URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Passivitat suïcida

Alternativa | 17 Març, 2009 07:00 | facebook.com twitter.com

  És realment preocupant que a pesar de que ja hi ha hotels oberts i comença a haver un bon grapat de turistes al Port de Pollença seguim sofrint el que era una prova pilot de peatonització i que s'ha convertit en una definitiva semipeatonització cutre i mal feta.

A tots aquests mesos l'equip de govern ha estat incapaços de evitar que els autobusos segueixen circulant per la primera línia del Port, i també el fan cotxes, que no respecten les senyals, a gran velocitat . Això converteix la zona en un perill per passejar. D’aquesta manera tota la primera línia del passeig Londres i Saralegui s’ha buidat de gent ja que no té les avantatges d’una zona peatonal  i si les seves desavantatges.

El darrer diumenge de matí aquest era el desolador aspecte del Passeig.


Els turistes i veïns que entram al Port per Joan XXIII preferim passejar per la zona totalment peatonal del passeig Anglada Camarassa i Vora Mar. D’aquesta manera el que ja  ha aconseguit ja la semipeatonització és tancar un bon grapat de negocis de la primera línia (la papereria, una immobiliària, una botiga de souvenirs...) i que negocis que eren totalment favorables a la peatonització ara mostren el seu rebuig a com s’estan fent les coses.

Al mes d’octubre l'equip de govern va rebutjar la nostra moció, i les més de mil firmes que demanaven una peatonització ben feta. A  desembre l'equip de govern no es va dignar a debatre la  moció on demanavam solucionar els problemes plantejats per aquesta semipeatonització. Ha arribat març i la única millora que han fet és fer cas a una de les nostres peticions i han col·locat uns petits semàfors per advertir del tancament. Les barreres que havia abans fa mesos que es troben abandonades a les voreres i al parc infantil. Un símbol més de la seva deixadesa.

 

 

 Qué ha fet durant tot aquest temps la regidora del Port na Francisca Ramón que té dedicació exclussiva? La passivitat  de l'equip de govern, a un moment de crisi  com l’actual, resulta suïcida i greument perjudicial pel Port de Pollença. No han fet el que deia l’informe de l'Inspector de la policía;  la creació de un Pla Director de Mobilitat del Port de Pollença i el que demanava l'Associació de Veïns del Port; un projecte definitiu de peatonització. I a dia d’avui encara no han decidit com serà definitivament la peatonitació i encara no han aconseguit llevar els autobusos, i ja estam a les portes d’una temporada complicada, una temporada marcada per la crisi, una temporada on sobren els experiments com aquesta xapusssa inmensa i perllongada.

Comentaris

Pepe

Exemple

Pepe | 18/03/2009, 15:04

Encara que no sigui el mateix tema avui al diari as pots llegir un article que demostra la poca valentia política davant els esportistes professionals:

Joan Herrera (Iniciativa per Catalunya) se quedó solo defendiendo su Propuesta no de Ley para formalizar un expediente público que señale qué deportistas españoles pagan sus impuestos en paraísos fiscales, y que a estos se les prive de la posibilidad de alinearse en las selecciones nacionales. El Grupo Socialista y el Partido Popular presentaron sus enmiendas respectivas, tan amplias como generales que en realidad no aportaban nada

Pepe

Re: Passivitat suïcida

Pepe | 18/03/2009, 09:56

Pens que la major part de les seves despeses haurien d´anar a càrrec del futbol professional. Però clar ni PSOE ni PP s´han atrevit mai a posar una mica de ordre al panes i circum nacional.
El futbol professional es beneficia en molts de casos de instal·lacions municipals, requalificacions, despeses de seguretat pública, contractes amb televisions públiques... I a canvi tenim ...panes i circum.

Gunni

PP-UM=Polítique de clavagueram.

Gunni | 18/03/2009, 09:47

PP-UM=Corrupció i crisis económica.

Immobiliàries=Legió Satànica destructora de la Veritat,la Bondat,l'Excel·lència i la Bellessa.

Corrupció nacinaliste i progressista.

Immobiliàries=Legió Satànica destructora de la Veritat,la Bondat,l'Excel·lència i la Bellessa. | 18/03/2009, 09:00

Es des PP-UM han incorporat a sa meditació de'n Ghandi avionetes,golf i autopistes.

Miquel Sánchez

Re: Passivitat suïcida

Miquel Sánchez | 17/03/2009, 23:15

Pegant a un altre lloc, avui a COPE al programa esportiu de Balears ja han parlat del problema econòmic del futbol balear tant d'adults com de futbol base.

El problema que jo vaig comentar per aquí pot esclatar aquest estiu, molt de pares donada la situació econòmica actual no podran fer front a la quota per que el nin pugui jugar a futbol, no sé a Pollença si haura problemes però per Palma es poden perdre molts d'equips de nins i nines.

Jo vaig comentar que reconexia que tot això costa molt de doblers, però la solució de fer pagar els pares aquestes quantitats de doblers no m'ha agradat mai.

Crec que és un tema prou important per tenir-lo en compte.

Garci

Re: Passivitat suïcida

Garci | 17/03/2009, 20:59

Hola Ateu, m'alegre no haver sigut l'únic que ha pensat això al veure la fotografia de Camps.

La diferència és únicament el color del mocador: aquí el portaven vermell i ell el duu verd. Però el fons és el mateix: destrucció i pressumpció d'inocència.

Immobiliàries=Legió Satànica destructora de la Veritat,la Bondat,l'Excel·lència i la Bellessa.

PP-UM=Fraude y engaño por doquier.Pronto saqueo,rápido botín.

Immobiliàries=Legió Satànica destructora de la Veritat,la Bondat,l'Excel·lència i la Bellessa. | 17/03/2009, 16:15

Tots aquests bandolers de sa foto des Diari de Mallorca(UM) es pasan es día diguent i fent beneïtures.Estàn consagrats a fer mal i a robar.

Immobiliàries=Legió Satànica destructora de la Veritat,la Bondat,l'Excel·lència i la Bellessa.

PP-UM=Benzineres il·legals a rústic.

Immobiliàries=Legió Satànica destructora de la Veritat,la Bondat,l'Excel·lència i la Bellessa. | 17/03/2009, 15:47

Señores Fiscales,¿cómo puede ser que un "conseller" de obras públicas tenga y explote una gasolinera ilegal en suelo rústico??.¿Cómo se puede permitir tamaña corrupción??.

Immobiliàries=Legió Satànica destructora de la Veritat,la Bondat,l'Excel·lència i la Bellessa.

PP-UM=Lladres i mentiders S.A.

Immobiliàries=Legió Satànica destructora de la Veritat,la Bondat,l'Excel·lència i la Bellessa. | 17/03/2009, 15:42

PP-UM=Nuestro mensaje es que contigo ganamos todos nosotros menos tú!!.

ateu

Re: Passivitat suïcida

ateu | 17/03/2009, 14:02

La foto de Camps a la romeria de les canyes no us ha recordat a na Cirer i de Santos. Què fan demanar perdó per robar?

Pepe

Re: Passivitat suïcida

Pepe | 17/03/2009, 12:56

Hola Socialista, el divendres Aina Calafat va fer una crítica prou dura (mostrant fotografies i restes) d'en Joan Cerdà com conseller de Patrimoni i la destrossa que va permetre fer a Son Espases, destrucció de bic's incloses.

Respecte a l'auditori a mi encara no m'han convençut de que no sigui una obsessió personalista d'en Toni Oliver i Joan Cerda, quan ens donin arguments i respostes tal vegada he de canviar d'opinió

Pepe

Miquel

Pepe | 17/03/2009, 12:43

Miquel precisamentno em referia a tu que fas molt i bon feina, i que tens feines per fer més urgents que fer articles per aquest blog.

Miquel Sánchez

Re: Passivitat suïcida

Miquel Sánchez | 17/03/2009, 09:54

Hola socialista, crec que fastigós no és un terme molt adecuat, tots defensem el poble com creim que millor ho podem fer i ningú te la veritat absoluta.

Amb el tema d'en Moneo crec que és un "matrix a la pollencina" el mon real és un desastre, però el artistes i escriptors viven a un altre mon.

Quan es va formar aquest Govern ANTIPP, va haver just una assignació de cadires i en Toni Oliver li va tocar turisme, ell que és filòleg i escriptor. Ets pots envoltar amb gent molt entesa en turisme, però sempre et sortira la teva vena artística, i aquesta és una sortida de to, els problemes del turisme a Mallorca són de preus, d'oferta hotelera obsoleta en molt de casos i en especial la falta de manteniment i neteja del llocs públics, no la falta de monuments emblemàtics crec jo.

Socialista

UMMMM

Socialista | 17/03/2009, 09:14

UM fa olor i el nostre batle també. Quin impresentable i fastigós politic...
En fin
El temps ho posa tot al seu lloc.
I d'Antoni Oliver, segurament també un poc fastigós i molt implicat amb el moneo auditorium????
Què en pensau?

Miquel Sánchez

Re: Passivitat suïcida

Miquel Sánchez | 17/03/2009, 09:08

Pepe, s'ha ent´s la conya, em don per aludit.

Pepe

UM

Pepe | 17/03/2009, 08:36

Ja era hora que la justícia investigués que va fer UM a l'anterior legislatura. Ningú es podia creure que tot els desgavell de corrupció fos responsabilitat exclusiva del PP.
I el nostre batle membre de l'executiva d'UM no ha tingut "més remei" que fer-se la fotografia donant suport a Miquel Nadal... De crític a això.

Pepe

Gràcies republicà

Pepe | 17/03/2009, 08:27

Hola republicà, gràcies pel teu comentati.
Al blog hi ha temes de política en general(una nova cultura del territori,la llei d'accés electrònic..) a més dels locals.Però com bé dius darrerament falten temes de l'actualitat política de Mallorca o de l'esquerra.

D'una cosa pot estar ben segur a aquest blog no hi ha cap censura, ni ha hagut cap recomanació, simplement és que servidor que és el que fa la major part dels articles va una mica ofegat pel dia a dia, i articles com els que dius necessiten una inspiració i un temps de reflexió que en aquest moment no he tingut.

Com diu Garci t'anim a tu i a tot el que vulgui a escriure un article per aquest blog sobre aquests temes, només s'ha d'enviar a eurxella@yahoo.es. Sempre hem pensat que quan més veus diferents hi hagi al blog millor. De totes maneres cercaré inspiració, si tens alguna petició concreta esper les teves idees.

Garci

Re: Passivitat suïcida

Garci | 17/03/2009, 07:50

Hola Republicà. Gràcies per les teves paraules.

Evidentment, no tenim censura de cap tipus. I dóna la casualtitat que estava escrivint sobre el fet de governar amb UM. Esper que surti un dia d'aquests.

Però, com veus, els tems locals ens mengen.

Et faig un suggeriment, perquè no ens escrius un article i el penjarem, sense censura ni canvis.

Salut i gràcies.

Un republicà

Pregunta d'un amic

Un republicà | 17/03/2009, 07:24

Benvolguts:
Fa temps que no parlau de política. El vostre blog és prou interessant. Vagi per endavant les meves felicitacions però m'agradava més quan hi hava qüestions d'actualitat política. Pensau que els articles de gestió municipal, la crítica -que, evidentment s'ha de fer- la pot fer qualsevol amb un mínim de coneixement de causa. Però parlar dels problemes de l'esquerra, del socialisme, de la lluita repúblicana només ho poden fer els esquerrans. Bé, felicitacions novament i a veure s tornam a parlar de política. Quan parlaveu de la renovació de l'esquerra, de la lluita contra el burocratisme, era un blog prou polític. Hi ha hagut censura? Algú us ha "recomanat" no tocar temes "conflictius"? A veure si podem tornar a llegir aquell blog tan combatiu que teniu abans, quan la lluita de Son Espases, per exemple.
Una aferrada i endavant!

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb