URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Corrupció a Pollença?

Alternativa | 07 Agost, 2006 15:32 | facebook.com twitter.com

El senyor ex-batle Joan Cerdà ha fet la vida impossible, mobbing, al que en un principi era l'únic arquitecte municipal Jaume Carbonero.No va aturar fins que no va aconseguir col·locar com arquitecte municipal al seu protegit home de confiança Rafel Balaguer. Quan Joan va ser nomenat conseller d'identitat i patrimoni, ens va sorprendre la seva declaració de que podia compaginar la feina amb la regiduria d'urbanisme per què era una regiduria tècnica ¡¡¡
Sabem que a pesar de que s'ha duplicat el nombre de persones a l'area d'urbanisme no es fa més feina ni millor, sabem que a partir de la llei d'habitatges vacacionals s'han multiplicat les construccions a sòl rústic, no sabem el número d' expedients d' infraccions urbanístiques que s'han obert per què l'ajuntament es va negar aquesta informació... Ara sabem que alguna cosa fa mal olor a l'àrea d'urbanisme i donam nostre suport i ens posam a la disposició dels funcionaris o persones que vulguin per lluitar contra les il·legalitats que pugui haver.

Pel seu interés transcribim el següen comentari aparegut al bloc STOPCORRUPTELA MALLORCA:


" L'àmbit dels funcionaris, del empleats públics en general esta desacreditat. Moltes vegades injustament, sobre tot quan es generalitza, si be SEMPRE les generalizacions referides a grups humans impliquen falta d'imparcialitat cap a alguns, o molts, individus d'aquets grups. A l'Ajuntament de Pollença en aquets moments s'esta produint una reacció valenta contra, no ja una corruptela, diminutiu que ja convida a no gastar massa energia en la questió que sigui, sino corrupció. La reacció ho es per part d'un grup de funcionaris de rellevança dins l'administració municipal, lligats a l'urbanisme(Alla on hi ha les tallades mes importants, a nivell privat, i polític.La reacció ho es contra les practiques d'un funcionari d'urbanisme, arquitecte per mes senyes, que s'ha montat un xiringuito de favors i atencions especials als administrats de la seva colla. D'aquets administrats no ni ha cap del grmi del salari mínim, ni han arribat en "cayuco". La denuncia l'han feta per escrit i li pensen donar REGISTRE D'ENTRADA al citat organisme públic. Els molts o pocs anys que parten a l'ajuntament els ha fet reacis a confiar en els membres dels partis politics que estan al govern o a la oposició (Aixó derrer es el mes trist).Tenen una débil esperança amb el PSM, algun del PSOE i tal volta un poc amb l'extraconsistorial Iniciativa per Pollença. Jo , dins la mesura de la meva debil força, els recolzaré, peró aixó no basta. Esper que calcú faci averiguacions."

Comentaris

Pepe

Un desastre

Pepe | 14/08/2006, 15:51

Amb tots els comentaris està clar que l'urbanisme a Pollença té greus problemes, que partim d'una situació de "parts i quarts" com a totes les arees de l'ajuntament, però amb l'agravant de que a urbanisme es parla de milions i qeu la vivenda i la destrucció del medi ambient són un problema molt greu. Ja tenim totes les dades de l'enfrontament entre Balaguer i Ortiz, properament publicarem un resum comentat.
Vox Populis

MARBELLA = POLLENÇA

Vox Populis | 14/08/2006, 09:22

Quan no es compleixen les lleis, quan des del mateix ajuntament et diuen tu fes l'infracció que no passa res, quan la gent no s'espanta de que li obrin un expedient d'infracció urbanística, quan un regidor diu ara no puc fer una ampliació il·legal per que soc regidor però quan ja no sigui..., quan els pollítics fan infraccions urbanístiques, quan qui gestiona els expedients t'obert i enterrat un, quan pagant un 20% els expedients són sepultats... I diuen que això no és Marbella
Hans

Balaguer Siseñor

Hans | 13/08/2006, 16:17

El desgavell no es que Balaguer estigui al servei de Joan Cerdà, a la cap i a la fi càrrec el·lectiu. La corrupció radica en que està al servei de Rafels Morros, Nadals i companyia.
Joan Ramon

La primera víctima

Joan Ramon | 13/08/2006, 16:04

La primera victima, la igualtat i la justicia, quan el el polític-pescador de vots va que es passin per alt les prescripcions tècniques. Però ho tenen bò de fer trobar tècnics herba-.molla. Certament es mal de fer aguantar pressions dels politics i dels promotors al mateix temps, peró ja vaig dir l'altra dia que si no son capaços de fer de tecnics i funcionaris, val mes fer-los fora.Suposo que per fer de botones, segur que trobarien feina.
Pepe

Desolador

Pepe | 11/08/2006, 21:23

Realment el paissatge a Pollença és desolador, al manco dins el tema d'urbanisme. De totes les referències que fas la que no comprenc és la de Carboner ( de bons i de veras) no per que sea d' EU.
Sufridor en casa

Tots dolents

Sufridor en casa | 11/08/2006, 10:15

En Balaguer és una titera, en Carbonero un aspirant a polític que agafa hostatges(ciutadans) i n'Ortiz els té a tots agafats amb un calaix ple de possibles expedients d'infracció. I els que manen els deixen perque els convé tenir bàndols entre els funcionaris, així sempre qualcun està a favor.
Pepe

Gràcies Hans

Pepe | 09/08/2006, 22:15

Efectivament la pintada no estava firmada, en principi la van fer gent ecologista molesta per actuacions de Carbonero, però ja he comentat que vaig veure com gent d'UM incitava a fer aquestes pintades. Evidement tots hem comés errors pero el que tenia Joan Cerdà Rull i molts de constructors molt clar és que era més facil manejar a Rafel Balager que a Jaume Carbonero, per això van fer aquestes pintades per començar una pressió sobre Jaume, que després ha continuat a l'area d'urbanisme, el que es diu mobbing.
Hans

Correveidiles?

Hans | 09/08/2006, 18:42

Correveidiles? Un parell de collons, o 4 parell de collons. Per cert, la pintada contra Carbonero no estava firmada.
Pepe

a Tomeu

Pepe | 08/08/2006, 11:41

Totalment d'acord una cosa és la propaganda i la imatge que vol donar Joan i una altra la realitat. L'area d'urbanisme és clau i s'ha posat a un hoteler-arquitecte fàcil de controlar per que quatre puguin fer i desfer
pepe

a xivatos

pepe | 08/08/2006, 11:39

Xivatos i correvaidiles no, gent que ha posat per escrit una queixa formal, i dins aquest ajuntament amb gent amb funcionaments mafiosos s'ha de tenir valor.
Pepe

Resposta a no tornis.

Pepe | 08/08/2006, 11:37

El motiu de la notícia no era parlar de Jaume Carbonero, si no de l'interés de Joan Cerdà ( i suposam un bon nombre de gent que el pot manejar al seu antojo) en nomenar com arquitecte municipal a Rafel Balaguer. Però procurarem aclarir tots els punts del teu comentari. Carbonero, efectivament és un dels nostres,( per què està afiliat a EU però no forma part de l'assemblea de Pollença), però això no ha evitat nostres crítiques a obres seves com l'oficina de turisme del Port o els banys públics de la plaça Joan Cerdà del Port. No solament hem criticat aquestes obres sinó que hem estat l'únic partitque l'ha fet. No ens casam amb ningú. Del que feia i defeia fa ja set o vuit anys he sentit parlar bé i malament, jo personalment no era a política i EU a Pollença era molt inactiva. De les pintades si que soc testimoni directe de que van ser alentades i fomentades per gent d'UM. Efectivament Carbonero va interponer a l'ajuntament un contenciós per intentar cobrar al seu sou un complement per haver estat director general del pacte de progrés i haver alcançat el màxim rang de funcionari. El batle defensava que la potestat de pagar o no aquest plus era municipal i el tribunal va rebutjar el recurs de Carbonero que va apelar ( pens que encara no s'ha arribat a la sentència definitiva). El que no comentas es que Carbonero si va guanyar el contenciós a l'ajuntament respecte a Rafel Balaguer que com personal eventual, sustituia interinament a Carbonero, no podia ser cap de l'àrea d'urbanisme on l'havia col·locat Joan Cerdà. I realment això és el més important Per què tan d'interés en nomenar a Rafel com cap de l'area d'urbanisme? (Aquesta sentència també està rerurrida). Finalment l'ajuntament va treure una plaça d'arquitecte per Rafel Balaguer, si tant et molesta que Carbonero intentés cobra més no et molesta que s'hagi creat una plaça nova d'arquitecte quan ja havia una altra.
Pepe

Al sufridor en casa:

Pepe | 08/08/2006, 11:14

La manca d'igualtat davant la llei i els favoritisme pens que són un de els principals problemes a Pollença. Les normes han de ser clares i iguals per a tothom i a Pollença és clar que no és així, i a l'àrea d'urbanisme existeix l'agravant de que es mouen molt de duros i les seves decisions ens afecten a tots i són molt complicades de eliminar.
Tomeu

Hoteler. PArt i quart

Tomeu | 08/08/2006, 10:57

Veure com un hoteler com el senyor Baleger és arquitecte municipal, i part i qurt amb amistats, en temes com la gola, El vila... fa bastanta por, el senyor cerdà rull regidor d'urbanisma mostra una vegada més el seu taranna de dretes
Xivatos No

xivatos

Xivatos No | 08/08/2006, 10:48

Es ben trist haver d'anar a cercar xivatos i correveidiles per dins l'ajuntament.
NoTornis

Ara plorau

NoTornis | 08/08/2006, 10:43

Quan tenieu un dels vostres que feia i desfeia, a capritxo, alias Carbronero, no deieu res, i ara plorau. Ja li deia la pintada a l'entrada de Pollença: "Carbonero, no tornis" Ara, quan aquest senyor va voler cobrar de l'ajuntament el sou de director general no vareu dir ni mu. Perque que ho sapiga tothom, en Carbonero va intentar que se li consolidas el sou de DG i que li pagas l'ajuntament (com deis quan feis demagogia, "tots els pollencins"). Sort que va perdre el contencios si no cobraria un sou de collons per putejar mig pollença.
Sufridor en casa

Tots ho pagam

Sufridor en casa | 08/08/2006, 09:35

És evident que existeix aquest conflicte dins l'Àrea d'Urbanisme i ho pagam tots els pollencins. Hi ha una doble via Carbonero/Balaguer per tirar endavant llicències. Si un projecte interessa a qualque polític del govern municipal i es troba traves per una via el fa anar per l'altra i així es paguen favors a particulars. Tots els pollencins hem de suportar obres-desastre, fetes per falta de criteri tècnic i connivència política.
Tomeu del Lloquet

L'evident corrupció.

Tomeu del Lloquet | 07/08/2006, 16:15

De tots és sabuda la corrupció dins l'ajuntament: Treballadors castigats a estar al Moll o a Pollença per separar-los de companys; amiguismes: gent a la que se li concedeixen més hores extres que als altres; enchufes: qui guarda el poliesportiu, qui va a la Cala...; Els dies de vacances, els horaris... Tot això per no parlar de la signatura del conveni: més de dos anys i mig i amb pèrdues per als treballadors. Poden estar mal vists però amb el sou que cobren, que voleu? Molt gràfic el comentari anterior.
Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb