URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Mig any de retard al pressupost.

Alternativa | 15 Abril, 2009 06:00 | facebook.com twitter.com

 Avui fa exactament sis mesos, mig any, que s'hauria d'haver presentat el pressupost del 2009 al ple.

"el president de l’ens local elaborarà el pressupost general i el trametrà, amb l’informe de la Intervenció i amb els annexos i documentació complementària a què fa referència l’article 166 del Reial decret legislatiu 2/2004, de 5 de març, pel qual s’aprova el Text refós de la Llei reguladora de les hisendes locals, al Ple de la corporació abans del 15 d’octubre per a la seva aprovació, esmena o devolució."

 A la gravetat d'aquest retard hem d'afegir que l'equip de govern va contractar una empresa privada per assessorar-les per la preparació dels propers pressuposts ( amb un cost de 20.880 euros). A dia d'avui ni tan sols hem pogut veure els informes d'aquesta empresa. Ens sentim estafats, no es podia fer una auditoria però si contractar aquesta "ajuda" que a dia d'avui ni es veu ni s'ha notat.

L'equip de govern segueix incomplint el primer principi dels pressuposts que és el de competència; ja que és competència del ple aprovar aquests pressuposts  a l'ocutbre de l'any anterior al pressupostat, per després poder fer un control adequats dels mateixos, cosa que no hem pogut fer correctament en aquests mesos.

Per acabar el mes de setembre del 2008 a ple on es va fer l'aprovació inicial del pressupost del 2008 a aquell ple vam alabar el  discurs i la posició coherent al assumir la seva responsabilitat compartida d'en Biel Cerdà, regidor del PSM que va demanar disculpes pel retard   i  va  anunciar que si el pressupost del 2009 no s'aprovava com màxim en gener es faria una replantejament molt clar de sortir de l'equip de govern cosa para la qual tenia el suport de l'agrupació. Sembla que és més fàcil aferrar-se a la cadira que complir les promeses.

Aquesta és la intervenció d'en Biel Cerdà al ple del 9 de setembre del 2008 on va fer la seva afirmació de sortir de l'equip de govern si el no s'aprovaven els pressuposts per gener.

Comentaris

Immobiliàries=Legió Satànica destructora de la Veritat,la Bondat,l'Excel·lència i la Bellessa.

Denùncia.

Immobiliàries=Legió Satànica destructora de la Veritat,la Bondat,l'Excel·lència i la Bellessa. | 15/04/2009, 21:05

En el carrer Comte de Barcelona,just damunt el pas de peatóns què hi ha devant La Caixa avans d'entrar a la Plaça des Progress hi ha dos clots un damunt cada carril què van camí de juntar-se i convertir-se en una trinchera.Si no hi hagués paralisis crònique dins els ajuntaments això ja fa temps què hauria d'estar arreglat.

Empresari.

CAEB.

Empresari. | 15/04/2009, 20:14

Es meu rebutj total i el de tota la meva familia a les declaracions de la CAEB.

Joan Ramon

Presuposts i altres.

Joan Ramon | 15/04/2009, 19:13

Bones de nou,
cec que si que ès una exigeració el tema dels presuposts, a mès amb l'antecedent del retard de l'any pasat, ja he dit que tenc un apreci personal a Juanjo Mir, però també crec que queda clar que la seva regiduria ara mateix no rutlla com toca.

En quan al tema del PsoE, la meva unica dubta del seu esquerranisme, ès, vista la coalició al País Basc, si revalidara el pacte amb el PP a les Europees o si ès presentara en solitari.

;-)

Salut

Immobiliàries=Legió Satànica destructora de la Veritat,la Bondat,l'Excel·lència i la Bellessa.

PP-UM=Degradació Global.

Immobiliàries=Legió Satànica destructora de la Veritat,la Bondat,l'Excel·lència i la Bellessa. | 15/04/2009, 17:57

PP-UM=Rotondes i benzineres il·legals a la carta.

Miquel Sánchez

Re: Mig any de retard al pressupost.

Miquel Sánchez | 15/04/2009, 15:29

Bé, quan es parla de lús civil de la base, sempre hi ha un moviment causa-efecte, doncs avui pel matí maniobres amb princep i tot.

Joan

Vergonyos!

Joan | 15/04/2009, 13:14

Es inconcebible,es una presa de pel, qui me pot dir a mi que ningú fica la ma el calaix si ni tan sols hi ha pressuposts. No se si inclús es per dur davant un jutge.I el més fotut es que ni disculpes ni explicacions. Que s'en vagin tots a caseva!

Garci

Re: Mig any de retard al pressupost.

Garci | 15/04/2009, 12:32

Crec que el tema dels pressuposts és molt més important que el tema de les bosses de fems.

Mig any després del que marca la llei encara no s'han presentat. Això és una vergonya.

El PSOE, Juanjo Mir, ha estat incapaç de presentar-los tot i tenir ajuda externa d'una empresa.

No es pot tolerar que torni a passar com l'any passat, tenim el dret i el deure de vigilar els pressuposts, però no ho podem fer ja que no s'aproven. Al 2008 es van aprovar un any de retard. I anem camí de que passi el mateix.

Una persona molt d'esquerres em va dir que quan un arriba a pensar que el PP fa les coses millor i més prest que el PSOE, alguna cosa no funciona.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb