URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Bibiana Aido superstar.

Alternativa | 07 Abril, 2009 06:00 | facebook.com twitter.com

Avui  publicam un nou article d'en Miquel Sànchez amb un bon grapat de temes interessants a comentar. Us recordam que aquest blog està obert a tothom i que si voleu escriure un article  l'haveu d'enviar a eurxella@yahoo.es Quan més veus diferents i més debat hi hagi millor.

BIBIANA AIDO SUPERSTAR

Si hi ha al actual govern estatal una ministra que cada vegada que en diu alguna “puja el pa”, aquesta és sense cap dubte na Bibiana Aido titular del més que indispensable Ministeri d’Igualtat.

Na Bibiana Aido (d’ara en endavant “la més que prescindible ministra”) li va ser encarregada la tasca de vetllar per la igualtat entre homes i dones, la violència domèstica i ara li han encarregat el tema de l’avortament, doncs bé, ni hi ha igualtat, la violència domèstica i de gènere continua i l’avortament li ve molt gros com tema.

La més que prescindible ministra amb el tema la igualtat només ha aconseguit que les seves polítiques es puguin aplicar dins el funcionariat perquè a l’empresa privada les dones encara cobren menys que els homes i els homes encara són mal vits si s’agafen hores per dur el fill al metge. La més que prescindible ministra també ha patinat amb el tema de la violència domèstica, i això que té el recolzament de tota la societat espanyola, però la més que prescindible ministra creu que és que els homes són uns salvatges i no creu amb les polítiques de prevenció d’aquestes conductes, avui en dia a tot expedient de separació o divorci hauria de tenir un protocol de violència de gènere, es el mateix si no hi ha antecedents, quantes vegades hem escoltat dir al veïnats “si eren modèlics, no ho entenem”, també és més mediàtica sortir a una plaça i tocar la campana desprès del nom de les dones assassinades.  Ara bé, però el tema estrella d’aquesta legislatura li ve molt gros a la més que prescindible ministra, l’avortament.

L’avortament és un fracàs, és la nefasta culminació d’un grapat d’accions, consells i altres mesures i que no han servit per res.

En primer lloc no sé que “pinta” en el tema de l’avortament la més que prescindible ministra, perquè a la igualtat no crec jo que afecti molt, trob que és més un assumpte del Ministeri de Justícia a cavall amb el de Sanitat . La més que prescindible ministra i els seus més fanàtics seguidors siguin “miembros” o “miembras”, creuen que l’avortament és la culminació d’un procés anomenat “dona”, quan com he dit abans és just un fracàs de la societat o de la naturalesa.

Avui, el que s’ha de cercar és el lliure dret de la dona a ser o no ser mare, i la societat ha de posar a disposició de la dona tots els mecanismes possibles per que aquesta pugui gaudir de la seva sexualitat sense cap tipus de problema, posant al seu abast tota la informació i medis per no haver d’arribar a l’avortament, i si aquesta és l’única manera de garantir el lliure dret de la dona a ser o no ser mare, però crec sincerament que hi ha moltes maneres que amb un poquet de cura es pot evitar un embaràs no desitjat.

Pels fetus que “venen” amb qualque tipus de problema que en un futur no se li podrà garantir un mínim de qualitat de vida, també s’ha de facilitar l’avortament però el mateix s’ha de veure com un fracàs de la mateixa naturalesa, i la futura mare ha de tenir dret a posat fi a la gestació.

La més que prescindible ministra també ha de fer front a la intolerància, intolerància que té a la església catòlica com cap més visible i recolzat per una sèrie de associacions afins, en el moment que estic escrivint aquestes línies al meu aparell de televisió s’escolta “SI A LA VIDA, NO AL ABORTO”, sembla que la més que prescindible ministra vol fer avortar a totes les dones que quedin embarassades, quina manipulació.

La més que prescindible ministra des de el punt de vista sanitari, està considerant l’avortament com una infermetat i que el seu remei passa pels quiròfans dels hospital, mai havia estat tan equivocada la més que imprescindible ministra, ja que per molt de metges tant homes com dones, ho passen molt malament interrompin l’embaràs d’una dona per motius de consciència, encara si aquests professionals de la medicina veuen que aquest avortament es fa perquè la vida de la dona està en perill o el fetus té greus problemes, la situació d’angoixa es molt menys que si aquest avortament és el fruit d’una “nit de botellot”, però tampòc és just dur un desgraciat al mon per la irresponsabilitat d’uns joves, però la més que prescindible ministra volia, perquè crec que ara ha reculat, que les adolescents espanyoles menors d’edat poguessin avortar sense ja no el consentiment, si no el coneixement dels seus pares.

En resum, l’avortament ha de ser un dret, però en segons quin casos s’ha d’evitar arribar a ell, amb informació i tots els mecanismes que l’estat de dret pugui posar no just a les dones si no a tota la població en general, però repetesc ès un fracàs i no un circ amb “linces” per ambdues parts.

Un altre dia, parlarem de les subvencions donades per el ministeri de les més que prescindible ministra.

 Blog de Bibiana Aído Amanece en Cádiz

Del blog de Jr Mora 
 

Comentaris

Alternativa per Pollença

Re: Bibiana Aido superstar.

Alternativa per Pollença | 27/10/2009, 16:24

Arguments sí, insults no. hem esborrat el teu comentari "nabazo"

Manolo

Gruas y Bulldozers.

Manolo | 08/04/2009, 18:45

Bulldozers para destruir todos los que quieras;pero para rescatar víctimas del terremoto ni uno.

Biel

PP-UM=Degradació Global.

Biel | 08/04/2009, 16:44

No al polígon en Son Garcies Vell.

Fran

PP-UM=Lladres i mentiders S.A.

Fran | 08/04/2009, 15:58

PP-UM es una boa constrictor estrangulando el cuello de cada ciudadano.

Miquel Sánchez

Re: Bibiana Aido superstar.

Miquel Sánchez | 08/04/2009, 14:23

I no pot ser que al Sr. Morro l'hagin enganyat???

Perquè la Conselleria reconeix que l'acord no tenia cap validesa legal, però ell tenia un acord.

Pepe

Quinze dies

Pepe | 08/04/2009, 14:16

Avui a tota la premsa parla de la reunió d'ahir de membres de la plataforma pro-camins públics i la presidenta del
Consell Francina Armengol.
Per part de la Presidenta el més important és el seu compromís de demanar un informe jurídic per determinar si el Consell pot llevar ja les barreres que tanquen els camins públics.
Igualment la presidenta del Consell va ratificar el que sempre ha defensat la Plataforma; l'acord entre el Conseller Borràs i els propietaris de les finques no té cap validesa, ( ni va ser ratificat, ni publicat, ni res de res és paper mullat)

Miquel Sánchez

Re: Bibiana Aido superstar.

Miquel Sánchez | 08/04/2009, 14:15

hurto creo que es un robo sin violencia, resumiendo cuando de has dejado la puerta abierta y te entran.

Ahora me toca a mí contar algo:

Se abre el telón:

Aparecen cartorce tios en pelotas, catorce tias en pelotas y un preservativo.

¿Cómo se llama la película?

A pelo 13 !!!

Pepe

Concurs judicial

Pepe | 08/04/2009, 14:09

Pareix mentida que hi hagi tan de gent fent feina a justícia i aquesta sigui tan lenta. Clar que amb gent com Bernat i tu la cosa comença a ser comprensible

He parlat de robatori per que el senyor Bernat parlava de robatori.

No cal ser un gran jurista només cal llegir el codi penal per adonar-se que llevar una barrera que impedeix el pas a una carretera pública no pot ser mai un delit de hurto:
Artículo 234. El que, con ánimo de lucro, tomare las cosas muebles ajenas sin la voluntad de su dueño será castigado, como reo de hurto...
Anim llegeix amb atenció l'article i veuràs que a l'igual que en Bernat una cosa són els vostres desigs i altra el que diu el codi penal.

Garci

Re: Bibiana Aido superstar.

Garci | 08/04/2009, 11:19

Hurto? llevar una barrera del mig d'un camí públic és un furt?

Que algún jurista m'ho expliqui.

una que tambien trabaja en los juzgados

PEPE EL GRAN JURISTA

una que tambien trabaja en los juzgados | 08/04/2009, 10:53

Y del delito de hurto? porque no hablas? ah! es que no interesa, ahi que listillos somos!!!

Joan Ramon

Tancar Camins públics?

Joan Ramon | 08/04/2009, 08:13

Com ès que l'administració de justícia pot permetre el tancament il·legal d'un camí públic?

Ahir a la reunió amb la presidenta del Consell Insular de Mallorca va quedar clar que el suposat conveni entre el propietari de l'Empeltada i el Consell Insular no s'havia ratificat, per tant no té cam valides. Per altre banda totes les persones que participaren de la retirade de la barrera només van llevar un objecte que impedia el pas per uná carretera Pública al titular d'aquesta barrera.
Tot el demes es justificar a les persones que tanquen camins públics al meu parer.

Salut i Branca.

JRV

Bernat

JRV | 07/04/2009, 21:52

Bernat , si l'administració de Justicia, en maiuscula funciones, faría anys que la barrera tancant un cami públic no hi seria, tal volta ni s'hagues posat. Tal volta també molts dels que taballeu a l'administració de la Llei, que en aquest cas i ens molts no es Justicia, creguessiu en la Justicia, els ciutadans no haurien de fer els que us pertoca, al manco vosaltres cobrau un sou, nosaltres actuem per justicia y dignitat y desensant els bens públics.

Pepe

José María ja té 90 anys

Pepe | 07/04/2009, 21:14

Una bona notícia al UH, un article sobre un homenatge a José María Aguirre, supervivent de Mathausen que acaba de complir 90 anys. José María va participar al primer abril de república i ha vengut a xerrar a l'institut de Pollença i del Port.

Gunni

PP-UM=Benzineres il·legals a rústic.

Gunni | 07/04/2009, 21:12

Es "Consell de Mallorca" amb en Pascual al front com a màxim destructor des paisatje ara matèix i ens volen fer creure lo contrari.

Gunni

PP-UM=Lladres i mentiders S.A.

Gunni | 07/04/2009, 20:48

Dels ajuntaments PP-UM NOMÉS SURTEN ABUSOS CONTRE EL POBLE!!.

Jordi

Camins

Jordi | 07/04/2009, 19:58

Jo que pensava que els lladres eren els que usurpaven camins públics i no els que les duen al titular de la carretera.

Imaginau que algú posas una barrera a la Carretera de Pollença al Moll, titularitat també del Consell de Mallorca?
Per altre banda no se si estas afincat a palma bernat, però una mica "llonguet" si que ho ets.
Per cert, sembla ser que aprofitant el mal temps han tornat llevar la barrera...

Garci

Re: Bibiana Aido superstar.

Garci | 07/04/2009, 19:51

Que bo tot plegat.
És una gran ocurrència. El dia que t'imputin, això podria ser interpretat com un tema polític, i ja estaries al nivell d'aquests grans polítics mallorquins imputats.

Esper, sicerament, que moltes més barreres i reixes il·legals que tanquen camins desapareixin o les facin desapareixer. I encara que fos delicte lo que heu fet, està molt ben fet.

jdt

Re: Bibiana Aido superstar.

jdt | 07/04/2009, 19:42

en bernat deu fer feina de porter a la administracio de justicia per aixo li deu agradar tancar barreras

Pepe

Bernat

Pepe | 07/04/2009, 17:15

Hola Bernat, sóc en Pepe un ciutadà de Pollença amb arrels de "Zaragoza".
De què fas feina a l'administració de justícia? Per què de dret no vas sobrat, hauries de repasa el còdic penal:

"Artículo 237. Son reos del delito de robo los que, con ánimo de lucro, se apoderaren de las cosas muebles ajenas empleando fuerza en las cosas para acceder al lugar donde éstas se encuentran o violencia o intimidación en las personas. " Llegeix amb atenció l'article i tal vegada amb els teus coneixements de justícia (similars als del propietari de la barrera) descobriràs per que traslladar una barrera que impedeix el pas a una carretera pública no és un robatori

Tal vegada els que si que roben són els que posen barreres als camins públics ja que més d'un l'ha fet amb ànim de lucre per fer obres il·legals.

Em sembla molt bé que demanis la meva dimissió, crec que estudiaré el tema amb la mateixa agilitat que l'Administració estudia obrir els camins

Miquel Sánchez

Re: Bibiana Aido superstar.

Miquel Sánchez | 07/04/2009, 16:46

Hosti tu, la dimisió d'en Pepe per lladre, refotre.

jo pensava que les dimisions dels polítics es demanaven perque posaven el dret d'un particular per damunt del públic, no pel contrari donar un dret públic que un particular té ocupat.

Però a Mallorca tot és possible, fins i tot fer un golf amb un govern autoanomenat progresiste.

Anau a demanar les dimisions on hi ha lladres de veritat, que les arques públiques tenen més forats que un formatge de Gruyère

Romerales

Re: Bibiana Aido superstar.

Romerales | 07/04/2009, 16:06

"Robin Hood" també era un lladre pel molta gent.

Pepe, el rei dels lladres queda molt bé, ara que com ell és republicà, no crec jo que ...

Jo també deman la dimisió dels polítics deixen tenir barreres on no ni ha d'haver.

I ara, podem discutir i discutir i discutir i discutir i discutir ................

Bernat

Pepe dimiteix

Bernat | 07/04/2009, 15:50

Bones tardes.
Som un ciutadà de palma amb arrels pollencines que faig feina a l'administració de justícia.
Ens hem demanat un parell de persones perquè no demanam la teva dimissió per robatori. La veritat és que tú, pepe, vas robar una barrera per reivindicar el pas pel camí públic. Doncs ara demanarem la teva dimissió per robar una barrera que no era teva.
Què et sembla?
Ho demanarem, perquè així no es fan les coses.

Pepe

Quin trull

Pepe | 07/04/2009, 15:36

El tema de l'experiment d ela primera línia del Port acaba tan mal com va començar. Li dedicarem un parell d'articles aquests dies.

Al diari balears parla de crisi a l'equip de govern pel tema de llevar l'experiment de peatonització. UM-UNPI i el PSOE diuen al PSM que decideixi si està al govern o a l'oposició.

Mentre el DdM diu que "el Govern dice que estaba dispuesto a negociar nuevas paradas de autobús para mantener la peatonalización"
Inmaculada Salamanca, directora gerente del Consorci de Transports de Mallorca (CTM), organismo dependiente de la conselleria de Movilidad y Ordenación del Territorio, afirmó ayer a este diario que el informe del CTM que el ayuntamiento de Pollença tomó como base para anular la peatonalización de la primera línea del Moll "no es vinculante" y que el consorcio "estaba dispuesto antes del verano a estudiar y negociar" con el Ayuntamiento una serie de paradas de autobús alternativas para mantener el proyecto de restricción de tráfico.
Como publicó este diario el pasado sábado, el equipo de gobierno pollencí decidió abrir de nuevo al tráfico la primera línea del Port debido a que el informe del CTM ponía trabas para cambiar de ubicación algunas paradas de autobús situadas en la zona peatonalizada.
En este sentido, Salamanca añadió que el informe del CTM "no entra en si se puede peatonalizar o no". La gerente de este organismo se manifestó favorable a la restricción del tráfico en primera línea y añadió que el documento remitido al Ayuntamiento "sólo pedía tiempo para ajustar horarios si al final se tomaba la decisión de peatonalizar; el Consistorio debe tomar la decisión que crea conveniente y nosotros ya nos adaptaremos lo mejor posible para no perjudicar al transporte público".
Además, la gerente asegura que "se mandó una segunda carta al Ayuntamiento en la que se planteaban soluciones, ya que ellos no han presentado ninguna alternativa de forma oficial".

Pepe

Bona notícia

Pepe | 07/04/2009, 13:21

Avui ha estat aprovada al parlament la proposició no de llei dirigida a possibilitar l'ús terapèutic del Cànnabis a la que haviem donats suports els regidors de Diògenes amb mocions aprovades als Ajuntaments d'Artà, Capdepera, Pollença i Son Servera.
S'ha afegit una esmena del PP instant a una prova clinica pilot

Garci

Re: Bibiana Aido superstar.

Garci | 07/04/2009, 12:49

Molt bo l'article. Crec que és un tema molt seriós, que les dones han de decidir i que el govern no té dret a censurar la voluntat o no d'abortar.

Amés, com diu en Miquel, això és un fracàs en el qual s'ha d'invertir per no tornar a caure-hi.

Miquel Sánchez

A las 13:15 roda de premsa

Miquel Sánchez | 07/04/2009, 10:59

Nou govern estatal, esperem que en ZP hagi llegit aquest article.

"Es broma"

Miquel Sánchez

Re: Bibiana Aido superstar.

Miquel Sánchez | 07/04/2009, 10:57

la legislatura a Euskadi ha començat "bé", la presidenta del parlament d'Euskadi no sap parlar l'euskera.

Y yo con estos pelos

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb