URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Cinc anys després.

Alternativa | 12 Maig, 2009 06:00

Resulta lamentable la incompetència i passivitat del regidor d’esport Michel per fer complir un contracte de fa cinc anys. Al 2004, es va adjudicar la instal·lació de gespa artificial als camps de futbol del municipi a l’empresa Mondo Ibèrica. La forma d’adjudicar les obres va ser molt polèmica ja que a l’igual que a altres municipis els ajuntaments el van fer a través de subvencions als  clubs de futbol.

L’empresa Mondo Ibèrica, va obtenir aquesta obra per que a més de la seva oferta econòmica va oferir va oferir tota una sèrie de millores a altres instal·lacions i entre aquestes instal·lar gespa a la pista de futbet del Port de Pollença.

Michel es feia aquesta fotografia al PIP de la primera quinzena del 2004, al mateix article es parlava de la millora promesa per l'empresa; "instal·lació de gespa al camp de futbet"

 

 

Al febrer del 2005 quan es va anunciar la propera inauguració dels camps de gespa artificial, el que en aquell moment i ara és regidor d’ esports Miquel Ramón (UM_UNPI) va anunciar  que el canvi de paviment del camp de futbet del Port es realitzaria entre març i abril de 2005, a dia d’avui; quatre anys després, no s’ha fet.

Des de que tenim representació al ple no ens hem cansat de demanar al regidor d’esport per que no es fa complir aquesta reforma del camp de futbet. Sempre ens han contestat que han de fer una reunió o que està a punt de començar la reforma ( al darrer ple el van tornar a dir).

El cas és que cinc anys després de l’adjudicació, i quan fa quatre anys que s’ha instal·lat la gespa artificial als camps de futbol del municipi, se segueix sense posar gespa al camp de futbet del Port com marcava l’adjudicació de les obres. Mentre com podeu observar a les fotografies la pista es troba en un estat lamentable amb una ronyosa i trist cistella de bàsquets i amb un paviment  perillós per la pràctica de l’esport i on s’ha lesionat molta de gent. Quina explicació te tot això? És pura negligència o incapacitat o hi ha alguna cosa més?

 

Comentaris

Ichigo

Re: Cinc anys després.

Ichigo | 01/08/2010, 21:50

Evidentment això va ser decepcionant. I Michel no va fer res de res.

B.H Obama

No m'estranya!

B.H Obama | 13/05/2009, 13:21

JRV no m'estranya que no sàpigues qui és el responsable de l''àrea d'esports... és ben igual que si no n'hi hagués cap. A més és mud, xerra amb la veu d'en Joan Rull, ell no te veu pròpia...Això sí té sou de regidor amb dedicació exclusiva.

Garci

Re: Cinc anys després.

Garci | 13/05/2009, 12:30

Hola JRV, l'àrea d'esports la duu Miquel Ramon, Michel, el que surt a la foto del retall de diari.

JRV

A qui pertany l'àrea?

JRV | 13/05/2009, 11:43

Bon dia.
Aqui pertany l'àrea d'esports, qui n'és el responsable?
Gràcies

JRV

anècdotes

JRV | 13/05/2009, 05:48

Lo dels llums públics clama al cel. He hagut d'insistir casi un mes perque els llums del Passeig Voramar especialment, peró també els de Pescador fossin apagats després de la postya del sol i abans de la seva sortida. Això passa cada any, sembla que el sistema d'apagada i encesa de llum es arcaic, la sensació de descuit generalitzat esta ben justificada.
El cert es que molts dies hi ha hagut gent a la platja prenent el sol i les faroles enceses...

Pepe

Obama

Pepe | 12/05/2009, 08:20

Tenst tota la raó, com pot doanr l'administració conseils i fer campanyes de conscienciació si és la primera que no compleix.
Fins ara els responsables dels llums eren els concessionaris del bar, però ara la gestió de la pista de futbet depèn de l'empresa que gestiona la piscina coberta, clar que la llum la paga l'Ajuntament i el quadre de llum és al costat de les pista d'squasch...

M'apunt el tema pel proper ple, fa dos mesos ja vaig fer un prec demanant llevar llums de la circumval·lació, el regidor de medi ambient el va apuntar a veure si ara es fa alguna cosa.

Una altra cosa que cal denunciar del poliesportiu del moll es que cada vegada que pas per el vespre hi ha els llums encesos ( pares ja podeu donar creu als vostres fills perque no deixin el llum del quarto encès....) L'altre dia amb una pluja de mil dimonis i els focus encesos. Bona forma de lluitar contra la crisis i la despesa pública. Qui es l'encarregat d'encendre hi apagar els focus?

B H Obama

LLums encesos

B H Obama | 12/05/2009, 06:53

Una altra cosa que cal denunciar del poliesportiu del moll es que cada vegada que pas per el vespre hi ha els llums encesos ( pares ja podeu donar creu als vostres fills perque no deixin el llum del quarto encès....) L'altre dia amb una pluja de mil dimonis i els focus encesos. Bona forma de lluitar contra la crisis i la despesa pública. Qui es l'encarregat d'encendre hi apagar els focus?

Pepe

Re: Cinc anys després.

Pepe | 12/05/2009, 06:43

Tan al cas del poliesportiu com dels camps de gespa del Port el seu entorn és un privilegi.

Al cas del camp de futbet fa una par d'anys jugava cada setmana i havia un lesionat mensual.

És molt trits veure a un grapat de nins jugant a aquesta cistella ronyosa i cutre com la que han posat.

Joan

Vergonyòs!

Joan | 12/05/2009, 06:07

L'estat del poliesportiu del Moll és senzillament vergonyós. Diuen que una imatge val més que mil paraules. L'únic que val la pena de la imatge és el paisatge de boquer al fons, tan guapo com podria ser aquest poliesportiu amb una mica de voluntat i sentit comú.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb