URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

No serà fàcil gestionar la piscina

Alternativa | 19 Febrer, 2009 07:00

Seguim narrant el darrer ple ordinari de gener. Al mateix es va adjudicar la concessió de la gestió del servei públic de les piscines municipals de Pollença Finalment seràn gestionades per l'empresa ALGALIA SPORT que és una empresa de gestió esportiva,  dedicada a gestionar i explotar instal·lacions esportives. Aquesta empresa ja gestiona les piscines d'Algaida i Porreres. Aprovada per unanimitat.

Sobre el paper el projecte presentat per l’empresa Algalia ens sembla molt positiu i molt complet, ja no tan sols per la reducció de les tarifes sinò pels aspectes de caràcter educatiu de salut i social que apareixen al mateix,com la contractació de gent de Pollença. També tenim referències positives d’aquesta empresa i a la mateixa han fet pràctiques els alumnes de l’institut de cicle superior. La pena és que aquesta empresa te una feina complicada ja que la construcció de la piscina coberta té prou deficiències i la gestió de l'àrea de'esport és lamentable.

Al regidor d’esport  li varem dir que abans d’anunciar a la premsa local la concessió, abans d'aquest ple, per un motiu, encara que sigui de mera cortesia, hauria d’haver informat a les persones que actualment s’encarreguen del cobrament de les pistes del Poliesportiu del Port.  Després  del  ple s'ha mantingut aquest dinàmica i la premsa local ha tingut  més informació sobre el tema que els  propis regidors.

També varem demanar al regidor d’esport que d’una vegada deixi de posar excuses i ajornar temes que porten anys de retard com la posada en funcionament real del patronat d’esport, la reforma de la pista de futbet del Port i treure a concurs les activitats esportives municipals.

Per terminar varem fer una pregunta al regidor d’Hisenda i li varem demanar quina previsió de despesa hi havia al pressupost del 2009(que a dia d'avui encara esperam)  per la piscina muncipal? Sense resposta. Hem de recordar que l'Ajuntament es fa càrrec del combustible, que significa la major despesa a una piscina coberta.

Un dels grans errors de la  piscina coberta  és no haver apostat per les energies renovables que en el cas de l'enegia solar suposen un estalvi entre el 40 i el 70% del combustible, oapostar per les calderes de Biomasa (os d'oliva, estelles, peles d'ametlla o de pinya...) s'ha fet a Cómpeta, Medina-Sidonia, Puente Genil

 

Comentaris

Pepe

Re: No serà fàcil gestionar la piscina

Pepe | 20/02/2009, 11:02

Ni PSOE ni PSM tenien al seu programa l'auditori d'en Moneo. És més el PSOE va dedicar la portada de la seva darrera revista Poble a argumentar el NO a l'Auditori. Per què el PSOE no ha de complir les seves promeses i UM-UNPi sí? Que ha tret el PSOE d'aquest pacte de govern?

Garci

Re: No serà fàcil gestionar la piscina

Garci | 20/02/2009, 07:58

Joan Pere, diuen que rectificar es de savis. Jo crec que rectificar és d'humans. I el que jo faria, si fos en Joan Cerdà, es fer una consulta popular. No s'ha de fer el que ha promès, tampoc s'ha de fer el que ell vulgui. s'ha de fer el millor per al poble i el que el poble vulgui.
Si la gent vol auditori, doncs fem-lo, sinó, no.

El que no es pot fer es fer coses sense planificar.

I ja ho crec que governarem. Estem aquí per això. Que ningú pensi que volem estar a l'oposició, volem governar, i no se si ho faríem super bé, el que si se és que tenim més ganes i il·lusió que la resta, i això ja bastaria per fer-ho millor.

Joan Pere

a pepe

Joan Pere | 20/02/2009, 07:23

Bon dia pepe. Jo crec que en socialista té raó. o al menys sembla que té arguments.
Els politics heu de fer politica i complir les promeses. Si el rull dels nasos va dir que volia auditori l'ha de fer sigui com sigui, meam si no tendrà collons per que ens endeuti més, total?
Ara bé, que vagin en compte.
Referent al senyor socialista, crec que té raó, quan vosaltres comandeu, serà l'òstia

Pepe

Re: No serà fàcil gestionar la piscina

Pepe | 19/02/2009, 20:49

Socialista de moment qui ha col·locat a Joan Rull com batle ha estat el PSOE, i encara que la diferència entre UM-UNPI i el PSOE només és d'un regidor l'han donat la batlia per quatre anys i els seus regidors fan el que volen, el dels PSOE van ben estrets de doblers. Fins i tot li donaran suport en l'auditori d'en Moneo quan fa un any deien que no.

Millor una puta que ven el seu cos, que quins venen la seva ideologia.

Miquel Sánchez

Re: No serà fàcil gestionar la piscina

Miquel Sánchez | 19/02/2009, 19:40

Refotre Garci, estàs brollant optimisme, juas juas.

Garci

Re: No serà fàcil gestionar la piscina

Garci | 19/02/2009, 16:40

Socialista, si fos per mi, la prostitució i la droga estaria regulada.

Crec molt demagògic parlar de prohibició i no fer res per posar-hi remei.

Mirar cap a un altre lloc es el que fan tots els altres partits. però per molt que no ho volguem veure, existeix. I la única manera de posar-hi solució, d'acabar amb el mercat negre o amb l'explotació és la legalització i la regulació.

I si, quan governem, que ho farem, les coses les farem més ben fetes.

Per cert, socialista de quin tipus, socialdemòcrata o marxista? D'esquerres no, suposo.

socialista

A bernadi

socialista | 19/02/2009, 16:12

Tranquil bernadí. Quan entrin els d'EU-Alternativa, llevaran ses putes, faran que el poble vagi bé, en pepe serà batle i a més col·locaran a en joan rull, i a tots, tranquil després s'arreglarà tot i regularan sa marijuana i ses putes.
Tranquil, només queda esperar fins a 2011...

Bernadi Riera

ES POBLEMA SON SES PUTES

Bernadi Riera | 19/02/2009, 14:53

A sortit al diario de Mallorca que per s'Ubac hi ha una caseta amb putes. La gent s'ha queixat perqué veuen entrar i sortir coxos. Resulta que la veinada que sa queixat és pollencina. Me cagon s'ha puta! que se pensa aquesta que a Pollensa no ni a putes? Señor i señores: a la font, molt a prop del camp de futbol on feis es moros i una una caseno, bé, un xalet, on ei vas, pages 80 € i té fan marevelles. Que això no son putes? Bueno, ido fora, señores de la vida que deim. A dins Gotmar i a un pis, a prop de se carretera general que també i a trui d'aquest

Pepe

Re: No serà fàcil gestionar la piscina

Pepe | 19/02/2009, 12:55

El problema d'aquesta empresa Joan és com bé dius que necessita la col·laboració de l'Ajuntament. A més de les deficiències de la piscina coberta, de moment es trobaran la Port amb una pista d'squasch aixecada fa mesos i amb una pista de futbet que s'havia d'haver reformat fa anys.
Respecte al tema del pressupost, la pregunta seria per què ha servit contractar una empresa?
Ja vàrem demanar a Tomeu (PSM) quin termini donava als seus socis abans de sortir de l'equip de govern, no va contestar.

Garci

Re: No serà fàcil gestionar la piscina

Garci | 19/02/2009, 12:25

Jo també he sentit a parlar bé d'aquesta empresa.

També esper que l'ajuntament compleixi la seva part.

I si, algú hauria de sortir del govern. Ja veurem si era només una "pataleta".

Joan

Re: No serà fàcil gestionar la piscina

Joan | 19/02/2009, 10:43

Pel que he pogut llegir no pinta mal·lament aquesta empresa, esperem que funcioni. També esper que l'ajuntament col·labori al màxim i compleixi amb la seva part i no ofegui econòmicament a n'aquesta empresa per pagar tard i al mateix temps sigui exigent amb ella. Que encara no s'hagin presentats els pressuposts no em dona massa bona espina- Que no hi ha ningú que li toca sortir de l'equip de Gobern?

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb