URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

El Port de Pollença demana la dimissió immediata de FRANCISCA RAMON

Alternativa | 17 Abril, 2009 06:00 | facebook.com twitter.com

Un ciutadà del Port de Pollença, JRM, ens ha enviat aquest texte perquè el publiquem amb la intenció de posarse a cercar les firmes necessàries per aconseguir la dimissió de la senyora Francisca Ramon, delegada del Port de Pollença.

El Port de Pollença demana la dimissió immediata de FRANCISCA RAMON

Com a Delegada del Port per:

  • No saber gestionar la semi-peatonalizació del Passeig Marítim i ser incapaç de fer un pla de viabilitat.
  • Haver portat a la ruïna negocis del nostre Poble.
  • Haver negat l’autenticitat de més de 1000 firmes en contra d’una peatonalizació salvatge i sense fonament, i haver fracassat en un intent de prepotència en contra de la voluntat popular.
  • Deixar un poble sinistrat per la despreocupació i falta de professionalitat que requereix el seu càrrec.
  • No ocupar-se de la neteja, ni dels assumptes mes urgents.
  • No consultar amb els veïns ni apropar-se als seus problemes d’infraestructura.
  • Acaparar molts càrrecs remunerats que li impedeixen justificar un sou de delegada del Port i la dedicació requerida.

Ens fa falta una persona que ens estimi, que es cuidi del nostre Poble, una persona que tingui en compte la preocupació dels ciutadans, que camini pel poble per adonar-se que un clot no és d’Esquerres, ni de Centre i tampoc de Dretes: UN CLOT ÉS UN CLOT i s’ha d’arreglar.

Un canvi immediat perquè estiguem orgullosos del nostre Poble.

Totes les firmes que es recolliran són reals i tindran NOM, COGNOM i DNI i recolzaran aquest escrit amb l’únic propòsit de canviar el rumb d’aquest Port de Pollença per donar-li un futur millor.

 

Aquestes magnífiques fotografies antigues del Port de Pollença les hem tret de la pàgina web del Club Pollença

A CONTINUACIÓ EL TENIU EN CASTELLÀ.

CASTELLANO

El Puerto de Pollença pide la dimisión inmediata de FRANCISCA RAMON

Como Delegada del Puerto por:

·         No saber gestionar la semi-peatonalización del Paseo Marítimo y ser incapaz de hacer un plan de viabilidad.

·         Haber llevado a la ruina a negocios de nuestro Pueblo.

·         Haber negado la autenticidad de más de 1000 firmas en contra de una peatonalización salvaje y sin fundamento, y haber fracasado en un intento de prepotencia en contra de la voluntad popular.

·         Dejar un pueblo siniestrado por la despreocupación y falta de profesionalidad que requiere su cargo.

·         No ocuparse de la limpieza, ni de los asuntos mas urgentes.

·         No consultar con los vecinos ni acercarse a sus  problemas de infraestructura.

·         Acaparar muchos cargos renumerados que le impiden justificar un sueldo de delegada del Puerto y la dedicación requerida.

Nos hace falta una persona que nos quiera, que cuide de nuestro Pueblo, una persona que tome en cuenta la preocupación de los ciudadanos, que ande por el pueblo para darse cuenta que un bache no es de Izquierdas, ni de Centro y tampoco de Derechas: UN BACHE ES UN BACHE y se tiene que arreglar.

Un cambio inmediato para que estemos orgullosos de nuestro Pueblo.

Todas las firmas que se van a recoger son reales y tendrán NOMBRE, APELLIDO Y DNI y apoyaran este escrito con el único propósito de cambiar el rumbo de este Puerto de Pollença para darle un futuro mejor.

Comentaris

Pepe

A José Luís

Pepe | 19/04/2009, 08:28

Podías especificar un poco más José Luis?
Qué te parece vergonzoso?
Qué presentemos como mínimo dos mociones cada pleno? Qué hagamos más de veinte preguntas y peticiones cada pleno? Qué los plenos se alarguen hasta las 12? Qué colguemos en internet todos los plenos, actas de los juntos de gobierno y otros documentos? Qué denunciemos todas las cosas incorrectas, ilegales o chapuceras que vemos? Qué tengamos abierto este blog y puedas debatir o argumentar sobre lo que pasa en Pollença?

Si estuviésemos en el gobierno garantizamos lo mismo; trabajo, transparencia, participación,igualdad de trato...

Garci

Re: El Port de Pollença demana la dimissió immediata de FRANCISCA RAMON

Garci | 18/04/2009, 18:55

Crec que en cap moment he dit que siguis socialista, Jose Luis.

Especules sobre el que passaria sense adonar-te del que passa.

Hi ha problemes al Moll. I si nosaltres fossem els responsables et puc garantitzar que el primer que faríem és organitzar una reunió oberta, ample i dialogant amb tots els veins, associacions, partits, sindicats, patronals i organitzacions variades, que hi ha al Moll. Només amb concens i ajuda de tots es pot salvar.

Crec sincerament que ningú te la veritat absoluta i que cal escoltar tothom.

Això és el que jo faria. Quedes content? Ara m'agradaria saber que proposes tu sobre aquest tema.

José Luís

A GARCI

José Luís | 18/04/2009, 18:37

Soy josé luís, y no soy socialista, pero me parece vergonzoso lo que hacen ustedes, supongo que no saben que hacer y se agarran a todo, que pasaria si fuera al revés? Como actuarian?
Gracias

Miquel Sánchez

Re: El Port de Pollença demana la dimissió immediata de FRANCISCA RAMON

Miquel Sánchez | 18/04/2009, 17:29

Pot ser també que el Port de Pollença necessiti ja més d'una persona pel seu funcionament i es podría obrir un altre debat, si just un delegat per un nucli de població més gran que qualque poble de Mallorca que tenen 7 i 8 regidors per població.

El nostre municipi està compost de tres nuclis principals i dos d'ells són molt grossos i al pas que anem tindrem un quart nucli a Formentor.

Miquel Sánchez

Re: El Port de Pollença demana la dimissió immediata de FRANCISCA RAMON

Miquel Sánchez | 18/04/2009, 17:19

Seguint amb l'Associació de veíns del Moll, aquesta associació sembla més un club recreatiu que una associació que a de vetlar pels benestar d'un colectiu, molt de local social, "dinarillos", curset de ball i molt poca tasca cap els problemes reals del Moll

Miquel Sánchez

Re: El Port de Pollença demana la dimissió immediata de FRANCISCA RAMON

Miquel Sánchez | 18/04/2009, 17:12

L'Associació de Veïns del Moll pot ser hauria d'esbrinar d'on surt aquesta iniciativa, i cercar els motius del descontent de part de la població, però sembla que les prioritats són les gandules de la platja i els cursos de ball de saló i així anam.

Garci

Re: El Port de Pollença demana la dimissió immediata de FRANCISCA RAMON

Garci | 18/04/2009, 17:04

No se si val la pena rebatre comentaris despectius i gens argumentats contra la meva persona. Però que hi farem, m'agrada dialogar.

Que em diguin anti-sistema, no em preocupa. No m'agrada el sistema en que vivim. I bàsicament no m'agrada per la falta d'honestedat i honradesa política. El moll fa pena, ho veim tots, alguns fins i tot diuen que els responsables son molts. Perquè ningú assumeix responsabilitats? perquè ningú dóna la cara? Perquè no dimiteixen o demanen disculpes els responsables?
Tampoc m'agrada la desigualtat existent, ni al món, ni a Pollença que es tradueix en amiguisme, caciquisme, clientelisme i deute de favors. Ningú mira pel bé comú, sinó pels seus interessos.
No m'agrada gens l'esperit antidemocràtic i demagògic de moltes actuacions i opinions que insulten quan senten el que no volen sentir (si, les veritats fan mal). Un grup de ciutadans que demana firmes, que lliurement es poden o no emplenar, no hauria de fer por a ningú en una democràcia. Som lliures de firmar i de demanar la firma. Crec que això és un problema de llibertat d'expressió i d'intolerància al diferent.
Tampoc m'agrada que quan els ciutadans volem tenir un control polític (democràcia) o volem participar, se'ns critiqui o simplement se'ns negui aquesta possibilitat.

Si per tot això, i per moltes altres coses que no m'agraden del sistema actual, em pretenen insultar dient-me anti-sistema, per mi endavant. Ho soc.

I ara, perquè no debatim sobre com està el Moll, com ho arreglariem i si algú ha de prendre mesures? i ens deixam ja de tonteries de que si EU, PSOE, UMP, son uns pitjors que els altres... o de tonteries d'intentar esbrinar qui o quins han iniciat la recollida de firmes.

Al final el que importa és el Moll, no els insults, els partits i fins i tot els noms propis que puguin sortir.

Una altre cosa, per acabar, se que en Pepe és la cara i en gran part l'ànima de la nostra assemblea. Però som molts més, i per respecte a tots ells vull dir que crec que estan fent una bona tasca, que en Pepe no està sol.

Pepe

Gràcies

Pepe | 18/04/2009, 16:32

Gràcies JRV i Joan per les vostres paraules, mai sobren els ànims i les ditades de mel a una activitat política com aquesta.

També volia dir que encara que sóc el regidor i quin dona la cara a molt de temes, com s'ha pogut veure aquesta setmana que he estat de vacances pràcticament desconectat, Alternativa ja és alguna cosa més que en Pepe García i esper que cada vegada hi ha hagi més gent que s'impliqui i entre tots ajudem a una millor gestió del nostre municipi que la necessita urgentment.

Pepe

Ha estat animat això

Pepe | 18/04/2009, 16:15

Ja he tornat a sa Roqueta i he estat una bona estona llegint tots aquests comentaris. Volia comentar un parell de coses.

La primera és que Hans Monheim ens ha enviat un escrit que publicarem dilluns matisant algunes de les coses que s'han dit.

Segon com sabeu publicam a aquest blog articles de persones que no són de la nostra assemblea,l'únic que demanam és conèixer a l'autor, encara que el mateix després prefereixi publicar amb unes inicials o amb un pseudònim. JRM no ha estat el primer. Pensam que quan més veus diferents i més debat hi hagi millor.

Tercera per la meva part subscric el que diu Hans i firmaré la petició de dimissió. És cert que na Francisca no és la única responsable i que hi ha altres, però també és cert que ella és la delegada del Port i per tan la màxima responsable política de la situació del mateix ja que el batle va delegar en ella la gestió política del Port.

Quart veig que els companys del PSOE es troben molt nerviosos darrerament, crec que fer oposició a l'oposició no és massa inteligent i que si pensen que el seu problema són els ciutadans que recolleixen firmes o fan fotografies es que es troben més perduts del que pensava.

Cinquè quan encara no teniam cap regidor i governava UM-UNPI-PP-UMP vam fer la mateixa feina d'oposició que feim ara ( amb menys gent, menys accés a la informació i sense possibilitat de presentar mocions, precs i preguntes al ple). A pesar de tot això vam ser nosaltres quins varem denunciar públicament el que feia en Mito al Port (els que van assistir al debat electoral del Port encara se recordaran de contra qui va carregar en Mito).
Va haver un moment que en Tomeu Cifre (PP) ni em saludava per les crítiques que rebria de la nostra part.
Tot això el dic en reposta a transparent i campeador. Ja sabem que els vots del PSOE es sustenten en la por al PP, però la nostra feina es sustenta en unes idees pròpies que ni són les vostres ni les del PP. Teniu un problema i és que governau amb el mateix partit UM-UNPI que governava amb el PP-UMP fa només dos anys. Per cert no haveu d'oblidar que governau a Euskadi amb el PP.

Joan Ramon

El meu suport Hans Monheim.

Joan Ramon | 18/04/2009, 13:25

De nin una de les coses que m'agradava fer, a mi i als meus amics era aturar-me al Supermercat SOl, allà podies trobar surtits de xocolate que a altres llocs no trobaves. Això ho dic, perquè com a mollero, jo he crescut coneguent en Hans com a veí del moll, així que els comentaris posant en dubte que en Hans siguí o no del moll, sòn senzillament ridiiculs.
Jo ni he vist, hi he signat la fulla de recollida de signatures, de moment tampoc tenc intenció de signar-la. Compartesc que el moll no tè els serveis que es mereix, però no nomès veig responsable a la senyora Ramon, si bé la seva proporcio ès molt elevada, sinó que també i consider responsables altres membres de l'equip de Govern, però trob que aquesta iniciativa del Senyor Monheim o dels que hagin tingut l'iniciativa, ja que ho desconec,però pensi això pot almenys servir per fer despertar un ajuntament adormit.
Els comentaris dels de la "secta", que defensen que no ès crìtiqui l'Ajuntament,malgrat el mal funcionament d'aquest, penso podrien ser menys insltants, sobretot cap a un ciutadà, que l'únic que fa ès exercir el seu dret demòcratic a expressar una opinió, els polítics, com a representatnts del poble, han de saber accpetar totes les iniciatives, encaminades tan a valorar les seves iniciatives, com a criticar-les. En això crec que molts membres de aquest equip de Govern haurien de començar a accpetat, que els ciutadans tenen dret a qualcom mès que votar cada quatre anys.

Molt trist que ara ès vulgui criminalitzar al senyor Hans Monheim.
Molt trist que l'única manera de atacar en Garci sigui dir-li anti-sistema.
Molt trist que el moll pateixi les consecuencies d'aquest desgovern municipal de fotos i pujades d'imposts.

PD: Se que aquests comentaris atacant al vostré bloc a banda d'animar-vos, están animant a molta a participar de la vostre asamblea, Enhorabona per la vostre tasca.

Joan

Re: El Port de Pollença demana la dimissió immediata de FRANCISCA RAMON

Joan | 18/04/2009, 13:07

Garci! Veig que comences a tenir un bon grup de fans!

Joan

Joan

Joan | 18/04/2009, 13:04

Jose Luís, Enhorabona per la teva brillant exposició, ben argumentada, coherent i sobretot educada. Si qualque cosa fa oi a les mosques son comentaris com els teus.

Hans Monheim

Delegada del Puerto

Hans Monheim | 18/04/2009, 12:40

A Manuel García Espinosa,
Que sabes tu lo que he hecho. Que sabes tu con quien he hablado. Informate primero!
Por el resto no pienso pedirte permiso antes de decir lo que pienso.

Hans Monheim

Maki

nirvis

Maki | 18/04/2009, 12:32

Manuel Garcia, Jose Luis: Preneuvos una tila, que no hi ha per tant, homes. Estau desbarrant. Ningú obliga a Francisca o qui sigui a presentarse, y menys a fer falses promeses.

maki

Molleros de soca rel?

maki | 18/04/2009, 12:28

Vaja collonada, Pep Gonzalez

Manuel Garcia Espinosa

AL Sr. HANS

Manuel Garcia Espinosa | 18/04/2009, 12:08

Si usted es apolitico no sé que hace repartiendo papelitos por el puerto, sin tener antes narices de hablar con el ayuntamiento, porque no sólo gobierna francisca tambien gobierna joan cerdà, el regidor de deportes, la regidora de turismo,... que demagogia está usted demostrando ante ciudadanos como yo, del puerto que antes de hacer tonterias anonimas y no dar la cara, iria al ayuntamiento a quejarme , hacer las cosas de otra manera y dar la cara desde un principio, que pena haber actuado tan mal y con estos incompetentes de EU, empezando por Garci, que solo sirve para ir a manifestaciones anti sistema.

José Luís

A GARCI

José Luís | 18/04/2009, 12:00

Ets un ....... no tens ni puta idea de res i ets un demagog pur i dur, molta història i molta il·lussió però de sentit comú poc.

M'agradaria veuret gobernar perque si tot ho fas igual, valgam deu

Quina pena actuar d'aquesta manera.

Fas oi a les mosques, així te va

Joan

Re: El Port de Pollença demana la dimissió immediata de FRANCISCA RAMON

Joan | 18/04/2009, 11:03

Pep Gonzalez,podràs dir que els de Alternativa EU els verds son uns hipòcrites el dia que entrin a formar part d'un equip de govern i no siguin coherents amb el que han promès ho han criticat a l'oposició. De moment no es el cas com si succeeix en tots els altres partits que en qualque moment han format part de un equip de govern. Com diu en Joan Ramón si hi ha una persona dins Pollença que dignifica la política és en Pepe Garcia. Pots no compartir les seves idees però no li pots negar que actua amb coherència i honradesa i defensant l'interès general.Tan de bo aguanti molts d'anys més, tot i que ha de ser frustrant estar en el seu lloc, fer la feinada que fa i així i tot veure com funcionen les coses.

Hans Monheim

Delegada del Puerto

Hans Monheim | 18/04/2009, 10:40

Joan Ramon te agradezco este escrito. En pocas horas colgare un escrito en el Blog que explicara “ La petición de dimisión”. Como sabes soy apolítico. Lo que miro son la gente y lo que valen.
Urxella es de los pocos Blogs que actuá democraticamente – Garci dice verdades y por regla las verdades molestan. Daré Nombre y Apellido a este escrito.

Me parece una falsedad que “Un Mollero”o “Anónimo” quieren saber quien esta detrás de la petición.
Dentro poco sabrán quien es JRM y verán que se trata de iniciales autenticas.

No se obliga a nadie de firmar una petición. Estoy seguro que los mismos firmantes actuarían igual si se tratase de uno del PP o de otro partido.

Y finalmente que importa el partido cuando son los hombres que cuentan.
Mira el Alcalde de Alcudia y compara...

Puede ser que “El escrito” no se redacto en términos finos : No empieza con Muy SR. Mio y tampoco acaba con “ Que Dios le guarda muchos años “
.Quisas hay otras formas !
Tampoco se ha hecho un cena para hablar de la delegada del Puerto – hemos infringido la regla !

Tu escrito es un ejemplo de sensatez y de sentido común.

Hans Monheim

Pep González

Vull saber una cosa

Pep González | 18/04/2009, 10:19

Si en lloc de la regidora Francisca Ramon, fos el regidor Pepe García, també demanarieu i recolzarieu la dimissió?
Me sembla que sou una mica hipòcrites...

Per cert la decissió de la dimissió de la sra. Francisca Ramon, és en nom del port de pollença i me sembla que només són un grapat de senyors, i no molleros de soca arrel, qui demanen la dimissió.

Visca l'hipocresia, Visca EU

Polibio

Dificil elección

Polibio | 18/04/2009, 09:26

Aunque si es bien cierto que el Puerto adolece de muchos males,ya antes citados,no creo que unicamente haya que culpar a Francica; en el banco de los reos habría que sentar a todo el equipo de gobierno, a la lucrativa AA.VV,a los vecinos y residentes sucios e insolidarios,a las Instituciones,a los que actuan por omision. Parece que subyacen motivos politicos y personales para cargarse, en este caso a la "mensajera", cuando los problemas son más de fondo. Y ahora llega el dilema:¿Que hacer?¿Firmar o no hacerlo?;si dimite Francisca,¿Quedan arreglados los problemas del Puerto? despues de la dimisión qué hará el Alcalde? nombrar a otro politico, eso esta claro y ¿Quien será? ¿saldrá del mismo equipo de Gobierno? porque si es así nos vamos a quedar igual o tal vez peor. El problema en politica es que siempre , los pobres votantes, hemos de decidir entre dos males y es bien sabido que las elecciones las gana siempre quien pone la vela donde sopla el aire, jamás quien pretende que sople el aire donde pone la vela.

Joan Ramon V.

Anònims

Joan Ramon V. | 18/04/2009, 08:35

Volia fer algunes reflexions sobre la moguda de la recollida de firmes, i el que l'envolta.
1- Està vist que l'únic lloc on debatre un tema politic, o socialment interessant o polèmic per a la nostra comunitat, es a "Urxella". Us heu donat compte? Lo del fil directe esta desacreditat, i no és DEBAT.
2. Jo , pel que deis, no crec que firmi aquest escrit, si se me presenta. No estic satisfet amb la "gestio" de Fca. Ramon, no me fio de les seves promeses, però qui la pogués substituir, segurament seria pitjor, no se qui seria, peró la gent que se sol posar a les llistes, ho sol ser per conegut socialment o per dòcil als que van davant. El contèxte de l'equip de govern actual es en conjunt menys que mediocre.
- El batlle no ho fa millor que aquesta regidora, i ningú en demana la dimissió i n'es tan responsable o mes .
3. Els ciutadans voten el que voten, es presenta qui es presenta. El cruel es que qui no els hem votat, també els haguem de sofrir. Ningú des de aquí encara es l'hora que hagui demanat un poc de rigor als votants, s'els suposa majors d'edat i voten pitjor que els nins.
4. No se a que ve tanta por després de tants d'anys de suposada democracia: "Campeador", "Mitg mollero", "mollero sencer", "transparent", "bar cati"...Si Hans va repartint fulles pels bars, al manco dona la cara, estigui o no estigui d'acord amb ell.
5. Unio Mollero- Pollencinia (Vaja nom!) ha sigut un partit tal volta amb bona intenció al principi, peró que no ha aportat RES de millor, i que s'ha colgat amb el primer que li ha fet l'ullet. Aquests Si han sigut utilitzats pel PP.
6- Desde l'inici d'aquesta legislatura, qui dignifica la vida politica municipal, i li dona raó de ser es PEPE GARCIA. No se com aguanta, peró sense ell, això seria un desert de dignitat. Consti que dig un nom, no unes sigles, malgrat A POLLENÇA aquests sigles siguin ben prestigiades.

Garci

Re: El Port de Pollença demana la dimissió immediata de FRANCISCA RAMON

Garci | 17/04/2009, 18:31

Transparent, si vols parlam d'UMP, que no fa res. Del PP, que tampoc fa res. Dels seus regidors i les seves propostes, gairebé inexistents.

Lo de carronyers no ho deus dir perquè aprofitam la carn morta, perquè això seria com dir que na Francisca (el seu paper polític) està morta.

Com està el Moll? algú hauria de prendre mesures? Pensam que si.

El que no comprenc son els teus arguments. No els trob.

Joan Ramon

Salut

Joan Ramon | 17/04/2009, 18:28

Gràcies pel consell, també m'agrada anar en bicicleta emperó.

Garci

Re: El Port de Pollença demana la dimissió immediata de FRANCISCA RAMON

Garci | 17/04/2009, 18:25

Ostres, com ho has descobert, Campeador?

El Moll fa pena, la regidora no compleix. Uns veins mouen fils per demanar la dimissió.

Tot és un complot per que guanyi el PP.

I et vull dir una cosa, que tenim ben clara, no callarem per por al PP. I una altre, aquest PSOE és igual o pitjor que el PP.

Si vols emprar arguments demagògics perquè no fem oposició per por a que el PP guanyi, o tens una mica difícil. Feim i deim el que pensam. Sense tenir en compte als altres, només que les coses es facin segons el nostre parer. Que es nostre i no és infalible. També ens equivocam.

Campeador

A rio revuelto

Campeador | 17/04/2009, 17:30

Yo creo que si aquí se publica este texto és porque IU lo suscribe.
Fastidiemos al PSOE...así en dos años vuelve a arrasar el PP-UMP (que grandes épocas de esplendor que dieron al Puerto durante sus gobiernos).

IU mueve el árbol i el PP recogerá las nueces.

Miquel Sánchez

Re: El Port de Pollença demana la dimissió immediata de FRANCISCA RAMON

Miquel Sánchez | 17/04/2009, 16:07

Transparent "Eu" no té res a veure amb aquest escrtit i en Mito i en Pepe varen està a punt d'acabar al jutjats pel tema de les oposicions al Servei de Ports.

No cerquis embulls on no n'hi ha.

transparent

Re: El Port de Pollença demana la dimissió immediata de FRANCISCA RAMON

transparent | 17/04/2009, 16:01

no havia vist un texte tan carronyer com aquest en la meva vida. Aquests de UMP i Eu són l'ostia, perque no demanaen que fa en gulllem VilA o na margalida Reines i que cobren, o que feina i ca es dedicava en "Mito". Vergonya carronyers vergonya.

Mig mollero

Psoe Irreconeixible?

Mig mollero | 17/04/2009, 15:41

Jo no crec que l'hagin tudat els quatre regidors actuals, la cosa ve d'enrera. Una cosa per tudar-se ha d'haver estat abans en bones condicions.
Crec que el PSOE amb majoria absoluta i amb en Pere Capó de cap d'urbanisme no era millor que l'actual.

Miquel Sánchez

Re: El Port de Pollença demana la dimissió immediata de FRANCISCA RAMON

Miquel Sánchez | 17/04/2009, 15:40

Doncs en Hans "es de los más viejos del lugar" com diuen en bon castellà, ell fa molt d'anys que viu al Port, i va pasejar el nom del "Port de Pollença" per tot arreu quan practicava la "motonàuica".

Però un home tot sol no fa un poble, pot ser que sigui el cap visible de qualque moviment en gestació.

Mig mollero

A mollero

Mig mollero | 17/04/2009, 15:32

En Hans repartia fulls pels bars. (Que no està malament, que és millor, pero que repartia...repartia).

Qui es que es considera a si mateix "El Port de Pollença"?

Miquel Sánchez

Re: El Port de Pollença demana la dimissió immediata de FRANCISCA RAMON

Miquel Sánchez | 17/04/2009, 15:28

Sembla que aquest article més que un article és una nota de premsa que hagués quedat molt millor al meu bloc (La Gazeta de Pollença), la conversió en zona de vianants del passeig maritim durant un mesos just és una de les raons esgrimides, no l'única.

Per altre part, avui a migdia he fet una volteta pel Moll per veure si trobava qualque full de signatures, no n'he trobat cap ni un.

Mollero

Firmes

Mollero | 17/04/2009, 14:45

però per favor, qui és el patrocinador de les firmes?

Jerònima Font

JOAN RAMON "LIANTE"

Jerònima Font | 17/04/2009, 14:12

Joan ramon ets un liante de cuidado i no tens ni idea de res, així us va...
Dedicat a correr o anar a fer excursions, no serveixes per res més

Bar cati

NO FIRMARÉ

Bar cati | 17/04/2009, 14:11

Som mollero de soca arrel i no firmaré res de res, perquè qui hauria de dimitir no és la sra. Francisca Ramon, és el batle ja que fou ell qui promogué la peatonalització, i ara no va bé, i donam les culpes a la sra. Ramon. Perquè no dimiteix ell?

Joan Ramon

càrrecs

Joan Ramon | 17/04/2009, 13:23

Veig que està animada la cosa, jo pens que es pot estar d'acord o no amb el que demana aquesta recollida.
Però qualsevol recollida de firmes s'ha de valorar amb els resultats finals de la campanya de la recollida.
Jo estic d'acord en que no ès de rebut l'acumulació de carrecs en una sola persona, per altra banda trob que siguí quin sigui el resultat de la recollida de signature, els regidors harien de deixar alguns càrrecs que no poden gestionar com cal, a altres membres del seu partit, això també seria una manera de facilitar la participació ciutadana.

PD: Garci demà ela actes d'Abril de república, a quina hora i lloc sereu al "moll" , aprofitaria per unir-me al gup.

Salut

Joan Ramon

Alguns actes d'interès.

Joan Ramon | 17/04/2009, 13:06

d'abril de 2009 a 18h, a l'Institut d'Educació Secundària (IES) Josep Sureda i Blanes (c/ Joan Coll núm 2).El Grup organitzador de “Sembrant moviment. Jornades d'Agroecologia de Mallorca” convoca en motiu del Dia Internacional de la Lluita Pagesa, un acte de celebració que constarà de: 1. Presentació i lectura del manifest de les jornades “Sembrant Moviment. Jornades d'Agroecologia de Mallorca” celebrades a Esporles el passat 26, 27 i 28 desetembre de 2008.2. Presentació de les properes Jornades Agroecològiques.3. Explicació i visita al PROJECTE D'HORTS URBANS ECOLÒGICS de l'IES Josep Sureda i Blanes4. Berenar agroeològic - Dilluns, 20 d'abril a les 12:30h tindrà lloc al Centre de Cultura de Sa Nostra, Caixa de Balears, al carre Concepció núm. 12 la presentació del llibre "GR 221. Serra de Tramuntana, ruta de pedra en sec" editat per l'editorial Triangle Postals. Es tracta d'un llibre que descriu un conjunt de rutes per la Serra de Tramuntana, entre les quals es troba La Trapa. Els autors del llibre són Miquel Rayó, Vicenç Sastre i Joan Sastre i Sebastià Torrens. La presentació serà a càrrec de Gaspar Valero.

Garci

Re: El Port de Pollença demana la dimissió immediata de FRANCISCA RAMON

Garci | 17/04/2009, 12:13

Hola Margalida. L'escrit té prou raó en l'enfonsament econòmic del Moll. Sinó, podríeu demanar als comerços de primera línia del Moll.

Fins i tot n'hi ha que han tancat. El que si vull dir és que ja tenien problemes, però la ditxosa peatonalització els ha acabat de matar.

Depèn del promotor de la idea de les firmes que digui el seu nom. De totes maneres, si estàs d'acord amb l'escrit, firma. Ens hem de deixar de pors i altres històries.

Margalida Amengual

FRANCISCA RAMON

Margalida Amengual | 17/04/2009, 10:15

Jo estic d'acord amb que hauria de dimitir na Francisca, entre altres, es a dir, per jo es una de tants del nostre Ajuntament que hauria de dimitir ja. Ara bé crec que les coses s'han de fer bé i per començar s'hauria de conèixer la identitat o identitats dels qui subscriuen aquest escrit, perque lo que en ell es demana es prou greu i seriós i no fa bona espina no sabre de qui ha estat la iniciativa, queda com allò que diuen de tirar la pedra i amagar la mà. També crec que es exagerat i agoserat dir que na Francisca ha portat a la ruïna negocis del Poble per lo que jo no firmaria aquest escrit. En tots els demés punts hi estic d'acord.

Joan

Re: El Port de Pollença demana la dimissió immediata de FRANCISCA RAMON

Joan | 17/04/2009, 09:18

També volia dir que el títol no em sembla be. De moment no es el Port que demana la dimissió sinó un ciutadà anònim. Jo estic d'acord amb el que es demanà però si no sabem que hi ha darrera la sol·licitud entenc que hi hagi molta gent que no vulgui firmar. Tot i que crec que jo si firmaria.

Joan

Joan

Joan | 17/04/2009, 09:14

Això de que els polítics puguin acumular carrecs i carrecs sobretot remunerats em pareix molt poc seriós i molt poc ètic. En primer lloc na Xesca hauria de ser més coherent i honrada i assumir la feina que pot dur i no dir que si a tot i després no cumplir (i cobrar per tot) I per altra banda hauria d'estar limitat per llei!
Ah i ja es hora de que els ciutadans facem fora a aquets polítics que es creuen que han tret una oposició i que l'únic que els interessa es mantenir quants més càrrecs millor, com la propia Xesca, en Martí o el nostre estimat batle....

Un Mollero

Mollero

Un Mollero | 17/04/2009, 08:54

Garci, tu creus que així es pot demanar una dimissió? Garci, crec que donau ampar a iniciatives molt mal formulades, amb un vocabulari molt lleig. No vui dir que no tingueu raò, però d'aquesta manera no. LO CORTÉS NO QUITA LO VALIENTE. Sabs si el farmacèutic està darrera tot això? En Paco de Trebol? En Hans?
Eh, ens veim.

Garci

Re: El Port de Pollença demana la dimissió immediata de FRANCISCA RAMON

Garci | 17/04/2009, 08:43

Mollero. Crec que si estàs d'acord amb el que es diu a la fulla ho hauries de firmar.

Per la nostra part no et podem ajudar amb el que demanes. Tan sols dir-te que el ciutadà és JRM.

I també dir-te que nosaltres estam totalment d'acord amb el full i que si el trob, el firmaria.

Un Mollero

Qui demana la dimissió?

Un Mollero | 17/04/2009, 08:40

Bon dia,
Ahir vaig llegir la fulla que hi ha pel Moll. Qui demana la dimissió? Qui és el promotor de la recollida de firmes? El farmacèutic de la primera línia del Moll, està afectat? El nou presi dels Molleros? En Hans? Qui? Si em podeu informar, us agrairia molt la vostra col·laboració i aclariment, i després sabre si he de firmar o no...
Que passeu un bon cap de setmana recollint firmes.

Garci

Re: El Port de Pollença demana la dimissió immediata de FRANCISCA RAMON

Garci | 17/04/2009, 08:30

Segurament hi ha gent que ho sap més que jo, però és Primera Tinent de Batlle, regidora de Serveis Socials, Delegada del Moll, portaveu del PSOE de Pollença. També és secretaria de Colonya. I tenia càrrecs a Ports de les Illes Balears, no se exactament quins.

Amés, s'ha de tenir en compte que segurament pertany a diversos patronats, almenys el de la residència.

No se si té més càrrecs, si algú pot dir-nos alguna cosa més. Encara que estaria bé que ella mateixa ens ho digués.

Joan

Re: El Port de Pollença demana la dimissió immediata de FRANCISCA RAMON

Joan | 17/04/2009, 08:08

Quants i quins càrrecs remunerats acumula?

Garci

Re: El Port de Pollença demana la dimissió immediata de FRANCISCA RAMON

Garci | 17/04/2009, 07:54

Jo no crec que sigui només cosa de quatre regidors.

Els regidors no farien el que volen si hi hagués una agrupació forta que no els deixés fer el que fan.

Crec que és un desastre tot el conjunt. I accions com aquesta de l'article, on un ciutadà o un grup, son capaços de moure's per cercar firmes per la dimissió d'una regidora, denota el descontent popular envers aquesta agrupació.

Melià

PSOE IRRECONEIXIBLE

Melià | 17/04/2009, 07:21

Aquest PSOE de Pollença és irreconexible! És impresionant com l'han tudat aquest quatre regidors actuals, impresionant.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb