URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Al·legacions als preus de l'escola de Música.

Alternativa | 05 Abril, 2009 06:00 | facebook.com twitter.com

Al ple de febrer es va aprovar  provisionalment l'Ordenança reguladora dels preus públics de l’Escola Municipal de Música de Pollença. Es va aprovar amb els vots a favor de l' equip de govern i PP-UMP, i el nostre vot en contra.

En aquest cas s'ha resolt una irregularitat ja que els preus públics s’han de fixar per ordenança fiscal,. En aquest cas no s’aproven noves tarifes, sinó que es dóna cobertura reguladora dels preus públics per a aquests serveis.

 Per la nostra part vam donar l’enhorabona per fer aquesta ordenança,  però després de estudiar altres ordenances d’altres Ajuntaments com Alcúdia i la Garriga trobam que es poden millorar les bonificacions  previstes en aquesta. També pensam que és imprescindible un sistema de bequesen funció de la renda bàsica individual ja que estam parlant de l’educació.

El regidor d'hisenda Juanjo. Mir es va donar la raó , però per això s’hauria de fer un estudi de repercusió de costos sobra la resta d’usuaris i retocar les tarifes, ja que el cost és el que és i si algú es beneficia d’un descompte, algun altre ho ha de pagar, en principi va dir que recollia  la nostra proposta de cara al futur..

Finalment  hem presentat les següents al·legacions:

.A les bonificacions (article 5.1) les famílies amb més d’un membre matriculat a l’escola haurien de tenir una bonificació del 20% de la quota.

- A les bonificacions (article 5.3) els alumnes discapacitats haurien de tenir una reducció d’un 50% siguin inscrits a PRODIS o no.

- Introduir un article que reguli un sistema de beques de tipus variable en funció de la renda bàsica individual, i que previ informe dels Serveis Social, es puguin atorgar beques fins el 75% de les quotes d’aquests estudis.

  Pàgina de la Fundació escola de música de Pollença

 Comentaris

Miquel Sánchez

Re: Al·legacions als preus de l'escola de Música.

Miquel Sánchez | 05/04/2009, 16:22

Pepe, s'ha d'anar molt alerta a no fet de "purs utils" i ficar-nos en bregues de veínats que res tenen a veure amb llicències irregulars i similars.

Pepe

Re: Al·legacions als preus de l'escola de Música.

Pepe | 05/04/2009, 15:52

No sé si "curiós" és la paraula.

En principi per la informació que tinc aquesta ampliació d'apartament a cal carbó té llicència però l'hem de revisar.

Miquel Sánchez

Re: Al·legacions als preus de l'escola de Música.

Miquel Sánchez | 05/04/2009, 15:11

Es curiòs fa un parell de setmanes per una o per l'altra ens donen "canya" al fil directe del PiP.

"Xaletarro a Cala Carbó" i no diem res de res, supós que es per desconeixement, però tot arribarà.

Notícia

Vergonyós

Notícia | 05/04/2009, 08:45

La Fundació Rotger Villalonga cierra un campamento en Cala Murta por riesgo de incendio
Las asociaciones juveniles critican la decisión y crean un grupo en ´facebook´
VOTE ESTA NOTICIA

M. CAÑELLAS. POLLENÇA. La Fundación Rotger Villalonga, propietaria de Cala Murta, ha decidido clausurar l´Alzinar, una de sus históricas instalaciones para campamentos de verano, después de que la conselleria de Medio Ambiente haya emitido un informe donde califica este enclave como una zona de "máximo riesgo de incendio".
Félix Ferrer, presidente de la citada entidad, ha afirmado al respecto que "no quieren correr ningún riesgo ante el peligro que supondría para los niños mantener las instalaciones abiertas". Ferrer detalla que el de Santa Maria que "tiene unas condiciones más estables en cuanto a dependencias" continuará abierto. Según dijo, se ha llegado a un acuerdo con la Conselleria para ejecutar un plan de reordenación de la zona que delimitará los perímetros de la masa forestal y la franja de seguridad, entre otras actuaciones, que les permitirá seguir funcionando, aunque l´Alzinar tendrá que cerar. Numerosos grups d´esplai y asociaciones excursionistas han dado la voz de alarma. Critican esta decisión e instan a la Conselleria a buscar una salida a los campamentos. De hecho, más de 1.000 personas ya se han agregado a un grupo creado en el facebook en contra de su cierre. Este verano sólo la mitad de los niños podrán acampar en Cala Murta, 300 de los 600 que visitan las instalaciones cada verano, desde hace más de tres décadas.
Paralelamente, tanto desde la fundación como desde la Conselleria han negado que su clausura esté relacionada con la próxima apertura del vedado de caza, tal y como se rumorea. Según Ferrer, esta práctica no es nueva, parte de Cala Murta ya está alquilada a una asociación cinegética. Además, aclara, que la temporada no coincide con los campamentos.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb