URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Contractes

Alternativa | 17 Maig, 2009 06:00

Ja estam al dia al tema de publicar les actes de les Juntes de Govern. Avui publicam l'acta de la Junta del 3 de febrer, no l'haviem rebut en word i la'hem tengut que scanejar, també publicam la darrera acta que hem rebut  del 7 d'abril. 

A aquesta darrera acta destaca l'aprovació de la llicència per rehabilitar la caserna de la Guàrdia Civil al Port de Pollença.

També s'adjudica provisionalment el contracte dels serveis informàtics de l'Ajuntament  a l’empresa Nord Solucions Informàtiques SL per un import de 5.999 € mensuals sense IVA,  amb una durada d’un any.  Hem de dir que de tota una sèrie de contractes que vam demanar a empreses que fan feina regular per l’Ajuntament aquesta és la única de la que hem aconseguit  consultar el contracte. Aquesta empresa a més ara té una feinada amb el trasllat de l’Ajuntament.

Les empreses de les que no han estat capaços donar cap contracte a pesar de fer feina regular per l’Ajuntament són les següent ; Nord Esport Balear, Gruas Pollença, Ponent C.B. i Elèctrica Bahia. Pensam que l’Ajuntament hauria de millorar molt la gestió i control d’aquestes contractacions sobre tot a la seva actual situació econòmica.

A la mateixa Junta es va aprovar l’expedient de contractació per a la redacció del pla de mobilitat urbana sostenible de Pollença. És la primera notícia que hem tingut, pensam que és un tema molt important i que feia temps que s’havia d’haver fet, demanarem més informació.

S’adjudica provisionalment la contractació de les obres del projecte “centre de dia per a persones majors” de Pollença a l’empresa “Construcciones Llabres Feliu SA” per un import de 956.891’05 €, i un import d’IVA de 153.102’57 €, amb un total de 1.109.993’62 €. Recordeu que aquesta obra es va aturar per la fallida de Construccions Crespi i que l’Ajuntament va tardar un temps preciós en reaccionar quan feia mesos que no es feia feina al Centre de Dia.

Per terminar es va adjudicar  la contractació de serveis de treballs de medi ambient de l’Ajuntament a l’actual tècnic de medi ambient per un import de 27.663’30 €, i un import d’IVA de 4.426’13 €.

De la pàgina web  mexicana Cencos Centro Nacional de Comunicación Social

 

 

Comentaris

Garci

Re: Contractes

Garci | 18/05/2009, 17:49

Nosaltres no ens hem burocratitzat tant. Pensa que amb tanta gent amb figurera com té el PSOE s'han de fer mil càrrecs.

Un exemple clar de la poca participació de ciutadans i militants del PSOE és que ells tenen una executiva de 10 o 15 persones que decideixen, i més avall hi ha l'assemblea de militants, que pinta ben poc en la pràctica. Amés, a sobre de tot hi ha els càrrecs amb nom dins l'executiva, més amunt hi ha les ordres del partit a nivell de Mallorca, Illes i Estat.

Seriosament, mai estaré a un partit que no funcioni des de la base, que l'assemblea trii, decideixi i gestioni la feina dels mínims càrrecs.

Podríem fer mil secretaries, però que en quedaria de tot això si només fossen secretaris de nom i no d'actes. S'ha de treballar i moltes vegades els aparells burocratitzats lo únic que fan és entorpir l'acció.

Miquel Sánchez

Re: Contractes

Miquel Sánchez | 18/05/2009, 14:58

Secretari de comunicació ???

Nosaltres, en tenim ???

Pepe

Re: Contractes

Pepe | 18/05/2009, 14:39

Ahir vaig parlar amb Morillo, que supòs és el secretari de comunicació i ja li vaig comentar que un blog ha de permetre els comentaris, els intercanvis d'idees. El mateix l'he dit a Toni Martorell (PP) que també està mirant d'obrir un blog del PP de Pollença.
Un blog sense comentaris és realment una pàgina web.

Triar un model tancat sense participació dels ciutadans és una bona imatge del que són actualment aquests partits. Això sí quan arribin les eleccions voldran escoltar a tothom...

Garci

Re: Contractes

Garci | 18/05/2009, 12:48

Al bloc del PSOE segueix sense dir res més que la fotografia i que inauguren un local nou.

M'agradaria que aquests comentaris els poguessim fer al seu bloc i no aquí, quina llàstima.

Antoni Bujosa

A Jaume

Antoni Bujosa | 18/05/2009, 12:38

hola jaume, el psoe de pollença ha tornat a posar informació al seu bloc, mira-ho allà.
Me sembla que van posant coses però només és informació.

Pepe

Raül Romeva, una feinada.

Pepe | 17/05/2009, 19:13

Sí Biel molt significatiu, i després hi ha gent que diu que tots els polítics són iguals. Esper que la feina tenga el seu premi.

Raül Romeva, l’eurodiputat per ICV i candidat a les pròximes eleccions ha estat el segon més productiu en aquesta legislatura d’entre els 785 eurodiputats.
a estat present en 227 sessions plenàries (el 84%) i en 162 comissions. Pel que fa a la seva activitat, Romeva ha signat 107 declaracions, ha fet 20 preguntes orals, 363 preguntes escrites, 2 opinions, 6 declaracions escrites, 4 “reports” i 217 propostes de resolució.

Pepe

Re: Contractes

Pepe | 17/05/2009, 18:47

Hola Jaume de moment l'únic que ens ha arribat ha estat una convidada a la Inaguració de la nova seu de l'Agrupació Socialista de Pollença, on es presentarà la nova executiva. Carrer Ramon i Cajal, 3 de pollença el proper dia 20 de maig a les 20h. (Davant la nova oficina de Recaptació de tributs).

Biel

Vagómetre europeu

Biel | 17/05/2009, 16:46

Les dades ho diuen tot, feis la selecció seguint diferents criteris i veureu mes d'una sorpresa... i tot això per 7000 euros al mes + dietes i desplaçaments.

(h)ttp://www.parlorama.eu/es/european-deputies-es/0-0-0/

Garci

Re: Contractes

Garci | 17/05/2009, 12:21

El President és Joy, i el secretari Jaume Plomer, jo no se res més.

jaume

psoe

jaume | 17/05/2009, 11:26

Bon dia: he vist el blog del psoe, però només surt una fota de la nova executiva no expliquen qui és qui. Per favor, si ho sabeu, podrieu di-nos com queda la nova executiva del psoe? Gràcies

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb