URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Els voltors, el Consell i els March.

Alternativa | 31 Juliol, 2006 15:53

A l'any 2001 una sentència havia ratificat que el camí de Ternelles, que passa per la immensa finca de la família March, era un camí d'ús públic. Fins ara era una loteria poder utilitzar aquest camí; segons fossis o no de Pollença, i segons si la "senyora" era o no la finca. A la fí l'Ajuntament ( per unanimitat) i el Consell han decidit ( cinc anys desp´res de la sentència)  fer alguna cosa i resulta que per primera vegada a aquesta legislatura són més defensors de la natura que el propi GOB, i és que no és igual conservar els espais i paisatges naturals que disfruta tothom que permetre que la "xusma" molesti a la família March.

Finalment la família March ha demostrat que encara té molt de poder i al Consell se ha aprovat una regulació del camí públic de Ternelles molt restrictiva: 20 persones al dia, sies dies a la setmana ( tret de les époques de cria del Voltor, entre Febrer i Maig, on l'accés només es podrà efectuar tres dies a la setmana).

Al igual que el GOB i la plataforma pro camins públics a Pollença nosaltres pensam que la finca amb una extensió de 1.270 hectàrees pot acollir un nombre major de persones sempre controlats evitant la massificació i ajornant excursions massives.

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb