URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Ha mort un criminal.

Alternativa | 10 Desembre, 2006 18:07

Ha mort Pinochet, dictador, torturador, assassí, lladre... quina pena que s'hagi mort al llit sense ser condemnats pels seus múltiples críms,quina pena que pens que l'infern no existeix. 

A Pollença varen tenir la sort de poder escoltar el testimoni directe d'una de les persones torturades per Pinochet, Héctor Pavelic, demà parlarem de Héctor.

"Molts han estat els executats i desapareguts per la fúria de la bèstia assedegada de sang per poder mantenir  el seu poder i així sometre un poble pel terror. Molts foren els camps de concentració a Xile, i la nostra accidentada geografia anà transformant-se en un allarga i estrata fossa des d'on avui aquesta terra generosa els acusa. Són crits punyents que sorgeixen i que encara se senten des de Pisagua fins a Tierra del Fuego cridar: "Mai més"." Héctor Pavelic Pisagua i altres escrits. Ateneu Llibertari Estel Negre


 

Comentaris

Pepe

Opinió

Pepe | 15/12/2006, 20:19

Nostra opinió sobre aquesta llei la podeu trobar als articles de la categoria abril de República.

Tomeu del Lloquet

Re: Ha mort un criminal.

Tomeu del Lloquet | 15/12/2006, 20:02

Vergonya de Llei.

Pepe

Ara comprenc

Pepe | 15/12/2006, 19:32

Ara en ple debat de la memòria històrica i mirant la postura del PSOE em resulta més clar que no varen participar en la financiació del llibre ARTesania a les presons feixistes per ordres rebudes de més alt.

Tomeu del Lloquet

Que me dejen en paz!!! (J.M.Ansar)

Tomeu del Lloquet | 15/12/2006, 19:20

Normal que no vulguin saber res de memòria històrica...només recordar alguna d'aquestes barbaritats que han dit o han fet els hauria de fer caure la cara de vergonya.
Però tanmateix no serveix de res recordar-ho,ells se'n riuen i la gent o no s'ho creu o fa orelles sordes.Només un video del psoe pot crear un mínim de polémica i recordar, però tot i així les coses segueixen igual. A Oidos necios palabras sordas...o era...a palabras necias orejas frias...
A VERDADES MOLESTAS, Que me dejen en paz!!!

Pepe

PPINOCHET 2

Pepe | 14/12/2006, 22:22

Esto es lo que ha dicho Fraga sobre Pinochet hace un par de días: "Podía haber cometido algunos excesos pero, en principio, dejaba un país mejor de lo que se lo había encontrado"
"Había un régimen de un señor, Allende, que con todos mis respetos murió en medio de todo esto, que había dejado el país en el caos total"

Pepe

PPINOCHET

Pepe | 14/12/2006, 22:18

Piensen aquellos que se sienten atraídos por ideales nuevos y por soluciones moderadas y reformistas, en los demócratas cristianos chilenos descansando en Viña del Mar, mientras la izquierda, como por otra parte nunca dejó de hacer, votaba en masa y aupaba al poder a Salvador Allende. ¡Cuantas desventuras podría haberse ahorrado el pueblo chileno si en aquella ocasión quienes no lo hicieron hubiesen cumplido con su deber! " ( palabras de Aznar en Nueva Rioja: 23-2-1979. La abstención. La lección de la historia. )

Pepe

Foses que obrir

Pepe | 14/12/2006, 10:51

I no parlem de Fraga i els fils de botxins avui ben col·locats.
Ja hem dit que n'hi molt de foses que obrir a Espanya i a Xile

Pepe

Lex

Pepe | 14/12/2006, 10:49

La justícia no és cega i les lleis les fan els poderosos. Només recordar el cas del Tunel de Solle i ja vereu com acava el d' Andratx.

Joan Ramon veterà

a prop

Joan Ramon veterà | 14/12/2006, 10:09

No se perque anau tan enfora per demanar justicia pels dictadors i els seus botxins.
Certament que el gruix de crueltat queda mes enfora en el temps pels espanyols. Peró ja veis on esta enterrat Franco i la parafernalia pseudo-exaltadora que encara perdura. I tota l'injusticia i reparació i dignificació de les victimes, sempre pendent dels vots, de l'electoralisme, i aixó també dona que pensar...

Joan Ramon veterà

Justicia

Joan Ramon veterà | 14/12/2006, 10:01

No confongueu llei amb justicia, moltes vegades no tenen res a veure

Tomeu del Lloquet

a la merda

Tomeu del Lloquet | 12/12/2006, 16:41

Hola Francesc...tant de bo no tenguessis tanta raó. La justícia només és per alguns, generalment pobres i sense padrinos poderosos o influents que els recolzin.
I...a la merda Pinochet!

Pepe

Ens iguala la mort

Pepe | 12/12/2006, 12:04

Justícia? Quants de dictadors ha estat realment jutjats. Només ens iguala la mort

FRANCESC GOMILA

PINOCHET

FRANCESC GOMILA | 11/12/2006, 17:34

SENSE REMORDIMENTS DE CONCIÈNCIA HA MORT ALS 91 ANYS UN DICTADOR, UN TORTURADOR, UN VIOLADOR DELS DRETS HUMANS. I NO HA ESTAT CONDEMNAT!!!
HI HA ALGUNA COSA EN EL SISTEMA JUDICIAL QUE NO FUNCIONA BE. PER QUÉ SI ANÀS BÉ, JA L'HAGUESSIN JUTJAT, COM TAMBÉ A MOLTS QUE DEFENSAREN EL RÈGIM DICTATORIAL DEL GENERAL FRANCO (BON ALTRE. SEMBLA MENTIDA, PERÒ CREC QUE LA JUSTÍCIA NO FA EL PAPER QUE HAURIA DE FER.

PINOCHET....A LA MERDA!!!

Tomeu del Lloquet

Falsos

Tomeu del Lloquet | 11/12/2006, 15:23

I afegir a tot això, l'insult que diuen els dirigents del nostre estat: vam fer tot lo que el fiscal ens va dir a l'hora de jutjar pinochet, deia Zaplana. I Pepe Blanco li contestava algo així com: nosaltres si que hem fet tot el possible i vosaltres posaveu totes les traves del món...
Vergonya que es barallin per veure qui ha fet més per condemnar a aquest fill de puta, i per altre banda no fessin res, ni vulguin fer res per condemnar a tants que en queden de la dictadura franquista. Un bon exemple és la llei de la memòria històrica.
Quant de fals hi ha pel món, es te memòria pel que se vol!
La pena és que hagui mort sense ser jutjat i això s'arxivi i quedi un buuit a l'història i pugui ser presentat pels nostàlgics com una bona persona, com amb Franco i companyia

Pepe

Què podem fer?

Pepe | 11/12/2006, 11:48

La veritat que per la gent que pensam que darrera de la mort no n'hi ha res només ens resta deixar tertimoni de la ignominia de la vida d'aquest dictador i de la manca de justícia terrenal.

joan ramon

A Mort un torturador

joan ramon | 11/12/2006, 10:03

Desgraciadament, mentre el ha mort en pau, altres han mort amb patiment,tortures, vexacions de drets humans... i no s'ha fet el mínim de justicia.

Pepe

Dies, lleis....

Pepe | 10/12/2006, 22:03

Hola Animalista, la veritat que a vegades et demanas per què serveixen les lleis.

Animalista Convencido

Irònic

Animalista Convencido | 10/12/2006, 21:41

El dia de la mort d'aquest personatge, serà recordat com el dia mundial dels drets humans, quina broma més macabra. Per altra banda, avui també ha estat el dia mundial pels drets dels animals, tot just dir que en el nostre país i concretament en les nostres illes no es respecten.

Pepe

PAVELIC

Pepe | 10/12/2006, 19:06

Hola companys,gràcies, demà parlarem d'Héctor i el seu llibre "Pisagua i altres escrits" editat per l'Ateneu Llibertari l'Estel Negre.

Ateneu Llibertari Estel Negre

Pavelic...

Ateneu Llibertari Estel Negre | 10/12/2006, 18:33

Héctor Pavelic, amic.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb