URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Caça de bruixes?

Alternativa | 25 Abril, 2009 06:00

 Un nou escrit de Hans Monheim referent a la recollida de firmes demanant la dimissió de la regidora delegada del Port, na Francisca Ramon. 

El dilluns 20 un agent de la policia local es va presentar a un bar conegut del Port preguntant a l'amo si sabia qui era darrera de la petició de dimissió de la regidora delegada del Port,na Francisca Ramón. Això a pesar que ja m'havia reunit amb na Francisca i que el mateix dilluns 20 ja s'havia publicat amb el meu nom un escrit on reconeixie l'autoria de la petició de dimissió.

La tarda del dimecres quan vaig conèixer la visita de la policia muncipal al bar em vaig presentar a l'oficina de la policia local i vaig comentar a un dels agents el que opinava del tema. Una iniciativa com aquesta, d'anar en uniforme a locals públics per saber qui estava darrere de les signatures (quan tot el poble ja el sàvia) es fa per què hi ha ordres superiors darrera. L'única cosa que em molesta de debò és que alguns que manen no llegeixen Urxella que és qui dóna les primícies.

No vull pensar que aquesta investigació es faci  presumptament per tractar d'intimidar a l'amo del bar o als signants, però a partir d'ara caldrà tenir un poc mes de valor per  signar, i les signatures valdran per dues, ja que no se sap qui serà el pròxim investigat.

En el que em concerneix no ho prenc malament, encara que la forma d'actuar del que ha ordenat això ha estat una mica barroera. Seria més interessant que en comptes de preocupar-se de la meva persona s'asfaltessin deu metres de carrer en el Moll.

 

 L'inspector clouseau fa feina a Pollença

 

 


El lunes 20 un agente de la policía local se presento en un bar conocido del Puerto preguntando al dueño si sabía quien estaba detrás de la petición de dimisión de la concejala delegada del Puerto, Francisca Ramón. Eso a pesar de que ya  me había reunido con Francisca y que el viernes había mandado al blog  Urxella la carta en la cual explicaba la petición de dimisión, y  que el mismo lunes 20 se había publicado con mi nombre la autoría del escrito.

La tarde del miércoles cuando conocí la visita de la policía en el bar me presente en la oficina de la policía local  i comenté  a uno de los agentes lo que opinaba del tema. Una iniciativa como ésta de ir en uniforme a locales públicos para saber quien estaba detrás de las firmas (cuando todo el pueblo ya lo sabia) es por qué alguien lo ha ordenado. Lo único que me molesta de verdad es que algunos que mandan no leen Urxella que es quien da las primicias.

No quiero pensar que  está investigación se haga presuntamente para tratar de intimidar al dueño del bar o a los firmantes, pero a partir de ahora habrá que tener un poco mas de valor para firmar, y las firmas valdrán por dos, ya que no se sabe quien será el próximo investigado.

En lo que me concierne no lo tomo mal, aunque la forma de actuar del que ha ordenado esto ha sido algo “patoso”.Sería más interesante que en vez de preocupase de mi persona se asfaltasen  diez metros de calle en el Moll.

Hans Monheim

Comentaris

Pepe

Re: Caça de bruixes?

Pepe | 26/04/2009, 17:50

Aquest tema és molt greu, una vegada més s'utilitzen els mitjans públics per fines partidistes i a més a més en aquest cas contra un dret tan fonamental com el d'expressió.

És molt preocupant veure que hi ha gent que no vol participar en actes com aquesta recollida de firmes per por al que li puguin fer des de l'Ajuntament. Realment estam a un estat de dret?

Maki

petardos...

Maki | 25/04/2009, 18:58

"Aqui hay colillas, por lo tanto...han fumado!!!
Genial, Sherlock patatero...

camins

Camins

camins | 25/04/2009, 17:37

Per cert, sembla ser que l'antic camí del coll de'n patro pasa per una propietat seva segons la documentacií arxivística i fonts orals.

dos camins públics tancats...

camins

Dubtes

camins | 25/04/2009, 17:35

sempre podrien fer com el tancador de camins rafel morro i anar a fer fotos al que reperteix les fulles.

Per cert, com està el tema urbanístic a Pollença, haurem de començar a fer denuncies?
Podria ser denunciable totes les vivendes il·legals? ês denunciable el responsable urbanístic per aquest tema?

Joan

Re: Caça de bruixes?

Joan | 25/04/2009, 13:38

No se pot ser més cutre. No hi havia formes més discretes de intentar averiguar que hi havia darrera de les firmes que enviar als municipals?- Entre això i els informes del inspector s'estan lluint.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb