URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Inspector de treball... Quina porada!!!

Alternativa | 26 Març, 2009 07:00 | facebook.com twitter.com

 Avui  publicam un article per reflexionar i debatre d'en Miquel Sánchez. Us recordam que aquest blog està obert a tothom i que si voleu escriure un article  l'haveu d'enviar a eurxella@yahoo.es Quan més veus diferents i més debat hi hagi millor.

INSPECTORS DE TREBALL AL PORT DE POLLENÇA, QUINA PORADA !!!

Des de fa un parell de setmanes inspectors de treball estan pentinant el Port de Pollença .

Fa un parell de divendres Francesc Cabrer a Ràdio Pollença, va fer un comentari damunt aquest fet, coincidesc amb ell que l’actual mètode d’inspecció administrativa està obsolet, perquè fa que hagis de dur una paperada cap a Palma a més d’un professional del ram perquè si no pots fer front a la inspecció, per embullar mes la troca tots els papers que has de dur els has presentat al seu moment per triplicat com a mínim, es resum et fan perdre el temps.

Però, Quin són el motius d’aquestes visites? Han tirat un dau i a sortit el Port de Pollença? Ens tenen mania? Cap de les dues, es comenta que hi ha industrials que fan renunciar a part del temps de descans que marquen el convenis col·lectius per culpa de la crisis, això ha arribat als sindicats que ho han notificat a la inspecció de treball.

Per altre part hi ha queixes també més que justificades per part dels industrials que la gent no sap fer la seva feina, escarrufa anar a un restaurant i que sembli que et posen un totxo en comptes d’un plat damunt la taula i la qualitat és ínfima. Una de les queixes que a jo personalment m’ha fet més gràcia en que en bars i restaurants el pollencins demanin la setmana de la patrona de vacances o al manco el dia 1 i 2 d’agost lliures, crec que sobren els comentaris.

Resumint, no sabem fer la nostra feina, no som productius, no volen fer feina “las fiestas de guardar”, o pot ser que sigui no volen fer aquesta feina, no ens saben organitzar, i que punyetes som pollencins i per anar a la Patrona no s‘enfonsarà el turisme (de fet ben tocat).

humor de CAUCE 2000 :

 

 

 

Comentaris

Gunni

Carreteras,destrucción y comisiones.

Gunni | 27/03/2009, 15:08

Mallorca no necesita invertir en carreteras;sí necesita hacerlo en revolución y economía verde.Vamos hacia el ecocidio y campo de concentración general con alambradas y farolas.

Gunni

Carreteras,destrucción y comisiones.

Gunni | 27/03/2009, 11:56

Hay también detrás todo un negocio con las tierras que son substituidas por asfalto;por eso mismo les interesa ensanchar al máximo.

Immobiliàries=Legió Satànica destructora de la Veritat,la Bondat,l'Excel·lència i la Bellessa.

Benzineres il·legals a rústic

Immobiliàries=Legió Satànica destructora de la Veritat,la Bondat,l'Excel·lència i la Bellessa. | 27/03/2009, 10:38

Las gasolineras ilegales son abusos urbanísticos y corrupción que ponen en peligro los acuíferos.

Garci

Re: Inspector de treball... Quina porada!!!

Garci | 26/03/2009, 20:50

Ja ha sortit el cartell d'Abril de República 2009. El podeu veure clicant la següent adreça:
iniciativa.balearweb.net/post/67777

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb