URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Aina Calafat a Pollença

Alternativa | 09 Març, 2009 07:00 | facebook.com twitter.com

Gràcies a Iniciativa Ciudadana per Pollença aquest divendres 13 a les 20:30 al centre cultural podrem gaudir de la presencia a Pollença d’Aina Calafat, de Drets Humans de Mallorca que es farà una xerrada del que ha viscut al Vuitè Fòrum Social Mundial 2009  a Belém do Pará (Brasil) i del Tercer Fòrum Social a Mallorca que comença aquests mateixos dies;  12, 13, 14 i 15 de març .

El Fòrum Social Mundial es un esdeveniment destinat als moviments de la societat civil contraris al neoliberalisme i a qualsevol forma d’imperialisme, compromesos en la tasca de construir una societat planetària que s’orienti cap a una relació de sostenibilitat entre els sers humans i la Terra.

S’hi proclama que “Un altre món és possible” , si ens afanyam a conquerir una globalització solidària que respecti els drets humans universals i el medi ambient, amb sistemes i institucions democràtiques al servei de la justícia social, la igualtat i la sobirania dels pobles.

 

  

Hem de recordar que na Aina Calafat és la portaveu de  la Plataforma Salvem la Real, que ha lluitat per preservar Mallorca de l´especulació sense llançar mai la tovallola i sense perdre la seva dignitat, cosa que no poden dir els nostres governants. Nosaltres varen tenir l’honor de participar al seu costat a la manifestació de novembre del 2007 RECTIFICAU! RESSPECTAU LA REAL! RESPECTAU MALLORCA! Veure article; resistents, fracassats o no canviarem el mòn.

   Ara el tribunal ens ha donat la raó a tots els que  defensaven que la decisió de l'anterior Govern del Partit Popular de construir l'hospital de Son Espases va ser un atemptat contra el territori, contra el patrimoni i contra els interessos generals.

El pacte de govern actual hauria d’haver aturat aquest projecte  i no hauria d'haver avalat el “pelotazo” especulatiu del PP sota cap circumstància. 

Comentaris

JC

LA "FERIA" DE LA CAZA

JC | 09/03/2009, 23:05

Traje y corbata y que me hagan fotos que me gusta mucho. Salgo en un periodico, en una revista (dos páginas) y ya verás el próximo punt informatiu! A la Eva la tengo controladísima: escribe lo que yo le digo y sobre lo que yo considero. Atrás quedan las reivindicaciones pseudo-anarquistas-izquierdistas-republicanas; la nueva Eva la he creado yo a base de unas pelas que pagan otros.
Que bien han quedado mis dclaraciones en la revista Caza y Natura: "la caza forma parte de la cultura de Pollensa". ¿No querías cultura rojos? pues toma cultura de cazaSin caza antes no se comía, es la esencia de la cultura..

Pepe

Pollença ciutat amiga dels animals

Pepe | 09/03/2009, 21:31

Supòs que l'haveu llegit, el tercer vedat de caça major es farà a Cala Murta.

Pepe

Privilegis

Pepe | 09/03/2009, 17:08

Hola caçador pollencí.
No vaig a anar a la fira.

Crec que el comentari de ciutadà de segona o del DdM encerta totalment la qüestió. El tema és que una activitat d'oci d'una part de la població gràcies a les lluites electoralistes-caciquils entre UM i PP a l'anterior legislatura s'ha convertit en una activitat amb uns privilegis increïbles. A part del pressupost dels dos dies d'aquesta fira, avui molt de gent m'ha comentat el privilegi de tancar la carretera, cosa que no es fa ni per la fira.

Miquel Sánchez

Re: Aina Calafat a Pollença

Miquel Sánchez | 09/03/2009, 15:00

Si no vaig errat el comentari anteriot està tret del "DIARIO DE MALLORCA".

Si feis això, esmentau la procedència dels escrits

ciutadà de segona

Caça

ciutadà de segona | 09/03/2009, 13:18

els caçadors, ciutadans superiors!! A dia d'avull la legislació de caça fa als caçadors ciutadans amb mes drets que la resta;
m'explic: si tens una finca, y la societat de caçadors del teu poble crea un vedat social inclouraà la teva finca a no ser que t'hi oposis. Pero un no es pot oposar si no ho sap, La societat de caçadors no necessita del teu permis per a fer-ho.. simplement es publica al taulo d'anuncis de l'ajuntament un plaç per a manifestar la oposició a ser incluit al vedat. Un cop fet aquest tramit cualcevol caçador soci del vedat podrà entrar a la teva finca i tu no el podràs treure de dins ca teva. Si entra a la teva finca un excursionista el pots treure perfectament. tens la opció de oposarte a ser en el vedat, si es aixi el teu terrney pasarà a ser terreny lliure i tanpoc podras treure als caçadors. si vols fer-ho hauras de gastarte els diners en tancar la propietat

Immobiliàries=Legió Satànica destructora de la Veritat,la Bondat,l'Excel·lència i la Bellessa.

conseller insular de Obras Públicas, Antoni Pascual

Immobiliàries=Legió Satànica destructora de la Veritat,la Bondat,l'Excel·lència i la Bellessa. | 09/03/2009, 12:07

Es que vol aixemplar sa carretera Inca-Caimari;el conseller insular de Obras Públicas, Antoni Pascual té una benzinere il·legal a rústic i fa 4 anys què no ha acatat sa sentència des Tribunal Suprem què en sentència firme obliga a esbucar-la.

Miquel Sánchez

Re: Aina Calafat a Pollença

Miquel Sánchez | 09/03/2009, 12:02

Torna l'abadia, però ara és "La Gazeta de Pollença" diari sense filtres.

Miquel Sánchez

Re: Aina Calafat a Pollença

Miquel Sánchez | 09/03/2009, 08:52

Per cert un 10 també "als verds", no hi com callar per tenir una cadira.

Miquel Sánchez

Re: Aina Calafat a Pollença

Miquel Sánchez | 09/03/2009, 08:50

La fira va ser una passada, de veritat, culturalment un 10.

Ball de bot, gastronomia, quan es caça per menjar no hi res a dir, i el mes important i crec que comercialment va ser un bon dia per Pollença.

Ara vorem quina "milonga" es conten la Conselleria d'Agricultura per no prohibir les demostracions de caça, quan el mes de novembre ho va prohibir.

Garci

Re: Aina Calafat a Pollença

Garci | 09/03/2009, 08:34

Jo no hi vaig anar. Tot i que tampoc passaria res per visitar la fira.

Salut

Caçador pollencí

A EU Pollença

Caçador pollencí | 09/03/2009, 08:18

Bon dia Naturistas...

Supòs que ahir no vareu anar a visitar la fira del caçador eh? Cagondell no heu de dir una cosa i després no fer-la...

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb