URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Patronat d'esport

Alternativa | 25 Maig, 2009 06:00

Ja és hora que  el Patronat d'Esports Municipal de Pollença deixi de ser  fictici i s'activi. A pesar de que el regidor d'esports Miquel Ramon va declarar al Punt Informatiu que el Patronat  començaria a funcionar a finals del 2007 o a principis del 2008, a dia d'avui segueix sense funcionar.


Pensam que és fonamental i urgent que es reuneixi l'Assemblea Consultiva del Patronat, que mai s'ha reunit, i on teòricament membres de l'Ajuntament , representants dels diferents clubs esportius i usuaris s'havien de reunir periòdicament  per debatre sobre les necessitats i mancances esportives que hi ha al municipi.

Igualment és urgent que es faci més feina
, ja que la deficient gestió de l'àrea d'esport de l'Ajuntament és evident i entre altres coses
pot afectar  a l'empresa que  gestiona les piscines
i les pistes  del poliesportiu del Port. Actualment una pista d'esquaix i la de futbet es troben inutilitzades, el que suposa un perjudici econòmic per l'empresa ( a la que correspon un 50% del pagament de les pistes).


 Al mes de desembre una de les pistes d'esquaix del poliesportiu del Port de Pollença va restar inutilitzada per l'entrada d'aigua ( es va aixecar el parquet). Cinc mesos després segueix inutilitzada i amb el lamentable aspecte que podeu veure a les fotografies, a pesar de les reiterades peticions que hem fet als plens respecte a aquest tema.

A aquesta situació podeu afegir el que ja vam denunciar fa uns dies,
fa cinc anys, al 2004, es adjudicar la instal·lació de gespa artificial als camps de futbol del municipi a l’empresa Mondo Ibèrica que entre altres coses es va comprometre instal·lar gespa a la pista de futbet del Port de Pollença, quatre anys després encara no s’ha fet.

 

Comentaris

Notícia

Re: Patronat d'esport

Notícia | 25/05/2009, 21:52

Avui al DdM.
EU critica el cierre del campamento de S´Alzinar, en Cala Murta

Garci

Re: Patronat d'esport

Garci | 25/05/2009, 12:17

Moltes gràcies J. Cerdà. Estic molt content de saber que fareu això dels esports.

Pepe

Re: Patronat d'esport

Pepe | 25/05/2009, 09:15

Gràcies per la informació J. Cerdà, més val tard que mai. No entenc per què no ens donen aquesta informació als plens o les comissions.

J. Cerdà

El patronat serà aviat una realitat

J. Cerdà | 25/05/2009, 07:44

Bon dia, simplement comentar-vos que darrerament hi ha hagut vàries reunions i sembla ser que abans de l'estiu el patronat es posarà en funcionament. S'avisaran a tots els partits polítics i el regidor d'esports informarà de tot.

Joan

Vergonyòs!

Joan | 25/05/2009, 06:52

Amb el tema del patronat d'esports ens han pres el pel, però és que lo del poliesportiu del Port ja no te nom.

Afegeix un comentari
ATENCIÓ: no es permet escriure http als comentaris.
Amb suport per a Gravatars
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb