URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Caòtica situació urbanística 1

Alternativa | 10 Octubre, 2006 14:45 | facebook.com twitter.com

Es multipliquen les construccions il·legals, al Diario de Mallorca d'ahir s'anuncia que el municipi de les Balears on l'habitatge és més car és Pollença (3,915 € el metre cuadrat), només es presenten set solicituts( només una complia les condicions) pels 13  habitatges de protecció oficial, en règim de lloguer, de l'hotel Carotti, el batle Tomeu Cifre demana "barra lliure per les habitatges turístics... I no passa res. Fa falta ja una reacció de la ciutadania de Pollença.

Avui als diaris Ütima Hora i Balears podeu trobar nostra petició de que  Joan Cerdà es dediqui exclusivament a la seva feina de regidor d'urbanisme i abandini la seva Conselleria de propaganda electoralista.


Aquesta és la primera part de nostra nota de premsa: 

 

 "Quan el regidor d’urbanisme, Joan Cerdà, va ser nomenat conseller d’Identitat i Patrimoni, va assegurar que els dos càrrecs eren compatibles, nosaltres pensam que no és així. La situació urbanística de Pollença és lamentable, caòtica i requereix dedicació exclusiva i molta feina  per fer:

- Què passa amb la reparcelació discontinua prevista al POOT i al PTM  en Cala Carbó sobre l’Ullal?, amb la desaparició de l’Hotel D. Pedro? Amb l’entrada de Pollença? Amb l’UP1 (urbanizable programat entre la carretera i Pollença)? Amb el polígon naútic del Port?...

 La situació d’inseguretat jurídica és total:

 El Pla General d’ Ordenació Urbanística del 16 de novembre de 1990 encara no s’ha adaptat a les normes d’adaptació bàsica com són el Pla d’ Ordenació de l’Oferta Turística (POOT), i el Pla Territorial Insular ( 31 de desembre de 2004). Segons la disposició addicional tercera del Pla Territorial la data límit per l’adaptació dels plans generals és el proper 31 de desembre de 2006,  evidentment l’Ajuntament no complirà aquest termini ja que només recentment a licitat un contracte per obtenir assessoria tècnica  per fer la citada adaptació.

Aquesta situació suposa un incompliment normatiu i una evident inseguretat jurídica impropia d’una localitat on el tema urbanístic és tan important. Aquesta inseguretat es reflexa a la feina diària a l’àrea d’urbanisme,  amb incompliments i greuges comparatius.

Podeu llegir les notícies pitjant els titulars: 

 

 

 

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb