URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

L’elixir de l’eterna joventut.

Alternativa | 01 Maig, 2009 06:00 | facebook.com twitter.com

 Un bon article d'en Miquel Sánchez pel dia dels treballadors. Recordau que avui tenim concert a la plaça major a partir de les 20:00. Us recordam que aquest blog està obert a tothom i que si voleu escriure un article  l'haveu d'enviar a eurxella@yahoo.es Quan més veus diferents i més debat hi hagi millor.

Dos dels gran misteris que encara no ha pogut esbrinar la humanitat són el descobriment de “La pedra filosofal” i “L’elixir de l’eterna joventut” i d’aquest darrer va aquest article.

Fa uns dies, que membres del Govern de l’estat, del Banc d’Espanya i alguns contertulians de ràdios i televisions de totes les tendències i colors manco la nostra, que no tenim cap mitjà de comunicació afí a part clar està de Ràdio Urxella, estan dient que l’edat de jubilació hauria de passar 65 a 67 anys al manco, la raó és que com ara l’esperança de vida dels espanyols és més gran, hi ha més despesa pública en pensions i que això no hi ha estat que ho pugui suportar, ja just ens faltava aquesta.

És veritat que la medicina ens ha donat una millor qualitat de vida, al manco sanitari, és veritat que aquesta despesa és molt grossa però hi el que no ha aconseguit la medicina és que un home o dona de 65 anys tingui la vitalitat d’un de 20 o 30 anys, que és la millor edat per fer feina, els que fan feina mecànica veuen com a certa edat els seus reflexos i aptituds van disminuint fins que sense ells desitjar-lo les seves feines es fan molt més lentes i amb això disminueix la seva productivitat (la paraula de moda), els que fan fines “intel·lectuals” tres quarts del mateix, amb l’agreujant que aquesta formació continua que han de tenir, amb eines ofimàtiques per posar un exemple, ja no s’assimilen igual segons a quines edats, quedant fora del mercat laboral i fins i tot com “obsolet” a l’empresa on pot estar prestant els seus serveis.

La veritat és que totes aquestes informacions són hilarants i ja han sortit veus crítiques dels radicals de sempre, endevineu qui són. Crec que la jubilació al contrari hauria de ser obligatori molt abans i així donar pas a les noves generacions molt més preparades pels nous temps, perquè de moment aquest èxit sanitari ha estat just omplir les “residències” d’homes i dones i la creació de clubs de la tercera edat.

 

Us imagineu això amb 67 anys (foto. notociasdealava.com)

Resumint que fins que algú no trobi l’apreciat elixir serà molt difícil fer feina amb aquesta edat.

Comentaris

Pepe

Formentor

Pepe | 04/05/2009, 20:37

De nada "empleado", lo que cuentas es más que preocupante y no tiene nada que ver con lo que pregonaba el grupo Barceló cuando compró el hotel. Te vuelvo a reiterara nuestro ofrecimiento de ayuda.

empleados formentor

hotel formentor

empleados formentor | 04/05/2009, 07:45

muchas gracias pepe.
es lo que esperabamos la utilizacion de los empleados para presionar .nuestra situacion es a dia de hoy peor de lo que os habiamos contado.en el hotel estan dando un servicio de 3 estrellas con el minimo de personal contratado.mientras el 60% de la pantilla estamos esperando en casa el llamamiento de la empresa ,eso nos hace pensar que todo lo que ocurre es muy oscuro y va con doble intencion , lo mas preocupante es el trato que la empresa esta dando al cliente que seguro que no volvera nunca al hotel y hablara pesimamente de su estancia en port de pollensa.
una vez mas muchas gracias

Pepe

Re: L’elixir de l’eterna joventut.

Pepe | 03/05/2009, 08:42

El que diu na Francisca al Punt Informatiu està ple de contradiccions.
Crec que el comentari d'en Joan és molt encertat i com diu Maki ja és hora de que s'adonin que no tothom accepta el clientelisme populista com forma de gestió.

A l'article del PIP es diu que fonts d'Alternativa "es desmarquen de l'escrit i apunten que l'autor de la lletra és Hans Monheim". Supòs que quan parlen de Fonts" es refereixen a aquest blog per què a nosaltres no ens han demanat res, però nosaltres no hem apuntat a ningú,va ser el propi Hans el que ha dit que és l'impulsor d'aquesta recollida de signatures.
Com he dit escriurem un article sobre el tema.

Pepe

A "empleado de Formentor"

Pepe | 03/05/2009, 08:24

Bon dia "empleado de Formentor" ahir vaig estar ocupat i no havia tornat a entrar al blog.
Al torn de precs i preguntes vaig fer la següent intervenció a partir dels teus comentaris a aquest blog:
"Alguns dels treballadors de l’hotel Formentor, unes 100 persones de les quals el que menys porta a l’empresa són 17 años ens han mostrat la seva preocupació per la manca d’informació de l’empresa i per que ara fan dos o tres mesos menys de feina. Només senten remors i informació a la premsa.
Ens demanen si l’Ajuntament es pot preocupar més per la seva situació i informar de com es troba la llicència de l’hotel i els seus plans d’obres.

El batle va respondre que li molestava molt que la propietat intentés utilitzar als treballadors contra l'Ajuntament i que en aquest moment la responsabilitat és de la propietat que sap que s'ha de simultanear les obres d'urbanització amb les de reforma i edificació.El tema és complicat ja que els propietaris de tota la urbanització hauran d’aprovar els projectes de compensació i execució

Aquesta és la situació actual, com te vaig dir estam a la vostra deposició per ajudar en la mesura de les nostres possibilitats.

Un amic.

A JAUME PLOMER

Un amic. | 03/05/2009, 07:14

Els que té coneixem ens demanam, què cony fas tu al PSOE? Rectificar és de sabis Cabeza. No té fiquis més dins tot aquest embrull que és el PSOE que en sortiràs ben escalivat.

Francisca Ramón

A na Francina Armengol anireu!

Francisca Ramón | 03/05/2009, 06:11

Buuuuuuahhhhh,buahhhhhhhhhhhhh deixau-me en pau.... Me voleu prendre el meu sou ( perque la feina no me la podeu prendre perque no en faig) buuuuuuuaaaaaa!- si no me deixau fer m'aturaré de respirar i faré potadetes....Hans eres muy malo!

Maki

Joan encertat

Maki | 02/05/2009, 17:21

Ben cert el que dius, Joan. A mes, podries afegir que mitjançant cuatre favors personals y cuatre madonades, ella es crea el necessari grupet d'incondicionals, sense gens de sensibilitat social ni sentit de la justicia, com ella mateixa, i a vivir! Igualito de en Paradiso, per això tenen topades, de tan en cuant, se lleven els "clients-votants"

Joan

Re: L’elixir de l’eterna joventut.

Joan | 02/05/2009, 17:05

Francisca Ramon hauria de reflexionar perque el PSOE de Pollença està regit per una gestora, hauria de reflexionar perque ha fuit tanta gent del PSOE, hauria de reflexionar perque la seva candidaura va perdre més de 300 vots respecte a les anterior elecciones, hauria de reflexonar perque la gent no està contenta amb la seva actuacó.
Si relament una persona es cent dolorida i no valorada el més normal es agafar i anar-sen, que vengui un altre... Per qu`q no ho fa? Sencillament per un bon sou a fnal de mes.
Si Francisca fos una política que escoltàs, hauria vist moltes proves de que no és suficient valorada per seguir en política (el partit, els resultats electorals, l'opnió de moltíssima de gent) Per què segueix idò? Per una paga a finals de mes! Per una bona paga. Esta vist i demostrat que aquesta dona tragarà tot el que faci falta con tal de mantenir un sou. La resta no li importa.

Maki

PiP

Maki | 02/05/2009, 12:06

Demanar la dimissió d'un-d'una polític es faltar-li al respecte? Demanar-li que faci feina, es faltar-li al respecte? Demanar-li que faci un 10 % del que ha promes a les eleccions , que justifiqui el que guanya damunt els nostres impostos , es faltar-li al respècte?

emleado formenor

reforma h formentor

emleado formenor | 02/05/2009, 11:39

hola pepe. me gustaria saber si el tema que me preocupa (empleados hotel formentor) se trato en el ultimo pleno. gracias

Pepe

Re: L’elixir de l’eterna joventut.

Pepe | 02/05/2009, 11:12

Volia donar les gràcies a tots els que vareu participar al concert d'ahir i especialment a Garci i Ramón que han estat els que han el pes de l'organització.
Feia molt de temps que no es celebrava l'1 de maig a Polllença i va molt bé recuperar aquesta festa

Pepe

Qui no vulgui pols, que no vagi a l'era

Pepe | 02/05/2009, 09:01

M'imagin que "veinats de Gotmar" et refereix a les declaracions de na Francisca Ramon al darrer Punt Informatiu.
Unes declaracions penoses venint d'una persona amb una llarga experiència política i que hauria d'acceptar les crítiques a la seva gestió pública. Ja les comentarem a un proper article.

Joan Ramon

Treballadors

Joan Ramon | 01/05/2009, 09:33

Molt bon article Miquel.

Trob que aquest moment de crisis està servint a la banca i el gran emprasariat, per mirar de reduïr algúns drets laborals aconeseguits pels trebalaldors, convé no deixar-se trepitjar en aquests moments, una persona que ha arribat als 65 fent de manobre, ha contribuït prou a poder gaudir d'n descans merascut.

Salut

Veinats de Gotmar

FRANCISCA RAMON, ¿REGIDORA DE QUÈ?

Veinats de Gotmar | 01/05/2009, 08:56

Francisca Ramon no té facis tant la víctima, ni té sendis dolida quan alguns té diuen quatre veritats. El millor que podries fer es anar-ten de l'ajuntament, però si no tens coratje ni dignitat per dimitir, comença a fer feina d'una vegada que el Port de Pollença fa asco.

Pepe

Re: L’elixir de l’eterna joventut.

Pepe | 01/05/2009, 08:18

Demà publicarem una primera valoració del ple d'ahir. De les nostres mocions només es va aprovar la de Pollença lliure de trasngènics.
Avui us esperam al concert, en teoria a partir de les 20:00 no ha de ploure.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb