URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Qui és fanàtic?

Alternativa | 21 Març, 2009 07:00 | facebook.com twitter.com

Al penúltim número del Punt Informatiu el senyor José Lluis Pons president de l’Associació de Caçadors de Pollença,  amb conversa fluïda i agradable (segons l'entrevistadora na Eva Cerdà), deia que jo tenia una actitud fanàtica , que m'oposava als caçadors i que atacava qualsevol cosa relacionada amb els mateixos. Com sempre que puc vaig escriure una carta de resposta que no ha sortit al darrer PIP(esper que surti al següent).

Com representat d’un partit polític i dels ciutadans de Pollença jo no faig oposició a cap associació, tot el contrari, m'agrada col·laborar i ajudar a les mateixes en la mesura de les meves possibilitats, faig oposició a les decisions polítiques d’altres partits. Nosaltres ,  Esquerra Unida – Els Verds (no Pepe García) no estam d’acord amb subvencionar activitats que atemptin contra els drets dels animals. Igualment pensam que quan l’Ajuntament cedeix un terreny, edifici o bé públic hauria de seguir uns criteris objectius, cosa que no fa ni ha fet amb la cessió de 7.200 metres quadrats al Puig de Santuïri a la seva Associació. Tampoc estam d'acord amb la despesa de 120.000 euros, en temps de crisi, a una diada dedicada a una afició d'una part de la població. Fer tot això no és ser ni un fanàtic ni un radical, és simplement tenir una opinió diferent a vostè, i a altres partits polítics, sobre la gestió dels recursos públics, i això és diu democràcia. Voler fer complir la llei al cas de les demostracions amb animals que s’han fet a la Fira i a la Diada del Caçador és simplement el nostre deure.

Senyor Josep Lluis vaig ser jo el que li vaig demanar tenir una entrevista per parlar de tots els punts que ens separen, la varen tenir però veig que vostè confon parlar i dialogar amb qui li doni la raó. Vaig ser jo qui vaig demanar que parlés al ple, quan varem presentar la moció relacionada amb la seva associació, cosa que segons l’ordenança no podia fer. Això no el fa una persona “fanàtica” com diu vostè. El que si fa un fanàtic és dir públicament, a bars i carrers, que toparà a un regidor per que no està d’acord amb la seva opinió, i vostè ha fet això. Un senyor que representa a una associació no pot dir això i ha de ser més respectuós amb un regidor que ha estat triat democràticament, li agradin o no les seves opinions.

Pdt. Ternelles també ha demanat se un vedat de caça major de cabra mallorquina.

 El roto a redacciones

 

Comentaris

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb