URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

De urbanisme i altres preguntes

Alternativa | 11 Març, 2009 07:00 | facebook.com twitter.com

Per terminar ja amb el ple de gener transcrivim els precs i preguntes, una secció sempre interessant on transmetem moltes de qüestions que ens arriben a través dels ciutadans. Us animam a fer-nos arribar els vostre precs i preguntes pel proper ple a aquest blog o a eurxella@yahoo.es Hem afegit comentaris.

Primer ens va contestar el batle i regidor d’Urbanisme Joan Cerdà.

P: S'ha obtingut alguna resposta per part del Ministeri de Defensa respecte a la moció aprovada per unanimitat al ple de juny que demanava la retirada del monòlit dedicat a la Legió Còndor a la base del Port de Pollença? En cas que la resposta sigui negativa demanem que es torni a demanar i que es demani una resposta.

R: Encara no han contestat res, i esta d'acord en tornar-ho a demanar.

Una vergonya que el Ministeri no s’hagi dignat a contestar a la nostra petició. A pesar de la Llei de Memòria Històrica al nostre municipi seguim tenint un monòlit en honor dels que bombardejaven les poblacions civils de la República.

P: Fa un any al ple de gener del 2008 es va aprovar per unanimitat la realització de la manera més participativa possible d'una Ordenança municipal reguladora dels mercats setmanals del municipi. A aquell ple es va dir que ja estava prácticament feta però un any després no sabem res d'aquesta ordenança. Quan es pensa presentar?

R: No s'ha dut a Ple, ja que esta redactada però manquen alguns punts a debatre i aclarir tot; indica que ja és hora que s'aprovi.

Aquest dilluns el batle ens ha dit dit que ja està llesta, molt de retard per una ordenança que ja eta feta.

P: Quin temps es tarda de mitjana en resoldre una sol· licitud de llicència d'obra major? Quin temps es tarda de mitjana en resoldre una sol· licitud de permís d'obra menor? S'ha previst fer qualque canvi en aquest tema?

R: No es pot fer una mitja de temps, de totes maneres reconeix que hi ha retard, però no és el mateix una sol· licitud que s'ha d'esmenar una serie de vegades, que altres que no estan igual. S'han previst actuacions per intentar esmenar els retards, com la informatització de part de l'arxiu d'obres, per als antecedents, però un dels aspectes que més retarda és la manca de personal.

P: S'han resolt ja les al·legacions de la parcel·la 50 A de Formentor (villa Cortina) respecte a la suspensió d'obres que havia acordat l'Ajuntament?

R: No s'ha resolt, hi ha debat entre els tècnics, assessor jurídic, arquitecte, respecte la solució més correcta.

P: S'ha obert expedient d'infracció urbanística a la grua que es va instal·lar sense llicència a I'UNAC 33? Aquesta grua te ja tota la documentació en regla?

R: No consta L'obertura d'expedient d'infracció; té la documentació en regla, s'està estudiant si durant la temporada turística es pot fer treure la grua.

S'hauria d'obrir un expedient d'infracció ja que la grua es va instal·lar sense llicència, es va demanar a posteriori a partir de les nostres denúncies.

P: Ens consta que es va obrir expedient d'infracció urbanística a la barrera que tanca el camí i carretera vella de Lluc a l'altura de l'Empeltada.

R: Es va obrir l'expedient, s'han contestat les al·legacions, i en aquests moments esta en mans de l'instructor.

P: Ha fet el zelador ja l'informe demanat a l'anterior comissió informativa d'urbanisme respecte al tancamentde la finca coneguda com La Rovina, situada entre el camí vell de Boquer i la segona fase de la circumval·lació.

R: S'ha obert un expedient d'infracció, hi ha un informe al respecte.

P: Ha obert ja el zelador cap expedient respecte a les tanques publicitàries als solars rústics?

R: S'ha fet un llistat de tanques, n'hi ha que ja existien, altres són noves, també n'hi ha d'organismes oficials, però s'hi esta fent feina.

 

 

P: Ha resolt ja l'Ajuntament la sol, licitud de legalització de les obres que s'han fet a Ternelles

R: No s'ha resolt, es va demanar ampliació d'informació, i és un deis assumptes a on els tècnics, jurídic i arquitecte, fan feina conjuntament. Indica que una de les mesures que s'han posat en marxa és la feina conjunta en els projectes més importants.

P: S'han pagat ja els doblers que es deuen a l'institut del Port de Pollença?

R: Hi va haver una reunió, amb la presencia de la tinent de batle, i es pretén posar una partida al Pressupost.

El roto al blog Caravaca no se vende

 


 

 

Comentaris

Immobiliàries=Legió Satànica destructora de la Veritat,la Bondat,l'Excel·lència i la Bellessa.

PP-UM=Lladres i mentiders S.A.

Immobiliàries=Legió Satànica destructora de la Veritat,la Bondat,l'Excel·lència i la Bellessa. | 11/03/2009, 14:45

PP-UM=Estructures injustes!!.

Immobiliàries=Legió Satànica destructora de la Veritat,la Bondat,l'Excel·lència i la Bellessa.

PP-UM=Polítique de clavagueram.

Immobiliàries=Legió Satànica destructora de la Veritat,la Bondat,l'Excel·lència i la Bellessa. | 11/03/2009, 14:13

PP-UM=Naufragio seguro tanto en alta mar como en el espacio(Cataclismo cósmico).

Immobiliàries=Legió Satànica destructora de la Veritat,la Bondat,l'Excel·lència i la Bellessa.

PP-UM=Gran expolio S.A.

Immobiliàries=Legió Satànica destructora de la Veritat,la Bondat,l'Excel·lència i la Bellessa. | 11/03/2009, 13:57

PP-UM=Catedràtics de tota il·legalitat.

Immobiliàries=Legió Satànica destructora de la Veritat,la Bondat,l'Excel·lència i la Bellessa.

PP-UM=Molts de mals i desgràcies per venir.

Immobiliàries=Legió Satànica destructora de la Veritat,la Bondat,l'Excel·lència i la Bellessa. | 11/03/2009, 13:32

Tots els del PP están en contra de la biodiversitat.Ses llengües són biodiversitat.Tots els del PP són de piño fitxo(asfalt,ciment i formigó).

Secretaria de Comunicació i Participació d’EU Mallorca

Convocatòria

Secretaria de Comunicació i Participació d’EU Mallorca | 11/03/2009, 12:31

Quedau convidats a la xerrada sobre la Reforma de la Llei d'estrangeria que organitza Esquerra Unida de Mallorca el proper dia 12 de març a las 20:00 hores a la Sala Groga del sindicat CCOO (Francesc de Borja Moll, Palma).

La xerrada serà a càrrec del senador d'Esquerra Unida i Alternativa, Joan Josep Nuet i posteriorment es donarà la paraula al públic per a que pugui fer les aportacions que trobi adients i resoldre els dubtes que la reforma els susciti.

Pepe

Re: De urbanisme i altres preguntes

Pepe | 11/03/2009, 12:03

Ok Guillem la paciència té un limit.

Pepe

Re: De urbanisme i altres preguntes

Pepe | 11/03/2009, 12:03

Ja veurem si al final es veu llum o segueix "l'UMscuritat". Una petita nota de premsa al Balears és això ni més ni manco.
Respecte al teu vot, res, es tornaràs a equivocar.
"L'home és l'únic animal que ensopega dues o més vegades en la mateixa pedra"

Socialista independent

Auditori

Socialista independent | 11/03/2009, 11:32

Crec que està clara la postura del psoe, i m'alegra veure que defensen els principis i que la llum que es veia al final del tunel comença a fer-se grossa. Al final els tornaré a votar...

Guillem Caldentey Crego

Rètols en Sòl Rústic

Guillem Caldentey Crego | 11/03/2009, 10:24

Companys,
S'està "fent la pua" al poble de Pollença i a vosaltres) amb el tema dels rètols que duis a debat i denúncia Ple sí Ple també.
Jo com a regidor m'he estat amb el vostre pla dos anys... finalment el tema s'ha "resolt" (han desaparegut les tanques: que una altra història és la correcta incoació i tramitació d'expedient de disciplina...;-) una vegada vàrem interposar expressa denúncia al Registre de l'Ajuntament.
Salutacions ben cordials,
G. Caldentey Crego
regidor de Els Verds-Esquerra d'Artà

Pepe

Re: De urbanisme i altres preguntes

Pepe | 11/03/2009, 09:15

M'alegra que el PSOE recuperi el seu discurs de la legislatura passada respecte a l'auditori. Cosa que fina ara no havien fet de manera pública.

Pens que és un tema de pura lògica, una inversió d'aquest calibre s'ha de fer amb un mínim de planificació.

El dilluns vaig tenir una reunió amb el batle i em va dir que tots aquests temes els estava estudiant en Toni Oliver. Ja veurem quina planificació ens presenten per que està molt clar que UM-UNPI volen fer l'auditori d'en Moneo sí o sí.

Resulta molt curiós i significatiu que aquesta nota només hagi sortit al Balears

Garci

Re: De urbanisme i altres preguntes

Garci | 11/03/2009, 08:24

Vull donar les gràcies al PSOE per defensar el que pensaven, per tornar a entrar en raó i per sumar-se a nosaltres en aquesta decissió.

Jo personalment estic d'acord amb tots i cada un dels punts que diu la premsa. Gairebé pareix que han copiat la nostra nota de premsa.

Notícia Diari de Balears

Re: De urbanisme i altres preguntes

Notícia Diari de Balears | 11/03/2009, 08:21

El PSOE de Pollença posa condicions al teatre de Rafael Moeno.
El PSOE de Pollença assumeix la necessitat que té el municipi d'unes instal·lacions de caràcter cultural. per això, donarà suport a la construcció de la sala multifuncional, sempre que respongui a una sèrie d'exigències, com per exemple la realització d'un estudi de necessitats, la reducció del nombre de cadires, que la subvenció sigui suficient per finançar íntegrament l'obra i que s'estudï la necessitat que l'arquitecte sigui Moneo.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb