URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Taxes més justes i millor gestió.

Alternativa | 01 Març, 2009 07:00 | facebook.com twitter.com

 Al ple de gener es va presentar també d'urgència la desestimació de les  al·legacions presentades  a les taxes de fems i IBI pel PP_UMP. Aprovada amb l'abstenció nostra i vot en contra de PP-UMP. Es va repetir el debat que ja s'havia fet quan es varen aprovar les taxes

Les al·legacions s’havien presentat fora del termini i a les mateixes es repetien els arguments que ja havien sortit al ple. En negre les al·legacions i en vermell l'informe de l'interventor.

- Al·legació de que no constava l’informe tècnic econòmic, i que no havia estat aprovat per l’òrgan competent i, per tant, d’acord amb el seu criteri, s’incompleixen els articles 24 i 25 TRLRHL.

L’informe tècnic econòmic dels costos de tractament i recollida de fems per tipus d’establiment, que forma part de l’expedient, ha estat redactat per un tècnic qualificat a proposta de l’Ajuntament a partir de les previsions de despeses informades pel gerent de l’empresa municipal encarregada de la prestació del servei.

L’expedient inclou, igualment, un informe econòmic financer elaborat per la Intervenció de l’Ajuntament.

- Al·legacions  contra l’estudi tècnic de repercussió de les taxes i per tant, des del punt de vista de l’ Intervenció, no es valoren.

- Propostes sobre les bonificacions previstes per l’ordenança, legalment admissibles. Depenen de la discrecionalitat de la Corporació. El reclamant mostra el seu desacord amb el que considera un augment de la pressió fiscal i proposa l’ajust del coeficient a aplicar per a equiparar els ingressos als de l’exercici 2008. Proposa, a més, que l’Ajuntament informi als interessats de les bonificacions previstes a l’ordenança.Són propostes legalment admissibles segons el criteri de la Corporació

Actualment s'està fent ja l'estudi tècnic de repercussió de les taxes de fems, esperam que aquest ajusti millor aquestes taxes i que es millori la gestió no només dels fems sinó de l'Ajuntament en general ja que a pesar de l'espectacular pujada d'impostos seguim aprovant extrajudicials i amb importants deutes.  

 Del blog islas y territorio.

 

Seguim amb el ple de gener on es va fer l'aprovació inicial de l'ordenança reguladora de l'Ocupació de la Via pública. Fa quasi un any que es va anunciar i finalment es va  presentar sense el necessari consens i temps per una ordenança tan important. Es va aprovar amb les abstencions del PP-UMP i nostra.L'equip de govern va fer autocrítica per com es presentava aquesta ordenança i va prometre que a les al·legacions hi hauria consens i negociació. 

L'equip de govern va prometre tenir una actitut dialogant i de consens al moment de rebre les al·legacions.

La urgència de la moció es va notar a la mateixa redacció on s'havien oblidat de llevar el nom de Calvia, que ha estat un dels models seguits per fer l'actual moció.  


 

Comentaris

Miseria urbanistique dins els ajuntaments Orco.

"Consell" i Hotelers=Destrucció de la Veritat,de la Bondat,de l'Excel·lència i la Bellessa. | 02/03/2009, 06:03

Aquí a Mallorca ses immobiliaries són ses titelles des crimen internacional què les empleen per blanquetjar es dobblers bruts com sa merda.Tota Mallorca està supeditada a ells.Es treballadors normals si no poden comprar un pis és igual;lo important és què tots es mafiosos del món puguin comprar la seva casa.

Miquel Sánchez

Re: Taxes més justes i millor gestió.

Miquel Sánchez | 01/03/2009, 10:21

jajajaja.

garci, a tots ens ha fet una mala jugada el "copy & paste", peró el qui va der aquesta acció al manco es podia haver llegit el resultat i supòs que és el que va pensar el regidor.

Bona anècdota.

Garci

Re: Taxes més justes i millor gestió.

Garci | 01/03/2009, 09:43

Vols dir que han copiat l'ordenança d'ocupació de la via pública de Calvià i s'han oblidat fins i tot de canviar el nom de Calvià pel de Pollença?
Això que són, presses o xapusses?

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb