URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Reforma Ajuntament

Alternativa | 17 Febrer, 2009 07:00

Al ple extraordinari d'ahir es va aprovar el plec de clàusules, la convocatòria de la licitació i l'expedient de contractació del porjecte de reforma de l'edifici Montisión per a dependències municials (Fons d'Inversió Local).El projecte ha estat realitzat per l'arquitecte Xavier Oliver i l'enginyer tècnic Javier Vela

Veure articles anteriors: Tres projectes per unanimitat , Ajuntament, entrades i naus. 

 La veritat que tot aquest procés s'ha de fer amb una rapidesa que fa por ,que no ajuda res al que podia haver estat un procés participatiu, i al que han de ser unes obres importants pel municipi.

S'ha imposat la propaganda i els cops d'efecte sobre la planificació i la racionalitat. Un bon exemple són els cartells del fonsd'inversió local, han de tenir tres metres d'alt per quatre d'ample aguantat per unes potes de, com a mínim, dos metres. Han de ser d'alumini o acer galvanitzat amb la inscripció digitalitzada Fer cada un d'aquests cartells costa 1.375 euros, als quals s'han de sumar 475 per pagar-ne la instal·lació. En total: 1.850 euros. El cost d'aquests cartells anunciant la feina feta per l'Estat anirà a càrrec de l'empresa que executarà l'obra.

 

 

 

El ple d'ahir és un exemple de tota aquesta precipitació, la convocatòria em va arribar divendres a l'hora baixa, per això a l'igual que el grup PP-UMP varem votar contra la urgència del ple.

Del plec de clàusules administratives el més destacat és que el termini màxim d'execució de les obres serà com a màxim de 10 mesos. 

Un problema que s'haurà de solucionar durant les obres és on seguirán fen feina els treballadors de l'Ajuntament.També resulta molt problemàtic el trasllat de la ràdio municipal durant la realització de les obres i la seva ubicació posterior.

 Al barem que podeu veure a continuació ens hagués agradat que es donés més punts a la generació de llocs de feina, però el problema és controlar el compliment del barem una vegada iniciades les obres

Descripció detallada de possibles equipaments complementaris i millores en l’execució del projecte

50 punts

Millora de la proposta econòmica

20 punts

Generació de llocs de feina

15 punts

Obres i actuacions similars a la projectada

10 punts

Segells de qualitat i similars

5 punts

El projecte suposa terminar d'una vegada amb les barreres arquitectòniques, hi haurà una rampa i un ascensor que permetirà accedir a tot l'edifici, l'atenció als ciutadans es realitzarà a la planta baixa.

Finalment el projecte es va aprovar per unanimitat. 


Comentaris

Maki

No tots son iguals

Maki | 18/02/2009, 12:09

Todos los politicos son iguales... pero los del PP, mas.

Arguiñano

Re: Reforma Ajuntament

Arguiñano | 17/02/2009, 17:44

Esta receta tiene mucho exito en el PP

xisco

Re: Reforma Ajuntament

xisco | 17/02/2009, 10:35

Feb 17

Pollo a la concejala

Ingredientes:
* Un pollo
* Un despacho
* Varios chorizos

Preparación:
* Se coge el pollo.
* Se le coloca en un despacho.
* Se le rodea de chorizos.
* Se le deja a su antojo.
* Y él solito se va haciendo rico, rico, rico

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb