URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

L'Alternativa a l'experiment 2

Alternativa | 11 Abril, 2009 06:00

Davant la manera en la que s'havia fet l'experiment de la Primera Línia vam començar a rebre les queixes del veíns i vam decidir iniciar una recollida de firmes ( es van recollir 1016) i presentar una moció al ple d'octubre demanant la fi immediata de "l'experiment"  i fer un vertader pla de mobilitat. Es veu que hi ha gent que els molesta la nostra feina i dies abans del ple apareix una nota a la secció de sa foganya del diari Última Hora sobre el nostre regidor plena de mentides. El dia del ple La sala es va omplir de veïns contra la prova pilot però només el nostre regidor vota a favor.

Al mes de novembre tenim accés a un document de l'Associació de Veïns del Port molt crític a la peatonització fet el 7 d'octubre i que s'ens havia ocultat fins a aquell moment, el batle i el regidor de policia ens deien que no sabien res del mateix.

Després del ple es crea la Plataforma en defensa d'eu moll que demana canvis a la prova i es reuneix amb l'equip de govern que torna a dir que traslladara els autobusos de la primera línia.

Al ple de desembre, tornam a presentar una moció demanam de nou que es llevi la prova pilot mentre es solucionen els problemes plantejats, que es faci un nou informe i que en cas de que no es llevi se senyalitzi  adequadament. En aquesta ocasió el PP-UMP vota a favor de la nostra moció. L'equip de govern ni es digna a debatre la moció. Es posa senyalització nocturna però les antigues barreres no són recollides. Alguns negocis tanquen, mentre que altre sofreixen un descens de les seves caixes habituals.

En març denunciam que el que era una prova pilot de peatonització s'havia convertit en una definitiva semipeatonització cutre i mal feta, els autobusos seguien circulant per la primera línia del Port, i no es tenien es avantatges d'una zona peatonal  i sí les seves desavantatges. Al ple de març vam fer una sèrie de preguntes sobre el tema de la peatonització, sense resposta.

A la tertúlia de polítics del dimecres 1 d'abril el regidor de medi ambient Jaume Plomer diu que el divendres hi haurà una roda de premsa on es resoldrà el tema de la prova. Ni els grups de l'oposició ni el PSM havien estat informats del futur de la prova. Per la nit es telefonen per disculpar-se  i es convoquen per una reunió divendres 3 just abans de la roda de premsa on UM_UNPI i el PSOE informen del final de la prova.

La nostra moció al ple de desembre on l'equip de govern no va voler dir res. Tot el ple a ràdio Urxella

 


 

 

Comentaris

Garci

Re: L'Alternativa a l'experiment 2

Garci | 13/04/2009, 11:41

Jo diria que aquesta web no és nova, sinó més bé antiga.

I la meitat de coses no funcionen.

No se si era una metáfora, una conya o una burla.

www.mallorcaweb.net/psoepollensa/Inici.html

VISITAU LA NOVA WEB DEL PSOE DE POLLENÇA!!!

www.mallorcaweb.net/psoepollensa/Inici.html | 13/04/2009, 10:17

JA TENIU LA NOVA WEB DELS SOCIALISTES DE POLLENÇA ON LINE!!!
AQUETS ESPAI TÉ L'INTENCIÓ D'ÉSSER UN VINCLEDIRECTE AMB LA NOSTRE AGRUPACIÓ. VOLEM ESTAR APROP DELS CIUTADANS I AJUDAR AL POBLE EN TOT EL QUE FACI FALTA. ESTAM PER AJUDAR I NO MIRAM MAI L'HORARI.

VISITA LA NOSTRA WEB A: www.mallorcaweb.net/psoepollensa/Inici.html

Joan Ramon

M'han dit...

Joan Ramon | 13/04/2009, 09:41

A mi rsulta que no m'han dit res,senzillament vaig participar de la neteja.
El passat Divendres viag anar a pàssejar per cala boquer i vaig trobar un munt de bosses foradades i aig enviar fotos, es veu que des d'esquerra unida van enviar-les a la premsa i la premsa es va interesar (això no ès filtrar informació, això es denunciar una brutor a Cala Boquer).
Sembla ser que el periodista va intentar parlar amb el regidor i el batle, però no en va treure aguller (el periodista va fer la seva tasca).
A mi si aquesta basura no ès de la neteja d'Octubre, sinó de un altre mes(cosa que no crec)però les boses romanen allà foradades i a punt de escampar-se, no hem conhorta gens.
Crec que el que s'hauria de fer ès llevar la basura i deixar-se de romanços, i tots contents.

Salut

Miquel Sánchez

Re: L'Alternativa a l'experiment 2

Miquel Sánchez | 12/04/2009, 19:08

Uep, jo no sabia que en Joan ramon havia participat a la neteja.

Garci

Re: L'Alternativa a l'experiment 2

Garci | 12/04/2009, 17:20

Hola Guillem. No crec que haguem de fer una competició entre els governants d'un i altre poble. Tenim un bon berenar als dos.

Molts d'ànims amb la teva lluita, que segur que es dura, però també dóna els seus fruits.

Guillem Caldentey Crego

Als responsables de Pollença encara lis queeeeda per ser com els d'Artà!!!

Guillem Caldentey Crego | 12/04/2009, 17:08

De casualitat que avui he trobat jo també la notícia de la platja amb les bosses de fems fora recollir.
M'ha fet gràcia, no sé si finalment la responsabilitat és municipal en el vostre cas, però mirau com les se gasten els responsables d'UM al nostre Ajuntament (Sa Canova, mes d'agost (!!!) de 2008):
[DM, 10-08-2008:
www.diariodemallorca.es/secciones/noticia.jsp?pRef=2008081000_3_383466__PartForana-VerdsEsquerra-denuncia-restos-basura-Canova]

[Comunicat Els Verds-Esquerra d'Artà, 09-08-2008:
verds-esquerra.blogspot.com/2008/08/accediu-al-comunicat.html

Garci

Re: L'Alternativa a l'experiment 2

Garci | 12/04/2009, 16:21

Només hi havia una manera de saber les coses per part del periodista: telefonar al batlle o al regidor.

El batlle no sabia res. I el regidor no va agafar el telefon. Amés, algú t'ha dit que és de fa poc el fems Pep. I si no diu la veritat?

Joan Ramon va participar en la recollida i és ell qui ho ha vist. A qui hem de creure?

Tal vegada ens equivocam. Ara només falta que algú aporti alguna informació verídica de que ho fem.

Indistintament de tot això. No pot ser que hi hagi brutor amuntegada a Boquer, és una cala turística.

A mi em sona tot a excusa.

Miquel Sánchez

Re: L'Alternativa a l'experiment 2

Miquel Sánchez | 12/04/2009, 15:03

Abans d'iniciar una brega per aquest assumpte cal que qualque participant a la neteja digués la seva.

També es suposa que el periodista haura contrastat les seves fonts, i si no és veritat per això hi ha els jutgats o al manco les corresponents rectificacions al amteix diari.

Pep González

A joan Ramon

Pep González | 12/04/2009, 14:46

Bones tardes Joan Ramon. Resulta que m'han dit que varen retirar la brutor de l'octubre i que aquesta que hi ha es de fa poc temps. També resulta que el periodista que escriu a DM, no diu tota la veritat i també resulta que algú filtra notícies per tot. Segurament si tu hi eres saps coses no?

Joan Ramon

Salut

Joan Ramon | 12/04/2009, 09:06

Jo també ho espero, per cert m'han dit que en Pepe és troba aillat per la neu, esper les condicions climàtiques li millorin.

Salut i Branca

Garci

Re: L'Alternativa a l'experiment 2

Garci | 12/04/2009, 08:52

Bon viatge Joan Ramon.

Esperem que quan tornis el tema estigui solucionat.

Joan Ramon

Cala Boquer

Joan Ramon | 12/04/2009, 08:45

L'anterior era jo, no se perque s'ha menjat el Ramon.

Bé idoi això, per a mi ès una mostra mès de com funciona aquest equip de Govern, preocupats en exces per la premsa i poc amb la gestió.

Salut

Joan

neteja a Cala Boquer

Joan | 12/04/2009, 08:43

Jo vaig anar a fer-hi net, i soc dels que vam anar a fer la pessejada Divendres.

I si, m'hi sento realment estafat.

avui aprtesc un dies cap a Barcelona, bona feina companys i fins aviat.

Salut

Garci

Re: L'Alternativa a l'experiment 2

Garci | 12/04/2009, 08:32

Hola Toni. L'article sobre Cala Boquer del que se'n fa ressò la premsa sortirà demà al bloc.

El tema és molt greu i deixa a aquest regidor sense credibilitat.

Que trist tot plegat. Que pensarà la gent que va anar a recollir voluntariament el fems? jo em sentiria totalment estafat.

Toni

JAUME PLOMER

Toni | 12/04/2009, 07:58

En Jaume PLomer no serveix ni per coordinar que sen duguin unes borses de fens de Cala Boquer, l’únic que l’interessa a n'aquest al•lot és sortir fotografiat en premsa.
El que ha passat a Cala Boquer és molt greu. O és un inconscient o és un deixat. Els fets d’aquest personatge el delaten constantment. El millor que podria fer es dimitir i donar pas a gent més capacitada, més il•lusionada i més coherent. Mes informació a:
//www.diariodemallorca.es/secciones/noticia.jsp?pRef=2009041200_3_453554__PartForana-Residuos-acumulados-voluntarios-Cala-Boquer-siguen-retirar-desde-octubre

Joan Ramon

Medi Ambient

Joan Ramon | 11/04/2009, 06:31

Si bé no ès referent a l'article actual, cal dir que hi ha un tema que com molts altres s'ha de reclemar al govern Central, el PSOE va fer campanya anti corrupció urbanística a les Balears, doncs bé, encarà s'ha de dotar de més mitjans a la Fiscalia de Medi Ambient, això rebundaria en benefici de la conservació del nostre entorn, d'això n'estic segur.

Per altra banda, cal dir que el procés de construcció urbanística de Pollença els darrers 12 anys ha sigut lamentable, veuré Gotmar, La Font, el creixement amb gran impacte dewls voltants del moll amb una circumvalació exigerada... fa que perdiguem atractiu. Fa poc un veí Britànic resident al "moll" me comentava que no entenia com es podia construïr a la falda de Boquer, la veritat, no li vaig poder explicar, jo tampoc ho entenc.

El mès fotut de tot això, ès que encarà ens volen fer creure que això hja sigut bo econòmicament...

Bo per a qui? pels quatre que han pogut enriquirse, mentres els altres pateixen les conseqüències del augment del nivell de vida?

Salut

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb