URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

La neteja de Cala Boquer que feren els voluntaris a l'octubre no s'ha recollit.

Alternativa | 13 Abril, 2009 21:42 | facebook.com twitter.com

La neteja de Cala Boquer que feren els
voluntaris a l'octubre no s'ha recollit.

El passat Octubre de 2009, els ciutadans que participen com voluntaris VOLAMPO
convocats
per  la regiduria de Medi Ambient de l'Ajuntament de Pollença, feren una neteja de
Cala Boquer.
 
La neteja va concloure amb una fotografia de família, i amb una nota de premsa de
la regiduria
per tal de donar compte de la neteja de Cala Boquer, al Port de Pollença.  La tasca
que s'havia de fer des de l'Ajuntament era la de traslladar les bosses amb barca per
ser retirades,doncs bé, avui algunes de les persones que participàrem com a
voluntaris hem anat a passejar  fins a CalaBoquer, allà ens hem trobat, per la nostra
sorpresa,aquelles bosses que aporta la regidoria de medi ambient per posar el fems,
desfetes i sense retirar.

 

Realment perquè volen els voluntaris mediambientals? per fer-se fotos? Que han
de pensarles persones que col·laboren en la neteja, donant un dia per fer una tasca
desinteressada, quan sis mesos més tard la seva feina ni s'ha recollit?

Realment decepcionant.
 
Si aquest és el profit que donen a la col·laboració dels voluntaris, poques ganes
queden de repetir.
 
I encara hem d'afegir una cosa més: Cala Boquer és un dels llocs més concorreguts
de la nostra costa per turistes i visitants. Cada dia hi van moltes persones, i no és lògic
que la caleta estiguiplena de fens acumulats. I més essent un lloc turístic.


 

 

Comentaris

Pepe

Re: La neteja de Cala Boquer que feren els voluntaris a l'octubre no s'ha recollit.

Pepe | 15/04/2009, 22:06

Bona nit des de Saragossa. Després de llegir tots els comentaris hi ha tantes coses que comentar que no sabria per on començar

Simplement esper que al manco a aquestes altures ja s'hagin recollit aquestes borses i que no torni a succeir. O sigui que la propera vegada que es faci una recollida a Cala Bóquer es pensi també en les dificultats de llevar les borses de la Cala.

Castelao

identificació

Castelao | 15/04/2009, 07:39

El gabinet del CSIF esta estudiant les imatges de les persones que surten a la primera foto. Ho comunico per anar tranquilitzant J. Plomer. (Ya caeran , ya)

Castelao

menjadora

Castelao | 15/04/2009, 07:37

Fer-se agradable al que comanda, que talla el bacallà, no es nou Toni M. El silenci havés sigut mes inteligent. Total, amb aquest consistori, professionalment, CERO, no hi ha sensibilitat real.

Elena Gomez

Re: La neteja de Cala Boquer que feren els voluntaris a l'octubre no s'ha recollit.

Elena Gomez | 15/04/2009, 05:39

Denota muchas ansias de notoriedad este tal Toni March. A todo ello, la casa sigue sin barrer.

Excusas no

Re: La neteja de Cala Boquer que feren els voluntaris a l'octubre no s'ha recollit.

Excusas no | 14/04/2009, 23:00

Se puede intentar matar al mensajero pero la realidad es la que es y son bolsas de basuras rotas y abandonadas durante meses en la cala virgen más visitada por los turistas. Esto no es la primera vez que pasa y el señor técnico de medio ambiente (el concejal se ve que está desaparecido) no tendría que buscar excusas que como han dicho otros comentaristas son bien débiles. Los señores de medio ambiente (técnico y concejal) se tendrían que centrar en pedir disculpas y solucionar el problema sin intentar echar culpas sobre otros.

Toni tu adscripción política no me importa, como no me importa la de este blog que nos permite estar más al día de lo que pasa en el municipio, lo que me importa es que en este caso no has estado a la altura de la situación

Si hablamos de Volampo también me han comentado lo mismo que a Joan Ramon que la anunciada y prometida sardinada ecológica para los voluntarios de la limpieza del bosquet de boquer no se hizo y eso si que hace daño a los VOLAMPO, podías explicar por qué?

Por ciero la coordinación de los VOLAMPO ha costado prácticamente 3000 euros pagados a la empresa Gram.

joana

CALA BÓQUER

joana | 14/04/2009, 17:53

Preocupa el que surt en premsa, i no preocupa la imatge que s'ha donat als centenars de ciutadans i ciutadanes i turistes que durant aquests dies han arribat fins a Cala Bóquer? Aquesta és de les poques excursions que es poden fer des del Port de Pollença, a més, em sembla que oferida o al manco recomanada per les oficines de turisme, i que hi trobam?
I per favor, des del gener hi ha hagut dies de sobres i amb bon temps per recollir el fems.
I una reflexió per el llicenciat en ciències ambientals (es presuposa que si és el tècnic de medi ambient, alguna formació deu tenir, no?) i per el regidor: on hi ha fems, es fa més fems. Si un lloc està net, la gent normalment ho respecta més. Si està brut i hi ha un munt de fems, la gent no té tants miraments en deixar brutícia.
I per suposat, enhorabona i gràcies a totes les persones que participen en activitats com aquestes.

Maki

sort

Maki | 14/04/2009, 16:01

Heu tingut sort, Pepe. Per una vegada, al Ple, no us han contestat que la retirada de les bosses de fems de Cala Boquer, estava en estudi.

Joan Ramon vell.

comisari politic

Joan Ramon vell. | 14/04/2009, 15:51

Us poso aquest titol , "comissari polític", perque la reaació d'algun politic implicat ha sigut propia d'un defensor d'algun "lider máximo" o d'algun dogma de fe infalible.
Anem a pams:
- Jo, el meu fill, la meva filla, un net meu varem participar a la neteja d'aquesta tardor a Cala Boquer. El mateix dia i casi al mateix temps, amb una "balsa" propia dels invents del professor Fraz de Copenhage, baix el meu punt de vista, foren retirades. Bona feina.
-Ja en una altra ocassió, i no se si en aquest consistori o no,( "más de lo mismo, que más da") vaig haver d'insistir al cap de mes de dos mesos, en que retirassin unes altres boses de una altre anterior neteja de Cala Boquer a la que també vaig participar (encara no era volampo, només era un ciutadà sensibilitzat), es veu que la descoordinació no es nova.
- El fet que qualsevol ciutadà denuncii una deixadesa dels serveis públics en una questió d'aquestes, demostra un grau de civisme comparable, al manco, amb els que varen anar a recolir els fems, sigui l'octubre, sigui el gener ( A mes els d'octubre no cercaven cap premi, per altra part ben legitim als al·lots del gener, i ben instructiu).
- Discrepo de l'opinió del tècnic Toni March en quan a "repercussions negatives" de dir el que succeeix. Si qualque forma hi ha de millorar les coses i la gestió a l'Ajuntament, es xerrant clar, i no ocultant la realitat. Si el batlle, el regidor responsable es posen un poquet les piles , ja hi ha profit. No veig la responsabilitat d'en Toni, ell no ha anat pels carrers demanant el vot i prometent que ho arregalaria tot
- No veig altre forma de desensar-se de tant d'electoralisme i vanitat colectivament estèrils, que que els ciutadans "de a pie" participin, no tan sols com a volampos, ans be senyalant els massa frequents desviaments de la seva funció dels regidors, dir la veritat i senyalar els responsables, sense complexes, fent us dels seus drets legitims i amparats per la Constitució. No veig altra forma dins una democracia.
- I a tot això: s'han retirat les boses? O no existien les bosses i tot ha sigut un complot del maligne?
- I per acabar: fa uns 10 o 12 anys, existia una barca del Consell, miserable com tot allo efectiu però on no s'hi poden fer fotos els politics, que recollia els fems de les platges de forma regular i constant. Tal volta es podria reinstaurar el servei.
- Jo no soc el que ha fet fotos ni ha "filtrat", vaja paraula represiva, la situació de les dixoses bosses de fems, peró me sembla molt be que s'hagui fet, malgrat l'error cronológic.

Joan Ramon

Basura.

Joan Ramon | 14/04/2009, 15:47

Ja que soc la persona que vaig fer les fotografies, i de elles a derivat en un enrenou que si aconsegueix que es retirin aquestes boses, benvigut serà, vull aprofitar per dir un parell de coses, i aprofit per de la meva banda acabar amb el tema per la meva banda.

1. Pens que totes les iniciatives per animar a la ciutadania a participar d'activitat per conscienciar de l'importància de preservar el nostre entron sòn lloables.

2. Les fotografies demostren que s'ha deixat durant un temps unes boses plenes de fems, que en bona part es troben foradades i ja es comencen a tornar escampar, per tant les vaig fer arribara diferents persones, no momes als membres d'esquerra unida, per tal que s'hi posas remei, i si això algu vol criminalitzar-ho, el problema ès seu, no meu.

3. En diferents ocasions he participat en activitats de VOLAMPO, fet del que no m'empenedesc, la darrera neteja, que va ser al Bosquet de Boquer no i vaig participar, però algunes persones que i participaren van queixar-se de que sel's havia anunciat una sardinada, i desprès no va haver res, i no duien menjar pensant que allà ja en trobarien, pens que això desprestigia mès VOLAMPO que no unes fotografies que a mès, jo vaig fer perquè i havia un munt de fmes amb boses de l'area de Medi AMbient, no ès que jo m'inventas les fotografies.

4. Tenc entès que el periodista que va publicar la notícia va publicar l'informació, va intentar parlar amb el regidor i el batle de Pollença, el Batle no va saber el que, i el regidor no va contestar, per tant, aquí el mal entès, jo he de dir ue l'avtivitat de VOlampo jo vaig partir quan es van omplir les boses, i efectivament monpare ha recordat que desprès es van carregar en unes balses fetes per gent que participa de les acivitats de Volampo.

5. Al senyor Toni March li puc nomès dir que hem consta que fa una feina prou rigorosa a l'area de medi ambient, que a mi personalment la seva adscripció política poc me preocupa i que estic segur que la seva feina tè un bon resultat a l'area de medi ambient i que quan diu la intenció de la persona que ho denuncia era bona, nomès dir que la meva intenció era, ès i serà passar unes fotografies d'un munt de boses que en algns casos ja eren foradades, i que s'havien de retirar, per tant, trob que ben fetes estàn les fotografies i si me volen donar una adreça per fer-lis arribar a ells les posibles denúncies, així ho faré,no es tracta de fotrer ningú, sinó de evitar aquests fets.

4. Que a Pollença tenim temes mès greus medi ambientalment parlant, n'estic d'acord i que entre tots hem de millorar l'entorn també, però vists els esdeveniments, el que queda clar ès que les boses duien masa temps alla.

5. El projecte de VOLAMPO ès prou interessant per que la gent i participi, així que qualsevol ciutadà sensiblle al medi ambient li donara suport, si els resultats visibles sòn els adequats. Però la sensibilització s'ha de fer sobretot amb les decisions polítiques que girin entorn a la protecció del nostre entorn, i això ès un tema transversalque implica moltes mès regiduries.

Senzillament això

Salut

Bernat  M.

TONI MARCH

Bernat M. | 14/04/2009, 13:38

El que ha quedat molt clar amb els dos comentais de Toni March son les ganes d'aquest senyor de fer de politic. El signar un comentari com a
Llicenciat en Ciències Ambientals no et posa, ni molt manco amb la raó absoluta. Amb tots els respectes: qui cony ets tu per trobar o no que una recollida de fens s'ha de fer un dia o un altre? Aqueste decisions les hauria de prendre el regidor. Què estau transmeten, què son els tècnics que prenen decisions d'aquest tipus? Si es així estam ben arreglats! Del mes de gener a ara hi ha hagut un munt de dies de bon temps, per tant aquest senyor menteix quan s'escusa amb el mal temps.
Aquí el que trob a faltar son les explicacions del regidor de àrea i no les de algú, que per molt tècnic que sigui, pixa fora de test.

Garci

Re: La neteja de Cala Boquer que feren els voluntaris a l'octubre no s'ha recollit.

Garci | 14/04/2009, 13:11

Reiter les gràcies a Toni March per haver estat tant dialogant i explicatiu. Tant de bo t'animis, i s'animin més gent amb responsabilitats públiques, a participar al bloc. Sempre és bo tenir més opinions.

Si els fems acaben al lloc on han de ser, encara bé.

Garci

Re: La neteja de Cala Boquer que feren els voluntaris a l'octubre no s'ha recollit.

Garci | 14/04/2009, 13:08

Vull deixar clar, com un dels responsables de la notícia i del bloc, que ja ha quedat clara una cosa: el fems no son els recollits pels VOLAMPO al mes d'octubre. Assumim aquest error i en demanam disculpes.

Però estam contents de cap on ens ha duit el tema que no és més que a fer públic que els fems denunciats fa 3 o 4 mesos que són allà i no s'han recollit.

Podem parlar de si ha fet mal temps, de que el projecte dels nins de Joan Mas és molt bo (don la meva enhorabona), de que el voluntariat és positiu... però això no lleva el fet de la irresponsabilitat de deixar els fems recollits en una cala com cala Boquer, la qual té molts visitants a diari.

Antoni March

Re: La neteja de Cala Boquer que feren els voluntaris a l'octubre no s'ha recollit.

Antoni March | 14/04/2009, 13:08

Benvolguts
Uns aclariments finals de matisos respecte a la comunicació inicial:
1.- L’èmfasi en la no assignació a cap ideari polític no és por, és cautela per garantir la meva reputació professional, amb la que em guany la vida.
2.- Sempre he agraït la col•laboració dels voluntaris, especialment els que fidelment han anat assistint a les diferents activitats realitzades, que no són molts, desgraciadament. Per aquest motiu, reincidir en l’agraïment, el reconeixement i la convidada a qualsevol altra persona que tresqui per aquest fòrum a sumar-se a l’esforç per un benefici col•lectiu.
3.- Preocupa molt el que surt per la premsa, donat que és el que arriba a la immensa majoria de ciutadans. En qualsevol actuació de sensibilització, si la població general no n’és conscient, el missatge no arriba. El concepte VOLAMPO no només és el fet de netejar un indret o altre, és fer entendre a la població el valor i la importància de l’entorn.
4.- Insistesc en el “mea culpa”, és cert que hi ha hagut molts dies i que els residus haurien d’haver estat recollits, però també insistesc en que no ha estat deixadesa, si més no voluntària.
5.- Un reconeixement públic, també, als alumnes i professors que dugueren a terme la neteja. Poden estar segurs que els residus aplegats acabaran on han d’estar, i no on han estat fins ara.

Ben atentament:
Antoni March

Margalida Amengual

Cala Bócquer

Margalida Amengual | 14/04/2009, 13:01

Em pot explicar algú de que serveix recollir escombraries per deixarles a un munt durant dos mesos, a l'intempèrie i al mateix lloc on es varen recollir? De que serveix fer tota aquesta feina si tanmateix allà mateix es queden? Com hi pot haver ningú que ho justifiqui a això? No valen excuses de si bon temps o mal temps o hores de feina o no, si els nins vàren fer l'esforç de netejar la platja les bosses s'han de retirar i punt. Al manco així ho faria un ajuntament responsable i eficaç però es veu que això, a Pollença, es demanar massa. Si no són capassos de fer una cosa tant simple no m'estranya que tot lo demés vagi com va.

matar el missatger.

Matar el missatger

matar el missatger. | 14/04/2009, 11:11

Nomès dir a Toni March que el dia de les fotografies hi havia quatre persones que han pàrticipat regularment en les activitats de Volampo, i que si el senyor regidor no va respondre a les demandes del periodista, això no ès responsabilitat dels que van fer les fotografies, ara resultara que s'ha de entendre que hi hagi unes boses de fems abandonades durant mesos a Cala Boquer.

Trob que preocupa molt el que surt a la premsa, per damunt del demés.

CGC

Cala Bòquer

CGC | 14/04/2009, 10:58

Bones. En primer lloc aclarir que no estic afiliat a cap partit polític i tan me fa votar a un costat que a l'altre.
Sol seguir aquesta web però no hi participo mai. Ara, com a afectat, m'agradaria aclarir lo de les escombreries i pot ser, sense entrar en caire polític, donar un poc de llum en aquest tema.
Les escombreries de les que es parla varen ser recollides i enmagatzemades pels alumnes de 5è. de Joan Mas, com a part d'un treball presentat a un concurs a nivell nacional a finals de gener, no com he llegit als diaris des d'octubre. Per cert, varen obtenir el primer premi d 'Espanya, lo que suposa un viatge totalment gratuït a un centre de mar per 25 alumnes i tutors, i han triat Tarragona.
En aquest cas, en Jaume Plomer va col.laborar molt satisfactòriament amb els alumnes, concedint-los una entrevista i aportant dades molt interessants, a la que podeu accedir si la demaneu al col.legi(tot el treball crec que és força interessant).
Amb això, no vull excusar políticament a ningú, però si voldría que aquest tema no es tornés un sense sentit, perquè els nins estan molt orgullosos del que varen fer.
Com a document gràfic (i si no m'ho identifica com "spam") vos deix l'enllaç al vídeo de la recollida d'escombreries (música de Pink Floyd).

Saludos
***M'ho identifica com spam. No se com fer-ho.
Si posau les següents paraules a youtube vos sortirà:
ecomar joan mas pollensa

Garci

Re: La neteja de Cala Boquer que feren els voluntaris a l'octubre no s'ha recollit.

Garci | 14/04/2009, 09:51

Vull agrair especialment la intervenció de Toni March. No entec la teva por a ser adscrit políticament, a mi em seria ben igual. Però això ja son coses personals.

Entenc els teus motius, però som també reaci a creure que no es podia haver recollit, hi ha molts dies, laborables o no, per recollir-ho.

Si creus que aquestes fotografies i el que ha dit la premsa s'ha carregat el voluntariat pot ser és que les fotografies són prou evidents.
No crec que ningú que va participar a VOLAMPO no repeteix per aquest escrit. Com tu dius, ells, els voluntaris, saben que ens hem equivocat i que no tenim raó, que la seva feina va ser retirada.

Ara bé, si no participen, tal vegada sigui per altres coses.

Res més, tornar-te a donar les gràcies per la teva intervenció aclaridora i convidar-te a participar sempre que vulguis, que la política no tens perquè deixar-la per àmbits interns, i molt menys per por a ser adscrit a un o altre partit.

Joan

Fora excuses!

Joan | 14/04/2009, 07:16

Puc entendre que se'ls hi hagi passat anar a recollir les bosses. El que no puc entendre es el no voler reconeixer les errades i donar la culpa al missatger. 2 mesos sense recollir les boses no son aceptables. Ningú em farà creure que l'ajuntament no te recursos per enviar a qualcú a cerca-les amb horarí laboral o fora.Ah!Pep i si a partir d'ara la gent no col·labora la responsabilitat es vostra no del que ha enviat les fotos.

Miquel Cifre

CALA BÓQUER

Miquel Cifre | 14/04/2009, 06:25

Només una cosa: en Pep i jo, des de el mes de gener fins ara hem sortit a pescar un bon grapar de dissabtes. De fet, en varies ocasions hem berenat aprop de Cala Bóquer. Hi havia més d'un dissabte per poder fer la retirada dels fens per mar.

Miquel Sánchez

Re: La neteja de Cala Boquer que feren els voluntaris a l'octubre no s'ha recollit.

Miquel Sánchez | 14/04/2009, 05:01

Toni, moltes gràcies pels teus aclariments.

Just una cosa, no entenc el perquè no és pot fer aquesta recollida en horari laboral, s'ha de tenir en compte que és una platja verge i una excursió que fan els pocs turistes que venen a Pollença en temporada baixa, crec que tot el relacionat amb el turisme avui ha de ser prioritari, no importa em diguis que a Medi Ambient anau de cul perquè ho sé de sobres, però el turisme de moment té preferència.

Salut

Antoni March

Re: La neteja de Cala Boquer que feren els voluntaris a l'octubre no s'ha recollit.

Antoni March | 13/04/2009, 23:18

Benvolguts contertulians

La meva condició de tècnic en temes ambientals a l'Ajuntament de Pollença fa que sempre m'hagi abstingut de participar en qualsevol discussió amb rerefons polític, doncs la meva imparcialitat i no adscripció a cap ideari polític són essencials per evitar suspicàcies respecte a qualsevol dictamen tècnic que pugui emetre.

No obstant, vista la inexactitud de la informació aquí exposada, i que ha estat notícia en un mitjà de comunicació autonòmic amb fortes repercussions, totes elles negatives, faré una excepció, donat que l’origen de la informació ha estat forçosament i presumiblement algú relacionat amb aquest espai de debat. En qualsevol cas, aquesta opinió no implicarà en cap cas que se’m pugui associar a un ideari polític determinat, tot i que infructuosament se m’ha intentat associar en diverses ocasions a dispars entitats (PSM, PP, UM i PSOE). Així, qualsevol comentari que vagi en la direcció d’alinear-me políticament o treure’m credibilitat en aquest sentit implicarà les conseqüències legals oportunes.

Fixades les regles d’aquesta excepció, afegir la informació següent:

1. Qualsevol persona que quedà fins al final de la neteja dels volampos del mes d’Octubre va veure com es carregaven tots els residus en una balsa i es duien fins a Cala Molins, per ser carregats en un vehicle municipal i duits a la Deixalleria, on foren adequadament separats.

2. Els residus que certament hi ha encara a Cala Bóquer són d’una neteja duita a terme a principis d’any per escolars del municipi. L’Ajuntament fou informat a posteriori de la neteja, pel que els residus no foren recollits en el seu moment.

3. La dificultat d’evacuar els residus de Cala Boquer és manifesta. S’ha intentat en tres ocasions arribar-hi per via marítima, una amb Protecció Civil, i dues per part meva personalment. Les condicions meteorològiques han provocat l’avortament dels tres intents, donat que l’embarcació és nova i molt cara, i no val la pena espatllar material públic si no és amb una causa de força major.

4. Personalment i moralment, no consider adequat anar a fer aquesta retirada dels residus en horari laboral, hi ha molts altres temes amb unes repercussions ambientals i socials“a priori” molt majors que el tema que ens ocupa, si no s’hagués magnificat via mitjans de comunicació amb una peculiar interpretació de la llibertat d’expressió (fonamentada en informacions no veraces).

5. Les condicions meteorològiques dels caps de setmana amb disponibilitat de l'embarcació han estat molt dolentes durant aquest temps, impossibilitant la tasca en nombroses ocasions. Un exemple han estat aquests dies de Pascua, on estava prevista la retirada el mateix dia que sorgí la notícia (no es una excusa, aquesta informació és verificable)

6. Assumeixo personalment si escau la responsabilitat dels residus encara presents a la platja, el responsable de l’Àrea de Medi Ambient m’ha manat en diverses ocasions que gestioni la seva retirada, cosa que he intentat reiteradament sense l’èxit necessari.

7. La interpretació de que el voluntariat ambiental del municipi serveix nomes per “fer-se fotos” és una afirmació gratuïta fonamentada en una manca d’informació. La repercussió sobre la població d’aquesta notícia inutilitza els elevats esforços que s’han duit a terme des de l’Ajuntament per crear un cos de voluntariat ambiental,

8. La finalitat del projecte VOLAMPO era l’esmentada anteriorment, feta amb finalitats educatives, ambientals i de participació ciutadana. Una sola noticia falsa ha tengut més repercussió en la opinió pública que les sis activitats exitosament realitzades, tot i l’enorme dificultat de mobilització de la població envers aquests temes.

9. Interpret bonament que la finalitat de la persona que generà la noticia era la de fer que l’entorn natural del municipi estàs en millors condicions a través de la denuncia pública del que entenia era una conducta reprovable. Els resultats obtinguts són diametralment oposats, deixant sense credibilitat un projecte que anava en aquest sentit, basant-se en una informació clarament no contrastada i uns mètodes sensacionalistes.

10. Una interpretació malpensada que es pugui fer d’aquests fets té una clara component política no constructiva, amb la qual cosa me la reservaré per la meva esfera no pública, com he manifestat a l’inici.
Així, aclarida tota la informació, consider finalitzada la meva aportació, recordant a totes aquelles persones d’aquest fòrum que encara no han vingut en cap ocasió que la participació en les activitats dels VOLAMPO és oberta, desinteressada i gratuïta, suposant que es consideri viable mantenir el projecte després d’aquest desprestigi desproporcionat i erroni.

Ben atentament:
Antoni March
Llicenciat en Ciències Ambientals

Miquel Sánchez

Comentaris a l'article anterior

Miquel Sánchez | 13/04/2009, 22:05

Joan Ramon (Des de Barce
lona.)

jo a la recollidade l'Octubre i vaig ser, i no havia tornat a Cala Boquer fins Dilluns, tampoc discutirré si aquesta ès d'Octubre o Gener, però siguí de quan sigui no se que fan un munt de boses de fems de l'area de Medi Ambient alla amuntagades i sense recollir, foradades esperant alla. Trob que és una mala pràxis, i en lloc de cercar escuses s'haurien de retirar les boses. I si, jo i vaig participar de aquesta recollida, però vegent com funcionen, poques ganes queden de repetir. Bé ens veim,vaig a aprofitar aquests dies per Barna, esper que en més que intentar eximir responsabilitats, l'Ajuntament es preocupi de retirar les boses. Salut

Pep Gonzalez (A Joan Ramon)

Ets un poc impacient i una mica "l
iante", meam si et defineixes i en lloc de fer això tan horrible que fas d'anar a ponyir a la premsa i a altres individus, ho fas en coneixement de causa.

Garci (Notíca a DM)

El Consistorio aclara que los residuos de Cala Bóquer son de enero y no de octubre VOTE ESTA NOTICIA J. F. S. POLLENÇA. El regidor de Medio Ambiente del ayuntamiento de Pollença, Jaume Plomer (PSOE), negó ayer que las bolsas de residuos que permanecen en Cala Bóquer sean las mismas que se recogieron durante una jornada de limpieza en la que participaron los voluntarios de Volampo el pasado mes de octubre. De hecho, la basura recogida en aquella jornada fue trasladada por mar ese mismo día mediante una balsa construida con material reciclado por los propios voluntarios participantes en la jornada de limpieza convocada por el Ayuntamiento. Plomer señaló que los residuos que todavía están en la playa son el resultado de dos jornadas de limpieza celebradas en enero por parte de grupos de escolares del municipio y que el Ayuntamiento "todavía no ha podido retirar" debido al volumen de trabajo existente en el departamento de Medio Ambiente.

Garci

Sigui d'octubre o de gener, fa mas
sa mesos que s'acumula el fems en u

na de les caletes més visitades de Pollença. Si que tenen feina aquests de l'área de Medi Ambient, que no poden recollir el fems. Tot plegat és un tema molt greu la incompetència del responsable. Espero que treguin un poc de tems i ho arreglin.

Toni (Desaparició comentari)

Eu llevat un comentari den Joan Ra

mon, i jo no he vist que insultés a ningú. Sa retractat del que deia?, perque me sona que vos donava la cupa als de esquerra unida de que s'agués filtrat la informació a la prensa. No seria mes transparent comentaro?

Miquel Sánchez

Garci, has llevat res tu? jo no.

Toni (Cala Boquer)

Si s'organitza una recollida de fe
ns, ja sigui amb voluntaris, ja sig
ui amb escolars, de just seria que qui regeix l'àrea de medi ambient de Pollença, posàs tots els medis possibles perquè la jornada fos un èxit. I molt més, quan es declara públicament que té moltíssima feina, el que li retrasa el dia a dia i el pressupost de l'àrea és insuficient per desenvolupar tot el que aquesta àrea es mereix. Si es cuidessin els voluntaris aquestes accions es podrien fer més sovint, i el cost per l'ajuntament es ridícul. El que pasa es que aquestes accions no es poden deixar a la meitat. Més igual si son sis o quatre mesos els que les borses han estat a la vista de tothom. No haurien d'haver estat si un sol dia: per respecta a tots els voluntaris i escolars que altruistament han participat a n'aquesta exemplar acció, per respecta al medi ambient, per respecta a Cala Boquer, per respecta a tots el turistes que visiten la Cala i per respecta al poble. Per tot això, en Jaume Plomer Sales no és digne d'ocupar l'àrea de medi ambient de l’ajuntament de Pollença.

Joan Ramon (A Pep)

Pep Gonzalez qualsevol diries que
ets el regidor afectat per aquesta mala pràxis, esper que ell demostri mès autocrítica que tu. Per altre banda, jo no he anat a punyir, nomès he passat uns fotogràfies penoses de boses de fems de l'area de medi a Cala Boquer,i el que han de definir-se sòn els regidors que prometen unes tasques i les incumpleixen. Ara resultara que el greu no ès que no es reculleixin les boses de fems, sinó que es denuncii aquest fet. Veig que la teva visió de la llibertat de expressió es completament dislexica. Com a ciutadà, tenc tot el dret a exigir que es retiri el fems, i la meva llibertat com a ciutadà la tec perfectament definida, cosa que tu veig que no. Repetesc, estaria bé que es retirasin les boses, i des de aquest equip de govern es preocupasin mès per gestionar bé, que no per impedir les critiques a la premsa. Salut

Toni (Astorat)

Segons Pep gonzalex tres mesos sòn un temps prudenciall per deixar una recollida de fems a Cala Boquer? Quina vergonya

Miquel Sánchez

Re: La neteja de Cala Boquer que feren els voluntaris a l'octubre no s'ha recollit.

Miquel Sánchez | 13/04/2009, 21:54

Em sap greu però no he pogut recuperar l'anterior article i els seus comentaris, teniem un problema que feia que tota la pàgina no es ves com tacava, el problema era un codi "html" que no era del comentari, però borrant tot el cometari anterior i quedava, no sortia però feia que la web perdés la seva estructura.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb