómetros de raíles perdidos. ¿No sería mejor reconstruir el ferrocarril para volver a transportar personas y mercancías? De paso se conseguiría que un elevado número de personas tuviera un trabajo estable y sostenible.

Pepe

MMP

Pepe | 07/02/2009, 15:25

MMP. els regidors del PSOE han demostrat una subordinació total respecte a UM_UNPI, com he dit una i altra vegada, entre uns i altes només hi ha un regidor de diferència però a l'hora de repartir els duros, de gestionar i decidir sembla que UM-UNPI tenen majoria absoluta o que els regidors del PSOE no són necessaris.
No cal demanar quin model de poble tenen aquests regidors cada ple l'he pogut veure quan han votat les mocions, el seu model és el d'en Joan;
No es fa una auditoria, es continua amb un sistema de contractació irregular, s'aposta per la privatització...Després de dir No a l'auditori d'en Moneo a la portada de la seva darrera revista poble ara resulta que són a favor.

Entre els nostres lectors hi ha un bon grapat de votants del PSOE, m'agradaria que em demostrassin on s'ha notat la diferència del canvi de soci d'UM_UNPI.

Pepe

Re: La paciència del PSOE (crisi 2)

Pepe | 07/02/2009, 15:14

JR la història es repeteix i el temps al final sempre dicta sentència,actualment és clar que a una gran part dels votants del PSOE només els uneix que no volen un govern del PP.
La gent que ens trobam a l'esquerra del PSOE també hem de fer autocrítica ja que no hem estat capaços d'articular a aquesta gent que actualment vota unes sigles buides.

MMP

PSOE A POLLENÇA

MMP | 07/02/2009, 11:52

A Pollença, el PSOE, millor dit els 4 regidors del PSOE, l'únic que han demostrat és que saben cobrar a final de mes. "Ens pujam la paga el primer dia i si l'any qui ve la cosa no va bé, mos la congelem, però tranquils, mos congelem la pujada, no retrocedim ni un 1% la pujada".
4 regidors sense rum, 4 regidors sense iniciatives que vagin en benefici del poble, 4 regidors sense un model de poble, sense horitzó ni visió de futur. 4 regidors que l'únic que intenten fer (fin ara sense masa èxit) de gestors i aquesta no és la funció d'un polític.
M’agradaria Pepe, que al pròxim ple demanessis als membres del PSOE quins és el seu model de poble (quin és el seu model de turisme, de sanitat, de gestió municipal, d’hisenda, d’educació, de medi ambient, etc, etc).
No tenen model, van al dia a dia, i quan un va al dia a dia, s’equivoca constantment.
Gràcies

Joan Ramon

PsoE ?¿?¿

Joan Ramon | 07/02/2009, 09:25

A molts Ciutadans, que estaven il·lusionats amb la tornada del PSOE al poder, també se'l acaba la paciència amb aquesta política que d'esquerres té poca cosa.

El PSOE sembla un partit que només es sustenta ara mateix en un discurs de o nosaltres o el PP. És a dir, es sustenta en un rival polític per tal de governar, això veig que és el PsoE actual.

Crec que Pollença és un reflexé en aquest aspecte del PsoE a l'Estan Espanyol.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb