URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Demanen el cessament immediat d'en Juajo Mir

Alternativa | 20 Març, 2009 07:00 | facebook.com twitter.com

El regidor Juanjo Mir té el trist honor d’haver aconseguit que demanem la seva dimissió per cada àrea que gestiona; Policia, Hisenda (nosaltres vàrem demanar la seva dimissió per presentar el pressupost del 2008 a final d’any) i ara el comitè d’empresa del personal laboral de l’Ajuntament.

Les raons que ha donat el comitè són que el regidor ha demostrat una ineficàcia reiterada i/o manca d’interès a l’hora de gestionar l’àrea de personal, i fan una enumeració de raons , per demanar el seu cessament immediat:

- Incapacitat per controlar l'excés d’hores extraordinàries, realitzades per part d’alguns es treballadors/es, i el no repartiment equitatiu d’aquestes hores entre tot el personal laboral tal com s’indica a l'article 16.4 del Conveni Col·lectiu.

- Incapacitat per controlar les vacances, llicencies retribuïdes i horaris d'alguns/es treballadors/es del personal laboral, d’acord amb el que estableix el conveni.

- Realització de contractacions irregulars i no solventar contractacions irregulars ja existents, dels quals ha estar informar pel Comitè d'Empresa.

-No facilitar la informació que s’ ha de donar al Comitè d’Empresa, segons estableix l’ Estatut dels Treballadors.

- Donar clares mostres d'inoperància intencionada, al nostre entendre, per dilatar  situacions irregulars prou conegudes ja que li han estat reiteradament comunicades pel Comitè d’Empresa, algunes de les quals han acabar amb una denuncia dels fets davant de la Inspecció de Treball i la Conselleria de Treball; així com altres pendents de denúncia. Aquestes denúncies possiblement desembocaran en sancions de tipus econòmic per l’Ajuntament de Pollença, sancions que seran pagades amb els doblers de tots els ciutadans.

Tot això l’ha denunciat el comité des del principi de la legislatura, i nosaltres l'hem anat recordant a precs i preguntes, sense haver aconseguit un canvi de una dinàmica que no és nova;  els parts i quarts, falta transparència i  es fan mangarrufes a l’hora de contractar.

Com ressalta el comitè entre altres coses s’estan tudant doblers a un moment de crisi quan la gestió pública hauria de ser exemple d’austeritat, gestió racional i igualitària.

El darrer tema que ha denunciat el Comitè ( i que també varen treure al darrer ple) són les contratacions que ha fet l'Ajuntament aprofitant les ajudes  de la Conselleria de Treball i Formació. Dites contractacions per obres o serveis d’interès general, s’havien de fer per tasques no cobertes per les plantilles, per tant en teoria no son per efectuar tasques habituals de l'Ajuntament o la Residència, i son a càrrec dels Fons Social Europeu en part. Entre altres condicions per a l'obtenció d'aquestes subvencions, hi ha el de promoure la formació i practica professional de les persones desocupades i els projectes han d'incloure un mòdul de formació professional. Així mateix, s'havia de donar publicitat a l'oferta.A més a més tenen preferència per accedir-hi, els que tenen responsabilitats familiars, i treballadors amb llarga durada d'atur.

Molts d'aquests requisits s'han incomplit i el que és pitjor sembla que ha hagut parts i quarts.
 

 Per la nostra part donam l'enhorabona al comité d'empresa del personal laboral per fer aquesta denúncia i per la seva lluita per millorar la feina pública, el que per nosaltres és un dels pilars de la gestió municipal.

Hi ha regidors que no tenen clara la difèrencia entre personal laboral o funcionaris i càrrecs de confiança. Del blog Nauscopio Scipiorum 

 

Comentaris

Maki

treballadors

Maki | 21/03/2009, 18:02

Una vegada mes, els que no cobren son els mes responsables i els que fan la feina mes rigorosa i profitosa pel be comú.
Ho dic pels treballadors/es representants dels treballadors de l'Ajuntament, que després de demanar als regidors/ es que fessin be la seva feina, han hagut de demanar ajuda a la inspecció de treball per evitar abusos del batlle, juanjo mir i faca. ramon.
No se com no els hi cau la cara de vergonya. Clar, si en tinguessin...

joan ramon

UEp

joan ramon | 21/03/2009, 13:26

Pot ser tenguis raó Garci i M.Capó, tal vegada tengui un apreci a en Juan jo que no mel deixí valarorar objectivament, però pens que mès que dimitir en Juanjo, podria dimitir l'equip de Govern, doncs els veig molt trisit.

I si, com diu en Pepe sembla ser que la carretera vella de Lluc a quedat oberta. Una bona notícia ;-)

Pepe

Carretera vella de Lluc oberta

Pepe | 21/03/2009, 12:34

Aquest matí la barrera de la finca de l'Empaltada que tancava la carretera vella de Lluc ha estat llevada i dipositada al Consell de Mallorca.

Garci

Re: Demanen el cessament immediat d'en Juajo Mir

Garci | 21/03/2009, 09:24

Joan Ramon, tal vegada hauries d'explicar que vol dir honest. Que no és un lladre? Que ho fa tot de bona fe?

Jo crec que si fos honest ja hauria deixat els seus càrrecs. Si no pot amb les seves àrees, si els seus socis i companys amb comptes d'ajudar-lo li tiren terra damunt... lo realment honest és plegar.

M. Capó

Mir

M. Capó | 21/03/2009, 07:11

Joan Ramon, no crec que en Juanjo Mir sigui honest, perquè no és just en si mateix, i molt menys amb els seus votants, per no parlar que no és just amb la policia, amb els treballadors de l'ajuntament i el poble.
Quina pena de representants politics que tenim! Quin desgavell!

Angel

honest?

Angel | 20/03/2009, 21:38

Honest?, si des de que va arribar s'ha dedicat a enganar al personal. Promet i promet i res de res, els posa la mel als llavis i despres res.Però lo greu es que demorà lo que ve per llei.
Em conten alguns policies que en dos anys només una vegada s'ha dirigit a ells i del bracet de na Francisc Ramón i que van ser els policies els que li exigiren que es reunis amb ells. Es veu que no hi confien gens amb ell
Te molts temes pendents i només els demora.
Pitjor es el batle que ni saluda quan el saluden, es com un caparrot que no hi veu, ni hi sent.
Aqui com per quasi tot han entrat per endur-se el màxim possible, menys mal que el fiscal anticorrupció s'acosta, poc a poc, perque Pollença es el cul de mallorca, però ja arribarà.

Joan Ramon

Desgovern

Joan Ramon | 20/03/2009, 20:26

Jo estic d'acord en què Juanjo Mir hauria de dimitir, però també penso que ès dels honests del equip de Govern. Si bé això no lleva que no hagí estat capaç de redreçar les sves arees-

Salut

a

Barbie Galmes

a | 20/03/2009, 15:36

Na "BArbie " ve a Pollença?

Té el tris honbor de haver fet bo per alguns mestres el conseller Fiol-

Pepe

La Consellera d'Educació a Pollença

Pepe | 20/03/2009, 10:46

Dilluns la consellera d'educació visitarà Pollença.

10,00h Visita al CP Port de Pollença.Hi assistiran convidats els Equips directius de:CP Miquel Capllonch.
IES Port de Pollença.

11.00h. CP Joan Mas. Hi assistirà convidat l’equip directiu de CP Costa i Llobera
Després e desplaçarà al poliesportiu de Pollença per visitar el Cicle Formatiu d’Activitats Esportives.

12.00h. Visita a l’ IES Guillem Cifre de Colonya.

Pepe

Re: Demanen el cessament immediat d'en Juajo Mir

Pepe | 20/03/2009, 09:46

Juanjo hauria de fer una reflexió seriosa quan ja han demanat la seva dimissió en tres ocasions per àrees i col·lectius diferents.
Al tema de la rotació dels policies he de dir que sembla que ja s'ha començat a solucionar. A la Cala ja tornen a tenir un policia fix(per cert quan el no era va haver un robatori important).

M. Capo

JUANJO MIR I PSOE

M. Capo | 20/03/2009, 09:26

Està clar que Juanjo Mir no dimitirà. La falta de dignitat i la paga que rep cada final de més l'impedeixen donar aquesta passa.
Per estar a la política s'ha de ser SENYOR. I quan un se equivoca (i més, tan reiteradament) hauria d'ésser SENYOR i deixa pas a altres.
El que és més trist és que els seus companys de partit no diguin ni MU. On és el president de la gestora dels socialistes? Què en pensa de tot això? I Francisca Ramon que en diu?
Quan al PSOE està dirigit per gent que no és socialista doncs passa el que passa, que a qualsevol desgavell ningú i posa cap correcció. L’únic que estan transmetent aquest quatre regidors del PSOE és que estan a la política per un sou a final de mes, res més. Però ja gent n’ha pres nota.
Juanjo, què és que no serveixes com a advocat que has de malviure de la política?

Garci

Re: Demanen el cessament immediat d'en Juajo Mir

Garci | 20/03/2009, 08:44

Lo de Juanjo Mir s'ho hauria de fer mirar. No pot ser que continui al capdevant de 3 àrees que no sap gestionar.

Els pressuposts d'aquest any ja tenen més de 5 mesos de retard legal.

Els treballadors demanen la seva dimissió.

I el tema de la rotació de la policia tampoc és que funcionés massa.

Si no pren mesures ell mateix, algú les hauria de prendre.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb