URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Un clot és un clot

Alternativa | 07 Maig, 2009 06:00 | facebook.com twitter.com

M’han sorprès les declaracions al darrera Punt informatiu de la regidora delegada del Port respecte a la recollida de firmes demanant la seva dimissió que circula pel Port ( si no l'haveu llegit el teniu a la continuació d'aquest article). En primer lloc volia deixar clar que aquesta iniciativa l’han realitzat ciutadans individuals i que darrera no hi ha cap partit polític, són simplement el resultat  d’un malestar creixent al Port i a tot el municipi de la gestió de l’actual equip de govern.  No cal que s’envií a cap policia municipal a demanar als bars qui està darrera de les firmes, com s’ha fet.

 A l’article diu que “fonts d’Altenativa” apunten que l’autor de la recollida de firmes de petició de dimissió és Hans Monheim, quan seria més correcte dir que va ser el mateix Hans qui va fer un escrit que vam publicar al nostre blog Urxella ( com fem amb altres escrits de ciutadans que no formen part de la nostra assamblea) reconeixent que era un dels autors de la petició de dimissió.

 Respecte a  l’article puc comprendre que na Francisca es mostri afectada per la recollida de firmes que l’ insten a dimitir, però no puc comprendre un bon grapat de les afirmacions que fa al mateix article. Diu que ningú l’havia demanat pels temes que surten a l’escrit que demana la seva dimissió, quan qualsevol persona que passegi pel Port pot sentir crítiques a com s’està gestionant el municipi,  i quan al mes de novembre se li van presentar més de mil firmes demanant el fi d’una prova pilot de peatonització feta de manera lamentable. La senyora Francisca també podia haver sentit als partits de l’oposició que representam a una part dels ciutadans  i que l’hem transmet nombroses queixes en forma de moció (peatonització, neteja viaria del Port...)  precs i preguntes...  El tema és que fins ara na Francisca ha fet oïdes sordes i inclòs va posar en dubte les firmes que demanaven la fi  de la prova pilot.

Diu al seu escrit na Francisca que no pot emprendre cap acció legal perque l’escrit no va signat, que l’ataca personalment i que l’injuria... Això no és veritat, ella sabia perfectament qui havia fet l’escrit i per això es va reunir amb Hans , l’escrit critica la seva gestió pública, no critica res de la seva vida privada personal i no n’hi ha cap injúria, el que hi ha opinions que poden ser més o manco discutibles o matisades però no injuries.

Senyora Francisca fa molt d’anys que vostè és a la política, ha estat batlessa i consellera i ara primera tinent de batle i regidora del Port, per tant sap perfectament que "qui no vol pols no ha d'anar a l'era". Quan un entra a política sap que igual que pot "figurar" i rebre elogis està esposat a crítiques de la seva activitat pública. No és creïble que digui que no sap “perquè han anat per la meva persona”. Una cosa és la persona i una altra la seva feina com regidora i l'escrit només parla d'aquesta darrera. Evidentment no és vostè la única responsable però te una part de la responsabilitat. No ha d’ oblidar que el seu sou el paguen els ciutadans i que tenen dret a fer alguna cosa més que votar cada quatres anys, això s’ha d’acceptar sense cercar transfons, ni conspiracions estranyes.

Prengui notes de les queixes i faci feina per solucionar els problemes. Com deia l’escrit d’en Hans; un clot no és d'esquerres, ni de centre i tampoc de dretes: un clot és un clot i s'ha d'arreglar.

El que tampoc hem d'oblidar és que la responsabilitat com mínim ha de ser compartida.

 

L'article publicat al PIP.

Comentaris

Pedro Ribas

Francisca

Pedro Ribas | 14/05/2009, 16:12

Promesas, promesas, promesas
Francisca, no servías de Alcaldesa, no sirves de Regidora del Puerto - cobrar es lo único que sabes

B.H Obama

I am acollonit!

B.H Obama | 08/05/2009, 08:05

Esper que per Washington tenguin més sentit de l'humor que per Pollença i que no enviin al FBI o a la CIA per averiguar qui hi ha darrera de tot això...

Pepe

Re: Un clot és un clot

Pepe | 08/05/2009, 07:23

"Obama" és clar que hi ha gent que te la pel molt prima, però no passis pena diran que la culpa és nostra que crispam. Com aquesta gent no es tranquil·litzi quan arriben les eleccions municipals els donarà un sincope.
Com diu Miquel necessitam més humor.

Pepe

Ahorrar

Pepe | 08/05/2009, 07:20

L'austeritat sempre ha estat una virtut republicana, per``o això d'"ahorrar" demostra que la "perillosa II República" a pesar de proclamar-se Republica de treballadors no era més que un intent burgés de modernització del país.

Miquel Sánchez

Re: Un clot és un clot

Miquel Sánchez | 08/05/2009, 07:15

Yes we can Mr. Obama

The problem is that in Pollença we .. sorry, quin lapsus.

El problema amic Obama és que a Pollença hem perdut el sntit de l'humor

B.H Obama ( Tampoc som ell)

Xesca R no és Francisca Ramón

B.H Obama ( Tampoc som ell) | 07/05/2009, 22:11

Em sembla que la broma era prou evident com per evitar confusions, però per si qualcú s'ho ha cregut ho aclaresc Xesca R no es Francisca Ramón.No crec que ningú pugui dir que això es una suplantació. Xesca R podria ser Francisca Ramírez per exemple. Pot ser la broma ofengui però més ofenen. certes actuacions dels polítics. Els polítics han de sabre conviure amb les crítiques i amb les paròdies (que es el que era, les paraules de Francisca al PIP també ho semblen PIP Crec que la broma no resta validesa a la resta de comentaris escrits més seriosament però per si un cas deman disculpes. Salut i Republicà company republicà!

Miquel Sánchez

Re: Un clot és un clot

Miquel Sánchez | 07/05/2009, 16:45

Refotre Pepe, "ahorrar" està ben fotut ara.

Pepe

Re

Pepe | 07/05/2009, 16:14

Republica moderà dius que el que "compta són els ciutadans quan exerceixen el seu dret a vot"
Això és limitar molt el concepte de ciutadania i el de democràcia, sobre tot quan els partits polítics no compleixen els seus programes electorals.
Recollir firmes i dir-te coses que no t'agraden formen part també de la democràcia.

Ja que et dius republicà et regal els déus manaments del republicà . És un text publicat al diari público.

“El primero, amar a la Justicia sobre todas las cosas; el segundo, rendir culto a la Dignidad; el tercero, vivir con honestidad; el cuarto, intervenir rectamente en la vida política; el quinto, cultivar la inteligencia”; el sexto, propagar la instrucción; el séptimo, trabajar; el octavo, “ahorrar”; el noveno, proteger al débil; el décimo, no procurar el beneficio propio a costa del perjuicio ajeno”.

Octavilla de mano, editada en la imprenta Gutemberg de Guadalajara el 31 de Mayo de 1931,

Garci

Re: Un clot és un clot

Garci | 07/05/2009, 16:11

Republicà, segueixes sense aportar res de res.

A mi tampoc m'agraden els anònims ni els que signen amb un altre nom. Però el to irònic és prou divertit i amés, no has contat el que saps.

Ens agradaria saber que en penses del tema, que ens aportis alguna cosa que no haguem dit, etc.

Dona'ns un motiu del perquè no és legítim recollir firmes. Digues el perquè de la reacció de Francisca Ramon i que creus que hauria de fer...

Miquel Sánchez

Re: Un clot és un clot

Miquel Sánchez | 07/05/2009, 16:08

Greu no se si serà, ara bé que no està bé segur que no està bé.

Podrias signar com "pitufo" o "mazinguer" la propera vegada.

Un republicà moderat

A Xesca R

Un republicà moderat | 07/05/2009, 15:54

Crec que és molt greu fer el que fas, actuar en nom d'una altre persona. Jo, me decant per seguir en l'anonimat i així expresso el meu parer.
És indignant fer el que fas.

Salutacions

Garci

Re: Un clot és un clot

Garci | 07/05/2009, 15:12

Crec que en l'escrit del PiP hi ha molt de victimisme i poca autocrítica.

Si demanen firmes per una dimissió, és més, si hi ha persones disposades a firmar, crec que hauria de reflexionar i veure el perquè de tot plegat.

Senyora Ramon, crec que ha d'obrir els ulls, deixar-se de victimismes i anar per feina. Si hi ha coses que no son veritat en l'escrit o coses en les que hi està treballants, digans-ho, però no ploriqueji. Volem transparència, volem saber en que s'ha equivocat Hans en l'escrit.

I aquí té el nostre bloc per publicar el que vulgui.

Xesca R

Qui fa demagògia?

Xesca R | 07/05/2009, 12:54

Hola republicà, si saps que hi ha darrera això, perquè no ho contes? Per que a mi me interessa més plorar i fer llàstima a la gent a veure si així em tornen votar...No me llevis mèrits jo som la reina de la demagògia i el populisme.

Garci

Re: Un clot és un clot

Garci | 07/05/2009, 11:51

Republicà, si la democràcia és que els ciutadans només exerceixin el seu dret a vot, i durant 4 anys a callar, això no és democràcia, sinó dictadura.

A Cuba també voten cada 5 anys, i jo no veig la democràcia a l'illa.

Salut i República

Un republicà moderat

Hola Xesca R

Un republicà moderat | 07/05/2009, 10:52

No tens ni punyetera idea del que hi ha de veritat en tot això, sou demagògia pura i el que compta són els ciutadans quan exerceixen el seu dret a vot. o sigui, que ajo y agua.

Salut

Tiquismiquis

Fotos, fotos.

Tiquismiquis | 07/05/2009, 10:51

En Toni Oliver, futur candidat a batle d'UM. Si no en Joan no s'hi faria tantes fotos amb ell (ja va ben alerta a que ningú no li faci hombra).
Al darrer Punt Informatiu 6 fotos del batle i 1 anunci a tota plana del Departament de Medi Ambient. A quant surt cada foto?
A en Miquel A. Sureda li ha sortit més car: 1 foto, 1 anunci de Bombers.

Xesca R

Me teniu mania!

Xesca R | 07/05/2009, 08:24

Buaaaaaaaah! Ja i tornau a ser....Me teniu enveja perque jo guany molts diners i voltros no... Anireu a na Francina i a n'en Xesc! Ja voreu ja! Hans i Pepe soys muy malos!

Miquel Sánchez

Una bona notícia

Miquel Sánchez | 07/05/2009, 08:09

Pau Alabajos actuarà a Sa Pobla el dia 23 de maig amb motiu de l'Acampallengua 2009.

Recordar que aquest cantautor valencià va posar la música al nostre vídeo-denúncia damunt l'urbanisme desmesurat a Pollença

Pepe

Convocatòria

Pepe | 07/05/2009, 07:56

El divendres 8 de maig a les 20 hores inaugurarem a l'Ateneu
Llibertari Estel Negre l'exposició Orwell (1903-1950).

L'acte consistirà en la presentació de l'exposició a càrrec d'Ignasi
de Llorens i en la projecció del documental Orwell. A contracorrent,
del director escocès Mark Littlewood. Aquesta pel·lícula és una
coproducció de TVC, Scottish TV i Areatv, i és un esforç en el qual
han participat moltes televisions europees per elaborar una biografia
de l'escriptor anglès George Orwell, en què es destaca la seva
participació en la Guerra Civil espanyola. El documental fa un
recorregut per la biografia de l'escriptor anglès George Orwell,
mostrada en íntima relació amb la seva obra literària. Se'n ressalta
concretament el procés de formació de la seva consciència política a
partir de les experiències com a policia imperial a Birmània, la seva
vida entre els pobres anglesos i francesos i, de manera especial, la
seva participació a la Guerra Civil espanyola. Tot això comentat per
Noam Chomsky, Richard Rorty, Miquel Berga, Wilebaldo Solano i Pelai
Pagès.

Finalment conclourem l'acte amb un soparet anglocatalà.

Pepe

Re: Un clot és un clot

Pepe | 07/05/2009, 07:42

A UM segueix la moguda interna i torna a sortir el nom d'en Toni Oliver.

Ddb:
"Nadal estaria pensant en Nicolau com a futur director de l’Inestur, un organisme dependent de la Conselleria de Turisme, que ell controla. Fonts d’UM confirmaren ahir aquesta possibilitat i, fins i tot, el mateix Nicolau n’estaria al corrent, tot i que no hi hauria donat resposta. Des de la Conselleria, en canvi, just es confirmà la futura destitució aquest estiu de la persona que actualment ocupa la direcció de l’Inestur, Toni Oliver, membre del sector crític, que seria compensat amb un càrrec al partit de gerent o de coordinador. Però, segons altres fonts, el conseller de Turisme i president d’UM també estaria pensant en Nicolau com a futur secretari d’organització del partit, un càrrec que ocupa un altre crític, Pep Melià."

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb