URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Auditori si!

Alternativa | 02 Març, 2009 07:00

Entenent a qui anaven dirigides les declaracions que van sortir a la premsa divendres passat, referents a l’auditori de Moneo, del portaveu d’UM-UNPI de Pollença i un dels màxims dirigents del turisme a Mallorca, Toni Oliver, voliem respondre-li.
En primer lloc nosaltres mai hem dit que no sigui necessari un auditori o una sala polivalent. Pollença necessita un espai per a fer actes grans, teatre, etc.

Ara bé, el que no és de rebut és hipotecar Pollença per una firma. Que l’auditori sigui de Moneo ens costa a tots els ciutadans molts diners. No oblidem el més d’un milió d’euros en interessos i que ja no rebrem els fons de cooperació del govern fins al 2018.

El més lògic en obres de gran despesa i tamany és, primer, fer un estudi de la despesa, segon, fer un estudi de la seva gestió i després d’esbrinar les necessitats reals que té el poble, fer un concurs públic per donar l’adjudicació al projecte que més s’acosti a aquestes necessitats. És un protocol proa senzill i bàsic.

Però no, aquí, amb arguments demagògics, es fa un projecte absurdament car, desmesurat i sense tenir en compte que se’n farà després.

Hi ha dades dels auditoris d’arreu de Mallorca, però no les han ni consultat, sinó se n’haguessin adonat de que la resta d’auditoris no s’omplen tot i tenir molt menys capacitat; que la resta d’auditoris han estat com a mínim la meitat de barats; i que tots tenen pèrdues cada any.

Si el que volen son edificis singulars, que es dediquin a promocionar molts dels monuments històrics que hi ha descuidats a tot el municipi. Pollença té molta història i una paisatge prou bonic per no construir un pou sense fons firmat per Moneo.

Ens diuen que no mesuraran la part econòmica, sinó la satisfacció social. I com es mesura això? Més bé creiem que ells valoraran més la seva satisfacció personal al veure la placa amb el seu nom quan ho inaugurin.

 

Imatge del futur auditori de Pollença. 
 

 

Comentaris

JRV

aeroport

JRV | 06/03/2009, 15:21

Doncs al proper programa electoral, millor dit als discursos electorals, perque els programes no els llegeix ningú, hi ha l'idea d'un aeroport a Pollença, ja que es un fàstic haver d'anar a Palma a agafar l'avió.
I tal volta un psiquiatric no estaria malament.

Joan

Re: Auditori si!

Joan | 06/03/2009, 10:52

I perque no un macroestadi de futbol per si qualque any el Pollença puja a primera i per poder fer concerts d'U2 per exemple. Jo crec que Pollença s'ho mereix.

Pepe

Re: Auditori si!

Pepe | 06/03/2009, 08:33

Totalment d'acord JRV, la racionalitat i la lògica sembla que han estat excloses de la política. Cada vegada a la política es juga més amb els sentiments. Amb dir que a Pollença mereixem un auditori és suficient.

JRV

Espectadors

JRV | 06/03/2009, 07:15

Companys y companyes d'Alcudia hem diuen que la meitat dels espectadors als actes que es fan a l'auditori d'Alcudia son de Pollença i del Moll de Pollença. Així que un auditori a Pollença simplement serà un repartiment de la fam : insuficients a Pollença i menys a Alcudia.
Crec que un auditori " consensuat" hagues sigut el millor i el mes barat. Al final, la Mancomunitat Nord ha sigut una estafa, i la culpa els diferents consistoris al llarg d'aquets anys de democracia porronera. La mancomunitat nord estava destinada a abaratir serveis i poder donarlos de mes qualitat i quantitat als ciutadans dels municipis, però això significava tenir idees i reduir l'intensitat de la vanitat i populisme dels diferents equips de govern, aixi que vosaltres mateixos jutjau la qualitat de la majoria de membres d'aquests equips de govern

Garci

Re: Auditori si!

Garci | 05/03/2009, 09:25

Jo no. si una cosa agrada, ens podem traslladar uns quilometres...

Miquel Sánchez

El Port de Pollença organiza en Alcúdia este sábado el Campeonato de Balears de invierno

Miquel Sánchez | 05/03/2009, 08:47

Alcúdia acoge este próximo sábado el Campeonato de invierno de Balears de piragüismo, bajo la organización del Reial Club Nàutic Port de Pollença (RCNPP), en colaboración con la Federación Balear, competición a la que asistirán palistas de diez clubes de las islas. 
La inscripción supera los 200 piragüistas y, dado el alto nivel de rivalidad, este campeonato promete ser uno de los más disputados de los últimos años. La proximidad de la cita nacional en Sevilla dentro de dos semanas añade atractivo a este campeonato, en el que se pondrán en liza los títulos de las categorías cadete, junior, senior, infantil, promoción y veteranos.
Las competiciones se disputarán sobre las distancias de 1.000 metros para benjamines, 2.000 . para alevines, 3.000 para infantiles y 5.000 para las demás categorías. Todas las regatas son puntuables para la Copa balear 2009.

=============================

Álgú es sent humiliat per haver d'anar a Alcúdia ????

Angel

Culturilandia

Angel | 04/03/2009, 17:30

Qui es tan curt avui en dia, de pensar que a Pollença tenim més sensibilitat per la cultura que altres poblacions de Mallorca. Per favor que vivim a una societat globalitzada i et puc assegurar que tanta sensibilitat hi ha aqui, com a Manacor, que a Buger.
O es que avui en dia al s. XXI encarà creim amb el som Pollenci, com si fossim més que altres. Fantotxades que fan vergonya. L'única diferencia d'aqui amb algún altre poble es que aqui s'hi instalaren qualcun artista estranger i poca cosa més

Pepe

Re: Auditori si!

Pepe | 04/03/2009, 15:16

Molt interessant el debat al que arrib tard però volia resoldre un parell de dubtes que surten al mateix.

- Respecte a la compra de l'antic cine Capitol,el batle va dir que no era una bona solució per que el cinema només és una part de l'edifici, també va parlar del problema de fer sortides d'emergència. Personalment a aquest tema com al de cobrir el claustre (altra alternativa defensada al seu dia pel PSOE) crec que no s'han estudiat pràcticament res.

- Les ajudes venen condicionades a fer una sala multifuncional no a fer l'auditori d'en Moneo.

- Fer l'auditori s'ha de decidir al ple. UM_UNPI ja han deixat clara la seva postura igual que nosaltres, la resta de grups no han parlat tan clar.

- Gràcies per participar Coves i per donar una altre punt de vista que és molt d'agrair.
Aquest blog és d'un grup polític (no enganyam a ningú, altres mitjans només tenen d'independents el subtítol a la capçelera) però la diferència amb el pulsometro de la SER o una enquesta a la web de la COPE és que un blog és una eina obert on qualsevol pot deixar qualsevol comentari en qualsevol moment.

- Respecte a l'auditori d'en Moneo; el seu projecte no és gens singular, el lloc no és adhient, el cost és excessi i la magnitud és excessiva. Els concursos públics i la participació ciutadana a una obra com aquesta són imprescindibles

Joan

Re: Auditori si!

Joan | 04/03/2009, 08:09

Respecte al Pavelló voldria dir unes coses. Primer era una demanda de com a mínim vint anys enrera, va tardar molt ha arribar. Segon hi va haver un concurs pero el projecte guanyador no s'ajustava al pressupost fixat a les bases, en la injustícia evident per els altres projectes que si ho feien.Per no parlar de la brillantessa de l'arquitecta de fer un pavelló enfonsat a una zona on sempre hi havia hagut inundacions.Ah hi com sempre es va inaugurar abans d'hora.Amb el que va costar aquest pavelló haguessin pogut fer-ne 3 un per pollença, un per el moll i un altre per la cala. Ah i recordar que el problema es la falta de manteniment, un pavelló que va costar tant ahuria d'estar molt més ben gestionat, mirau els accessos com estan encara. Aixó també passara si se fa la "moneada"- Com se gestionarà?

Garci

Re: Auditori si!

Garci | 03/03/2009, 19:15

Totes aquestes dades ja han estat publicades a aquest bloc en anteriors articles, si mires on hi ha les categories veuràs que hem dedicat 10 articles a l'auditori. Allà ho pots llegir tot amb molt més detall.

Esper que aquestes dades hagin sigut clarificadores.

A part, però sense quantificar, hi ha les declaracions de la majoria d'auditoris de la part forana, que asseguren que tots els auditoris tenen grans pèrdues.

Garci

Dades 3

Garci | 03/03/2009, 19:09

El batle va declarar que l'Ajuntament haurà de posar entre 1,3 o 1,5 milions d'euros.

Al Conveni actual amb la Conselleria de Presidència aquest auditori hipoteca la quantitat que ens correspon del Fons de Cooperació local fins al 2018 (4,711.434). No hi ha a Pollença necessitats més urgents que fer aquest macroprojecte? Evidentment pel nostre batle no.

Garci

Re: Auditori si!

Garci | 03/03/2009, 19:07

Altres dades interessants són que l'auditori amb més capacitat de la part forana (fins que es faci el nou auditori de Manacor) és l'auditori d'Alcúdia amb capacitat de 477 espectadors, també és el que té una mitjana d'assistència més alta 208 espectadors (dades de 2006).

Altres dades: Sa Maniga capacitat 466 mitjana 171. Artà: 460 mit 188. Manacor 453 mit 154. Petra 334 mitj 188 Lloseta 268, mit 181 Capdepera 206 mit 166 Vilafranca 198 mit 115

Al cas de l'Auditori d'en Moneo parlam de 600 o 700 places com es pensen omplir,ja veurem...

Garci

Dades 1

Garci | 03/03/2009, 19:06

També és interessant comparar l'Auditori d'en Moneo amb el projectat nou Auditori de Manacor, amb més del doble d'habitants que nosaltres, amb una capacitat de 795 persones i un cost de 6,5 milions d'euros (a Pollença es parla de 11,5 milions). L'Auditori de Manacor tindrà aparcament, un espai esponjat i una zona verd. (8.000 metres quadrats), a Pollença Can Conill té 3.500 metres quadrats i no sabem encara com es pot solucionar el tema de l'aparcament, d'espais esponjats i zones verds ja ni parlam).

Covas

Vosaltres rieu

Covas | 03/03/2009, 18:52

Pero les goteres no seran de l'arquitecte, no saber damunt que fas el projecte sense haverna fet un estudi fa collo. Que fasi l'auditori en Moneo baix el nom de Cifre o Cerdà. I com que no du aquest nom pot valer més. La vostre equació.

Moneo= Car

Visca el no pel No quan us cansareu.

Donaume dades d'altres auditoris comparables i callare
donau-me reals de si serà o no aprofitat i també callaré.

I contestaume a tot no al que només voleu.

Miquel Sánchez

Re: Auditori si!

Miquel Sánchez | 03/03/2009, 17:20

JA JA Garci, la culpa de les goteres no és del arquitectes si no dels constructors que no han fet bé la seva feina.

Actualizació WEB TDT amb dues notícies.

-L'inici de les emissions de TV3 en TDT (no a Pollença ni el Port)

-El possible inici de les emisions en satel.lit de la TDT per zones com la Cala

Garci

Re: Auditori si!

Garci | 03/03/2009, 17:07

Covas, només una petita cosa, crec que si el pavelló l'hagués projectat Moneo, hagués costat el doble.
Això si, tal vegada no tindria goteres... però això no ho sabrem mai.

Ja et dic, els artistes pollencins volen un auditori, doncs jo també, però un fet a la mida de les necessitats.

Miquel Sánchez

Re: Auditori si!

Miquel Sánchez | 03/03/2009, 16:20

Covas, el camp de futbol d'Alcúdia està saturat, i era més que necesari tant al Port com Pollença tenir la moqueta, l'auditori d'Alcúdia just té gent quan és de franc, i és el que més públic ha tingut, comparar el tema del camp de futbol amb l'auditori és com comparar una mongeta amb una castanya.

Per altre part, per jo tampoc és vàlida l'opinió d'escritors i músics damunt la necessitat real d'aquest auditori, és molt normal que la gent de les arts s'oblidi de que els altres mortals també tenen necessitats més importants, però les seves activitats quotidianes no són reconegudes amb premis en metàl.lic ni grans titulars a la premsa, per això molt s'enfoten de tot per satisfer el seu ego, doncs quedarà molt "guapo" anar a trobades d'artistes arreu del mon, "eh, que jo som de Pollença, on hi ha l'auditori d'en Moneo".

Mestrestant als forums d'internet els turistes lamenten la decadència del Port de Pollença per la seva degradació com destinació turístique, i hem de recordar que el Port de Pollença viu dels "currantes" Britànics i Alemanys en menor grau i qualque francés, no d'eminències que ja no volem ni a L'Hotel Formentor que es convertirà en un niu d'escopeters, hem passat de les jornades culturals a caçar cabres, que trist.

Covas

Pavello

Covas | 03/03/2009, 15:48

Garci, ja que crec que tu tens més facilitat per descobriro i com a curiositat podries mirar de trobar el que va costar el pavello, però incloenti també el que va costar les modificacions pel tema que s'anegava... Record que per mi varen haver d'instalar-li posteriorment unes turbines o no se que per mor de l'aigua... Això va passar possiblement perquè sortis barat? no se son coses que passen.

A i serà un preu sense comptar el que valdra ( si algun dia es decideixen) tractar el tema de les goteres del Pavelló.

I a Miquel: Lo del camp de futbol... Crec que era ben necessarí hem estat el darrer poble en tenir-lo, ara si trobau que a lo millor com que altres pobles ja el tenien millor anar a jugar allà...

Covas

Això de discutir m'encanta

Covas | 03/03/2009, 15:35

I els que me coneixen ho saben bé.
Be anem per parts altra vegada.
Margalida: en aquest foro i sobretot pel que fa a l'auditori si que s'ha xerrat i molt de la rentabilitat que pot donar, sino revisa les discusions.´Xarrau de que és podrien invertir els doblers amb altres coses, teniu tota la raó. Però si no vaig errat és per aquest projecte sino no crec que n'arribin de millonets jejej.

Ara Miquel. Crec que ets el que ha dit la cosa mes sensata. Possiblement el pitjor del projecte de Moneo és l'ubicació. Totalment d'acord.

Vull dir també. Que jo no dic que si a totes en aquest projecte, però com que he llegit (precisament a na Margalida) que la majoria de pollencins hi estan en contre... no ho doneu tan per segur, molts de músics i de més persones relacionades amb la cultura de pollença o que s'hi dediuqen ansien l'auditori. Aixi que com també diu na Margalida no sria mala idea fer una enquesta.
Això si i disculpau-me sense desconfiar del vot dels pollencins i en un lloc neutral on tothom hi pugui accedir.
Per exemple no en aquesta web, que per jo seria tan fiable com un pulsometro de la SER o una enquesta a la web de la COPE

Garci

Re: Auditori si!

Garci | 03/03/2009, 15:28

Per cert, és veritat que aquí la gran majoria dels comentaristes opinam el mateix, però tenim centenars de visites diàries i la resta de la gent no opina.

Així que, gràcies Covas per donar un altre punt de vista, que és ben necessari, i és el que pretén el bloc: crear debat.

Garci

Re: Auditori si!

Garci | 03/03/2009, 15:24

En la meva opinió, el pavelló no va tenir tant enrenou pel que diu Margalida, és una obra faraònica com l'auditori, però el pavelló va costar el seu preu (esper) i l'auditori val una cosa i que sigui de Moneo val molt més.

Pel mateix ús és molt més car. És a dir, que amb molts menys diners podríem tenir un auditori que fes el mateix servei.

El tema de la difusió cultural és un altre tema, però el que hem d'aplaudir és que des de CULTURAPOLLENÇA es faci la feinada que es fa i ens tenguin tan ben informats. És una plana web imprescindible.

Miquel Sánchez

Re: Auditori si!

Miquel Sánchez | 03/03/2009, 15:17

Hola Covas, tal com dius el nou pavelló d'esports ha intensificat l'esport federat a Pollença, i tant que sí, i la moqueta verda als camps de futbol han fet que els pollencins juguin a futbol millor que abans, malgrat estiguin a categories més baixes.

Peró el pavelló que s'ha fet a Pollença s'ha fet d'acord a unes necessitats no s'ha fet un pavelló "arena" tipus NBA com el "PALMA ARENA" el "TELEFONICA ARENA" NI EL "PALAU SANT JORDI", el tema és el mateix, necessitem un edifici funcional i barat de mantenir.

Per un altre part no crec que aquesta edificació d'en Moneo pugui ser un atractiu turístc, els edificis emblemàtics sempre està a llos emblemàtic amb jardins i més o manco solitaris per poder gaudir-los de diferents angles, un edifici d'en Moneo a LLenaire o Llenaira (ja dubt je je) al lloc on està l'altre edifici en construcció encara és defensable, però enmig duns edificis ja de considerable altura com on es prentén posar sembla incoherent, just ens em de fixar amb el palau de les ciències de València (sense tenir en compte el tamany) edificat a un lloc que es pot gaudir ja de molt enfora, no té veïnats.

Covas, els problemes del blackberrys i teclats ciríl.lics els hem patit tots, ja ja.

Margalida Amengual

Auditori

Margalida Amengual | 03/03/2009, 15:00

Mira Coves no es tracta de si guanyar doblers o no, de si Auditori si o no, es tracta de la inversió bestial que s'ha de fer quan, amb menys de la meitat dels doblers, es podria fer exactament lo mateix. Per exemple, perqué no es fa un concurs per fer-lo, o perqué no es dona el projecte a arquitectes d'aquí i de pas feriem pais, que bona falta ens fa? Per qué hem de pagar tant de doblers per un Auditori quan el podriem tenir molt més barat i igual de bó?
En quant al Pabelló, no sé el que va costar però segur que no va ésser tant car com el que ens hauria de costar l'Auditori de'n Moneo. Una obra d'aquestes característiques s'ha de poder rentabilitzar econòmicament perque si no no té raó d'esser; si només ha d'esser un servei més del poble deus estar d'acord amb mí que no importa que hagi d'esser tant super-guay; en canvi, el Pabelló, com a un servei més del poble, si bé no deu tenir guanys econòmics si que en té per la salut i l'esbarjo de molta gent, per lo tant, rentabilitzat està.

Covas

Ok, Ok

Covas | 03/03/2009, 14:26

Garci. Me sap greu però m'ha donat la sensació que volies apuntilla el que jo havia dit, m'explicaré. Fa temps que segueixo els temes de discussió que van sortint en aquest bloc, perquè m'agrada saber que opinen els pollencins, per això en segueixo també d'altres idologies, perquè els que me coneixen bé saben que no m'ha agradat mai caser-me amb ningu amb els sentit ni politic ni ideològic.
Mai havia intervingut i si ho he fet és perquè veig que en la majoria de temes gran part dels comentaristes opinau lo mateix i anau puntillan els comentaris dels altres com aquell que diu, "pens el mateix que tu però vull tenir més raó" (és una apreciació vist des de fora)
No dic això per tu sino per la majoria. I sense anim de crítica.

Margalida, com anem! Estic d'acord amb part amb tu pel que fa a la resposta que tenen moltes activitats culturals a Pollença. Tot i que crec que si no fos per la labor de la web culturapollença no hi ha una bona difussió.
Tot i que no estic d'acord que perquè hi sigui a un altra poble aqui no l'haguem de tenir... No te cap base sobre tot si tenim en compte que no és va armar tant de revol per exemple amb el pavelló. Per una banda també va ser una obra faraonica... i ... per altra banda a Alcúdia i a Sa Pobla feia més de 10 o 15 anys que tenien Pavelló.
Igualment gràcies al pavelló, obra de la que estic bastant content, s'ha intensificat la practica de l'esport federat a pollença amb més participants als esports de pista que ja hi havia(Basquet)que ja hi havia i la creació de nous clubs Volei i Hanbol... si ho mires per guanys... segurament n'hi ha hagut pocs ara benefici pel poblé a nivell social, de salud i d'espai per a fer-hi coses, segurament si que hi ha estat.

Deman perquè no es pesa amb la mateixa balança?

I tampoc estic d'acord amb el tema que la gent de Pollença no es mou a altres pobles pe tema cultural. Jo vaig a moltes activitats a l'auditori d'Alcudia, Teatre de Manacor, Auditori o Teatre Principal a Palma i a altres i rara és la vegada que no m'hi topi algun pollencí, ja és cassualitat eh? Per favor no donaeu arguments per donar-los.

Gràcies.

Margalida Amengual

A Covas

Margalida Amengual | 03/03/2009, 13:39

Per ésser capdeventers en cultura no fa falta un Auditori. Auditori en tenim un ben a prop, amb una oferta bastant variada, i molta gent de Pollença encara no hi ha anat mai. Basta que contis les persones que van a les representacions de teatre, música i demés al Club o al Convent per adonarte que no ens fa falta cap Auditori. Si en canvi fa falta a Pollença un espai decent i multifuncional perque els pollencins que vulguin puguin gaudir d'activitats sense banyar-se quan plou o sofrir fred quan en fa. Res més necessitam i amb la tonteria aquesta de'n Moneo, quan molts de pobles ja han de rehabilitar el seus teatres o sales polivalents, com li vulguis dir, perque ja són velles, a Pollença encara no en tenim cap i, a n'aquest pas, no sé si n'arribarem a tenir.

Garci

Re: Auditori si!

Garci | 03/03/2009, 13:25

Hola Covas, no volia ofendre't. La meva intenció era donar una opinió. No t'he encasillat, ni he dit res de tot això que dius.

Si per expressar la meva opinió pareixo dogmàtic, m'ho hauré de fer mirar, però no he dit mai que l'altre punt de vista no el pugui acceptar. El que si faig és argumentar, com tu al primer comentari.

Tal vegada m'has malinterpretat.

Covas

disculpes

Covas | 03/03/2009, 12:59

Ara q he vist els temes publicats vull clarificar q escric des de una BlackBerry i no te alguns caracters i alguna vegada autocorregeix ell text a la bona de Deu. Se q es fa una mica ilegible.

Covas

torn a ser jo!

Covas | 03/03/2009, 12:42

Abans de contestar hauries d' apendre a llegir tot ell text i a no ha nomes ell tema.
Jo he dit es què és si pot ser millor, en cap moment mes tanc en si o a no ha com fan tant vosaltres com els altres.

Per favor a no ha fagu veure què sou els unics q dieu la bona, posant en boca d' altres el q no han dit. Vos arribareu a semblar als q criticau.
Gracies.

Garci

"auditori si! si pot ser de Moneo millor! però si no pot ser perquè costa massa, doncs no passa res!"

Garci | 03/03/2009, 12:15

Hola Coves, jo a la teva frase afegiria una cosa:

"auditori si! si pot ser de Moneo millor! però si no pot ser perquè costa massa, doncs no passa res!"

Que te pareix ara? la qüestió és no tudar diners, i menys en temps de crisi. la qüestió és planificar, veure que ens costarà realment i si val la pena hipotecar-nos per tenir la seva firma.

Covas

Auditori si! I si pot ser de Moneo Millor

Covas | 03/03/2009, 12:03

Meam meam. Estic cansat de sentir d'uns i d'altres que si si que si no, que si sala que si mai hem dit que no... basta ja tots!!!!!!!!!!
Pollença un temps va ser capdaventera amb cultura i poble de referencia amb mltes coses.
Jo trob que si l'auditori pot estar fet per un dels millors millor i no quedar amb mitjes tintes amb infrastructures de mitja pell com les piscines, oficines de l'ajuntament, PACS... Crec que si hi ha un poble que es mareix l'auditori som nosaltre.
Es pot tornar a fer cine, allargar el programa del festival...
Ara si bé es cert que a lo millor convendria pegar una ullada a la resta del poble i arreglar tot el que es penja.

Pero si tenim una oportunitat de tenir una obra singula... per favor aprofitem-la.

Gracies

Immobiliàries=Legió Satànica destructora de la Veritat,la Bondat,l'Excel·lència i la Bellessa.

Misèria urbanistique dins els ajuntaments Orco.

Immobiliàries=Legió Satànica destructora de la Veritat,la Bondat,l'Excel·lència i la Bellessa. | 03/03/2009, 11:43

PP-UM=Saquear el país y perjudicar al pueblo.

Immobiliàries=Legió Satànica destructora de la Veritat,la Bondat,l'Excel·lència i la Bellessa.

PP-UM=Molts de mals i desgràcies per venir.

Immobiliàries=Legió Satànica destructora de la Veritat,la Bondat,l'Excel·lència i la Bellessa. | 03/03/2009, 10:31

Con personajes como los del PP-UM, sólo podemos aspirar a ser el Mega basurero de Europa.

Angel

Fan el que volen

Angel | 03/03/2009, 08:44

Sobren auditoris per tot Mallorca, el que realment fa falta es oferta cultural, però no per manca d'instalacions.
Més valdria si volen que la primera linea sigui peatonal, adoquinarla ja, fer carril bici, ampliar voreres, etc. I no tenir-la com ara, que sembla una autopista. Que passarà a l'estiu amb el carrer BOT, que no te ni voreres practicables i assumirà per ara tota la circulació.
Inclòs la Policia esta més que farta de que no la escoltin quan planteja els problemes que hi ha.

Garci

Re: Auditori si!

Garci | 03/03/2009, 08:35

Tot els partits volem sala multifuncional!!!!!!

El que no volíem tots, ni nosaltres ni PSM i PSOE, era que fos de Moneo!!!!

Quan se n'adonarà la gent que una sala si! però no tan cara i més planificada!!!!

Tomeu

Consulta

Tomeu | 03/03/2009, 08:31

La sala multifuncional estava al programa politic de diversos partits. de manera que la consulta ja es va fer a les eleccions passades. per qualque cosa es fan els programes abans de les eleccions i la gent escolleix i vota

No venc

Capitol

No venc | 03/03/2009, 08:29

El solar del capitol te propietaris i no esta en venda, i es petit no pemet instal·lacions per activitats paral·leles

Immobiliàries=Legió Satànica destructora de la Veritat,la Bondat,l'Excel·lència i la Bellessa.

Ecocidi de Mallorca.

Immobiliàries=Legió Satànica destructora de la Veritat,la Bondat,l'Excel·lència i la Bellessa. | 03/03/2009, 08:18

De momento el castillo de Bellver y su bosque se parecen más a un vertedero que a otra cosa.Y pensar que hay países que tienen bosques primigenios con tigres,pandas...etc.

Miquel Sánchez

Re: Auditori si!

Miquel Sánchez | 02/03/2009, 15:18

Fer una consulta a Pollença ??? Uffffff.

Amb la tercera edat amb la papereta del "SI" amb els morros tacats de xocolata i els dits plens d'oli dels bunyols ???

Margalida Amengual

Auditori

Margalida Amengual | 02/03/2009, 13:13

Fer una consulta seria lo millor. De totes maneres crec que hi ha ben poca gent que estigui a favor de l'Auditorium de'n Moneo, jo no en conec cap.
Una altra cosa, em sabrieu dir per qué, en el seu moment, no es va comprar l'antic cine Capitol? No es podria rehabilitar i fer una sala polivalent? No seria això una bona solució? Si amb l'altre cine es va fer un bar perqué no es pot fer alguna cosa amb el Capitol? Sempre m'ho he demanat i mai ningú m'ha sabut dir perque no es va comprar o es que no tinc memòria però me sona que es va intentar algo, no?

Garci

Re: Auditori si!

Garci | 02/03/2009, 12:36

Margalida, segons ells el que han fet és escoltar al poble. I el que hem de fer nosaltres és també escoltar al poble.

Jo se el que jo pens, i se que no som l'únic en pensar que aquest auditori és un absurd, ara bé, se que hi ha gent que vola a Moneo, tal vegada seria bo fer una consulta. Que en trobau?

Margalida Amengual

Auditori

Margalida Amengual | 02/03/2009, 12:08

Només volia dir que estic totalment d'acord amb el que heu escrit i crec que la majoria dels pollencins també ho estàn; només volia afegir que me pareix una indecència voler fer un autòrium d'aquestes característiques quan no el necessitam amb absolut. Amb el que costarà se podrien fer a Pollença un auditòrium, arreglar carrers, arreglar camins, arreglar edificis públics, una escoleta pública i tantes, tantes coses que necessitam i no tenim. Que escoltin al poble abans de fer aquesta animalada.

Miquel Sánchez

Re: Auditori si!

Miquel Sánchez | 02/03/2009, 10:25

Sense entrar en desqualificacions personals, és una declaración molt greu, ni en temps de crisi ni en temps de bonança econòmica els doblers públics han de servir per utòpics beneficis socials.

Com diria els habitants del "forat de cuc" de STAR TREK (*)al "Capità Sisko" "defineixi benefici social".

Jo no ho sé, i volsaltres ???

(*) Per comprende, llegir el llibre "EL EMISARIO" que és el guió original de l'episodi pilot de STAR TREK DEEP SPACE NINE, del milloret que s'ha escrit en ciència ficció.

Gunni

Immobiliàries=Legió Satànica destructora de la Veritat,la Bondat,l'Excel·lència i la Bellessa.

Gunni | 02/03/2009, 09:42

Inmobiliárias=Avanzadillas de Satanás!!.

Joan Pere

Auditori

Joan Pere | 02/03/2009, 08:47

Bon dia, perquè no posam "AUDITORI ANTONI OLIVER"?
_Ja que fou ell l'ideòleg?

Cagon dell de peasos, els peasos (UM-UNPI) an d'anar al circo.

Garci

Re: Auditori si!

Garci | 02/03/2009, 07:58

Si voleu llegir la notícia del divendres dia 27 de febrer a que fem referència: www.ajpollenca.net/noticies/premsa.ct.html

Gunni

Immobiliàries=Legió Satànica destructora de la Veritat,la Bondat,l'Excel·lència i la Bellessa.

Gunni | 02/03/2009, 07:41

Dios está en contra de los que destruyen la tierra y contra las segundas residencias.Todos los que lo queráis lo podéis leer en la Biblia.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb